şimdi aradım ömürün doktorunu idrar kültürümüz vardı sonucunu bekliyorduk bakteri üremesi varmış ilaç verecek galiba yarn bekliyor bizi.
çok üzgünüm...
bizim hanım ilk 3 ay zor yapıyordu ama yaparken değil, yapmadan önce gazı olduğundan zorlanıyordu. hamdolsun bu aralar tam bitmesede kendi kendine gaz ve kaka olayını daha kolay yapmaya başladı...escos kullanıcısından alıntı
kaka yaparken de bağıra cağıra söylene söylene yapıyor sizinkiler de oyle mi kızlar ya? ben de bağırsaklarında bişii mi var diye korkuyorum..daha doktora da 23 unde gidicez bu ay ünlü bi doktora goturcem istanbuldagenel durumuna baksın cocumun..
çok üzgünüm yaa antibiyotik verecek galiba..
ömür 250 gr almıştı bu ay araştırmak istedi doktoru da idrar yollarında bekteri varmış
ayrıntıları yarın öğreneceğiz dua edin ne olur mühim birşey olmasın..bebeğim daha küçük..
çook geçmiş olsun Allah şifa versin
inşaAllah kolay atlatır, Allah şifa versin...
çok geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun canım..kimi çocuklarda oluyo böyle idrar yolu enfeksiyonu kiloda aldırmıyor..üzülme antibiyotikle geçer korkulacak bişey deil yani...
çok üzgünüm yaa antibiyotik verecek galiba..
ömür 250 gr almıştı bu ay araştırmak istedi doktoru da idrar yollarında bekteri varmış
ayrıntıları yarın öğreneceğiz dua edin ne olur mühim birşey olmasın..bebeğim daha küçük..
oy yavrum benimmmmm senağlama annesi yere bişey ser de yere yatır artık çok hareketliler...:ecrin_bebek:Hastalanan tüm bebeklere çok geçmiş olsun.. kızlar hareketlenmeleri çok acayip hakikaten.. biz de dün çok kötü olduk. Sabah 8 de eşim işe gitmişti tam ben de olumu oto koltuğuna koyup mutfakta tuvalete gitmiştim.. sabit dursun yatakta kalmasın diye ona koydum arkasını da eşim sabitlemişti.Zaten beslemeyi falan hep onda yapıyorum sağlam ya.. tuvaletteyken çaat diye bi ses duydum evde de kimse yok sessizlik ödüm koptu ama ses olmayınca bişii yoktur dedim ama kararsız kaldım.. sonra bi feryattt aaaaaaa diye nefessiz kalmacasına bağırıyordu oğlum hemen paldır külüdür koştum nasıl yaptıya oto koltugunun önünde boylu boyunca serilmişti yere Ömer.. O kadarrr kötü oldum ki...anlatamam.. Nasıl yapmış halıları da yıkamaya göndermiştik taşa yapışmış... kaldırdım zor sustu.. NEyse ki sustu sakinleşti kusmadı neten baktım 50 cm in yukarısı tehlikeliymiş ve susmazsa yada tepki vermezse cok kotu hemen doktora gitmeniz gerekmiş.. Allahtan bişey olmadı ama bak tım gobeginden hoplatarak zıplatıyor kendini... bi yere ayrılamıyorum artık.. zaten ayrılmıyordum yanından ama.. şans işte allahım korumuş..
herkese merhaba sabahtan beri ancak girebildim. bizde nihayet melis hanımın 4.ay aşılarını yaptırdık. ay o aşı olurken ben hiç dayanamıyorum yaa..böyle içim bir tuhaf oluyor o ağlayınca bende ağlıyorum. karma aşısında ağlamadı ama zatürre aşısında çok ağladı... çok canı yandı kızımın sanırım... umarım ateş falan olmadan geceyi atlatırız...
geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir.
benimde kızlar uyudu kocamda daha gelmedi canım sıkıldı inceltici losyonun bugün geldi yatrken sürücem bakalım ne kadar farkedecek yanında bide el ve ayak bakım kremi göndermişler
ayyy yavrularimm yaaa kiyamama sizeee :gitme: sizin sancilarinizzz babalariniza gecsinn! hattaaa babannelerinizee :)kaydirigubbakcemile3
ay canim benim ayni sey bendede var biranda nefes alamiyoo hi hii diyo sesi kesilioo, sonra bir ciglik bir ciglik agzina tükmük geliyo ya cok korkuyorumm yaaaa!tum bebıslere gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın hemen ılesınler dılerım
ozge bebeklıken berı hep bı tıkanma gıbı oluyo 4 defa falan oldu sankı nefes almıyo gıbı oluyo bızı panıklıyo ve dun su ıcerken yıne aynını yaptı esımle az da fenalık gecırıyoduk bı anda oyle olunca yarın doktora gıdıcektık bıde bu sorunu sorım ya cocuga yemek vermeye korkuyom tıkanır dıye dogumdan sonra hastanede olmustu 20 gun verememıstım yesım hep aglayarak doyurmustum sımdı yıne olduya doyururken kalbım cıkıyo HEPIMIZIN SORUNLARI BITMIYO ARTIK ANNE ANNEM DERDIKI NE KADAR COCUGUN VAR O KADAR SORUNUN VAR DIYE GERCEKTEN DOGRUMUSmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?