Selam kızlar sabah 5. 30 da Çınarım ateşlendi hastaneye götürdük 38.9 ateşi ama kafası cayır cayır yanıyordu yawrumun hemen fitil verdıler sonra da calpol ıcırdık 8 e kadar hastanede kaldık atesinin düşmesini beklediler 37 ye kadar düşürdük eve geldik şimdi 36,5 a düşmüş bende onu bırakıp işe geldım :çok üzgünüm: aklım evde yawrum uyuyormus ateşi düşmüş ama kafası halen çok sıcakmış doktorumuzu aradım çok damakları kasınıyor ondan olabılır dedi kusması ıshalı olursa getırrısın dedi bakalıkm şimdilik öyle birşey yok bu yawrucuklar hasta olunca ne kötü oluyoruz değilmi
Selam kızlar sabah 5. 30 da Çınarım ateşlendi hastaneye götürdük 38.9 ateşi ama kafası cayır cayır yanıyordu yawrumun hemen fitil verdıler sonra da calpol ıcırdık 8 e kadar hastanede kaldık atesinin düşmesini beklediler 37 ye kadar düşürdük eve geldik şimdi 36,5 a düşmüş bende onu bırakıp işe geldım :çok üzgünüm: aklım evde yawrum uyuyormus ateşi düşmüş ama kafası halen çok sıcakmış doktorumuzu aradım çok damakları kasınıyor ondan olabılır dedi kusması ıshalı olursa getırrısın dedi bakalıkm şimdilik öyle birşey yok bu yawrucuklar hasta olunca ne kötü oluyoruz değilmi
geçmiş olsun canım...jel falan sürüyomusun ağzına biraz serinletir.calgel die bi jel vardı..rahatlatırdı bizim oğlanı.dr una bi sor bakalım ne diyecek..Selam kızlar sabah 5. 30 da Çınarım ateşlendi hastaneye götürdük 38.9 ateşi ama kafası cayır cayır yanıyordu yawrumun hemen fitil verdıler sonra da calpol ıcırdık 8 e kadar hastanede kaldık atesinin düşmesini beklediler 37 ye kadar düşürdük eve geldik şimdi 36,5 a düşmüş bende onu bırakıp işe geldım :çok üzgünüm: aklım evde yawrum uyuyormus ateşi düşmüş ama kafası halen çok sıcakmış doktorumuzu aradım çok damakları kasınıyor ondan olabılır dedi kusması ıshalı olursa getırrısın dedi bakalıkm şimdilik öyle birşey yok bu yawrucuklar hasta olunca ne kötü oluyoruz değilmi
kızlaaarrrrrrrrr
ne zamandır giremedim çok feci ev toparlıyoruz
yer belli oldu
bilgisi olan yazsın
Diyarbakır-Ergani ye gidiyoruz Diyarbakırın en büyük ilçesi. fena bi yer değil. iyi sayılır diğerlerine göre.
lojman varmış baya. inşallah lojman olur
hakkımızda hayırlısı
iyiki daha kötü bi ilçe çıkmadı
görev süresi 3 yıl
değişik günler beni bekliyor
hadi bakalım.
kendinize iyi bakın.
memlekete gidicem kafa dinlemeye eşyaları topladıktan sonra. ordan kayınvalideme.
mümkün olduğunca girmeye çalşır size yazarım.
öptümmmmmmmmmmm.....
anam bide abla olcak biizmki he daha dönmüyo cadı
sırt üstü yatarken mi kendini yana atıyolar kızlar
evde kremimiz var ama daha sürmedimm.ya zaten gittigimiz yere arabayla gidiyoz.olmadı bebek arabasıyla dolaşıyoo..bilmiyorum kullanmadım daha..
hımmm bı dr sormak lazım o zaman sagolun kızlar...Zeynepçim o konuyu ben de merak ediyorum. Geçenlerde burda okumuştum yine. kim yazmıştı hatırlamıyorum. Dr u demiş daha sürmeyin güneş kremi diye. Cildi hassas diye
cok gecmıs olsun... pekı neden cıktı ateşi?Selam kızlar sabah 5. 30 da Çınarım ateşlendi hastaneye götürdük 38.9 ateşi ama kafası cayır cayır yanıyordu yawrumun hemen fitil verdıler sonra da calpol ıcırdık 8 e kadar hastanede kaldık atesinin düşmesini beklediler 37 ye kadar düşürdük eve geldik şimdi 36,5 a düşmüş bende onu bırakıp işe geldım :çok üzgünüm: aklım evde yawrum uyuyormus ateşi düşmüş ama kafası halen çok sıcakmış doktorumuzu aradım çok damakları kasınıyor ondan olabılır dedi kusması ıshalı olursa getırrısın dedi bakalıkm şimdilik öyle birşey yok bu yawrucuklar hasta olunca ne kötü oluyoruz değilmi
sebamed en ıyısı benımde bıldıgım kadarıyla. bı dr sorım olmadı alıcam bende...Zeynep canım bizim doktorumuz sebamedi söyledi artık dışar cıkarken sürün kremını dedi
Benimki bir ay önce başladı dönmeye artık iyice geliştirdi kendini oyun yapıyo.. Sırtüstü bakıyo bana gıdıgıdıgıd falan diyom hoop yana dönüyo sonra tekrar sırtüstü dönüp bekliyo :)) Önceleri dizini kırıp ayağını basarak popoyu iktirip dönüyordu şimdi kaldırıyor bacağı hop :) Bi de köprü kuruyo hem sırtüstü hem yüzüstüyken. Sırtüstüyken yüzüstü dönmüyo zaten sırtüstü yatmayı seviyo. Sevmiyo 5 dk yüzüstü duruyo sıkılıyo basıyo feryadı. Hele yüzüstüyken emekleme pozisyonuna kadar geliyo sıpa kaydirigubbakcemile3 ödüm kopuyo yükseklerde
Yaz kızlar uzanıp birşeyleri tutmayı çok seviyo zaten ama son 15 gündür özellikle yüzümü tutmak için çok uğraşıyo. Yattıktan sonra da mızıklanınca yanına yaklaştıyorum yüzümü yanaklarıma koyuyor elini biraz sıkıyor falan öyle dalıp gdiyo. Her mızıklandığında böyle uyuyor yeniden.. Çok ta hoşuma gidiyosıpam benim:))
Geçmiş olsun Çınarcığa canım.. Kıyamıyor insan onlara birşey oldu mu onun yerine ben hasta olayım diyorsun..
bizimkiler tembel çıktılar vallamerak etma fatolina bizimkide topigin abilerinden ama tık yok valla. sadece oturmak istiyor dönmeyle alakalı bir istegi yok dorukunda.:çok üzgünüm:
şimdi aradım ömürün doktorunu idrar kültürümüz vardı sonucunu bekliyorduk bakteri üremesi varmış ilaç verecek galiba yarn bekliyor bizi.
çok üzgünüm...
canım çok geçmiş olsunn ya
şimdi aradım ömürün doktorunu idrar kültürümüz vardı sonucunu bekliyorduk bakteri üremesi varmış ilaç verecek galiba yarn bekliyor bizi.
çok üzgünüm...
çok geçmiş olsun canım ya.. inşallah hemen atlatıcak oğlun.. Oğlanlar daha nazlı oluor galiba ya ben de ömer için saçımı süpürge ediyorum yesin içsin şiişmanlasın diye bakıyorum ama çocugun yapısı bu narin vücutlu.. bir de çoook aşırı terliyor benimki de kilo almamış çıkarsa şaşmayacağım cok hareket ediyor durduğu yerd eymek yerken çırpınıyor mememi emiyor ama mamayı istemiyor. zorla yediriyorum zorlamadan sıcaktan ter içinde kalıyor sürekli üstünü değiştiriyorum tüm gün..çok üzgünüm yaa antibiyotik verecek galiba..
ömür 250 gr almıştı bu ay araştırmak istedi doktoru da idrar yollarında bekteri varmış
ayrıntıları yarın öğreneceğiz dua edin ne olur mühim birşey olmasın..bebeğim daha küçük..
geçmiş olsun canım.inşallah cabucak geçer..
çok geçmiş olsun canım ya.. inşallah hemen atlatıcak oğlun.. Oğlanlar daha nazlı oluor galiba ya ben de ömer için saçımı süpürge ediyorum yesin içsin şiişmanlasın diye bakıyorum ama çocugun yapısı bu narin vücutlu.. bir de çoook aşırı terliyor benimki de kilo almamış çıkarsa şaşmayacağım cok hareket ediyor durduğu yerd eymek yerken çırpınıyor mememi emiyor ama mamayı istemiyor. zorla yediriyorum zorlamadan sıcaktan ter içinde kalıyor sürekli üstünü değiştiriyorum tüm gün..
kaka yaparken de bağıra cağıra söylene söylene yapıyor sizinkiler de oyle mi kızlar ya? ben de bağırsaklarında bişii mi var diye korkuyorum..daha doktora da 23 unde gidicez bu ay ünlü bi doktora goturcem istanbuldaboshayallersmilegenel durumuna baksın cocumun..boshayallersmile
Bizim ufaklık ilk önceleri göbeğini havaya kaldırıp, ayaklarıyla kendini birden itip yana çeviriyordu.fatolina kullanıcısından alıntı
anam bide abla olcak biizmki he daha dönmüyo cadı
sırt üstü yatarken mi kendini yana atıyolar kızlar
bizim kız yaklaşık yarım saat kadar dönence ve diğer oyuncaklarıyla oyalanıyo çok şükür, özelliikle bir süre kendi başına zaman geçirmesini istiyorum. başının üzerinde asılı duran oyuncaklarla oynamayı tutmayı vs. çok seviyor, tavsiye ederim... sesli ve parlak renkli olmaları tercih:)zeynepb kullanıcısından alıntı
offfff bu zilli artık hiç durmamaya basladı. sureklı ılgı ıstıyo. 2 dk yalnız bırakamıyorum. sureklı oyun ıstıyo konusucan ılgılencen bayılmak uzereyım...
uyudu allahtan bıraz. oda yarım saatten cok surmez ya neyse...
bence deeeeHavvaEsen kullanıcısından alıntı
Zeynepçim dün annem battaniyesinin üstüne yere yatırmış. Kendini attıra attıra kapının yanına kadar gelmiş. Valla yalnız bırakmaya gelmeyecek artık bu zillileri..
Boş ver her şeyi oyna kuzucuğunla, işe başlayınca özleyeceksin canım. Bak ben bu güzellikleri hep kaçırıyom
çook geçmiş olsun Allah şifa versinozlemzafer kullanıcısından alıntı
Selam kızlar sabah 5. 30 da Çınarım ateşlendi hastaneye götürdük 38.9 ateşi ama kafası cayır cayır yanıyordu yawrumun hemen fitil verdıler sonra da calpol ıcırdık 8 e kadar hastanede kaldık atesinin düşmesini beklediler 37 ye kadar düşürdük eve geldik şimdi 36,5 a düşmüş bende onu bırakıp işe geldım aklım evde yawrum uyuyormus ateşi düşmüş ama kafası halen çok sıcakmış doktorumuzu aradım çok damakları kasınıyor ondan olabılır dedi kusması ıshalı olursa getırrısın dedi bakalıkm şimdilik öyle birşey yok bu yawrucuklar hasta olunca ne kötü oluyoruz değimli
inşaAllah kolay atlatır, Allah şifa versin...1tanelerim kullanıcısından alıntı
çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?