2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım..neden çıkmış ateşii...terar yaşamazsınız inşallah..

ahh paşam kıyamam ona ben ya senağlama
çok üüzldüm geçmiş olsun canım ya inş. düşer ateşi
diş çıkarıyo ondan demi aşıyı yeni mi olmuştu canım yoksa

Sağolun teyzeleri diş çıkarma olayı belli olmazmış ama damakları çok erken kasınmaya başladı Çınarın 1 aydır çekiyoruz çocugum ne bulsa kemiriyor ağzının içi bile ateş gibi memeyi bile kemiriyor yawrum aşısını olalı 1 hafta oldu hemen hemen Fatmacım

Benimki bir ay önce başladı dönmeye artık iyice geliştirdi kendini oyun yapıyo.. Sırtüstü bakıyo bana gıdıgıdıgıd falan diyom hoop yana dönüyo sonra tekrar sırtüstü dönüp bekliyo :)) Önceleri dizini kırıp ayağını basarak popoyu iktirip dönüyordu şimdi kaldırıyor bacağı hop :) Bi de köprü kuruyo hem sırtüstü hem yüzüstüyken. Sırtüstüyken yüzüstü dönmüyo zaten sırtüstü yatmayı seviyo. Sevmiyo 5 dk yüzüstü duruyo sıkılıyo basıyo feryadı. Hele yüzüstüyken emekleme pozisyonuna kadar geliyo sıpa kaydirigubbakcemile3 ödüm kopuyo yükseklerde

Yaz kızlar uzanıp birşeyleri tutmayı çok seviyo zaten ama son 15 gündür özellikle yüzümü tutmak için çok uğraşıyo. Yattıktan sonra da mızıklanınca yanına yaklaştıyorum yüzümü yanaklarıma koyuyor elini biraz sıkıyor falan öyle dalıp gdiyo. Her mızıklandığında böyle uyuyor yeniden.. Çok ta hoşuma gidiyosıpam benim:))

Geçmiş olsun Çınarcığa canım.. Kıyamıyor insan onlara birşey oldu mu onun yerine ben hasta olayım diyorsun..

Sağolun kızlar gerçekten çok zor onlar hasta olmasında biz olalım hiç önemli değil birde öyle çok terliyorki gece en az 2 kez değişiyorum atletini su gibi oluyor ...

Çınarıda hiç yanlız bırakmıyorum ben rıt üstü yatarken bazen yüz üstü dönüyor bazende kendi etrafında döne döne eksen değiştiriyor sıpa birde hoşuna gidiyorki dönerken çığlıklar gırla gidiyor ...

geçmiş olsun canım...jel falan sürüyomusun ağzına biraz serinletir.calgel die bi jel vardı..rahatlatırdı bizim oğlanı.dr una bi sor bakalım ne diyecek..

hakkınıza hayırlısı canım...sayılı gün çabuk geçer.biraz orda biraz burda derken bitmiş gitmş.

evde kremimiz var ama daha sürmedimm.ya zaten gittigimiz yere arabayla gidiyoz.olmadı bebek arabasıyla dolaşıyoo..bilmiyorum kullanmadım daha..

Zeynepçim o konuyu ben de merak ediyorum. Geçenlerde burda okumuştum yine. kim yazmıştı hatırlamıyorum. Dr u demiş daha sürmeyin güneş kremi diye. Cildi hassas diye
hımmm bı dr sormak lazım o zaman sagolun kızlar...
cok gecmıs olsun... pekı neden cıktı ateşi?
Zeynep canım bizim doktorumuz sebamedi söyledi artık dışar cıkarken sürün kremını dedi
sebamed en ıyısı benımde bıldıgım kadarıyla. bı dr sorım olmadı alıcam bende...

bızımkıde 2-3 haftadır yuzumu mıncıklamaya bayılıyo. ozellıkle o kucucuk parmaklarını agzımın ıcıne sokmaya calısmıyomu kaydirigubbakcemile3

şimdi aradım ömürün doktorunu idrar kültürümüz vardı sonucunu bekliyorduk bakteri üremesi varmış ilaç verecek galiba yarn bekliyor bizi.
çok üzgünüm...

merak etma fatolina bizimkide topigin abilerinden ama tık yok valla. sadece oturmak istiyor dönmeyle alakalı bir istegi yok dorukunda.:çok üzgünüm:
bizimkiler tembel çıktılar valla
keyiflerini beklicez bizde napalım :hulya:

şimdi aradım ömürün doktorunu idrar kültürümüz vardı sonucunu bekliyorduk bakteri üremesi varmış ilaç verecek galiba yarn bekliyor bizi.
çok üzgünüm...

canım çok geçmiş olsunn ya

canım çok geçmiş olsunn ya

çok üzgünüm yaa antibiyotik verecek galiba..
ömür 250 gr almıştı bu ay araştırmak istedi doktoru da idrar yollarında bekteri varmış
ayrıntıları yarın öğreneceğiz dua edin ne olur mühim birşey olmasın..bebeğim daha küçük..

çok geçmiş olsun canım ya.. inşallah hemen atlatıcak oğlun.. Oğlanlar daha nazlı oluor galiba ya ben de ömer için saçımı süpürge ediyorum yesin içsin şiişmanlasın diye bakıyorum ama çocugun yapısı bu narin vücutlu.. bir de çoook aşırı terliyor benimki de kilo almamış çıkarsa şaşmayacağım cok hareket ediyor durduğu yerd eymek yerken çırpınıyor mememi emiyor ama mamayı istemiyor. zorla yediriyorum zorlamadan sıcaktan ter içinde kalıyor sürekli üstünü değiştiriyorum tüm gün..

kaka yaparken de bağıra cağıra söylene söylene yapıyor sizinkiler de oyle mi kızlar ya? ben de bağırsaklarında bişii mi var diye korkuyorum..daha doktora da 23 unde gidicez bu ay ünlü bi doktora goturcem istanbuldaboshayallersmilegenel durumuna baksın cocumun..boshayallersmile

geçmiş olsun canım.inşallah cabucak geçer..

inşallah canım sağol..

hiçbir belirti yoktu anlayamadım nasıl oldu.. idrar testi çok iyi bi sorun yok ama idrar kültüründe sorun çıktı

fatolina kullanıcısından alıntı
anam bide abla olcak biizmki he daha dönmüyo cadı
sırt üstü yatarken mi kendini yana atıyolar kızlar
Bizim ufaklık ilk önceleri göbeğini havaya kaldırıp, ayaklarıyla kendini birden itip yana çeviriyordu.
şimdilerde de kendini yana çevirdikten sonra üstteki bacağını yana atıp yüzüstü dönmeye başladı.
şu an her dönme girişimi mutlu sonla bitmesede 2 denemeden 1 inde dönmeye başladı.
teşvik içinde hafif dönmelerde destek olup yavaşça döndürmek lazım. böylelikle özerk bir şekilde hareket etmenin mutluluğuyla gaza geliyorlar!

yüzüstü yatırınca da kendini iyice kaldırıyo, ayaklarıylada neredeyse sürünüyo...
bende elimle ayak tabanına destek veriyorum, az az ilerliyoruz!:)

bizim kız yaklaşık yarım saat kadar dönence ve diğer oyuncaklarıyla oyalanıyo çok şükür, özelliikle bir süre kendi başına zaman geçirmesini istiyorum. başının üzerinde asılı duran oyuncaklarla oynamayı tutmayı vs. çok seviyor, tavsiye ederim... sesli ve parlak renkli olmaları tercih:)
bence deeee
yatağın bir ucundan bir ucuna 90, 180. 360 derece! dönüşler:)
o günde kucağımdayken yemek yiyorduk, birden elini yemeğin içine bir attı!! her yer salça oldu, Allah'a şükür ki yemek sıcak değildi. çocuklara yakın yerde çay vb. sıcak şeyler, kalem vb. gibi sivri şeyler bırakmamalı, çook tehlikeli, Allah korusunnn

çook geçmiş olsun Allah şifa versin
inşaAllah kolay atlatır, Allah şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…