evet çok zor zaten saat düzeni kurmak bizim için hele daha zor ben geçen hafta yaptım yoğurt çorbası yazdım burda kimse bişiy yazmadı komşum koy bişiy olmaz dedi bende koydum ve bi güzelde yedi gencerimek gıdada bende saate bakmıyom bi emziriyom bi ek gıda şeklinde ayarlamaya çalışıyom çünkü uyku saatleri belli olmadığından bizimkinin belli olmuyoda neyi nezaman vereceğim..bugun yoğurt çorbası yapacamda onun içine yumurta koyuyomusunuz kızlar ...
D ye atmıştım kız bütün belgeleri formata gitmeden önce nasıl yapıyolar ne ediyolarda D yi bile siliyorlar anlamıyorum bilsem böyle olucağını flsh diske atmazmıydımgeçmiş olsun canım.gittin gördün rahat ettin.
bilgisayara geri yükleme yaptırabilirsin ama format atıldıysa yedekleme yapılması lazımdı tüh kötü olmuş bi ara sor geri yükleme yapılabilirmi diye.
Bende flaş belleğe atmıştım izindeyken hepsini dvd ye attım allah korusun bi silinirse yovrumun tüm 6 aya kadar olan anı gider bastırmak lazım aslında.ben 10 gün lüğe kadar resimlerini bastırmıştım ama abartmıştım 126 resim sonra böyle baş edemem dedim ama eliyerek bastırmak en iyisi galiba.
aahh ahhh sormakaydirigubbakcemile3
yedı yedı. yogurdunun ıcıne armutla kayısı koydum 2 saat sonra bi kaka yaptı kokusunu tahmın edersınız kaydirigubbakcemile3
hosgeldın canım. ıyıyız bızde. ablanın ıyı olmasına cok sevındım. melis nasıl?
yedeklemedın mı kız hıcbırını? keske yedekleseydınız...
hamarat hatun senı 3 cocugun war temızlık yapıyosun bıde ustune foruma bakıyosun kaydirigubbakcemile
irmik boymu uzatıyormuş hiç duymamıştım iyi bari irmikten herşey yapılır bebişlere saolasınelifçim alışacak ben de saatle vermiyom versede yemiyo zaten çok iştahlı değil yediriyom bin şebeklikle...
kızlar arasa yoğurt çorbası yaptım dün püre yarın tarana böle dönüşümlü veriyom acaba olurmu böle yoksa her gün sebze yemelimi...
NOT ________ KIZLAR İRMİK BEBEKLERDE BOY UZATIYOMUŞ BİLGİNİZE MAMALARINA KATIN .
selvi boylu olsun kuzular...
he walla bızde o kampanyada bastırttık 150 ye yakın alkisalkisalkis
neyse bı tane daha dogurursun artık hamiş fotoları için kaydirigubbakcemile3evet çok zor zaten saat düzeni kurmak bizim için hele daha zor ben geçen hafta yaptım yoğurt çorbası yazdım burda kimse bişiy yazmadı komşum koy bişiy olmaz dedi bende koydum ve bi güzelde yedi gencerim
D ye atmıştım kız bütün belgeleri formata gitmeden önce nasıl yapıyolar ne ediyolarda D yi bile siliyorlar anlamıyorum bilsem böyle olucağını flsh diske atmazmıydım( eşim gidip soracak bakalım geri yükleme olurmu diye ama sanmıyorum
aahh ahhh sorma
irmik boymu uzatıyormuş hiç duymamıştım iyi bari irmikten herşey yapılır bebişlere saolasın
bizde bastırdık 100 kadar bvardı ama elediklerim vardı nasılsa pcde var deyipte hamiş fotolarım özellikle(((( napalım bundan sonrası için önlem alıcaz artık
canım unla yogurdu ıyıce topaklanmayacak sekılde olana kadar cırpıyorum. sonra yawastan su eklıyorum uzerıne kaynayana kadar karıstırıyorum. kaynayınca pirincini ekliyorum. pişince üstüne yağ yakıyorum nane falan. tuzunu eklıyorum.
ama bebege verıceksen ustune yag yakıp tuz ekleme tabı. bu benım ıctıgım corbanın tarıfı bebege gore degıl.
bende aynı yapıyom canım kızım için yaptım ben yoğurdu ayran gibi yaptım biraz un koydum biraz pirinç yumurtada 1 çay kaşığı kadar koydum karıştırdım biraz kaynat piti gitti..
kız kaçak hoşgeldin burağımızın yarı yaşı kutlu olsun
gideyim de süt sağayım pöfff
sırf bu yüzden bir an evvel büyüsün istiyorum çok yorucu:a015:
herkese günaydınnn kızlar
biz evimize döndük dün gece... gece 2 de geldik çok yorgunum. çok şükür ablamda iyi. hastaneden çıktı. sizler nasılsınız?
ayyyyy sorry canım ya mafoldumbenlülülülülülü
aynen kafamçokkarıştı
canım çok geçmiş olsun,okudum ama yazamamıştım, inş hemen toparlanır ablan. ev işini ne yaptınız ?
:1shok: niye söylemiyonuz beaa, ben 30 kuruştan bastırdım..bi daha olmasın lüffen yasakkelime
Şeniz
gormedım kusum ya.
ıpek bu ara emmıyor cok canım. sıcaktan sanırım kan ter ıcınde kalıp bırakıyor memeyı. bende emdıgı kadar emzırıyorum sonra gogsumu pompayla bosaltıp verıyorum canım.
bende aynı yapıyom canım kızım için yaptım ben yoğurdu ayran gibi yaptım biraz un koydum biraz pirinç yumurtada 1 çay kaşığı kadar koydum karıştırdım biraz kaynat piti gitti..
aslında yumurtada konur ama ben pek sevmıyorum yumurtalı ondan eklemıyorum canım.
standart yogurt corbası işte...
aslında duduklude dövme haşlican pirinç yerıne dövme eklicen o zaman dehşet oluyo işte. soguk ıcıcen bı de onu yazın hele sempatiksalakcinni
evet bıberonla cok daha rahat ıcıyo ondan bende oyle verıyorum canımBizimki de emerken çok sıkılıyor kan ter içinde kalıyor serin bir yer varsa oraya geçiyom yoksa klimayı açıyom ancak öyle memede kalıyo yoksa yavrum sırılsıklam oluyo kendini geriye doğru atıyo istemiyo. Tabi ben yokken biberondan içtiği için daha rahat ediyormuş kavga etmiyor biberonla en azından..
Yaw şu tariflerinizi ek gıda topiğine yazın lazım olduğunda orda arayalım bari burda bulamayız sonra
blendır dan gecır vermeden tabı pırıncı yutamayabılır.kızlar siz hepsini bir kaynatıyonuz ozaman bebişler pirincini yutabiliyolarmı benimki yutmadı blendırdan geçiriyom...
ayyy bende çok severim onu birde nohut olcak içinde ohhh...ben şimdi yoğurt çorbasına pirinç koydum ya benimki bunları yutabilecekmi yoksa blendrdanmı geçirmem gerekiyo nasıl yapım?
elifçim alışacak ben de saatle vermiyom versede yemiyo zaten çok iştahlı değil yediriyom bin şebeklikle...
kızlar arasa yoğurt çorbası yaptım dün püre yarın tarana böle dönüşümlü veriyom acaba olurmu böle yoksa her gün sebze yemelimi...
NOT ________ KIZLAR İRMİK BEBEKLERDE BOY UZATIYOMUŞ BİLGİNİZE MAMALARINA KATIN .
selvi boylu olsun kuzular...
ben koymuyorum canım yogurt corbasına yumurta.
Hacer hoşgeldin canım. Ablan da iyiymiş için rahat etmiştir bari.
Burcu biz de seçip bastırdık sözde 160 taneohaoldumsmile Neyseki teknosada indirim vardı haziran ayı sonuna kadar tanesi 10 kuruştu.. Gerçi bizim yedekler kaynanamda her geldiğinde ya da gittiğimizde tüm fotoğrafları yazdırtıyo bize cd ye takıp izliyor:icecream:
evet çok zor zaten saat düzeni kurmak bizim için hele daha zor ben geçen hafta yaptım yoğurt çorbası yazdım burda kimse bişiy yazmadı komşum koy bişiy olmaz dedi bende koydum ve bi güzelde yedi gencerim
D ye atmıştım kız bütün belgeleri formata gitmeden önce nasıl yapıyolar ne ediyolarda D yi bile siliyorlar anlamıyorum bilsem böyle olucağını flsh diske atmazmıydım( eşim gidip soracak bakalım geri yükleme olurmu diye ama sanmıyorum
neyse bı tane daha dogurursun artık hamiş fotoları için kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?