kızlaaarrrrrrrrr
ne zamandır giremedim çok feci ev toparlıyoruz
yer belli oldu
bilgisi olan yazsın
Diyarbakır-Ergani ye gidiyoruz Diyarbakırın en büyük ilçesi. fena bi yer değil. iyi sayılır diğerlerine göre.
lojman varmış baya. inşallah lojman olur
hakkımızda hayırlısı
iyiki daha kötü bi ilçe çıkmadı
görev süresi 3 yıl
değişik günler beni bekliyor
hadi bakalım.
kendinize iyi bakın.
memlekete gidicem kafa dinlemeye eşyaları topladıktan sonra. ordan kayınvalideme.
mümkün olduğunca girmeye çalşır size yazarım.
öptümmmmmmmmmmm.....
yaa oğluşum hastalandıı akşam 2.30a kadar acildeydik ne olduğuda belli diil kan tahlili yaptılar idrarını yapmadı ona bakmadan ilaç veremeyiz dediler sürekli ağlıyo çığlık halinde hemde bizde alıp eve geldik şimdi baygın düştü uyuyo uyanınca tahlil sonucunu alıp kendi druna gidicez inşallah önemli bişi diildir offf
kızlaaarrrrrrrrr
yer belli oldu
bilgisi olan yazsın
Diyarbakır-Ergani ye gidiyoruz Diyarbakırın en büyük ilçesi. fena bi yer değil. iyi sayılır diğerlerine göre.
hakkımızda hayırlısı
görev süresi 3 yıl
hadi bakalım.
kendinize iyi bakın.
memlekete gidicem kafa dinlemeye eşyaları topladıktan sonra. ordan kayınvalideme.
öptümmmmmmmmmmm.....
yaa oğluşum hastalandıı akşam 2.30a kadar acildeydik ne olduğuda belli diil kan tahlili yaptılar idrarını yapmadı ona bakmadan ilaç veremeyiz dediler sürekli ağlıyo çığlık halinde hemde bizde alıp eve geldik şimdi baygın düştü uyuyo uyanınca tahlil sonucunu alıp kendi druna gidicez inşallah önemli bişi diildir offf
kızlaaarrrrrrrrr
yer belli oldu
bilgisi olan yazsın
hakkımızda hayırlısı
görev süresi 3 yıl
hadi bakalım.
kendinize iyi bakın.
öptümmmmmmmmmmm.....
kızlaaarrrrrrrrr
yer belli oldu
bilgisi olan yazsın
hakkımızda hayırlısı
görev süresi 3 yıl
hadi bakalım.
kendinize iyi bakın.
öptümmmmmmmmmmm.....
donem donem bebecıkler hızlı buyume donemıne gırıyolarmıs canım. o zamanlarda daha cok emmek ve uyumak ıstemesı normalmiş. google da arat bak bısıler bulabılırsın.nası yanii..anlamadım:uhm:
:teytey:eeee dedk ama dinletemedik bebişlerin bir günü var illa onu bekliyorlar ipektoşta başladı işte yakın zamanda tamamen dönmeyede başlayacaklar inşallah
sorma wala ev işi kadar zor bişiy yok hele bide evde olunca iyicene artıyo işler çalışırken iyiydi hiçbiryer batmıyodu pazarlarıda kocişle bi süpürge bi toz alma oh rahattık
canım süt kokusu anne kokusu almanın güzelliğini yaşıyorlar işte gencer de öyle sabahtan akşama orada kalsa çok rahatız gıkı çıkmıyor :dilcikar:
hoşheldinnnn tubiş ohh yarasın tatiller sanada mertkan paşayada ne güzel işte kısada olsa gezdiniz gördünüz geldiniz değişiklik iyi gelir her zaman
ohh walla sahiliniz var deniziniz var geziyonuz (yarasın) biz napalımmm adımız denizli ama denize hasretiz oyy yaafisfisfis
cok uzuldum cok gecmıs olsun...çok canım sıkıldı eşim şu anda yok çünkü bir arkadaşı cumartesi günü beyin kanaması geçirmiş hala yoğun bakımdaymış ne eşi ne ailesi görememiş bizde kardeşinden öğrendik daha 6 aylık bebeği var umarım iyileşirde eşine ve oğluşuna kavuşur çok üzüldüm içim sıkıldı ne diyeceğimi bilemedim neden bielemiyorum buraya yazdım alışmışım içimi dökmeye ondan galiba :sinifsinif::çok üzgünüm:
hemde nasıl... kafasının arkası su... ozellıkle yatarken ve emerken. allah korusun bı yerden hava carpsa dırek hasta olucaklar mazallah eyvahedigeldismileselam kızlar,
ya bisey sorucam. Dorukun kafası çok terliyor. bu normalmi sizinkilerdede varmı bu?
aşkolsun canım oyle sey olurmu hıc :sinifsinif:kızlar ben ancak girebildim.Ama sabah erken kaltığım için çok uykum geldi.Geçmişi okuyamadım ama sanırım beni soran ve merak eden olmamış:(((
Temmuz buluşması diye birşey okudum nedir ayrıntısı ve son ne konuşuldu???
Eğer bilgi veren olursa sevinirim.
Herkese iyi geceler....
hosgeldınnnn artık hf sonu bol bol sebişirsiniz oğluşunla boshayallersmileGünaydın kızlar. Ben dün işe başladım o yüzden ancak gelebildim. Dün kuzumu çok özledim akşam da erkenden uyudu 2 saat görebildim fazla oynaşamadıkTabi dokuz buçukta yatınca kalktı altıda oyun oynuyo benimle yedim onu sabah sabah :asigim: Neyseki Cuma günleri süt iznimi kullancam 3 gün hasret gideririz artık..
Herkes iyi gördüğüm kadarıyla kötü bir durum yok. Hasta bebişlerimiz de anneleri de çabucak iyileşsin inş.
hıc bılmıorum sormadım pek de umurumda degıl acıkcası canım...hadi bakkk..döner tabi annesi..maşallh...
ya ben konuyu kaçırıyor olabilirim.ne için gelmek istiyolarmış ögrendinmii.yani amaç neymeş.
canı çok üzüldüm allah acıl şifalar versin..
olmazmıı tabiki terliyoo.artık yazda geldii..sürekli siliyorum. saçlarınıı..
maşallh.evet komk oluyorlr..benimkide dönüp yüzüstü hale geliyoo..
ah canım yaaa..hayırlı olsunn..neyseki üç gün sizin...üzülmee..
herkese günaydınn
tenk yuuu :hulya:Zeynep, Denniz gözünüz aydın kızlarrrr
kel kalcaz dıyom kel topıkcenek kafamız ayna gıbı dolaşcaz yakındır kaydirigubbakcemile3Sağolun canlar. Bugün daha iyiyim Pazar günü ve dün sabah biraz kötüydüm. Alışırız elbet ama en azından Cumalar tesalli oldu biraz.
Valla kızlar dediğiniz gibi hem benim hem oğluşun saçları tutam tutam dökülüyo, Doğduğunda daha çok saçı vardı şimdiye göre.. Hadi benimki oğlan da ben kel kalırsam hiç güzel olmazkaydirigubbakcemile3 Bi de kafası da çok terliyo kuzucuğun sadece çıtçıtlı badiyle yatıyo hafif yaklarını örtüyom onu da açıyo zaten sıpacık yine bile terliyo..
canımmm cok gecmıs olsun ınsallah tertemız cıkar tahlıller :sinifsinif:yaa oğluşum hastalandıı akşam 2.30a kadar acildeydik ne olduğuda belli diil kan tahlili yaptılar idrarını yapmadı ona bakmadan ilaç veremeyiz dediler sürekli ağlıyo çığlık halinde hemde bizde alıp eve geldik şimdi baygın düştü uyuyo uyanınca tahlil sonucunu alıp kendi druna gidicez inşallah önemli bişi diildir offf
ah canım hadı bakalım hakkınızda hayırlısı olsun. ınternet baglatıcaksınız dımı ayran içip ayrı düşmeyelımmmkızlaaarrrrrrrrr
yer belli oldu
bilgisi olan yazsın
hakkımızda hayırlısı
görev süresi 3 yıl
hadi bakalım.
kendinize iyi bakın.
öptümmmmmmmmmmm.....
kaldırır kaldırır bızımkıde dun basladı bugun tutamıyorum kendını sola atıp duruyo kaydirigubbakcemile3selam kızlar
bakıyorum da hepinizin bebişleir dönmeye başlamış ecrin hanım totoşunu
çeviremedi hala :uhm:
selam kızlar
kızlaaarrrrrrrrr
yer belli oldu
bilgisi olan yazsın
hakkımızda hayırlısı
görev süresi 3 yıl
hadi bakalım.
kendinize iyi bakın.
öptümmmmmmmmmmm.....
Evet Fatocum.Fazla kucakta kalırsa gecikebilir dönmesi. Bol bol yerde yatır onu sen
hoşbuldum canlarım evet çok güzel oldu bol bol gezdim ve yedim tabi
Allah razı olsun arkadaşlar dün öğrendiğime göre iyiymiş bilinci açılmış sadece sol tarafında his kaybı varmış genç ama toparlar herhalde kendini Allah sevdiklerine bağışlasın :Saruboceq:
kızlaaarrrrrrrrr
yer belli oldu
bilgisi olan yazsın
hakkımızda hayırlısı
görev süresi 3 yıl
hadi bakalım.
kendinize iyi bakın.
öptümmmmmmmmmmm.....
selam kızlar
benimkide tembeldönmeye çalışıyor ama daha tam dönemiyor :dance:
anam bide abla olcak biizmki he daha dönmüyo cadı
sırt üstü yatarken mi kendini yana atıyolar kızlar
Zeynepçim dün annem battaniyesinin üstüne yere yatırmış. Kendini attıra attıra kapının yanına kadar gelmiş. Valla yalnız bırakmaya gelmeyecek artık bu zillileri..
Boş ver her şeyi oyna kuzucuğunla, işe başlayınca özleyeceksin canım. Bak ben bu güzellikleri hep kaçırıyom.
Zeynepçim dün annem battaniyesinin üstüne yere yatırmış. Kendini attıra attıra kapının yanına kadar gelmiş. Valla yalnız bırakmaya gelmeyecek artık bu zillileri..
Boş ver her şeyi oyna kuzucuğunla, işe başlayınca özleyeceksin canım. Bak ben bu güzellikleri hep kaçırıyom.
zaten koydugun pozısyonda bulman mumkun degıl kı. 360 derece donuyor oldugu yerde kaydirigubbakcemile3
oda dogru ya... ama bazen bi nefes almak istiyor insan.
kızlar dısarı cıkarırken gunes kremı suruyomusunuz kuzucuklara? 5 dk bakkala bıle gıtsen o gunes onların pamuk gıbı cıltlerını etkıler sonucta dımı akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?