hülya kız burakın saçları nerde akannehir
selam kızlar,
ya bisey sorucam. Dorukun kafası çok terliyor. bu normalmi sizinkilerdede varmı bu?
Günaydın kızlar. Ben dün işe başladım o yüzden ancak gelebildim. Dün kuzumu çok özledim akşam da erkenden uyudu 2 saat görebildim fazla oynaşamadıkTabi dokuz buçukta yatınca kalktı altıda oyun oynuyo benimle yedim onu sabah sabah :asigim: Neyseki Cuma günleri süt iznimi kullancam 3 gün hasret gideririz artık..
Herkes iyi gördüğüm kadarıyla kötü bir durum yok. Hasta bebişlerimiz de anneleri de çabucak iyileşsin inş.
günaydın evet çok komik oluyo koluda altta kalıyo çıkaramıyo...uğraşıyor...günaydın arkadaşlar...
kızım artık kendi başına tamamen dönmeye başladı. fırıldak gibi valla, sırtüstü yatıramıyoruz. dönüyor bir süre sonra yorulup ağlamaya başlıyor. çok komik...
günaydın canım...bıcırıklar nasıl:))günaydın ..
Günaydın kızlar. Ben dün işe başladım o yüzden ancak gelebildim. Dün kuzumu çok özledim akşam da erkenden uyudu 2 saat görebildim fazla oynaşamadıkTabi dokuz buçukta yatınca kalktı altıda oyun oynuyo benimle yedim onu sabah sabah :asigim: Neyseki Cuma günleri süt iznimi kullancam 3 gün hasret gideririz artık..
Herkes iyi gördüğüm kadarıyla kötü bir durum yok. Hasta bebişlerimiz de anneleri de çabucak iyileşsin inş.
dönüyooooooo dönüyoooooooooo ipek artık dönüyooooooooooo :teytey:
sabahtan beri poposunu havaya dikip kendini sağa sola atıyor. gerçi döndüğü tarafta çok duramıyor az sonra geri düzeliyor ama başladı demek dönmeye artık. koydugum yerdede saat yonunde hareket edıyo resmen
:teytey::teytey::teytey::teytey:
aysegul onlarınkı tamamen çıkar ilişkisiymiş baksana... olmaz olsunlar ben boyle cok daha ıyıyım bacım...
burcu annen nasıl oldu canım?
çok canım sıkıldı eşim şu anda yok çünkü bir arkadaşı cumartesi günü beyin kanaması geçirmiş hala yoğun bakımdaymış ne eşi ne ailesi görememiş bizde kardeşinden öğrendik daha 6 aylık bebeği var umarım iyileşirde eşine ve oğluşuna kavuşur çok üzüldüm içim sıkıldı ne diyeceğimi bilemedim neden bielemiyorum buraya yazdım alışmışım içimi dökmeye ondan galiba :sinifsinif::çok üzgünüm:
selam kızlar,
ya bisey sorucam. Dorukun kafası çok terliyor. bu normalmi sizinkilerdede varmı bu?
günaydın arkadaşlar...
kızım artık kendi başına tamamen dönmeye başladı. fırıldak gibi valla, sırtüstü yatıramıyoruz. dönüyor bir süre sonra yorulup ağlamaya başlıyor. çok komik...
Sağolun canlar. Bugün daha iyiyim Pazar günü ve dün sabah biraz kötüydüm. Alışırız elbet ama en azından Cumalar tesalli oldu biraz.
Valla kızlar dediğiniz gibi hem benim hem oğluşun saçları tutam tutam dökülüyo, Doğduğunda daha çok saçı vardı şimdiye göre.. Hadi benimki oğlan da ben kel kalırsam hiç güzel olmazkaydirigubbakcemile3 Bi de kafası da çok terliyo kuzucuğun sadece çıtçıtlı badiyle yatıyo hafif yaklarını örtüyom onu da açıyo zaten sıpacık yine bile terliyo..
yaa oğluşum hastalandıı akşam 2.30a kadar acildeydik ne olduğuda belli diil kan tahlili yaptılar idrarını yapmadı ona bakmadan ilaç veremeyiz dediler sürekli ağlıyo çığlık halinde hemde bizde alıp eve geldik şimdi baygın düştü uyuyo uyanınca tahlil sonucunu alıp kendi druna gidicez inşallah önemli bişi diildir offf
Tuğba hoşgeldin canım kısa da olsa tatil yapmışsınız ne güzel değişiklik olmuştur sizin için....
hoşbuldum canlarım evet çok güzel oldu bol bol gezdim ve yedim tabi:
hoşheldinnnn tubiş ohh yarasın tatiller sanada mertkan paşayada ne güzel işte kısada olsa gezdiniz gördünüz geldiniz değişiklik iyi gelir her zaman
Tugbacim çok üzüldüm ya geçmis olsun Allah acil sifalar versin Allah esine bebegine bagislasin
inş iyileşir yazık ya..bebeğine ve eşine kavuşur...
çok geçmiş olsun allah yavrusuna sevdiklerine bağışlasın ya çok üzüldüm(
Tuğbacım Allah acil şifalar versin arkadaşınıza. İnş iyileşir, Allah onu evladına bağışlasın :Saruboceq:
Günaydın kızlarr ve ballı bebişler...
Serapçım hayırlı olsun...
Tuğbacım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
canı çok üzüldüm allah acıl şifalar versin..
herkese günaydınn
tuğbacım çok geçmiş olsun allah şifasını versin arkadaşınızın, çok üzüldüm canım allah oğluna ve eşine kavuştursun inş..
yaa oğluşum hastalandıı akşam 2.30a kadar acildeydik ne olduğuda belli diil kan tahlili yaptılar idrarını yapmadı ona bakmadan ilaç veremeyiz dediler sürekli ağlıyo çığlık halinde hemde bizde alıp eve geldik şimdi baygın düştü uyuyo uyanınca tahlil sonucunu alıp kendi druna gidicez inşallah önemli bişi diildir offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?