2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet çok zor zaten saat düzeni kurmak bizim için hele daha zor ben geçen hafta yaptım yoğurt çorbası yazdım burda kimse bişiy yazmadı komşum koy bişiy olmaz dedi bende koydum ve bi güzelde yedi gencerim
D ye atmıştım kız bütün belgeleri formata gitmeden önce nasıl yapıyolar ne ediyolarda D yi bile siliyorlar anlamıyorum bilsem böyle olucağını flsh diske atmazmıydım( eşim gidip soracak bakalım geri yükleme olurmu diye ama sanmıyorum
aahh ahhh sorma
irmik boymu uzatıyormuş hiç duymamıştım iyi bari irmikten herşey yapılır bebişlere saolasın
he walla bızde o kampanyada bastırttık 150 ye yakın alkisalkisalkis

bizde bastırdık 100 kadar bvardı ama elediklerim vardı nasılsa pcde var deyipte hamiş fotolarım özellikle(((( napalım bundan sonrası için önlem alıcaz artık

neyse bı tane daha dogurursun artık hamiş fotoları için kaydirigubbakcemile3

bende aynı yapıyom canım kızım için yaptım ben yoğurdu ayran gibi yaptım biraz un koydum biraz pirinç yumurtada 1 çay kaşığı kadar koydum karıştırdım biraz kaynat piti gitti..

bende aynı yapıyom canım kızım için yaptım ben yoğurdu ayran gibi yaptım biraz un koydum biraz pirinç yumurtada 1 çay kaşığı kadar koydum karıştırdım biraz kaynat piti gitti..

aslında yumurtada konur ama ben pek sevmıyorum yumurtalı ondan eklemıyorum canım.
standart yogurt corbası işte...
aslında duduklude dövme haşlican pirinç yerıne dövme eklicen o zaman dehşet oluyo işte. soguk ıcıcen bı de onu yazın hele sempatiksalakcinni

kız kaçak hoşgeldin burağımızın yarı yaşı kutlu olsun

lülülülülülü

gideyim de süt sağayım pöfff
sırf bu yüzden bir an evvel büyüsün istiyorum çok yorucu:a015:

aynen kafamçokkarıştı

herkese günaydınnn kızlar
biz evimize döndük dün gece... gece 2 de geldik çok yorgunum. çok şükür ablamda iyi. hastaneden çıktı. sizler nasılsınız?

canım çok geçmiş olsun,okudum ama yazamamıştım, inş hemen toparlanır ablan. ev işini ne yaptınız ?

:1shok: niye söylemiyonuz beaa, ben 30 kuruştan bastırdım..bi daha olmasın lüffen yasakkelime

Şeniz

ayyyyy sorry canım ya mafoldumben

gormedım kusum ya.
ıpek bu ara emmıyor cok canım. sıcaktan sanırım kan ter ıcınde kalıp bırakıyor memeyı. bende emdıgı kadar emzırıyorum sonra gogsumu pompayla bosaltıp verıyorum canım.

Bizimki de emerken çok sıkılıyor kan ter içinde kalıyor serin bir yer varsa oraya geçiyom yoksa klimayı açıyom ancak öyle memede kalıyo yoksa yavrum sırılsıklam oluyo kendini geriye doğru atıyo istemiyo. Tabi ben yokken biberondan içtiği için daha rahat ediyormuş kavga etmiyor biberonla en azından..

Yaw şu tariflerinizi ek gıda topiğine yazın lazım olduğunda orda arayalım bari burda bulamayız sonra

kızlar siz hepsini bir kaynatıyonuz ozaman bebişler pirincini yutabiliyolarmı benimki yutmadı blendırdan geçiriyom...

ay valla o zaman hiç aklıma gelmedi benimde haber vermek kusura kalmayın kızlar.. enteresan olan hiç birimizin aklına gelmemiş

ayyy bende çok severim onu birde nohut olcak içinde ohhh...ben şimdi yoğurt çorbasına pirinç koydum ya benimki bunları yutabilecekmi yoksa blendrdanmı geçirmem gerekiyo nasıl yapım?

evet bıberonla cok daha rahat ıcıyo ondan bende oyle verıyorum canım
kızlar siz hepsini bir kaynatıyonuz ozaman bebişler pirincini yutabiliyolarmı benimki yutmadı blendırdan geçiriyom...
blendır dan gecır vermeden tabı pırıncı yutamayabılır.

ayyy bende çok severim onu birde nohut olcak içinde ohhh...ben şimdi yoğurt çorbasına pirinç koydum ya benimki bunları yutabilecekmi yoksa blendrdanmı geçirmem gerekiyo nasıl yapım?

bende yapım yogurt corbası barım bugun...
sebzeden gına geldı...
blendırdan gecır tabı canım pırıncı yutamayabılır belkı

İster 2-3 gün üst üste aynısını ver ister hergün başka ver ister 3-4 gün çorba verme başka ek besin ver yada 3-4 gün ek besin değil sadece biberon maması ver hiç faretmez.bebek ve sana nasıl uyarsa ama verdiğini korkarak tedirgin olarak verme kaca bebek oldular hiçbirşey olmaz.

ben koymuyorum canım yogurt corbasına yumurta.

ayol sen ne zaman başladın yoğurt corbasına bir başladın ek besine pir başladın yaın topiğede bende yapayım bu akşam bari.

yaaa niye söylemiyorsunuz böyle avantajları aşk olsun ama Serap sanada aşk olsun :umursamaz:

afferim.

geri yükleme yaparlarsa işin hallolur umarım.

Kurstan geldim, oğlumu doyurdum, şimdi yengemlere gidicem ama size bi bakayım dedim, maşallah takip edecek gb değil. koptu şubat anneleri. :) gelince okuyacağım çok yer var. çok ödev biriktirmişsiniz bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…