2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba herkese bilenler bilir dün yazmıştım ömürn idrar yollarında iltihap vardı..
bu ay 250 gr alınca dr test istemişti idrar yollarında bişi var mı diye idrar testi temiz çıktı ama dr kültür istemişti idrar kültüründe bakteri çıktı antibiyotik verdi şimdi dün akşam bi baktim ki pipisinin ucu kızarmış..
zaman zaman ağlıyprdu ömür canı yanıyordu yavrumun demek ki
kızlar çok üzgünüm içim sıkılıyor...

hadi gözün aydın canım umarım gönlüne göre bir yerdir de ordada rahat edersiniz
şimdi aradım ömürün doktorunu idrar kültürümüz vardı sonucunu bekliyorduk bakteri üremesi varmış ilaç verecek galiba yarn bekliyor bizi.
çok üzgünüm...
geçmiş olsun canım üzülme iyi olması için antibiyotik kullanması gerekiyorsa kullansın iyi olsun sağlığı düzelsinde gerisi boş
al işte hem suçlu hem güçlüler bizde ne bilinçsiz toplumumuz hala millet onların ürünlerini kullanmaya devam ediyor keşke bize ürettiklerini de ihraçta etmeseler madem protesto ediyrorlar mallarınıda göndermesinler buraya da bizim milletimizde kullanmaya devam etmesin bu bahaneyle :mymeka:
ayyy yavrularimm yaaa kiyamama sizeee :gitme: sizin sancilarinizzz babalariniza gecsinn! hattaaa babannelerinizee :)kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden katılıyorum kesinlikle
canım çok geçmiş olsun ne oldu bu kuzucuklara hepsi nazara mı geldiler yoksa umarım ateşi çabucak düşer
çok geçmiş olsun canım peki böyle ateşi çıkıp duracak mı dişi çıkana kadar kuzum kıyamam insan onlara bişey olmasın diye gözüne baktıkça oluyor işte elimizde değilki

ne oldu böyle meleklerimize nazar değdi galiba Allah tüm bebişlerimizi nazarlardan kem gözlerden kötü niyetlerden kötülüklerden sıkıntılardan hastalıklardan korusun

ay yavrum kıyamam antibiyotikten sonra mı oldu drunuza bir sorsaydın canım kullanmasada olmaz kullansa arkadaşların bebeklerinde olmuştu pişik falan yapıyordu tabi o ağlayınca sen ne kadar üzülüyorsundur işte anneliğin en zor zamanları onlar bir hasta olurken biz bin kere oluyoruz :sinifsinif:

yok canım antibiyotik şimdi verdik daha ben kızarıklığı dün akşam gördüm.. hep bakarm aslında özellikle pipisini iyice temizlerim banyoda ama şu başıma gelene bak..
ilaç mı iyi geldi nedir o kadar güzel uyuyor ki rahatladı belki de yavrum..
ama çok üzülüyorum biliyor musun gözlerim şişti ağlamaktan daha küçücük yavrum....

Ama sen böyle yapma annesi o iyileşir şimdi ilacını içince bişeyciği kalmaz. Ama merak ediyorsan doktoruna sor şu kızarıklığı canım

selam kızlar hasta bebişlerimize Alllah şifa diliyorum inş. en kısa zamanda düzelirler

kızlar bende cuma istanbula gidebilirim inş. bi aksilik çıkmaz
istanbul takımıyla buluşmada yapaliriz heyooo

canım geçmişolsun ya..
sakin olmaya çalış dua et...rabbim şifa versin küçük kuzuya

slm kızlar
hasta bebişlerimiz var sanırım tam bakamadım ama baktıklarımın çoğu hasta haberi çok üzüldüm allah şifa versin yavrularımıza geçmiş olsun hepsine
Ecenaz ında 10 günlük antibiyotik tedavisi bitti kontrolü vardı pazartesi günü
çok şükür kilo alımı normale dönmüş ama yine idrar tahlili ve kültürü istedi doktor...kültürü verdim ama idrar tahlili için çok birikmesi gerekiyo onu bekliyoruz...
doktor sütümün artık yetmediğini kalitesinin düştüğünü söyledi çok üzüldüm
günde 3 öğün 120cc mama ver dedi
bu seferde mama yemek istemiyo benim kız
benim memeye düştü
hayırlısı bakalım

Ama sen böyle yapma annesi o iyileşir şimdi ilacını içince bişeyciği kalmaz. Ama merak ediyorsan doktoruna sor şu kızarıklığı canım

canım geçmişolsun ya..
sakin olmaya çalış dua et...rabbim şifa versin küçük kuzuya

1tanelerim canım iltihaptan olmuştur belki de kızarıklık. Üzme kendini. Dr. ne dedi.

canlarım kızarıklığı gidince sordum zaten merhem verdi bakteriden oluyormuş kızarıklık.
hiç beklemiyordum biliyor musunuz idrar tahlili yaptırdık hemde iki kez temiz çıktı..
dr şüphelendi kültür istedi kültürde sorun çıktı..
off yaa allah başka dert keder vermesin ama çok üzülüyorum.. bi görseniz gözlerimin içine bakıp ağlıyor yavrum...

bizimde 10 günlük antibiyotik tedavisi var..
ecenaz ın neyi vardı canım yaa ben atlamışım kusura bakma kendi derdime düşüp

canım geçmiş olsun yaa atlatıcaz inş
ecenaz ında idrarında enfeksiyon çıkmıştı kilo alımı durmuştu ve iştahı kesilmişti huysuzdu
iltihaptan dolayıymış
şimdi beslenmesi iyi normale döndü ama yeni bi test istedi doktor hem idrar kültürü hem idrar tahlili
kültürü için çok az idrar yetiyo onu verdik ama idrar tahliline çok istiyo bakalım torba taktım şşimdi birikince hemen götürcem

Canım ya sıkma canını zaten ek gıdalara geçecekelr yakında. Bu arada maşallah Ecenaz'a

evet canım bizden de istedi 10 gün ilaç kullanıp 14. gün idrar vereceğiz
allah yardımcımız olsun..

slm kızlar tüm bebişlere geçmiş olsun..annelerde üzmeyin kendinizi...
demesi kolay diyosunuz biliyorum...
onlar hastalanarak iyileşerek büyüyecekler....
doğal olanıda bu...
özlemcim çınar ın dişlerinin yaza gelmesi biraz kötü olmuş...
kışın daha kolay atlatıyolar...
Allah başka dert vermesin...
burak ta kıvranıp duruyo bugün...
çok huysuz yeni uyudu sabahtır...
zeynep sana katılıyorum sıcaktan yatamıyo yarucaklar...
sabah kalkıyorum çocuk ter içinde...uykusu bölünmesin die hemen sırtına bez koyuyorum...
uyumuyo pek sünnetide ateş yaptı yavruma...
aman nebileyim büyüyolar işte düşe kalka...

Canım benım en kısa zamanda düzelir inşallah çok geçmiş olsun

Evet canım yaza gelmesi çok kötü oldu çocuk ter içinde kalıyor nerdeyse atlet don yatıyor ama yok yanı bırde ateş üstüne mahvalıyo yavrum ne yapacağımı şaşırdım sürekli ılık su ile yıkıyoruz , burakda sıcakdan uyuyamıyordur sıcak çok etkılıyor çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…