2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

duyguzum aynıyız vala ınan elımde kalcak dıye zor doyuruyorum aglıyasım gelıyo sankı elımde hep tıkanıcakmıs gıbı esımle oyle olu verıdya rengımız atı cocuk gıdıyo dıye bende cok korkuyorum yarın doktora sorucam nıye oluyo ınsallah ıyı bısıler soyler de sana yazarım bu durumla ılgılı

açılış benden olsun günaydın kızlarrrrr :hulya:

bızım bocek normalde aksam 9-9.30 da yatar sabah 7.30 da kalkardı. ama bısey oldu 2 gundur saat 6 da kurulmuş gibi dikiliyor. yatagında çığlıklar atıyo kendi kendine konuşuyo gülüyo çok sevimli oluyo ama :kedi:
ama odası bizim odanın dibinde ses olduğu gibi bize geliyo babamız normalde 7.15 te kalkar adamda dikiliyo mecbur erkenden. acaba sıcaktan mı rahatsız oluyo? güneş doğduktan sonra ben bile uyuyamıyorum dogru duzgun bı saga bı sola donmekten...
sıcak rahatsız edıyo sanırım bebelerı. ter ıcınde kalkıyo cunku. dun odasındakı termometreye baktım abartmıyorum 30 dereceydi. gece salonun camı acık yattık ustunde de kısa kollu vardı.
bı ıhtımal belkıde gecelerı tam doymuyor. ama aç kalkmıyor da. rahat 1 saat oyalanıyo kendı kendıne yatagında cunku. aç kalksa da ağlar direk bilmiyorumkismile
ıpek normalde 6-7 saat uyur kalkar emer sonra gerı yatar 2.5 saat daha uyur. hiç şaşmaz ama. gece normalde 4.30 da kalkar 5 te geri yatar sabah 7.30 da da komple kalkardı.
şimdi 3 te kalkmaya başladı 2 gundur. 3.30 da geri yatıyor ve 6 da komple kalkıyor. gece uyanma saatı erkene çekilince sabahta daha erken kalkmaya basladı.
9 da yatarken tam doymuyo olabılır normalde 4.30 da kalkan cocuk 3 te neden kalksın kı baska???
ya sıcak ya aksam tam doymadan yatmaması...
şu tracy ablaya bi daha basvurıyım ben bi el atmam lazım 6 cok erken yıne 7.30 yapmak lazım uykuyu...

veeeeeee bi gelişme daha...
bızımkı 2 gun once donmeye baslamıstı. hızlı çıktı hanım bugunde sırt ustunden yuzustune donuyo sabahtan berı. yerde yatak war onun uzerınde hep ipek. ana sabah bı baktım sırt ustu yatarken pat yuzustu dondu. kolunu bıle kurtardı altından kaydirigubbakcemile3
4-5 kez döndü depara kalktı bızım kız kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
şimdi aradım ömürün doktorunu idrar kültürümüz vardı sonucunu bekliyorduk bakteri üremesi varmış ilaç verecek galiba yarn bekliyor bizi.
çok üzgünüm...
canım ya cok gecmıs olsun :sinifsinif:
anam bu cadıyı donence yada oyuncak kesmiyor ıkısıde var lmaz:
Allah korumuş gercekten gorunmez kaza işte cok ama cok gecmıs olsun. yerde bırak esracım artık. ben yere yatak attım onun ustunde koltuk tehlıkelı olmaya basladı
ah bebegım ya...
şifa olsun yarasın aşıları melise
ayyy yavrularimm yaaa kiyamama sizeee :gitme: sizin sancilarinizzz babalariniza gecsinn! hattaaa babannelerinizee :)kaydirigubbakcemile3
hahaha katılıyorum kaydirigubbakcemile3
dun aksam goremedım bu sabah gordum yazdıklarını. nasıl gectı gecenız? agladımı tekrar?

canım çok geçmiş olsuninş önemli bişey değildir..

şimdi aradım ömürün doktorunu idrar kültürümüz vardı sonucunu bekliyorduk bakteri üremesi varmış ilaç verecek galiba yarn bekliyor bizi.
çok üzgünüm...

tuh yaa.. boşver tatlım iyileşmesi daha önemli...burada birçok bebek antibiyotik kullandı,biz 2 defa kullandık..iyileşir inş kısa zamanda..

kızlar bısey daha...
ıpek 2 gundur tuhaf bı ses cıkarıyo. agzını sımsıkı kapıyo "mmmmmmm mmmmmmmm" yapıyo. cıglıklar atıp agular yapması tamam da bu neyın nesı çözemedim. yanağını şişiriyo dudaklarını kitliyo "mm mmmm" yapıyo yüksek sesle :roflol:

çok üzgünüm...

Canım çok geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin.

ayyy yavrularimm yaaa kiyamama sizeee :gitme: sizin sancilarinizzz babalariniza gecsinn! hattaaa babannelerinizee :)kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım ya sıcaktandır o. Esra nın da bütün uyku düzeni bozuldu.

Esra da yapıyo aynısınııııı

Günaydın kızlar.... Hastalanan diğer bebeklere çok geçmiş olsun umarım benim oğlumda dahil hepsi bir an önce düzelir ..

Gece yine hastanedeydik 39.9 oldu ateşimiz hastanede soğuk su ıle vucudunu yıkadılar ağızdan şurup verdıler ığne yaptılar ve fitil attılar bunların sonucunda sabaha kadar bekledık hastanede 39.9 dan 36.5 a düşürdük ateşini test sonuçlarında bırsey cıkmıyor doktor damaklarından dedi diş patlatacak o yapıyor büyük ihtimalle ama hemen patlatmaz dedi calgel ıle masaj yapın gunde 4-5 kez ateslenırse yıne fitil ve calpol sabah evimize geldik rahat uyudu oğlum şimdi uyyuor evde bende işteyım ama aklım yavrumda dahada çok erken ne olcak bilmiyorum ....

günaydın arkadaşlar...
şubat bebişlerine maaşallah... hemen hepsi dönmeye başladı sanırım.
artık bebeklerimizin en tatlı dönemleri başlıyor. hergün yeni birşeyler yapıyor bizi şaşırtıyorlar.
onları izlemek çok keyifli...
ama bir yandanda diş sıkıntıları başlıyor, hasta bebeklerimiz biran önce iyileşir inşallah...

günaydın kızlar özlem geçmiş olsun canımya....

mmmmm bizdede var ama sanki uykusu gelince yapıyo gibi geldi bana yada dişlerinimi kaşımak istiyolar :)))

ahh özlemcim ne zor değil mi,evde hasta bırakıp işe gelmek? şimdi sen nasıl da uykusuzsundur..Allah kolaylık versin canım, inş tekrar ateşlenmez Çınar paşa..

Burak da annem öğretmiş, "buuuuuuuu" yapıyo.:) bu hareketleri anlatması zor gibi ama böyle dudaklarını öne çıkartıp, titrete titrete buuuuu deniyo ya öyle..bir yandan da salyalar akıyo tabi sıpamdan..

Günaydın şekerler. Tüm hasta bebişlerimize şifa olsun ne oldu bu kuzucuklara nazar oldu topiğimiz:sinifsinif:

Onu Berkin de yapıyor epeydir yapıyor çözdüm sonunda beni al demek istiyo sıpacım :))

Burak da annem öğretmiş, "buuuuuuuu" yapıyo.:) bu hareketleri anlatması zor gibi ama böyle dudaklarını öne çıkartıp, titrete titrete buuuuu deniyo ya öyle..bir yandan da salyalar akıyo tabi sıpamdan..

Yerim onun o ağzını ben. Ay bundan sonra her gün birşey öğrenecekler ne kadar keyifli yaaboshayallersmile

Bizimki feci taklit yapıyo ya karşısına geç oooo de o da yapıyo aaa de tekrar ediyo, hoşuna gidiyo biz de yapınca bi yandan gülüyo bi yandan yapıyo.. Bi de çığlık atmayı seviyo biz de onun seslerini çıkarmaya çalışıyoruz daha da hırslanıyor telef oluyo o da yapçam diye kuzum benim özledim bak şimdi

Günaydin kizlar nasilsiniz dün giremedim kocis evdeydi gezdik bol bol
Umarim hepiniz iyisinizdir
Hasta bebislerimize geçmis olsun tez vakitte atlatirlar insallah

Bizim Ecemde iki gündür çiglik atmayi bagirmayi belledi sabahtan aksama kadar aaaaaaaa diye bayirip bagirip gülüyo sesini duydukça hosuna gidiyo bi kahkahalar alem bu kiz valla
Telefonla konustugum zaman sesini açiyorum oda konusuyo karsi tarafla anlatiyo biseyler
Buuu buuu yapmayi önceden çok yapiyodu ama unuttu heralde yapmiyo artik
En sevdigimiz oyunda ci bö buna bayiliyo bazen yüzüme bakiyo birden Böö diyo

artik herseyin farkindalar söylediklerimizi taklit etmeye çalisiyolar ne güzel ya

Zeynepcim bizim Ecemde kucak istedigi zaman Ipek in yaptigi gibi mmmmm mmmm yapiyo bide heyecanli heyecanli kollarini açiyo :lepi:

açılış benden olsun günaydın kızlarrrrr

dun aksam goremedım bu sabah gordum yazdıklarını. nasıl gectı gecenız? agladımı tekrar?

günaydınlar....

ilgin için saol zeynepcim. gece biraz daha iyiydi. 5 e kadar uyudu arada mızmızlandı. sabahta hafif ateşi vardı. hala mızmızlanıyor, hiç keyfi yok. iştahıda yok mamayı yemedi meyve suyu verdim içmedi. öyle uyudu şimdi... inşallah uykusunu bari alır biraz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…