2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim ayni babasi herkez söylüyo zaten babasinin kizi nolcak insan azcik anasina benzer demi amakaydirigubbakcemile3

o benzememeyi kocişte yaşıyor..bizim çocuklarda ona benzemiyo..ilk sıralar şakayla karışık bozuluyodu..sonrada aman sağlıklı olsunlarda falan diyodu çok gülüyodum.şimdi alıştı kendide kabullendi..sağlıklı olsunda varsın babasına benzesin...hamileyken kocişe çok bakmışsın...

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ay bakım dedım yapıstım kolta utu yapcam yorgunluktan oluyom sempatiksalakcinni fatoo tatlım napıyon msn de yoksunnn

akşam yemeğini 6da yedim parka indim...midem kazınmaya başladı..bu rejim işi bana göre deilmiş yaa..

hımmm nettende baktım normal yazıyor her yerde. cok dikkat etmek lazım artık o zaman. kafaları ceryana gelirse hasta olur bu kuzular. uyuyor uyanıyor yattığı yer kafa kısmı sırılsıklam oluyor bebeğimin ya

öyle tabi saglikli olsunlar yeter dogru diyon napayim çok seviyom ben kocisimi:asigim:
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ay bakım dedım yapıstım kolta utu yapcam yorgunluktan oluyom sempatiksalakcinni fatoo tatlım napıyon msn de yoksunnn
Iyi aksamlar canim nasilsin özge nasil

akşam yemeğini 6da yedim parka indim...midem kazınmaya başladı..bu rejim işi bana göre deilmiş yaa..
meyve falan atistir aksamlari acikinca

meyve falan atistir aksamlari acikinca[/QUOTE]

öyle yapayım bari..cokacimcoook

fatoş nasılsın nasıl gidiyor düğün hazırlıkları..eğleniyomusun?aras paşa nasıl?

hadi kızlar bende yatmaya gidiyorum spor yaptım biraz heryerim ağrıyo...dökülüyorum vallahi...bişeyler atıştırayımda yatayım...

elifcim sünnetle ilgili detayları yazdım canım..eğer okumadysan yine yazarım..

selam kızlar,

ya bisey sorucam. Dorukun kafası çok terliyor. bu normalmi sizinkilerdede varmı bu?
aynen canım gencerde acayip terliyor özelliklede emerken şıkır şıkır wala babasıda çok aşırı terler ona benzerse yandı kuzum(

çok geçmiş olsun allah yavrusuna sevdiklerine bağışlasın ya çok üzüldüm(
elifcim sünnetle ilgili detayları yazdım canım..eğer okumadysan yine yazarım..

sibelcim wala okuyamadım sayfayı bulamadım daha doğrusu tekrarda sana yazmaya utandım sen bana sayfayı söyle ben bakarım okurum yinede çok tşkler

gel canım ben gezdiriyim seni burda bol bol
sahile indik canım yeni geldik eve ama ecrin çok huysuzdu yahu anlamadan bişey döndük

eliferdcimm bacimmm bi ikimizz kaldikk galibaaa :) kacaklar kacmislar valla... bende bebisimi emzirdim koydum yatagina bi bakinayim dedim uyur birazdan cadi... eee sen naptin kuzucunu?

ohhhh sahil mahillll... iyi canim benim yerimede gezzz! ahhh türkiyem ahhh ! her tarafi su günes kumm! burda hic bir b..k yok valla! ahh doldumm yine bu aralarrr! neyse 2 ay sonra türkiyemdeyim insallah!

kızlar ben ancak girebildim.Ama sabah erken kaltığım için çok uykum geldi.Geçmişi okuyamadım ama sanırım beni soran ve merak eden olmamış:(((
Temmuz buluşması diye birşey okudum nedir ayrıntısı ve son ne konuşuldu???
Eğer bilgi veren olursa sevinirim.
Herkese iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…