evet canim ayni babasi herkez söylüyo zaten babasinin kizi nolcak insan azcik anasina benzer demi amakaydirigubbakcemile3
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ay bakım dedım yapıstım kolta utu yapcam yorgunluktan oluyom sempatiksalakcinni fatoo tatlım napıyon msn de yoksunnn
öyle tabi saglikli olsunlar yeter dogru diyon napayim çok seviyom ben kocisimi:asigim:o benzememeyi kocişte yaşıyor..bizim çocuklarda ona benzemiyo..ilk sıralar şakayla karışık bozuluyodu..sonrada aman sağlıklı olsunlarda falan diyodu çok gülüyodum.şimdi alıştı kendide kabullendi..sağlıklı olsunda varsın babasına benzesin...hamileyken kocişe çok bakmışsın...
Iyi aksamlar canim nasilsin özge nasilıyı aksamlar kızlar nasılsınız ay bakım dedım yapıstım kolta utu yapcam yorgunluktan oluyom sempatiksalakcinni fatoo tatlım napıyon msn de yoksunnn
meyve falan atistir aksamlari acikincaakşam yemeğini 6da yedim parka indim...midem kazınmaya başladı..bu rejim işi bana göre deilmiş yaa..
tamam canim ekliyorum hemenreyhan benide eklesene face de
özlem yılmaz nevzat karasu olarak arayabilirsin
kizlar ben kaçtim yemekleri bitireyim kocisim gelmeden öptüm hepinizi
aynen canım gencerde acayip terliyor özelliklede emerken şıkır şıkır wala babasıda çok aşırı terler ona benzerse yandı kuzumselam kızlar,
ya bisey sorucam. Dorukun kafası çok terliyor. bu normalmi sizinkilerdede varmı bu?
çok geçmiş olsun allah yavrusuna sevdiklerine bağışlasın ya çok üzüldümçok canım sıkıldı eşim şu anda yok çünkü bir arkadaşı cumartesi günü beyin kanaması geçirmiş hala yoğun bakımdaymış ne eşi ne ailesi görememiş bizde kardeşinden öğrendik daha 6 aylık bebeği var umarım iyileşirde eşine ve oğluşuna kavuşur çok üzüldüm içim sıkıldı ne diyeceğimi bilemedim neden bielemiyorum buraya yazdım alışmışım içimi dökmeye ondan galiba :sinifsinif::çok üzgünüm:
elifcim sünnetle ilgili detayları yazdım canım..eğer okumadysan yine yazarım..
gel canım ben gezdiriyim seni burda bol boleeee dedk ama dinletemedik bebişlerin bir günü var illa onu bekliyorlar ipektoşta başladı işte yakın zamanda tamamen dönmeyede başlayacaklar inşallah
sorma wala ev işi kadar zor bişiy yok hele bide evde olunca iyicene artıyo işler çalışırken iyiydi hiçbiryer batmıyodu pazarlarıda kocişle bi süpürge bi toz alma oh rahattık
canım süt kokusu anne kokusu almanın güzelliğini yaşıyorlar işte gencer de öyle sabahtan akşama orada kalsa çok rahatız gıkı çıkmıyor :dilcikar:
hoşheldinnnn tubiş ohh yarasın tatiller sanada mertkan paşayada ne güzel işte kısada olsa gezdiniz gördünüz geldiniz değişiklik iyi gelir her zaman
ohh walla sahiliniz var deniziniz var geziyonuz (yarasın) biz napalımmm adımız denizli ama denize hasretiz oyy yaafisfisfis
sahile indik canım yeni geldik eve ama ecrin çok huysuzdu yahu anlamadan bişey döndükıyı aksamlar kızlar nasılsınız ay bakım dedım yapıstım kolta utu yapcam yorgunluktan oluyom sempatiksalakcinni fatoo tatlım napıyon msn de yoksunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?