2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar...
kızım artık kendi başına tamamen dönmeye başladı. fırıldak gibi valla, sırtüstü yatıramıyoruz. dönüyor bir süre sonra yorulup ağlamaya başlıyor. çok komik...

Günaydın kızlar. Ben dün işe başladım o yüzden ancak gelebildim. Dün kuzumu çok özledim akşam da erkenden uyudu 2 saat görebildim fazla oynaşamadık Tabi dokuz buçukta yatınca kalktı altıda oyun oynuyo benimle yedim onu sabah sabah :asigim: Neyseki Cuma günleri süt iznimi kullancam 3 gün hasret gideririz artık..
Herkes iyi gördüğüm kadarıyla kötü bir durum yok. Hasta bebişlerimiz de anneleri de çabucak iyileşsin inş.

hülya kız burakın saçları nerde akannehir

Burak'ın saçlarını kestik ama avatardaki zaten sizin gördüğünüz hali..saçlarını sakladım oğlumun,ilerde nasıl olsa fırça gibi olcak kestire kestire, dicem bak oğlum ipek gibi, sarı sarı saçların vardı ilk kestiğimizde :)

selam kızlar,

ya bisey sorucam. Dorukun kafası çok terliyor. bu normalmi sizinkilerdede varmı bu?

hem de nasıl. 2 yastık bulunduruyorum artık. bi kalktığımde tersine çeviriyorum, daha o kurumadan diğer tarafı ıslanıyo, o zaman da diğer yastığı koyuyorum artık..yakası falan da ıslanıyo, uyku haliyle havlu falan koyuyorum 2-3 gündür..

hayırlı olsun canım.Allah kolaylık versin. ben alıştım çok şükür.3 gün olması süper olmuş valla bol bol görüşürsünüz..

günaydın evet çok komik oluyo koluda altta kalıyo çıkaramıyo...uğraşıyor...
günaydın canım...bıcırıklar nasıl:))

günaydın.hadi hayırlısı olsun..en iyisi çalışmak valla...erkeği beklemek olmuyo.en iyisini yaptın...3gündede bol bol oynaşırsın kuzunla...

Günaydın kızlarr ve ballı bebişler...
Serapçım hayırlı olsun...
Tuğbacım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

hadi bakkk..döner tabi annesi..maşallh...

aysegul onlarınkı tamamen çıkar ilişkisiymiş baksana... olmaz olsunlar ben boyle cok daha ıyıyım bacım...

burcu annen nasıl oldu canım?

ya ben konuyu kaçırıyor olabilirim.ne için gelmek istiyolarmış ögrendinmii.yani amaç neymeş.

canı çok üzüldüm allah acıl şifalar versin..

selam kızlar,

ya bisey sorucam. Dorukun kafası çok terliyor. bu normalmi sizinkilerdede varmı bu?

olmazmıı tabiki terliyoo.artık yazda geldii..sürekli siliyorum. saçlarınıı..

maşallh.evet komk oluyorlr..benimkide dönüp yüzüstü hale geliyoo..

ah canım yaaa..hayırlı olsunn..neyseki üç gün sizin...üzülmee..

herkese günaydınn

Sağolun canlar. Bugün daha iyiyim Pazar günü ve dün sabah biraz kötüydüm. Alışırız elbet ama en azından Cumalar tesalli oldu biraz.

Valla kızlar dediğiniz gibi hem benim hem oğluşun saçları tutam tutam dökülüyo, Doğduğunda daha çok saçı vardı şimdiye göre.. Hadi benimki oğlan da ben kel kalırsam hiç güzel olmazkaydirigubbakcemile3 Bi de kafası da çok terliyo kuzucuğun sadece çıtçıtlı badiyle yatıyo hafif yaklarını örtüyom onu da açıyo zaten sıpacık yine bile terliyo..

sağol sibelcim iyiler, büyük oğlum okul pikniğinde bugün, küçük oğlum pikniğe gitmek istemedi evde bugün ,Zeynepte uyuyor şimdi senin paşalar nasıl...

hayırlı olsun canım , neyseki üç gün beraber olacaksınız ne güzel ...

tuğbacım çok geçmiş olsun allah şifasını versin arkadaşınızın, çok üzüldüm canım allah oğluna ve eşine kavuştursun inş..

yaa oğluşum hastalandıı akşam 2.30a kadar acildeydik ne olduğuda belli diil kan tahlili yaptılar idrarını yapmadı ona bakmadan ilaç veremeyiz dediler sürekli ağlıyo çığlık halinde hemde bizde alıp eve geldik şimdi baygın düştü uyuyo uyanınca tahlil sonucunu alıp kendi druna gidicez inşallah önemli bişi diildir offf

geçmiş olsun inş.önemli bişey yoktur ,sonuçlarda temiz çıkar inş...

Tuğba hoşgeldin canım kısa da olsa tatil yapmışsınız ne güzel değişiklik olmuştur sizin için....

:

hoşheldinnnn tubiş ohh yarasın tatiller sanada mertkan paşayada ne güzel işte kısada olsa gezdiniz gördünüz geldiniz değişiklik iyi gelir her zaman
hoşbuldum canlarım evet çok güzel oldu bol bol gezdim ve yedim tabi
Tugbacim çok üzüldüm ya geçmis olsun Allah acil sifalar versin Allah esine bebegine bagislasin

inş iyileşir yazık ya..bebeğine ve eşine kavuşur...

çok geçmiş olsun allah yavrusuna sevdiklerine bağışlasın ya çok üzüldüm(

Tuğbacım Allah acil şifalar versin arkadaşınıza. İnş iyileşir, Allah onu evladına bağışlasın :Saruboceq:

Günaydın kızlarr ve ballı bebişler...
Serapçım hayırlı olsun...
Tuğbacım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

canı çok üzüldüm allah acıl şifalar versin..

herkese günaydınn

tuğbacım çok geçmiş olsun allah şifasını versin arkadaşınızın, çok üzüldüm canım allah oğluna ve eşine kavuştursun inş..

Allah razı olsun arkadaşlar dün öğrendiğime göre iyiymiş bilinci açılmış sadece sol tarafında his kaybı varmış genç ama toparlar herhalde kendini Allah sevdiklerine bağışlasın :Saruboceq:

canım ya çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir kendimiz hasta olsak neysede bebişlere kıyamıyor insan dertlerinide anlatamıyorlarki çok üzüldüm Allah acil şifalar versin umarım tahlilleri temiz çıkar

geçmiş olsun canım inş önemli bişey değildir...

slm herkese nasılsınız???

birşeyciği yoktur canım merak etme
geçen ay ömür 2 gün bas bas bağırdı ağlamaktan sesi kısıldı valla kan idrar ultrason hepsini yaptırdık allaha şükür birşeyi çıkmadı tabii..
canları sıkılıyor annesi merak etme naz yapıyorlar azıcık..

kızlaaarrrrrrrrr
ne zamandır giremedim çok feci ev toparlıyoruz
yer belli oldu
bilgisi olan yazsın
Diyarbakır-Ergani ye gidiyoruz Diyarbakırın en büyük ilçesi. fena bi yer değil. iyi sayılır diğerlerine göre.
lojman varmış baya. inşallah lojman olur
hakkımızda hayırlısı
iyiki daha kötü bi ilçe çıkmadı
görev süresi 3 yıl
değişik günler beni bekliyor
hadi bakalım.
kendinize iyi bakın.
memlekete gidicem kafa dinlemeye eşyaları topladıktan sonra. ordan kayınvalideme.
mümkün olduğunca girmeye çalşır size yazarım.
öptümmmmmmmmmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…