2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ah Burçincim ya Allah kolaylık versin. Biz bi tanesiyle zor başa çıkıyoruz. Seni tahmin bile edemiyorum...Aile büyükleri yrdımcı olmuyolar mı

hoşgeldin canım ben bilmiyorum ablanın nesi var??? çok geçmiş olsunnn
bizde iyiyiz şükür gencer ilk defa bugün şu saatte uyuyor belkide bütün gece uyumadığı ve uyutmadığı içindir:)))

saol elifçim. ablamın kalın bağırsağında yara vardı. biraz ağır bir ameliyat geçirdi. aynı zamanda hem apandisini hemde rahmini aldılar. yani bir anda 3 ameliyat geçirdi.

hoşgeldiniz canım ablanın iyi olmasına sevindim tekrar geçmiş olsun...

he walla bızde o kampanyada bastırttık 150 ye yakın alkisalkisalkis

hacer hoş geldin canım gözün aydın ablanda iymiş...
ebru zeynep nasıl yapıyonuz siz yoğurt çorbasını deyin bakım.canlar.
bizede deseydiniz de bizde yaptırsaydık....kızlar fotolardan

kızlar hepiniz saolun. çok teşekkür ederim destekleriniz için. evet gittiğim çok iyi oldu burda dursam içim rahat etmezdi... zaten giderken diğer ablamla gittik otobüste onun çok faydası oldu.dönerkende eşim gelip aldı. çok şükür kızımda çok yormadı beni.... ablam bi iyi olsunda yeter....

hülyacım ev için toparlanmaya başladım. evin boya ve doğalgaz işleri var onlar bittikten sonra hayırlısıyla taşınıcaz...

hoşgeldin havva..

Valla biz bi çocukla giriyoruz bunalıma seni düşünemiyorum bile canım. Allah yardımcın olsun. insan kendi için birşeyler yapmak istiyor artık..
Ameliyatsız çatlak tedavisi nasıl oluyor?? bilgin var mı bilgi mi alacaksın??

kankiler benim karşı komşumun kardeşi geldi maraştan bi kahveye çağırayım onları ayıp olmasın demi ama:)) ben şimdilik gideyim gelirim inşallah yine öpüldünüzzzz

kızlar bu kız çok şeker yaaaaaaaaaaaaaa
oyuncağı eline almış "gel.......gel" diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :asigim:

Ah Burçincim ya Allah kolaylık versin. Biz bi tanesiyle zor başa çıkıyoruz. Seni tahmin bile edemiyorum...Aile büyükleri yrdımcı olmuyolar mı
canım bir ablamız var haftaiçi hergün 5-6ya kadar benimle..onun çıkmasına yakın annem geliyor Allah razı olsun..çocukları yedirip yıkayıp uyutuyoruz sonra babam gelip alıyor annemi, kimi zaman kız kardeşim geliyor..kayınvalidem sevmeye geliyor daha çok, çağırmamı bekliyor ben de gönülsüzlük olmasın diye aramıyorum açıkçası..annemler haftasonu tatile çıkacak o zaman gelir artık heralde..onun dışında herşeylerini kendim yapıyorum canım..kahvaltıları,mamaları,meyveleri,çorbaları,muhallebileri,yıkanmaları,uyutulmaları,tırnakları vs vs vs..birinin varlığı bana bi 10 dk tenefüse çıkma lüksü sağlıyor sadece yani..bi sigara içip dişlerimi fırçalayıp geliyorum geri..Allah sağlık versin önce canım..5 temmuzda ağır bir ameliyat geçirdim ölümcül bir hastalığın kenarından döndüm..takiplerim devam ediyor..o zaman tekrar anladım ki önce bizler biz anneler iyi olmalıyız..biz olmazsak hiç bişey yok..

bilgi alıcam canım..netleşsin paylaşırım sizle de tamam mı?

kızım uyandı..ooofff off offf..!

ay kızlar yine 9 sayfa birikmiş kızım içeriden beni çağırıyor

bu sırada bugün kızım 5. ayını bitirdi 6. ayına girdiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2
ahmet burak ve zeynepsineme de 7. ayları hayırlı olsun

mrb kızlar...
hiç biyere bakamadım kızmayın sakın...zaten burdan kopuk yaşıyorum artık iyice bi haberim herşeyden

HACER canım çok geçmiş olsun...ablan ağır operasyonlar geçirmiş allah şifa versin inş...

Burçincim çok geçmiş olsun... Canım ya bu kayınvaldeler niye böyle Allah için...Hepsi anlaşıyo mu bunların birbiriyle. Bizimkiler sevmeye bile gelmiyolar artık. Ne dertleri, varsa
Seçilcim 3. defadır geçmiş olsun dedim sana ama gözünden kaçtı herhalde.

Sağol Rüveydacım sizinde hayırlı olsun canım, maşallah Elif Erva'ya, benim aklımda sadece Burak kalmış Zeynep'le aynı gün doğan diye kusura bakma canım....

Al bizimkinden de o kadar..haziran başında biz gitmiştik(malum aynı şehirde değiliz) her konuştuğumuzda(o da haftada 1 kere) çok özledik deyip duruyolar.. gelin o zaman diyoruz ık mık yapıyorlar. ama geçen hafta tatile gittiler. Önümüzdeki haftada diğer oğluyla birlikte tatile gidiyorlarmış.. e şimdi çok gezdiler çok para harcadılar diye hemen gelemezler.. zaten sonra ramazan giriyo e bayramda siz gelceniz nasılsa dicekler.. e kocişten tık çıkmıyo şimdi geçen ay onlar için ötüyordu banaklava:

hadi sizinkiler ayrı şehirde. bizimki iki mahalle ötede. babamın hastalığında ne zaman geleceksiniz. çok özledik dediler. geldik. ne arayan ne soran. Akşam kocişe hani özlemişlerdi gelseler ya dedim kavga ettik.Ya bi durum olsa beni savunmaz onları savunduğu kadar. Şeytan diyo al kızı, bırak bunu anasıyla başbaşa..Çok kızgınım çok

okudukça yazıyorum :)
TUĞBA yeni bebeğiniz geliyomuş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inş...
ELİF ERVA nın 5. ayı,AHMET BURAK ve ZEYNEP SİNEM inde 6. ayları hayırlı olsun...5.-6. yaşlarını görmeyi nasip etsin allah

al benden de o kadar valla Havvacım onları savunduğunda ananı da al git diyesim gelio susuyom. Bi de kendi laf söyle hee annesine geçen gittiğimizde neler neler söyledi.. Ama baksan ben kötüyümdür..
bi de benim aileme bahane bulur sürekli ki benim annem hasta olmasına rağmen ne kadar fedakarlık yapar bizim için.. haftasonu bile özlüyorlar bütün hafta birlikte olmalarına rağmen. haftasonu annem veya babam aradığında laf söyler bi de zırt pırt niye arıyorlar diye.

Valla gülşahçım en güzeli

Gülşahtan okudum şimdi. Tubacım hayırlı olsun. Kardeş mi geliyo yoksa kız
Yeni ayları kutlu olsun tüm bebeişlerin. Allah yüzlerindeki güzelliği kaderlerine de versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…