2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slmmm canlarimmmm bi merhaba deyip kacayim dedim! bebesim uyandi :) kizlar durun hamn size bi bilgi veryim. bal kabaginin bebekler icin müthis faydasi varmis ama sanirim bu ayki bebekler icin uygun degil diye biliyorum ama ben dün kavanoz mamasi aldim bal kabagi olanindan ve üzerinde 4 monat icin yaziyordu. bebisim cok sevdiiii :)

4 ay icin yaziyordu! neyse anacim kactim ben! bizimki apartmani basima toplayacak cadiiii! bacak kadar boyuyla o ses bundan nasil cikio hala anlamis degilimm kaydirigubbakcemile3 öptmmmmmm

saol gülşahçım. melis dün aşı oldu akşamdan beri huysuz.ateşi bi çıkıyo bi iniyo...

oyy kıyamam yarasın aşıları inş melisime
ateş düşürücü fayda etmiyomu canım

ecenaz nasıl oldu. umarım düzelmiştir yavrumm. melisinde dünden beri hiç iştahı yokkk..
kız sütün kalitesi nasıl düşüyomuş:bbo:

düzeldi gibi inş teyzesi en azından beni emiyo...idrarıda güzel çıkıyo bezinde
ya sütün yağı azalıyomuş sanırım annenin beslenmesi,psikolojisi etkilermiş yada genetik olurmuş
dönemselde olabilirdedi doktor
ayrıca dereotu ve semizotu tavsiye etti sütün kalitesi için

saol teyzoşu.. akşam fitil verdik. o yüzden bugün tekrar birşey vermedim.
benim sütümde yağsız. pompa aldım. geçen bir sağayım dedim. sütüm duruydu öyle üzerinde yağ falan yoktu. dur bende yiyim dereotunu....

evdeki işlere dalmıştım kızlar kayınvalidem geldi ipoşa baktı bende işlerimi hallettim gitti az önce. şimdide kuzumu uyuttum size bakıyorum.

canım cok gecmıs olsun ya... ama ben diş ateş yapmaz diye biliyorum. yani ateş vücüttaki mikrop sonucu çıkmaz mı? dişin mikrobik bi yönü yok ki neden ateş yapıyor?
ah kuzum bi an önce toparlar inşallah...
evet her gün yeni bi süprizle karşılaşıyoruz artık kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar özlem geçmiş olsun canımya....

mmmmm bizdede var ama sanki uykusu gelince yapıyo gibi geldi bana yada dişlerinimi kaşımak istiyolar :)))
ben daha bizim mmm ların sırrını çözemedim kaydirigubbakcemile3
Burak da annem öğretmiş, "buuuuuuuu" yapıyo.:) bu hareketleri anlatması zor gibi ama böyle dudaklarını öne çıkartıp, titrete titrete buuuuu deniyo ya öyle..bir yandan da salyalar akıyo tabi sıpamdan..
al sok işte o an içine sempatiksalakcinni
darısı başıma bende çözcem inat ettim kaydirigubbakcemile3
Zeynepcim bizim Ecemde kucak istedigi zaman Ipek in yaptigi gibi mmmmm mmmm yapiyo bide heyecanli heyecanli kollarini açiyo :lepi:
bizimki kucak istediğinde kollarını heyecanla iki yana açıyo ama o mmmm ların başka bi anlamı war :ecrin_bebek:
hadi bakalım bugunude atlatırsanız yarına bişeyciği kalmaz inşallah melis kuzunun
ah canım ya... üzülme. demesi kolay biliyorum ama işte böyle böyle büyüyecekler... çok geçmiş olsun.
selam kızlar hasta bebişlerimize Alllah şifa diliyorum inş. en kısa zamanda düzelirler

kızlar bende cuma istanbula gidebilirim inş. bi aksilik çıkmaz
istanbul takımıyla buluşmada yapaliriz heyooo
canım onumuzdekı 2 hf sonu musaıt olamıcam ama hf ıcı gorusme ayarlanırsa gelırım tabi...
hıc uzulme canım dolu dolu 4.5 ay emzırdın mamayı ek olarak verıyosun uzulcek bısey yok bunda. bebişin göbüşü doysunda onemlı olan o dımı :ecrin_bebek:
kocaman opucukler ecenaz kuşuma
evet aynen oyle... düşe kalka büyüyolar işte...

hımmm bende deniyim bayılırım ikisine de

bizimki fıldır fıldır bugun. bi sağa dönüyo bi sola dönüyo bi hop ters dönüp yüzüstü oluyo kolunu kurtarmak için çırpınıyo becerirse ne ala,beceremezse basıyo yaygarayı kaydirigubbakcemile3

saol ZEYNEPcim haklısın evet hiç anne sütü alamayan bebekleri düşününce..
yinede çok şükür allah veriyo kızımın rızkını sütüm var...
bende bayılırım dereotunu çok kullanırım zaten..
ıPEĞı de bi elime geçirsem ahhh

kaydirigubbakcemile3
biz burdayık beklerik kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

kızlar bebişlere gemiş, böyle bböyle bağışıklık kazanacaklar ama işte ana yüreği dayanamıyor
olsun sabahtan beri yazacam ama off çok yoğunum
iki çocuklu olanlar nasıl geçmişi okuyup cevap yazıyo şaşıyorum

hacer neden ateş oldu ki melis de? herkeste mi ateş yapıyo 4. ay
bizimkine de az kaldıııı

869 Çağrısını Yineliyorum

Değerli okurlarım 869 çağrısını sizlere hatırlatmak istedim Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, ithal ürünler yerine Barkodu '869' ile başlayan yerli malı ürünleri satın alma çağrısı yapmıştı. Aygün, tüketim malı ithalatına giden her 6 bin 500 doların Türkiye'de bir kişiyi işsiz bıraktığını belirterek, '869'u al, çocuğun ışsiz kalmasın' demişti bende diyorum ki ısrail ürünleri almayalım protesto edelim israil ekonomisini kalkındırmayalım Yani Türk'ün şifresi 869'dur ülkemizin ürünlerine sahip çıkalım.

ışte Her Aldığımız Ürün Filstine Bomba Olarak Yağıyor

HACI ŞAKıR SABUNLARI-ACE - ALDAYS - ALGıDA - ALO - ALARKO - ARıEL - AXE - BALLERıNA - BARCLAY - BIBO - BLENDAX - BRUT - CALVE -CAPPY - CARREFOUR - CARTEDOR - CARUSUN - CHESTERFIELD - CIF -CLEAR - CNN - COCACOLA - CORNETTO - DANONE -DISNEY - DOMESTOS - DOVE - DUNHILL - ELıDOR - FANTA - FEBREZE - HR ORGINS - IBM - IMPULSE - IPANA - JACOBS - JOHNMON - KENT - KITKAT - KIWI - KLEENEX - KNORR -KOMıLı - KOROPLAST - KRAFT - LEGGS -LEVER - LıPTON -LM - LOREAL - LUX - MAGGI - MAGNUM - MARLBORO -MAX - MAXWELL - MC DONALDS - MILKA - MıS - NESCAFE - NESQUIK - NESTLE - NOKIA - OLD SPANAC - OMO - ORGANıCS - ORKID - PALLMALL - PANTENE - PARLIAMENT -PRIMA - PRINGLES - PROFILO - REJOICE - REXONA - RıNSO - SALEM - SANA -SARALLE - SCHWEPPES - SENSUN - SıGNAL - SOLERO -SPRITE - SUAVE -TANG - TIMOTE - TURKUAZ -UNIPRO -VAKKO - VARTA - VıECNETTA - VıM - WINSTON -YUMOŞ

yazan: R.Cihat Mencet[/COLOR]

Son düzenleme:
Zeynep Ipek yüsüstü dönüyomu tek basina masallah
Ecem yana dönüyo ama daha yandan yüzüstüne geçmedik

Zeynep Ipek yüsüstü dönüyomu tek basina masallah
Ecem yana dönüyo ama daha yandan yüzüstüne geçmedik
ya 2 gun once yanı pzt gunu yan donmeye basladı saga sola. bugun de sabah yuzustu donmeye basladı. pat dıye kendını yuzustu atıyo sonra kolunu kurtarmaya calısıyo. 2 gunde oluyo bunlar... acelecı cıktı bızımkı sempatiksalakcinni

bu urunlere bende dıkkat etmeye calısıyorum... mumkun mertebe hayatımızdan cıkartıyoruz ama mesela ana kucagımız oto koltugumuz kraft ve onu degısmemız mumkun degıl... ama sureklı alınan seylerde artık turk malı tercıh etmeye calısıyorum bende...

Kızlar şimdi okul hemşiresine sordum. Tabii ki dr larımıza sormamız da gerekli.
Güneşe çıkarken mutlaka güneş kremi kullanmamız gerekiyormuş.
Mielle diye bi güneş kremi önerdi. En az 50 faktör olması gerekmiş.
Bu krem organikmiş. Benim tanıdığım bütün drlar bebeklere bunu öneriyor dedi.
Ama kesinlikle drlarımıza sormamız gerek bence.

bu sırada galiba komili zeytinyağı boykot ürünü

çünkü komili şampuan ülkerin. inceledim de. bebe ürünleri de var ve boya içermiyormuş. yani bizim kullandıklarımız gibi sarı sarı değil ve %100 doğal zeytinyağı içeriyor

http://www.komili.com.tr/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…