ne kafamız şişecek kız aşkolsun seve seve dinleriz..
Ayşegülcüm ben de uzağım canım 5 saatlik yol var aramızda ama hiç kafam dinç değil.. ki zaten benim ailemi de kendisininkiler uzakta diye kaldıramıyor yoksa kişisel problemler hiç yok..
Ya ben hepinizi sanki senelerdeir tanıyorum gibi geliyor bilmiyorum size de oluyor mubilmiyorumkismile
Aman inş.ben iyi bir kaynana olurum,kaynanama benzemem.....
kız ozaman adamına göre degişiyo.benim ailede bana yakın eşimin ailesi adanada.9 saat uzakta.ama dert etmezne bilem yada bana belli etmiyo(
aynen yaa bende daha önce tanışıyonmuşuz gibi geliyo.senin hep tosunla resmin vadıya o aklıma gelir.yüzünü görmekte iyi yani.
biz de annenin ellrinden öpüyoruz aile olduk burda artıkkaydirigubbakcemile3 annemde resimlerini göstersene bebelerin diyo kaydirigubbakcemile3
Gülşahçım ellerinden öpüyorum anneciğini. Benim annemde bak bak doyamıyodu bebişelre
canım bir ablamız var haftaiçi hergün 5-6ya kadar benimle..onun çıkmasına yakın annem geliyor Allah razı olsun..çocukları yedirip yıkayıp uyutuyoruz sonra babam gelip alıyor annemi, kimi zaman kız kardeşim geliyor..kayınvalidem sevmeye geliyor daha çok, çağırmamı bekliyor ben de gönülsüzlük olmasın diye aramıyorum açıkçası..annemler haftasonu tatile çıkacak o zaman gelir artık heralde..onun dışında herşeylerini kendim yapıyorum canım..kahvaltıları,mamaları,meyveleri,çorbaları,muhallebileri,yıkanmaları,uyutulmaları,tırnakları vs vs vs..birinin varlığı bana bi 10 dk tenefüse çıkma lüksü sağlıyor sadece yani..bi sigara içip dişlerimi fırçalayıp geliyorum geri..Allah sağlık versin önce canım..5 temmuzda ağır bir ameliyat geçirdim ölümcül bir hastalığın kenarından döndüm..takiplerim devam ediyor..o zaman tekrar anladım ki önce bizler biz anneler iyi olmalıyız..biz olmazsak hiç bişey yok..
bilgi alıcam canım..netleşsin paylaşırım sizle de tamam mı?
kızım uyandı..ooofff off offf..!
ay kızlar yine 9 sayfa birikmiş kızım içeriden beni çağırıyor
bu sırada bugün kızım 5. ayını bitirdi 6. ayına girdiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2
ahmet burak ve zeynepsineme de 7. ayları hayırlı olsun
Burçincim çok geçmiş olsun... Canım ya bu kayınvaldeler niye böyle Allah için...Hepsi anlaşıyo mu bunların birbiriyle. Bizimkiler sevmeye bile gelmiyolar artık. Ne dertleri, varsa
Seçilcim 3. defadır geçmiş olsun dedim sana ama gözünden kaçtı herhalde.
noldu kızlar kızdırdımı sizi bu kaynanalar yoksa yineeklava:
ben görüşmüyorum çok rahatım...
biz de annenin ellrinden öpüyoruz aile olduk burda artıkkaydirigubbakcemile3 annemde resimlerini göstersene bebelerin diyo kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 darısı size kızlar bende Gülşah tanım görüşmüyorum derdimde yok ama halen lafımı ediyormuş gidip yolucam kadını olan olacak..
Rüveydacım afiyet olsun kuşuma pıt pıt yağ löp löp et olsunkaydirigubbakcemile2
oh yarasın kızımaa.s.
Rüveyda Hülyacım yarasın balıma yedikleri. Esra da bugün ne meyve püresi ne sebze püresi bi şey yemedi. Halbuki severek yiyodu. Gerginliği hissetti galiba kuzum
çok sağolun teyzeleri. ilk olduğu için bana farklı geldi normalde hiçbirşeyin tadını beğenmez hanfendi :ecrin_bebek:Gülşahcım Allah mutluluğunuzu bozmasın canım,
Havvacım boşver diyecem ama olmuyor insan yinede kafasına takıyor biliyorum ,sen Esra'yı düşün yinede aman Allah ayırmasın hiç kimseyi....
Rüveyda afiyet olsun canım...
Serap benim eşimde benim haklı olduğumu bildiği halde toz kondurmaz canım hepsi aynı....
Aman inş.ben iyi bir kaynana olurum,kaynanama benzemem.....
biz de buluşmada demiştik ay sanki 40 yıllık arkadaşız hiç yabancılık çekmedik valla olumunekankayizsmilene kafamız şişecek kız aşkolsun seve seve dinleriz..
Ayşegülcüm ben de uzağım canım 5 saatlik yol var aramızda ama hiç kafam dinç değil.. ki zaten benim ailemi de kendisininkiler uzakta diye kaldıramıyor yoksa kişisel problemler hiç yok..
Ya ben hepinizi sanki senelerdeir tanıyorum gibi geliyor bilmiyorum size de oluyor mubilmiyorumkismile
kız yakın hissetmeyi geçtim benim aklım zaten hep sizlerde ama anneme noluyosa o bile soruyo kızlardan ne haber bebeler nasıllar diye hahahaha:)))
hatta şimdide selamı var öpüyo sizi bebekleride kokluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?