biz parka inicez canlarım....yemeğimizi yedik çocuklarla valla artık kocişi beklemicem yicem bu saatlerde sonrada parka inip yürücem..ohhhh gitsin kilolar bu ne ya...yiyoruz yemeği yalllah hemen yatacak yer arıyorum ondan sonrada şişiyom((
ben bbura taşındığımızdan beri hergün çıkıp yürüyorum en az 45 dk kızımla...
ama sırf yurumekle olmaz gırtlakanda kesmek lazımlmaz:
valla işte onu kessek herşey düzelecekte ozmanda süt gidiyo...yazık bebişlere....
hoşgeldin canım..iyi ettin valla gezdin geldin...evet işte o tatil dönüşü bavullar boşaltılıyo ya onu hiç sevmiyorum işte....ama yinede tatile gitmeyi severim yani..eziyetli olsada...
Tuğbacım hoşgeldin canım. Kolay gelsin...
Kilo olayıına gelince kızlar ben 71 le hamile kalmıştım şu anda 65 kiloyum. Nasıl oldu da böyle oldu bilmiyorum. Aksine her zamankinden de fazla yiyorum. Her şeyi istiyo canımmm...
Selam kizlar....
TUGBACIM hosgeldin canim ve kolay gelsin
sağolun canlarım hoşbuldum özlemişim sizi opuyorumnanaktan keşke daha uzun olabilseydi ama bu bile çok iyi geldi biraz zor oldu bebekle tabi ama çokta üzmedi akıllı oğlum beni:asigim:oh gezdiniz demek.iyi ettiniz olsun kısada olsa degişik yer görmek insanı mutlu ediyo.
.
eee tuğba yediğin içtiğin senin olsun gördüğün yerleri anlat bakalım kız:))
bebeklerın donem donem buyume atakları olurmus. onlardan biri olmasın
eeee dedk ama dinletemedik bebişlerin bir günü var illa onu bekliyorlar ipektoşta başladı işte yakın zamanda tamamen dönmeyede başlayacaklar inşallahdönüyooooooo dönüyoooooooooo ipek artık dönüyooooooooooo :teytey:
sabahtan beri poposunu havaya dikip kendini sağa sola atıyor. gerçi döndüğü tarafta çok duramıyor az sonra geri düzeliyor ama başladı demek dönmeye artık. koydugum yerdede saat yonunde hareket edıyo resmen
:teytey::teytey::teytey::teytey:
sorma wala ev işi kadar zor bişiy yok hele bide evde olunca iyicene artıyo işler çalışırken iyiydi hiçbiryer batmıyodu pazarlarıda kocişle bi süpürge bi toz alma oh rahattıkslm kızlaaaar...ev hanımı olmak zor valla
işler bitmiyo bitürlü..çamaşır serdim ama yağmur yağacak gibi kapanadı hava::::::::::::::((
bnim oğluşşta memeye çok düştü şu sırralar
özellikle geceleri
ama sütüm var açta değil..ağız tiryakisi sanki:))
emiyo emiyo hazmedemiyo
nefes nefese kalıyo..kusuyo ama yine emiyo
sütüm yetmiyo diyodum mama erdim yine aynı emiyoo
sanırım sırf arsızlığından emiyo..mememde dursa sabaha kadar uyuyacak
off ilk doğdındda böyleydi
amma huydeğiştiriyo bu sıpalar ya
yalancıyıda almıyo..
hoşheldinnnn tubiş ohh yarasın tatiller sanada mertkan paşayada ne güzel işte kısada olsa gezdiniz gördünüz geldiniz değişiklik iyi gelir her zamansağolun canlarım hoşbuldum özlemişim sizi opuyorumnanaktan keşke daha uzun olabilseydi ama bu bile çok iyi geldi biraz zor oldu bebekle tabi ama çokta üzmedi akıllı oğlum beni:asigim:
ay canım ya çıkış yapmamışım kalmışım burda çanta boşalt çamaşırları at onları ser çocuğa bak resmen canım çıktı o kadar gezdim iş yapma zoruma gitti şimdi :mymeka:
birgünümüz Antalyada geçti kaleiçini gezdik düden şelalesine gittik zaten söylemeye gerek yok mükemmel yerlerdi benim oğlan yandı sıcaktan akşama geri döndük mecburen
diğer 2 günde arkadaşlarımızla Ispartayı gezdik festival varmış şansımıza heryer cıvıl cıvıldı konserler yapılıyordu kermesler baya güzeldi ama eşimde bende aynı düşüncedeyiz gezmekten ziyade bol bol yedik kaydirigubbakcemile3zaten fazlalıklarım vardı şu üç günde 3 kilo daha almışımdır tartıya çıkmaya korkuyorum :tomato:
bizde şimdi sahile iniyoruz canlar
gezelim kızıçemle bugünde
burdayız canım napıyon nasılsın..Huuuuuu kizlar ordamisiniz :))
çok canım sıkıldı eşim şu anda yok çünkü bir arkadaşı cumartesi günü beyin kanaması geçirmiş hala yoğun bakımdaymış ne eşi ne ailesi görememiş bizde kardeşinden öğrendik daha 6 aylık bebeği var umarım iyileşirde eşine ve oğluşuna kavuşur çok üzüldüm içim sıkıldı ne diyeceğimi bilemedim neden bielemiyorum buraya yazdım alışmışım içimi dökmeye ondan galiba :sinifsinif::çok üzgünüm:
selam kızlar,
ya bisey sorucam. Dorukun kafası çok terliyor. bu normalmi sizinkilerdede varmı bu?
reyhan faceden resimlerinize baktım...ecem tıpkı babasına benziyo...çok aşırı benziyo yani..benzeten oluyomu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?