2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yolunuzda bahtınızda açık olsun...

Ayy geçmiş olsun canım. ınşalah önemli bi şey yoktur. Tahliller de iyi çıkar umarım

Allah razı olsun arkadaşlar dün öğrendiğime göre iyiymiş bilinci açılmış sadece sol tarafında his kaybı varmış genç ama toparlar herhalde kendini Allah sevdiklerine bağışlasın :Saruboceq:[/QUOTE]

Ay sevindim Tuğbacım ya.. Allah eşine yavrusuna bağışlamış. ınşallah en kısa sürede iyice toparlar kendini...

Canım benim babam da polisti. emekli oldu şimdi. Ergai hakkında hep iyi şeyler duydum ondan. Elazığ da kalmıştık biz de 4 yıl. Diyarbakır ın en güzel yeri derdi. ınşallah siz de hayırlısıyla yrleşirsiniz...Bizi habersiz bırakma...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım inş. yoktur bişeyciği hepsi geçer..

Hayırlısı olsun canım inş. gönlünüzce olur herşey..

selam kızlar
bakıyorum da hepinizin bebişleir dönmeye başlamış ecrin hanım totoşunu
çeviremedi hala :uhm:

Hilalcim hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olur inş...

nası yanii..anlamadım:uhm:
donem donem bebecıkler hızlı buyume donemıne gırıyolarmıs canım. o zamanlarda daha cok emmek ve uyumak ıstemesı normalmiş. google da arat bak bısıler bulabılırsın.
:teytey:
cok uzuldum cok gecmıs olsun...
ınsallah saglıgına kavusur Allah yavrusuna,karısına bagıslasın...
selam kızlar,

ya bisey sorucam. Dorukun kafası çok terliyor. bu normalmi sizinkilerdede varmı bu?
hemde nasıl... kafasının arkası su... ozellıkle yatarken ve emerken. allah korusun bı yerden hava carpsa dırek hasta olucaklar mazallah eyvahedigeldismile
aşkolsun canım oyle sey olurmu hıc :sinifsinif:
temmuz bulusması havva da olucak buyuk ıhtımalle
hosgeldınnnn artık hf sonu bol bol sebişirsiniz oğluşunla boshayallersmile
hıc bılmıorum sormadım pek de umurumda degıl acıkcası canım...
Zeynep, Denniz gözünüz aydın kızlarrrr
tenk yuuu :hulya:
kel kalcaz dıyom kel topıkcenek kafamız ayna gıbı dolaşcaz yakındır kaydirigubbakcemile3
canımmm cok gecmıs olsun ınsallah tertemız cıkar tahlıller :sinifsinif:
ah canım hadı bakalım hakkınızda hayırlısı olsun. ınternet baglatıcaksınız dımı ayran içip ayrı düşmeyelımmm
selam kızlar
kaldırır kaldırır bızımkıde dun basladı bugun tutamıyorum kendını sola atıp duruyo kaydirigubbakcemile3

inş önemli bişey değildir canım,merak ettim neden öyle oldu acaba? sonuçları yaz bize..

canım Allah gönlünüze göre versin. inş göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçer.

anam bide abla olcak biizmki he daha dönmüyo cadı
sırt üstü yatarken mi kendini yana atıyolar kızlar

offfff bu zilli artık hiç durmamaya basladı. sureklı ılgı ıstıyo. 2 dk yalnız bırakamıyorum. sureklı oyun ıstıyo konusucan ılgılencen bayılmak uzereyım...
uyudu allahtan bıraz. oda yarım saatten cok surmez ya neyse...

Zeynepçim dün annem battaniyesinin üstüne yere yatırmış. Kendini attıra attıra kapının yanına kadar gelmiş. Valla yalnız bırakmaya gelmeyecek artık bu zillileri..
Boş ver her şeyi oyna kuzucuğunla, işe başlayınca özleyeceksin canım. Bak ben bu güzellikleri hep kaçırıyom.

canım geçmiş olsun.inşallah bişeyi yoktur...

aman iyi bari..rabbim evladına sevdiklerine bagfışlazxsın.

aa iyi bi yer.hadi gözünüz aydın..

selam kızlar

benimkide tembel dönmeye çalışıyor ama daha tam dönemiyor :dance:

kızlar döner merak etmeyin....

anam bide abla olcak biizmki he daha dönmüyo cadı
sırt üstü yatarken mi kendini yana atıyolar kızlar

sırtüstü yatarken dönüyo..yüzüstü benim kızda dönmüyo..

kesinlikle dogruu...

zaten koydugun pozısyonda bulman mumkun degıl kı. 360 derece donuyor oldugu yerde kaydirigubbakcemile3

oda dogru ya... ama bazen bi nefes almak istiyor insan.

kızlar dısarı cıkarırken gunes kremı suruyomusunuz kuzucuklara? 5 dk bakkala bıle gıtsen o gunes onların pamuk gıbı cıltlerını etkıler sonucta dımı akannehir

evde kremimiz var ama daha sürmedimm.ya zaten gittigimiz yere arabayla gidiyoz.olmadı bebek arabasıyla dolaşıyoo..bilmiyorum kullanmadım daha..

Zeynepçim o konuyu ben de merak ediyorum. Geçenlerde burda okumuştum yine. kim yazmıştı hatırlamıyorum. Dr u demiş daha sürmeyin güneş kremi diye. Cildi hassas diye

Selam kızlar sabah 5. 30 da Çınarım ateşlendi hastaneye götürdük 38.9 ateşi ama kafası cayır cayır yanıyordu yawrumun hemen fitil verdıler sonra da calpol ıcırdık 8 e kadar hastanede kaldık atesinin düşmesini beklediler 37 ye kadar düşürdük eve geldik şimdi 36,5 a düşmüş bende onu bırakıp işe geldım :çok üzgünüm: aklım evde yawrum uyuyormus ateşi düşmüş ama kafası halen çok sıcakmış doktorumuzu aradım çok damakları kasınıyor ondan olabılır dedi kusması ıshalı olursa getırrısın dedi bakalıkm şimdilik öyle birşey yok bu yawrucuklar hasta olunca ne kötü oluyoruz değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…