2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben bbura taşındığımızdan beri hergün çıkıp yürüyorum en az 45 dk kızımla...
ama sırf yurumekle olmaz gırtlakanda kesmek lazım lmaz:

ben bbura taşındığımızdan beri hergün çıkıp yürüyorum en az 45 dk kızımla...
ama sırf yurumekle olmaz gırtlakanda kesmek lazım lmaz:

valla işte onu kessek herşey düzelecekte ozmanda süt gidiyo...yazık bebişlere....

hoşgeldin canım..iyi ettin valla gezdin geldin...evet işte o tatil dönüşü bavullar boşaltılıyo ya onu hiç sevmiyorum işte....ama yinede tatile gitmeyi severim yani..eziyetli olsada...

Selam kizlar....

TUGBACIM hosgeldin canim ve kolay gelsin

oh gezdiniz demek.iyi ettiniz olsun kısada olsa degişik yer görmek insanı mutlu ediyo.

.
sağolun canlarım hoşbuldum özlemişim sizi opuyorumnanaktan keşke daha uzun olabilseydi ama bu bile çok iyi geldi biraz zor oldu bebekle tabi ama çokta üzmedi akıllı oğlum beni:asigim:
eee tuğba yediğin içtiğin senin olsun gördüğün yerleri anlat bakalım kız:))

ay canım ya çıkış yapmamışım kalmışım burda çanta boşalt çamaşırları at onları ser çocuğa bak resmen canım çıktı o kadar gezdim iş yapma zoruma gitti şimdi :mymeka:
birgünümüz Antalyada geçti kaleiçini gezdik düden şelalesine gittik zaten söylemeye gerek yok mükemmel yerlerdi benim oğlan yandı sıcaktan akşama geri döndük mecburen
diğer 2 günde arkadaşlarımızla Ispartayı gezdik festival varmış şansımıza heryer cıvıl cıvıldı konserler yapılıyordu kermesler baya güzeldi ama eşimde bende aynı düşüncedeyiz gezmekten ziyade bol bol yedik kaydirigubbakcemile3zaten fazlalıklarım vardı şu üç günde 3 kilo daha almışımdır tartıya çıkmaya korkuyorum :tomato:

eeee dedk ama dinletemedik bebişlerin bir günü var illa onu bekliyorlar ipektoşta başladı işte yakın zamanda tamamen dönmeyede başlayacaklar inşallah

sorma wala ev işi kadar zor bişiy yok hele bide evde olunca iyicene artıyo işler çalışırken iyiydi hiçbiryer batmıyodu pazarlarıda kocişle bi süpürge bi toz alma oh rahattık
canım süt kokusu anne kokusu almanın güzelliğini yaşıyorlar işte gencer de öyle sabahtan akşama orada kalsa çok rahatız gıkı çıkmıyor :dilcikar:

hoşheldinnnn tubiş ohh yarasın tatiller sanada mertkan paşayada ne güzel işte kısada olsa gezdiniz gördünüz geldiniz değişiklik iyi gelir her zaman
bizde şimdi sahile iniyoruz canlar
gezelim kızıçemle bugünde

ohh walla sahiliniz var deniziniz var geziyonuz (yarasın) biz napalımmm adımız denizli ama denize hasretiz oyy yaafisfisfis

çok canım sıkıldı eşim şu anda yok çünkü bir arkadaşı cumartesi günü beyin kanaması geçirmiş hala yoğun bakımdaymış ne eşi ne ailesi görememiş bizde kardeşinden öğrendik daha 6 aylık bebeği var umarım iyileşirde eşine ve oğluşuna kavuşur çok üzüldüm içim sıkıldı ne diyeceğimi bilemedim neden bielemiyorum buraya yazdım alışmışım içimi dökmeye ondan galiba :sinifsinif::çok üzgünüm:

Huuuuuu kizlar ordamisiniz :))
burdayız canım napıyon nasılsın..

inş iyileşir yazık ya..bebeğine ve eşine kavuşur...

bizde iyiyiz canım yürüyüş yaptık geldik maaile:))ecem nasıl uyumuştur kesin o uyku saati geçti..burak ta uyudu...

reyhan faceden resimlerinize baktım...ecem tıpkı babasına benziyo...çok aşırı benziyo yani..benzeten oluyomu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…