2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşahcım Allah mutluluğunuzu bozmasın canım,
Havvacım boşver diyecem ama olmuyor insan yinede kafasına takıyor biliyorum ,sen Esra'yı düşün yinede aman Allah ayırmasın hiç kimseyi....
Rüveyda afiyet olsun canım...
Serap benim eşimde benim haklı olduğumu bildiği halde toz kondurmaz canım hepsi aynı....
Aman inş.ben iyi bir kaynana olurum,kaynanama benzemem.....

ne kafamız şişecek kız aşkolsun seve seve dinleriz..

Ayşegülcüm ben de uzağım canım 5 saatlik yol var aramızda ama hiç kafam dinç değil.. ki zaten benim ailemi de kendisininkiler uzakta diye kaldıramıyor yoksa kişisel problemler hiç yok..

Ya ben hepinizi sanki senelerdeir tanıyorum gibi geliyor bilmiyorum size de oluyor mubilmiyorumkismile

selam kızlar. annemler bizde, o yüzden fazla bakamıyorum ama net hep açık. geçmiş de amma birikmiş hee, oku oku bitmiyor maşallah

yarı yaşını dolduran miniklerini öpüyorum gıdklarından: nice yıllara, yaşlara inş.

biraz sonra saçımı kestirmeye gidicem. belime kadar indi yine: kel kalacam yakında hala feci şekilde dökülüyor. Miray'ın da ensesine ve kulağına gelen kısımlar rahatsız ediyor: kaşındırıyor ve çok terletiyor. hazır gitmişken o kısımları da kestircez, rahat durursa.
bi ara şu geçmişi bitiririm. o zaman ayrıntılı yazarım canlarım.
öpüldünüz. iyi sohbetler. :1hug:

kız ozaman adamına göre degişiyo.benim ailede bana yakın eşimin ailesi adanada.9 saat uzakta.ama dert etmezne bilem yada bana belli etmiyo(
aynen yaa bende daha önce tanışıyonmuşuz gibi geliyo.senin hep tosunla resmin vadıya o aklıma gelir.yüzünü görmekte iyi yani.

baksan benimki de uzak olduğunu hiç dert etmez görünüyor ağzından bir kere özledim gidelim falan duymadım ya da onlara özledim gelin dediğini, annesinden de oğlunu özlediğini hiç duymadım mesela. biraz duygusuz bir kadındır zaten. ben uzaktan gelsem annem var ya beni sokaklarda bekler öpe öpe bitirir kaynanam bizi öpmeyi unutur biz gittiğimizde meselaakannehir ben de kocişin bu tutumunu kendi ailesi hiç bir anımıza ortak olamadığı( ya da olmadığı) ama benim ailemin her an yanımızda olduğuna bağlıyorum..

Bacım benim de senin zeynoyla bi avatar resminiz vardı ya o geliyor gözümün önünekaydirigubbakcemile3

kız yakın hissetmeyi geçtim benim aklım zaten hep sizlerde ama anneme noluyosa o bile soruyo kızlardan ne haber bebeler nasıllar diye hahahaha:)))
hatta şimdide selamı var öpüyo sizi bebekleride kokluyo...

ohh sonunda bitirdim okumayı maşallah oku oku bi hal oldum be ya
benim kısçe uyusun öle geliim diyodum ama hala uyumadı nedense öle tükürüp duruyo bağıra bağıra
benimde pek kaynana derdim olmuyo ayda bi geliyolar alarayı görmeye biz hiç gimtiyoruz eşim gitmiyo benide kesinlikle göndermiyo

biz de annenin ellrinden öpüyoruz aile olduk burda artıkkaydirigubbakcemile3 annemde resimlerini göstersene bebelerin diyo kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsuuun.gitsin bi daha gelmesin.
evet biz iyi olacağızki kuzularımızda iyi olsun senin işin x2 kat zor allah yardımcın olsun nerseki gelen ilgilenenin var.

niye yaşları olsun inşallahhh.

bizimkide 3 sokak ötemizde ama gelmez gitmezler kovdum rarahladım.Dünya varmış beee.21 Nisan'da tartıştık kış kışladım gidiş o gidiş bazen Duru'yu getir diyormuş eşime sıkar tabii.Bazen Duru'ya aklı sıra takılıyor hadi babaanneye gidelim diye seni bi babaanneye yollarım sonrada orda unutur geri almam diye hemen susuyor.kavgam pistir korkuyor benden ama yinede lşaf ediyor bende bu işi anlamıyorum

noldu kızlar kızdırdımı sizi bu kaynanalar yoksa yineeklava:
ben görüşmüyorum çok rahatım...

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 darısı size kızlar bende Gülşah tanım görüşmüyorum derdimde yok ama halen lafımı ediyormuş gidip yolucam kadını olan olacak.
biz de annenin ellrinden öpüyoruz aile olduk burda artıkkaydirigubbakcemile3 annemde resimlerini göstersene bebelerin diyo kaydirigubbakcemile3

benimkide bazen soruyor kızlar nasıl bebekler nasıl selam söyle diyee ayyy valla hep selamı üstümde kalıyor.

geçende aklına gelmiş o kız yataktan düştü iyi dimi diye İpekten bahsediyor iyi iyi bizim cadılar düşerizde kalkarızda diyoo dedim.

Rüveydacım afiyet olsun kuşuma pıt pıt yağ löp löp et olsunkaydirigubbakcemile2

oh yarasın kızımaa.s.

Rüveyda Hülyacım yarasın balıma yedikleri. Esra da bugün ne meyve püresi ne sebze püresi bi şey yemedi. Halbuki severek yiyodu. Gerginliği hissetti galiba kuzum

çok sağolun teyzeleri. ilk olduğu için bana farklı geldi normalde hiçbirşeyin tadını beğenmez hanfendi :ecrin_bebek:

biz de buluşmada demiştik ay sanki 40 yıllık arkadaşız hiç yabancılık çekmedik valla olumunekankayizsmile
bi an şu smile gibi olacağız diye hayal ettim Şeniz
sırnaşık şey

kız yakın hissetmeyi geçtim benim aklım zaten hep sizlerde ama anneme noluyosa o bile soruyo kızlardan ne haber bebeler nasıllar diye hahahaha:)))
hatta şimdide selamı var öpüyo sizi bebekleride kokluyo...

ellerinden öperiz bizden de selam söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…