2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizim hanım ilk 3 ay zor yapıyordu ama yaparken değil, yapmadan önce gazı olduğundan zorlanıyordu. hamdolsun bu aralar tam bitmesede kendi kendine gaz ve kaka olayını daha kolay yapmaya başladı...

geçmiş olsun canım..kimi çocuklarda oluyo böyle idrar yolu enfeksiyonu kiloda aldırmıyor..üzülme antibiyotikle geçer korkulacak bişey deil yani...

çook geçmiş olsun Allah şifa versin

inşaAllah kolay atlatır, Allah şifa versin...

sağolun..

çok geçmiş olsun canım...

atlatacağız inşallah canım sağol..

geçmiş olsun canım..kimi çocuklarda oluyo böyle idrar yolu enfeksiyonu kiloda aldırmıyor..üzülme antibiyotikle geçer korkulacak bişey deil yani...

ahh ahhh benim de derdim antibiyotik zaten.. bebeğim küçük daha antibiyotik kullanacak..

Hastalanan tüm bebeklere çok geçmiş olsun.. kızlar hareketlenmeleri çok acayip hakikaten.. biz de dün çok kötü olduk. Sabah 8 de eşim işe gitmişti tam ben de olumu oto koltuğuna koyup mutfakta tuvalete gitmiştim.. sabit dursun yatakta kalmasın diye ona koydum arkasını da eşim sabitlemişti.Zaten beslemeyi falan hep onda yapıyorum sağlam ya.. tuvaletteyken çaat diye bi ses duydum evde de kimse yok sessizlik ödüm koptu ama ses olmayınca bişii yoktur dedim ama kararsız kaldım.. sonra bi feryattt aaaaaaa diye nefessiz kalmacasına bağırıyordu oğlum hemen paldır külüdür koştum nasıl yaptıya oto koltugunun önünde boylu boyunca serilmişti yere Ömer.. O kadarrr kötü oldum ki...anlatamam.. Nasıl yapmış halıları da yıkamaya göndermiştik taşa yapışmış... kaldırdım zor sustu.. NEyse ki sustu sakinleşti kusmadı neten baktım 50 cm in yukarısı tehlikeliymiş ve susmazsa yada tepki vermezse cok kotu hemen doktora gitmeniz gerekmiş.. Allahtan bişey olmadı ama bak tım gobeginden hoplatarak zıplatıyor kendini... bi yere ayrılamıyorum artık.. zaten ayrılmıyordum yanından ama.. şans işte allahım korumuş..

herkese merhaba sabahtan beri ancak girebildim. bizde nihayet melis hanımın 4.ay aşılarını yaptırdık. ay o aşı olurken ben hiç dayanamıyorum yaa..böyle içim bir tuhaf oluyor o ağlayınca bende ağlıyorum. karma aşısında ağlamadı ama zatürre aşısında çok ağladı... çok canı yandı kızımın sanırım... umarım ateş falan olmadan geceyi atlatırız...
geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir.

dualrımız onunla olsun canım
iyi olsunda antibiyotik kullansın demi
iyi haberlerle gel inş. yarın

bizde drdan geldik aşırı gzı varmış kuzumun röntgen çekildi bağırsaklarının yarısı gaz içindeymiş yaa doktor bile susturamadı resmen bi açtı ağzını ağrı kesici fitil şurup verdi kadın buhar verdirdi ööle rahatladı ilaçlar verdi hala gazla uğraşıyoruz yaa 6.ayın sonuna kadar sürebilir azda olsa dedi yandık resmen eve geldik bi postada evde savaşş belim kopuyo resmen gezdir gezdir kucakta ağlaya ağlaya zorlada olsa uyudu şimdi inşallah bu gece uyur yaa dua edin noolur

hasta bebişlere geçmiş olsun çok kötü bebişlerin hastalanması onlardan çok biz helak oluyoruz senağlama

oy yavrum benimmmmm senağlama annesi yere bişey ser de yere yatır artık çok hareketliler...:ecrin_bebek:

melisimiz nasıl oldu canım yarasın kuzuma aşılar :dance:

BıZıM YAPMAMIZ GEREKEN BOYKOT'U ıSRAıL YAPIYOR !
Hem 9 Türk'ü öldürdüler, hem de Türk mallarını boykot ediyorlar. ısrail bizim yapmamız gerekeni yapıyor.Yardım filosu krizinin ardından ısrail’in en büyük süpermarket zincirleri birbiri ardına Türk mallarını boykota başladı. ısrail’de yayın yapan Kanal 1...0’un haberine göre, ülkenin en büyük ucuz market zinciri Rami Levy, Gazze’ye yardı...m konvoyundan sonra oluşan tepki nedeniyle artık Türk malları satmayacaklarını açıkladı. Şirket, Türk mallarının çok daha ucuza gelmesine rağmen, ısrail’e düşman bir ülkenin mallarını satmanın ilkelerine aykırı olduğunu iddia etti. ısrailli tüketicinin birkaç agorot (ısrail küçük para birimi) daha fazla ödeyerek boykotu destekleyeceğini öne süren şirket, bu boykotu popülizm amaçlı yapmadığını savundu. Rami Levy’nin hemen ardından, ülkenin ikinci büyük marketler zinciri Mega da, Türkiye’den un ve makarna ithalatını durdurduğunu açıkladı. Mega, kendi markasıyla Türkiye’de un ve makarna ürettiriyordu. Son olarak ısrail’in en büyük süpermarketler zinciri Supersol da, Rami Levy ve Mega’ya katılmayı düşündüklerini bildirdi. Şirket elindeki stoklar biter bitmek Türk mallarına karşı boykota başlamayı planladıklarını ve Türkiye’den gelen malların yerine başka bir ülkeden ithalat yapacaklarını duyurdu. SENDıKALAR ÇAĞRI YAPMIŞTI ısrail’deki sendikalar yaşanan gemi krizinin ardından, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin gösterdiği tepkiye karşılık tüm Türk mallarını boykot etme çağrısı yapmıştı. Sendika liderleri, işçilere verdikleri hediyeleri Türk malları arasından seçmeyeceklerini ifade etmişti. Bu harcamaların geçen yıl 2 milyar Yeni ısrail Şekeli (825 milyon TL) bulduğu belirtilmişti. Sendikalar aldıkları boykot kararı kapsamında ayrıca, bir yıl süreyle işçilerini tatil için en çok tercih ettikleri Türkiye’ye göndermeyeceklerini açıklamıştı.

lütfen herkes paylaşsın!

hasta bebişlere geçmiş olsun
1tanelerim bence idrar kültürünü bir kere daha tekrarlar çünkü kültür öncesi bazen iyi temizlemiyorlar ve oda üreme gibi gözüküyor aklında olsun bizde geçen ay kilo almayınca doktor idrar tahlili yaptırdı 4-5 lökosit çıkınca kültürde yapalım dedi hemen antibiotiğe başlattı acile gitmiştik o zaman başka şikayetle o ilk kültürde üreme oldu ama içimede çok sinmemişti kakasıu falanda vardı sonra bi daha büyük kızında hep enjeksiyonlarını yapan hemşire ablamız vardı ona bir daha temizletip torba taktıdık ve üreme olmadı sende böyle yap istersen

benimde kızlar uyudu kocamda daha gelmedi canım sıkıldı inceltici losyonun bugün geldi yatrken sürücem bakalım ne kadar farkedecek yanında bide el ve ayak bakım kremi göndermişler

slm kızlar giremedim hiç nasılsınız
geömişe bakmadım ..escos canım geçmiş olsun ya dikkat et kıyamam kuzuyaa
prensesim yarasın canım bnde hiç dayanamıyorum ya
akpak okudum canım gerçketende bizim yapmamız gerekeni yapıyorlar..
off rabbim sonumuzu hayr etsin

benimde kızlar uyudu kocamda daha gelmedi canım sıkıldı inceltici losyonun bugün geldi yatrken sürücem bakalım ne kadar farkedecek yanında bide el ve ayak bakım kremi göndermişler

canım kullan da memnun kalırsan ben de alayım

bu arada bebişlerden bazıları hastalanmış galiba.çok üzüldüm.geçmiş olsun,bir daha olmasınlar inşallah.

ben kıyamam bebişlerimize allah şifa versin ömür bebeğe... kızlar artık dikkat edin çok hareketliler onlara bişey olmasın aman.. evet akpak katılıyorum ve çokta dikkat ediyorum inş...

tum bebıslere gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın hemen ılesınler dılerım
ozge bebeklıken berı hep bı tıkanma gıbı oluyo 4 defa falan oldu sankı nefes almıyo gıbı oluyo bızı panıklıyo ve dun su ıcerken yıne aynını yaptı esımle az da fenalık gecırıyoduk bı anda oyle olunca yarın doktora gıdıcektık bıde bu sorunu sorım ya cocuga yemek vermeye korkuyom tıkanır dıye dogumdan sonra hastanede olmustu 20 gun verememıstım yesım hep aglayarak doyurmustum sımdı yıne olduya doyururken kalbım cıkıyo HEPIMIZIN SORUNLARI BITMIYO ARTIK ANNE ANNEM DERDIKI NE KADAR COCUGUN VAR O KADAR SORUNUN VAR DIYE GERCEKTEN DOGRUMUSmirmirmirmir

offfff kızlar çok fena oldum ya... melis uykudan bir ağlamayla uyandı yarım saat katıla katıla ağladı. resmen morardı çocuk naptıysak susturamadık. o bir taraftan ağlıyor ben bi tarafta. nasıl panik oldum ya anlatamam.resmen elim ayağım birbirine dolandı. dr.unu aradım. aşı ağrı yapmıştır dedi. fitil ver dedi. şurup versem dedim melisin sesini duydu yok sen fitil ver dedi. ama ben vermeye cesaret edemedim ne kadar paniklediysem. gittim komşuyu çağırdım sağolsun o verdi fitili sonrada battaniyede salladık. sakinleşti biraz uyuyor şimdi. sanki ömrümden ömür gitti valla.... şimdi de ben uyumaya korkuyorum ya gece ateşi falan çıkarsa diye.....

canlarım yaa allah acil şifalar versin tüm hasta bebişlerimize.. topikçek nazara geldik sanırım ne çok hastalanan bebişimiz var.. topluca dua edelim kızlar......

ayyy yavrularimm yaaa kiyamama sizeee :gitme: sizin sancilarinizzz babalariniza gecsinn! hattaaa babannelerinizee :)kaydirigubbakcemile3

kesinlikle kaydirigubbakcemile3

ay canim benim ayni sey bendede var biranda nefes alamiyoo hi hii diyo sesi kesilioo, sonra bir ciglik bir ciglik agzina tükmük geliyo ya cok korkuyorumm yaaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…