hadi gözün aydın canım umarım gönlüne göre bir yerdir de ordada rahat edersinizkızlaaarrrrrrrrr
ne zamandır giremedim çok feci ev toparlıyoruz
yer belli oldu
bilgisi olan yazsın
Diyarbakır-Ergani ye gidiyoruz Diyarbakırın en büyük ilçesi. fena bi yer değil. iyi sayılır diğerlerine göre.
lojman varmış baya. inşallah lojman olur
hakkımızda hayırlısı
iyiki daha kötü bi ilçe çıkmadı
görev süresi 3 yıl
değişik günler beni bekliyor
hadi bakalım.
kendinize iyi bakın.
memlekete gidicem kafa dinlemeye eşyaları topladıktan sonra. ordan kayınvalideme.
mümkün olduğunca girmeye çalşır size yazarım.
öptümmmmmmmmmmm.....
geçmiş olsun canım üzülme iyi olması için antibiyotik kullanması gerekiyorsa kullansın iyi olsun sağlığı düzelsinde gerisi boşşimdi aradım ömürün doktorunu idrar kültürümüz vardı sonucunu bekliyorduk bakteri üremesi varmış ilaç verecek galiba yarn bekliyor bizi.
çok üzgünüm...
al işte hem suçlu hem güçlüler bizde ne bilinçsiz toplumumuz hala millet onların ürünlerini kullanmaya devam ediyor keşke bize ürettiklerini de ihraçta etmeseler madem protesto ediyrorlar mallarınıda göndermesinler buraya da bizim milletimizde kullanmaya devam etmesin bu bahaneyle :mymeka:BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN BOYKOT'U İSRAİL YAPIYOR !
Hem 9 Türk'ü öldürdüler, hem de Türk mallarını boykot ediyorlar. İsrail bizim yapmamız gerekeni yapıyor.Yardım filosu krizinin ardından İsrail’in en büyük süpermarket zincirleri birbiri ardına Türk mallarını boykota başladı. İsrail’de yayın yapan Kanal 1...0’un haberine göre, ülkenin en büyük ucuz market zinciri Rami Levy, Gazze’ye yardı...m konvoyundan sonra oluşan tepki nedeniyle artık Türk malları satmayacaklarını açıkladı. Şirket, Türk mallarının çok daha ucuza gelmesine rağmen, İsrail’e düşman bir ülkenin mallarını satmanın ilkelerine aykırı olduğunu iddia etti. İsrailli tüketicinin birkaç agorot (İsrail küçük para birimi) daha fazla ödeyerek boykotu destekleyeceğini öne süren şirket, bu boykotu popülizm amaçlı yapmadığını savundu. Rami Levy’nin hemen ardından, ülkenin ikinci büyük marketler zinciri Mega da, Türkiye’den un ve makarna ithalatını durdurduğunu açıkladı. Mega, kendi markasıyla Türkiye’de un ve makarna ürettiriyordu. Son olarak İsrail’in en büyük süpermarketler zinciri Supersol da, Rami Levy ve Mega’ya katılmayı düşündüklerini bildirdi. Şirket elindeki stoklar biter bitmek Türk mallarına karşı boykota başlamayı planladıklarını ve Türkiye’den gelen malların yerine başka bir ülkeden ithalat yapacaklarını duyurdu. SENDİKALAR ÇAĞRI YAPMIŞTI İsrail’deki sendikalar yaşanan gemi krizinin ardından, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin gösterdiği tepkiye karşılık tüm Türk mallarını boykot etme çağrısı yapmıştı. Sendika liderleri, işçilere verdikleri hediyeleri Türk malları arasından seçmeyeceklerini ifade etmişti. Bu harcamaların geçen yıl 2 milyar Yeni İsrail Şekeli (825 milyon TL) bulduğu belirtilmişti. Sendikalar aldıkları boykot kararı kapsamında ayrıca, bir yıl süreyle işçilerini tatil için en çok tercih ettikleri Türkiye’ye göndermeyeceklerini açıklamıştı.
lütfen herkes paylaşsın!
alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden katılıyorum kesinlikleayyy yavrularimm yaaa kiyamama sizeee :gitme: sizin sancilarinizzz babalariniza gecsinn! hattaaa babannelerinizee :)kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun ne oldu bu kuzucuklara hepsi nazara mı geldiler yoksa umarım ateşi çabucak düşerofffff kızlar çok fena oldum ya... melis uykudan bir ağlamayla uyandı yarım saat katıla katıla ağladı. resmen morardı çocuk naptıysak susturamadık. o bir taraftan ağlıyor ben bi tarafta. nasıl panik oldum ya anlatamam.resmen elim ayağım birbirine dolandı. dr.unu aradım. aşı ağrı yapmıştır dedi. fitil ver dedi. şurup versem dedim melisin sesini duydu yok sen fitil ver dedi. ama ben vermeye cesaret edemedim ne kadar paniklediysem. gittim komşuyu çağırdım sağolsun o verdi fitili sonrada battaniyede salladık. sakinleşti biraz uyuyor şimdi. sanki ömrümden ömür gitti valla.... şimdi de ben uyumaya korkuyorum ya gece ateşi falan çıkarsa diye.....
çok geçmiş olsun canım peki böyle ateşi çıkıp duracak mı dişi çıkana kadar kuzum kıyamam insan onlara bişey olmasın diye gözüne baktıkça oluyor işte elimizde değilkiGünaydın kızlar.... Hastalanan diğer bebeklere çok geçmiş olsun umarım benim oğlumda dahil hepsi bir an önce düzelir ..
Gece yine hastanedeydik 39.9 oldu ateşimiz hastanede soğuk su ıle vucudunu yıkadılar ağızdan şurup verdıler ığne yaptılar ve fitil attılar bunların sonucunda sabaha kadar bekledık hastanede 39.9 dan 36.5 a düşürdük ateşini test sonuçlarında bırsey cıkmıyor doktor damaklarından dedi diş patlatacak o yapıyor büyük ihtimalle ama hemen patlatmaz dedi calgel ıle masaj yapın gunde 4-5 kez ateslenırse yıne fitil ve calpol sabah evimize geldik rahat uyudu oğlum şimdi uyyuor evde bende işteyım ama aklım yavrumda dahada çok erken ne olcak bilmiyorum ....
merhaba herkese bilenler bilir dün yazmıştım ömürn idrar yollarında iltihap vardı..
bu ay 250 gr alınca dr test istemişti idrar yollarında bişi var mı diye idrar testi temiz çıktı ama dr kültür istemişti idrar kültüründe bakteri çıktı antibiyotik verdi şimdi dün akşam bi baktim ki pipisinin ucu kızarmış..
zaman zaman ağlıyprdu ömür canı yanıyordu yavrumun demek ki
kızlar çok üzgünüm içim sıkılıyor...
ay yavrum kıyamam antibiyotikten sonra mı oldu drunuza bir sorsaydın canım kullanmasada olmaz kullansa arkadaşların bebeklerinde olmuştu pişik falan yapıyordu tabi o ağlayınca sen ne kadar üzülüyorsundur işte anneliğin en zor zamanları onlar bir hasta olurken biz bin kere oluyoruz :sinifsinif:
merhaba herkese bilenler bilir dün yazmıştım ömürn idrar yollarında iltihap vardı..
bu ay 250 gr alınca dr test istemişti idrar yollarında bişi var mı diye idrar testi temiz çıktı ama dr kültür istemişti idrar kültüründe bakteri çıktı antibiyotik verdi şimdi dün akşam bi baktim ki pipisinin ucu kızarmış..
yok canım antibiyotik şimdi verdik daha ben kızarıklığı dün akşam gördüm.. hep bakarm aslında özellikle pipisini iyice temizlerim banyoda ama şu başıma gelene bak..
ilaç mı iyi geldi nedir o kadar güzel uyuyor ki rahatladı belki de yavrum..
ama çok üzülüyorum biliyor musun gözlerim şişti ağlamaktan daha küçücük yavrum....
yok canım antibiyotik şimdi verdik daha ben kızarıklığı dün akşam gördüm.. hep bakarm aslında özellikle pipisini iyice temizlerim banyoda ama şu başıma gelene bak..
ilaç mı iyi geldi nedir o kadar güzel uyuyor ki rahatladı belki de yavrum..
ama çok üzülüyorum biliyor musun gözlerim şişti ağlamaktan daha küçücük yavrum....
Ama sen böyle yapma annesi o iyileşir şimdi ilacını içince bişeyciği kalmaz. Ama merak ediyorsan doktoruna sor şu kızarıklığı canım
canım geçmişolsun ya..
sakin olmaya çalış dua et...rabbim şifa versin küçük kuzuya
1tanelerim canım iltihaptan olmuştur belki de kızarıklık. Üzme kendini. Dr. ne dedi.
slm kızlar
hasta bebişlerimiz var sanırım tam bakamadım ama baktıklarımın çoğu hasta haberi çok üzüldüm allah şifa versin yavrularımıza geçmiş olsun hepsine
Ecenaz ında 10 günlük antibiyotik tedavisi bitti kontrolü vardı pazartesi günü
çok şükür kilo alımı normale dönmüş ama yine idrar tahlili ve kültürü istedi doktor...kültürü verdim ama idrar tahlili için çok birikmesi gerekiyo onu bekliyoruz...
doktor sütümün artık yetmediğini kalitesinin düştüğünü söyledi çok üzüldüm
günde 3 öğün 120cc mama ver dedi
bu seferde mama yemek istemiyo benim kız
benim memeye düştü
hayırlısı bakalım
canlarım kızarıklığı gidince sordum zaten merhem verdi bakteriden oluyormuş kızarıklık.
hiç beklemiyordum biliyor musunuz idrar tahlili yaptırdık hemde iki kez temiz çıktı..
dr şüphelendi kültür istedi kültürde sorun çıktı..
off yaa allah başka dert keder vermesin ama çok üzülüyorum.. bi görseniz gözlerimin içine bakıp ağlıyor yavrum...
bizimde 10 günlük antibiyotik tedavisi var..
ecenaz ın neyi vardı canım yaa ben atlamışım kusura bakma kendi derdime düşüp
slm kızlar
hasta bebişlerimiz var sanırım tam bakamadım ama baktıklarımın çoğu hasta haberi çok üzüldüm allah şifa versin yavrularımıza geçmiş olsun hepsine
Ecenaz ında 10 günlük antibiyotik tedavisi bitti kontrolü vardı pazartesi günü
çok şükür kilo alımı normale dönmüş ama yine idrar tahlili ve kültürü istedi doktor...kültürü verdim ama idrar tahlili için çok birikmesi gerekiyo onu bekliyoruz...
doktor sütümün artık yetmediğini kalitesinin düştüğünü söyledi çok üzüldüm
günde 3 öğün 120cc mama ver dedi
bu seferde mama yemek istemiyo benim kız
benim memeye düştü
hayırlısı bakalım
canım geçmiş olsun yaa atlatıcaz inş
ecenaz ında idrarında enfeksiyon çıkmıştı kilo alımı durmuştu ve iştahı kesilmişti huysuzdu
iltihaptan dolayıymış
şimdi beslenmesi iyi normale döndü ama yeni bi test istedi doktor hem idrar kültürü hem idrar tahlili
kültürü için çok az idrar yetiyo onu verdik ama idrar tahliline çok istiyo bakalım torba taktım şşimdi birikince hemen götürcem
slm kızlar tüm bebişlere geçmiş olsun..annelerde üzmeyin kendinizi...
demesi kolay diyosunuz biliyorum...
onlar hastalanarak iyileşerek büyüyecekler....
doğal olanıda bu...
özlemcim çınar ın dişlerinin yaza gelmesi biraz kötü olmuş...
kışın daha kolay atlatıyolar...
Allah başka dert vermesin...
burak ta kıvranıp duruyo bugün...
çok huysuz yeni uyudu sabahtır...
zeynep sana katılıyorum sıcaktan yatamıyo yarucaklar...
sabah kalkıyorum çocuk ter içinde...uykusu bölünmesin die hemen sırtına bez koyuyorum...
uyumuyo pek sünnetide ateş yaptı yavruma...
aman nebileyim büyüyolar işte düşe kalka...
Canım benım en kısa zamanda düzelir inşallah çok geçmiş olsun
İstanbul da nereye geliyosun Fatocum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?