saol gülşahçım. melis dün aşı oldu akşamdan beri huysuz.ateşi bi çıkıyo bi iniyo...
ecenaz nasıl oldu. umarım düzelmiştir yavrumm. melisinde dünden beri hiç iştahı yokkk..
kız sütün kalitesi nasıl düşüyomuş:bbo:
oyy kıyamam yarasın aşıları inş melisime
ateş düşürücü fayda etmiyomu canım
düzeldi gibi inş teyzesi en azından beni emiyo...idrarıda güzel çıkıyo bezinde
ya sütün yağı azalıyomuş sanırım annenin beslenmesi,psikolojisi etkilermiş yada genetik olurmuş
dönemselde olabilirdedi doktor
ayrıca dereotu ve semizotu tavsiye etti sütün kalitesi için
canım cok gecmıs olsun ya... ama ben diş ateş yapmaz diye biliyorum. yani ateş vücüttaki mikrop sonucu çıkmaz mı? dişin mikrobik bi yönü yok ki neden ateş yapıyor?Günaydın kızlar.... Hastalanan diğer bebeklere çok geçmiş olsun umarım benim oğlumda dahil hepsi bir an önce düzelir ..
Gece yine hastanedeydik 39.9 oldu ateşimiz hastanede soğuk su ıle vucudunu yıkadılar ağızdan şurup verdıler ığne yaptılar ve fitil attılar bunların sonucunda sabaha kadar bekledık hastanede 39.9 dan 36.5 a düşürdük ateşini test sonuçlarında bırsey cıkmıyor doktor damaklarından dedi diş patlatacak o yapıyor büyük ihtimalle ama hemen patlatmaz dedi calgel ıle masaj yapın gunde 4-5 kez ateslenırse yıne fitil ve calpol sabah evimize geldik rahat uyudu oğlum şimdi uyyuor evde bende işteyım ama aklım yavrumda dahada çok erken ne olcak bilmiyorum ....
evet her gün yeni bi süprizle karşılaşıyoruz artık kaydirigubbakcemile5günaydın arkadaşlar...
şubat bebişlerine maaşallah... hemen hepsi dönmeye başladı sanırım.
artık bebeklerimizin en tatlı dönemleri başlıyor. hergün yeni birşeyler yapıyor bizi şaşırtıyorlar.
onları izlemek çok keyifli...
ama bir yandanda diş sıkıntıları başlıyor, hasta bebeklerimiz biran önce iyileşir inşallah...
ben daha bizim mmm ların sırrını çözemedim kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar özlem geçmiş olsun canımya....
mmmmm bizdede var ama sanki uykusu gelince yapıyo gibi geldi bana yada dişlerinimi kaşımak istiyolar :)))
al sok işte o an içine sempatiksalakcinniBurak da annem öğretmiş, "buuuuuuuu" yapıyo.:) bu hareketleri anlatması zor gibi ama böyle dudaklarını öne çıkartıp, titrete titrete buuuuu deniyo ya öyle..bir yandan da salyalar akıyo tabi sıpamdan..
darısı başıma bende çözcem inat ettim kaydirigubbakcemile3Günaydın şekerler. Tüm hasta bebişlerimize şifa olsun ne oldu bu kuzucuklara nazar oldu topiğimiz:sinifsinif:
Onu Berkin de yapıyor epeydir yapıyor çözdüm sonunda beni al demek istiyo sıpacım :))
Yerim onun o ağzını ben. Ay bundan sonra her gün birşey öğrenecekler ne kadar keyifli yaaboshayallersmile
bizimki kucak istediğinde kollarını heyecanla iki yana açıyo ama o mmmm ların başka bi anlamı war :ecrin_bebek:Zeynepcim bizim Ecemde kucak istedigi zaman Ipek in yaptigi gibi mmmmm mmmm yapiyo bide heyecanli heyecanli kollarini açiyo :lepi:
hadi bakalım bugunude atlatırsanız yarına bişeyciği kalmaz inşallah melis kuzunungünaydınlar....
ilgin için saol zeynepcim. gece biraz daha iyiydi. 5 e kadar uyudu arada mızmızlandı. sabahta hafif ateşi vardı. hala mızmızlanıyor, hiç keyfi yok. iştahıda yok mamayı yemedi meyve suyu verdim içmedi. öyle uyudu şimdi... inşallah uykusunu bari alır biraz....
ah canım ya... üzülme. demesi kolay biliyorum ama işte böyle böyle büyüyecekler... çok geçmiş olsun.merhaba herkese bilenler bilir dün yazmıştım ömürn idrar yollarında iltihap vardı..
bu ay 250 gr alınca dr test istemişti idrar yollarında bişi var mı diye idrar testi temiz çıktı ama dr kültür istemişti idrar kültüründe bakteri çıktı antibiyotik verdi şimdi dün akşam bi baktim ki pipisinin ucu kızarmış..
zaman zaman ağlıyprdu ömür canı yanıyordu yavrumun demek ki
kızlar çok üzgünüm içim sıkılıyor...
canım onumuzdekı 2 hf sonu musaıt olamıcam ama hf ıcı gorusme ayarlanırsa gelırım tabi...selam kızlar hasta bebişlerimize Alllah şifa diliyorum inş. en kısa zamanda düzelirler
kızlar bende cuma istanbula gidebilirim inş. bi aksilik çıkmaz
istanbul takımıyla buluşmada yapaliriz heyooo
hıc uzulme canım dolu dolu 4.5 ay emzırdın mamayı ek olarak verıyosun uzulcek bısey yok bunda. bebişin göbüşü doysunda onemlı olan o dımı :ecrin_bebek:slm kızlar
hasta bebişlerimiz var sanırım tam bakamadım ama baktıklarımın çoğu hasta haberi çok üzüldüm allah şifa versin yavrularımıza geçmiş olsun hepsine
Ecenaz ında 10 günlük antibiyotik tedavisi bitti kontrolü vardı pazartesi günü
çok şükür kilo alımı normale dönmüş ama yine idrar tahlili ve kültürü istedi doktor...kültürü verdim ama idrar tahlili için çok birikmesi gerekiyo onu bekliyoruz...
doktor sütümün artık yetmediğini kalitesinin düştüğünü söyledi çok üzüldüm
günde 3 öğün 120cc mama ver dedi
bu seferde mama yemek istemiyo benim kız
benim memeye düştü
hayırlısı bakalım
evet aynen oyle... düşe kalka büyüyolar işte...slm kızlar tüm bebişlere geçmiş olsun..annelerde üzmeyin kendinizi...
demesi kolay diyosunuz biliyorum...
onlar hastalanarak iyileşerek büyüyecekler....
doğal olanıda bu...
özlemcim çınar ın dişlerinin yaza gelmesi biraz kötü olmuş...
kışın daha kolay atlatıyolar...
Allah başka dert vermesin...
burak ta kıvranıp duruyo bugün...
çok huysuz yeni uyudu sabahtır...
zeynep sana katılıyorum sıcaktan yatamıyo yarucaklar...
sabah kalkıyorum çocuk ter içinde...uykusu bölünmesin die hemen sırtına bez koyuyorum...
uyumuyo pek sünnetide ateş yaptı yavruma...
aman nebileyim büyüyolar işte düşe kalka...
oyy kıyamam yarasın aşıları inş melisime
ateş düşürücü fayda etmiyomu canım
düzeldi gibi inş teyzesi en azından beni emiyo...idrarıda güzel çıkıyo bezinde
ya sütün yağı azalıyomuş sanırım annenin beslenmesi,psikolojisi etkilermiş yada genetik olurmuş
dönemselde olabilirdedi doktor
ayrıca dereotu ve semizotu tavsiye etti sütün kalitesi için
zeynep bana fark etmez canım
bi geliyimde konuşuruz kime nasıl uyarsa öyle ayarlarız
saol ZEYNEPcim haklısın evet hiç anne sütü alamayan bebekleri düşününce..
yinede çok şükür allah veriyo kızımın rızkını sütüm var...
bende bayılırım dereotunu çok kullanırım zaten..
İPEĞİ de bi elime geçirsem ahhh
ya 2 gun once yanı pzt gunu yan donmeye basladı saga sola. bugun de sabah yuzustu donmeye basladı. pat dıye kendını yuzustu atıyo sonra kolunu kurtarmaya calısıyo. 2 gunde oluyo bunlar... acelecı cıktı bızımkı sempatiksalakcinniZeynep Ipek yüsüstü dönüyomu tek basina masallah
Ecem yana dönüyo ama daha yandan yüzüstüne geçmedik
kızlar bebişlere gemiş, böyle bböyle bağışıklık kazanacaklar ama işte ana yüreği dayanamıyor
olsun sabahtan beri yazacam ama off çok yoğunum
iki çocuklu olanlar nasıl geçmişi okuyup cevap yazıyo şaşıyorum
hacer neden ateş oldu ki melis de? herkeste mi ateş yapıyo 4. ay
bizimkine de az kaldıııı
yazan: R.Cihat Mencet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?