2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh ne güzel valla,bende bi zamanlar denedim ayrı kalmayı ama beceremedim malesef...

hihoyyyt valla ben becerdim biliyosunuz ayrı kaldık eşimle 3 ay...sebeb çoğunlukla eşimin ailesiydi...tabi anladı bizimki sonunda barışırken o şartı koştum oda kabul etti mecburen

Oh Gülşahçım nasıl yaptın be canım bana da anlat valla. Ben onu bunu bilmem en iyi kaynana ölmüş kaynanadır.

şartlı barıştım havvacım delikafadulden
eşim şimdi ne laflarını ediyo ne hadi gidelim diyo asla görüşmüyoruz...ve çok mutluyuz
ayrı kalmamızın sebeblerinin arasında eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü toz kondurmaması vardı tabi...

tamam canım baş üstüne de benim için çok erken bir saat yaf :kedi:

opuyorumnanaktanoh sefanız olsun arada yap canım iyi geliyor benim sıpada geceleri uyumuyor bende o uyursa ancak onunla sabahları uyuyorum yoksa gündüz ev işinden fırsat olmuyor :bbo:

sağol canım inş. yapmaz ama 4.ay aşılarından sonra oğlum çok kötü olmuştu sol bacağı şişip kızarmıştı 3gün mızladı kuzum oyüzden hiç sevmiyorum aşı günlerini yaeyvahedigeldismile

.
tuğbacım maşallah canım mertkan'a..

.

maşallah kuzuma.
sağolun şekerler opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım umarım çabuk toparlar ama siz varsınız ona çok iyi bakarsınız eminim yerimseniben

sağol canım bilgilendirdiğin için kaydirigubbakcemile5

herkese günaydınnn kızlar
biz evimize döndük dün gece... gece 2 de geldik çok yorgunum. çok şükür ablamda iyi. hastaneden çıktı. sizler nasılsınız?
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim ablana

inşallah sağ salim kavuşur yavrusuna.ee senin işinde zor olacak artık.bizimkiler hareketlendi bebeği kollamak lazım.ayy valla ben 1 tanede bittim sen 2. yi yaparsın yaparrrrr
sağol canım oğluma oyun arkadaşı geldi bilemiyorum canım çok hevesliydim bu oğlan canıma okuyor ikinciyi bu aralar rafa kaldırdın inan o derece yani mafoldumben

sağol tatlım evet haklsın biraz zaman geçsin değişir tabi anneliğe öylesine hazır ve istekliydim hele ikinciyi hemen yaparım diyordum ama çocuk yetiştirmek çok zormuş çok
Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
tuğbacım merhaba inşallah sağ salim gelir bebişiniz.. mertkanın pabucunu atmayın kız öle damlara filan kardeş gelmiş ne güzel paşaya
sağol şekerim kız atarmıyım hiç kuzumun pabucunu babannesigil atarlar dite dedim ama yinede biz yanlarındayız daha çok seviliriz :asigim:

:mymeka:

Gülşahçım Allah muhabbetinizi arttırsın. Mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsin.. Galiba biz de o yolun yolcusuyuz. Sen alttan alıp barıştın. Ben onu yapar mıyım bilmiyorum. Esra nın hatırına sıkıyorum dişimi ama diş miş kalmayacak yakında.

aman allah korusun havva hiç o yola girmeyin inş
çok zor geçti inanki allah yaşatmasın kimseye
evet sonuç benim lehime oldu ama o dönem çok zordu

Gülşahtan okudum şimdi. Tubacım hayırlı olsun. Kardeş mi geliyo yoksa kız
Yeni ayları kutlu olsun tüm bebeişlerin. Allah yüzlerindeki güzelliği kaderlerine de versin inşallah
evdeki görümceğin ikizi var tatlım diğer görümcem yani bugün doğum yapacak hatta girmiştir bile saat 2de demişlerdi benim için daha çok erken çookkkkk:1shok:

O;ff ya valla bütün kaynanalar aynı kumaştan mı ya...
Oğlan anaları aman dikkat

:1ninca: ay inş. onlar gibi olmayız

elif ilk defa sudan sonra bir şeyi severek yedi tekrar tekrar ağzını açtı
işte bu pirinç unu http://www.ulker.com.tr/gogly_detay.aspx?productid=1420
daha önce de yapmıştım ama üzerindeki tarifle yapmıştım katı oluyordu ve şekerli kızım gönülsüz zorla bir kaşık yiyodu.
şimdi suyunu çok koydum süt kıvamında oldu nasıl yiyor, şeker tadı gelmiyordu sadece pirinç tadı geliyordu
kızım da anası gibi tadı olmayan şeyleri seviyor sempatiksalakcinni
yani herhalde sebzeleri çok sevecek kaydirigubbakcemile2

amma hainsiniz be geçen haftalarda günlerce 1 sayfa zor ilerlerdi şimdi size yetişemiyorum okudukça sayfalar atlıyor başım döndü akannehir
daha bulaşık var yemek yapılcak çamaşırlar var katlanacak bırakıp gidemiyorumda çok kaynatmayın bak insan merakta kalıyor okuyamadıkça sihirli bir deyneğim olsaydıda tüm işleri yapsaydı banada bir kahve yapacak oh gel keyfim gel

Aman Gülşahçım Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah. Kocan da anlamıştır ki görüşmemeyi kabul etmiştir zaten.

Havva bi dokundu burçin bin ah işittik senden de benden de..
Ben de bu aralar doğru düzgün konuşmuyorum onunla hiç birşey yapmak istemiyorum onunla geldi gelenler bana da.. sürekli ailem için de benim içinde alaycı ve kırıcı davranışları sinirime dokunuyor çok.. bi de ben laf söyleyince koruyor ya o an insanlar nasıl katil oluyor anlıyorum bir anlık cinnet yani elimdekini kafasına geçiresim geliyo

oh yarasın kızımaa.s.

Valla sorma Serapçım. Gerçekten öyle akşam adamı gırtlaklamadım ya artık hiçbi şey yapmam ben ona. Ya ömürlerinni yarısından çoğunu bizimle evli geçirecekler yaptıklarına bak. Ama ben hakkımı ne kocama ne kaynanama ne kaynatama ne de görümcelerime helal ediyorum. Benden ırak cehenneme direk hepsi. Ay ne doluymuşum ben de ya. Kafanızı şişirdim valla kusura bakmayın

Rüveyda Hülyacım yarasın balıma yedikleri. Esra da bugün ne meyve püresi ne sebze püresi bi şey yemedi. Halbuki severek yiyodu. Gerginliği hissetti galiba kuzum

ay ne güzel diyetibyen haa.hadi bakalım..sonra detay ylaz ne dedi.ne verdi.
iyi bi doktor buldugunuz sevindim canım.

minikler birşeyler diyor mu
benim kız sanki gel diyor kaydirigubbakcemile2

akpak valla
hep mır mır bişeyler diyo ama
anne diyo benim kız bilinçsiz söylüyo tabi ama resmen anne diyo herkes şaşırıyo :))

evet bazen anne diyo.bilinçsiz olarak.seninki hızlı çıacak desene

Benim kızım Zeynep Sinem ve Hülyanın oğluşu Ahmet Burak, bugün 7.aylarınına girdiler teyzeleri maşallah kuzulara.

günaydın kızlar..

selma'cım 6. ayımız kutlu olsun..yarı yaşında oldular, ne güzel..

hepinizimki kutlu olsun canlarım.yolu yarıladık.

dün yapamadığım temizliği bu gün yapıyorum, ama yine arada dayanamayıp geliyorum yanınıza....

kolay gelsin canım.biri banada dese git yap diye(

ver canım bişeycik olmaz.ben günlük armut veriyorum.

oh yarasın.maşallah.

bizim kızın ağzı yüzü tükürük içinde...
öyle bi tükrük saçıyo ki yanakları tahriş oluyo

ah aynı benim kızz..

herkese günaydınnn kızlar
biz evimize döndük dün gece... gece 2 de geldik çok yorgunum. çok şükür ablamda iyi. hastaneden çıktı. sizler nasılsınız?

geçmişler olsun tekrar.

ayy bende bu aşurelik buyday dimi.bende onla çook severim.kız güzelde edirim hani.defneye pirinçle yapıyorum tabi..

kızlar cıkmadan yazıyım dedım
su lınkede bı göz atabılırsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklere-ozel-menu-f428/
öptüm
:)

bi bakayım ben.

allah analı babalı büyütsün canım.yapırsın kız.biaz büyüsün mertkan zaman isteniyo terkar..

haklısın ya iki küçük çocukla ilgilenmek daha zordur.allah kolaylık vcersin.

seninkide kutlu mutlu olsun canım.

iyi olmana sevindim canım..aman görüşmediginiz iyi olmuş kaynananlarla.

ya bendemi denesim.benim kız hazır bişey sevmiyo.ögürüp duruyo.

o degnekkten bendede olsa keşkee(ev berbat..

aman sacı durr...haklısın bir anlık sinirle neler oluyo dimi.valla ben uzagım kafam dinç:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…