hoşgeldin canım ben bilmiyorum ablanın nesi var??? çok geçmiş olsunnn
bizde iyiyiz şükür gencer ilk defa bugün şu saatte uyuyor belkide bütün gece uyumadığı ve uyutmadığı içindir:)))
geçmiş olsun canım.gittin gördün rahat ettin.
bilgisayara geri yükleme yaptırabilirsin ama format atıldıysa yedekleme yapılması lazımdı tüh kötü olmuş bi ara sor geri yükleme yapılabilirmi diye.
Bende flaş belleğe atmıştım izindeyken hepsini dvd ye attım allah korusun bi silinirse yovrumun tüm 6 aya kadar olan anı gider bastırmak lazım aslında.ben 10 gün lüğe kadar resimlerini bastırmıştım ama abartmıştım 126 resim sonra böyle baş edemem dedim ama eliyerek bastırmak en iyisi galiba.
kaydirigubbakcemile3
yedı yedı. yogurdunun ıcıne armutla kayısı koydum 2 saat sonra bi kaka yaptı kokusunu tahmın edersınız kaydirigubbakcemile3
hosgeldın canım. ıyıyız bızde. ablanın ıyı olmasına cok sevındım. melis nasıl?
yedeklemedın mı kız hıcbırını? keske yedekleseydınız...
hamarat hatun senı 3 cocugun war temızlık yapıyosun bıde ustune foruma bakıyosun kaydirigubbakcemile
hoşgeldiniz canım ablanın iyi olmasına sevindim tekrar geçmiş olsun...
Hacer hoşgeldin canım. Ablan da iyiymiş için rahat etmiştir bari.
Burcu biz de seçip bastırdık sözde 160 taneohaoldumsmile Neyseki teknosada indirim vardı haziran ayı sonuna kadar tanesi 10 kuruştu.. Gerçi bizim yedekler kaynanamda her geldiğinde ya da gittiğimizde tüm fotoğrafları yazdırtıyo bize cd ye takıp izliyor:icecream:
he walla bızde o kampanyada bastırttık 150 ye yakın alkisalkisalkis
hacer hoş geldin canım gözün aydın ablanda iymiş...
ebru zeynep nasıl yapıyonuz siz yoğurt çorbasını deyin bakım.canlar.
bizede deseydiniz de bizde yaptırsaydık....kızlar fotolardan
lülülülülülü
aynen kafamçokkarıştı
canım çok geçmiş olsun,okudum ama yazamamıştım, inş hemen toparlanır ablan. ev işini ne yaptınız ?
:1shok: niye söylemiyonuz beaa, ben 30 kuruştan bastırdım..bi daha olmasın lüffen yasakkelime
Şeniz
saol elifçim. ablamın kalın bağırsağında yara vardı. biraz ağır bir ameliyat geçirdi. aynı zamanda hem apandisini hemde rahmini aldılar. yani bir anda 3 ameliyat geçirdi.
canım ya şükürki atlatmış tekrar çoook geçmiş olsun evet oldukça ağır bi ameliyatmış ama üstesinden gelmiş olması önemli olan allah daha başka daha ağır dertler vermesin hepimizi korusun
canım bir ablamız var haftaiçi hergün 5-6ya kadar benimle..onun çıkmasına yakın annem geliyor Allah razı olsun..çocukları yedirip yıkayıp uyutuyoruz sonra babam gelip alıyor annemi, kimi zaman kız kardeşim geliyor..kayınvalidem sevmeye geliyor daha çok, çağırmamı bekliyor ben de gönülsüzlük olmasın diye aramıyorum açıkçası..annemler haftasonu tatile çıkacak o zaman gelir artık heralde..onun dışında herşeylerini kendim yapıyorum canım..kahvaltıları,mamaları,meyveleri,çorbaları,muhallebileri,yıkanmaları,uyutulmaları,tırnakları vs vs vs..birinin varlığı bana bi 10 dk tenefüse çıkma lüksü sağlıyor sadece yani..bi sigara içip dişlerimi fırçalayıp geliyorum geri..Allah sağlık versin önce canım..5 temmuzda ağır bir ameliyat geçirdim ölümcül bir hastalığın kenarından döndüm..takiplerim devam ediyor..o zaman tekrar anladım ki önce bizler biz anneler iyi olmalıyız..biz olmazsak hiç bişey yok..Ah Burçincim ya Allah kolaylık versin. Biz bi tanesiyle zor başa çıkıyoruz. Seni tahmin bile edemiyorum...Aile büyükleri yrdımcı olmuyolar mı
hoşgeldin havva..
Valla biz bi çocukla giriyoruz bunalıma seni düşünemiyorum bile canım. Allah yardımcın olsun. insan kendi için birşeyler yapmak istiyor artık..
Ameliyatsız çatlak tedavisi nasıl oluyor?? bilgin var mı bilgi mi alacaksın??
ay kızlar yine 9 sayfa birikmiş kızım içeriden beni çağırıyor
bu sırada bugün kızım 5. ayını bitirdi 6. ayına girdiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2
ahmet burak ve zeynepsineme de 7. ayları hayırlı olsun
Burçincim çok geçmiş olsun... Canım ya bu kayınvaldeler niye böyle Allah için...Hepsi anlaşıyo mu bunların birbiriyle. Bizimkiler sevmeye bile gelmiyolar artık. Ne dertleri, varsa
Seçilcim 3. defadır geçmiş olsun dedim sana ama gözünden kaçtı herhalde.
noldu kızlar kızdırdımı sizi bu kaynanalar yoksa yineeklava:
ben görüşmüyorum çok rahatım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?