- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
ohhh ne güzel valla,bende bi zamanlar denedim ayrı kalmayı ama beceremedim malesef...
Oh Gülşahçım nasıl yaptın be canım bana da anlat valla. Ben onu bunu bilmem en iyi kaynana ölmüş kaynanadır.
tamam canım baş üstüne de benim için çok erken bir saat yaf :kedi:Araaaas senin o mesaj yazan parmaklarını çıtır çıtır yirim bak ona göreŞeniz
Bence de doktorunun tartısına güven derim. Benim evde tartım var ölçüyorum ama hep aynı koşulları yaratmaya çalışıyorum bir body temiz bez karnı yeni doymuş gibi.. aç tok dolu bez kıyafet farkediyo..
Çok ilginçmiş hiç öyle bişey duymamıştımbilmiyorumkismile ama bizimki baya sertleşti ya..
Güneşin zararı yol tabi erken kalk ta oğlunu gezdir bacım:roflol:
opuyorumnanaktanoh sefanız olsun arada yap canım iyi geliyor benim sıpada geceleri uyumuyor bende o uyursa ancak onunla sabahları uyuyorum yoksa gündüz ev işinden fırsat olmuyor :bbo:Herkese selammm güzel annişler.
topiğin tembelli geldi
Bu sabah Esra da uyumuş o uyudukça ben de uyumuşum. Gece 3 te kalktı 150 cc süt içti.
Sabah 8 de 120 cc bir de 11 30 da kalktı 90 cc.
Oh o uyumuş ben uyumuşum.
Şimdi iş zamanı biraz toparlayayım gözüm de burda...
Tubacım maşpallah Mertkan a
Seçilcim geçmiş olsun canım.
Zeynep ne güzel bir gece geçirmişsiniz. İpek soslu... Allah bozmasın.
Kardeş konussunda bakalım kim kardeşlenecek önce
sağol canım inş. yapmaz ama 4.ay aşılarından sonra oğlum çok kötü olmuştu sol bacağı şişip kızarmıştı 3gün mızladı kuzum oyüzden hiç sevmiyorum aşı günlerini yaeyvahedigeldismiletubacım maşallah mertkanıma aşılar ateş yapmıyo endişelenmeyin çok şükür aras 6.ay aşılarınıda ayın 9. da oldu tam 4 tane ne fitil ne ateş düşürücü hiç vermedim ateşsiz atlattık bütün aşılarımızı....
.
tuğbacım maşallah canım mertkan'a..
sağolun şekerler opuyorumnanaktan.
maşallah kuzuma.
benim bacı gecikti bi arayayım demiştim.tansiyonu çok düşüyormuş ya.doktar böyle bırakamıyız demiş.tekrar serum takmışlar.abla tuzlu bişiyler yiyorum bakalım dedi.hay allah teleşlendım şimdi.allahtan ablam yanında..ya kızlar üç kız olmata pek iyiymiş.sben evde yemek yaptım bekliyorum.ablamda kardeşimin yanında..yaa maşallh..
sağol canım bilgilendirdiğin için kaydirigubbakcemile5güneşten d vitamini alıyorlar canım
d vitamini kemik gelişimine yardımcı
bıngıldağın küçülmesi de kafatasındaki kemiklerin gelişmesi demek yerimseniben
almam diyorum ama
üf ne çok yazmışınız beaaa
bacım sizin çoluğunuz çocuğunuz yok mu sempatiksalakcinni
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim ablanaherkese günaydınnn kızlar
biz evimize döndük dün gece... gece 2 de geldik çok yorgunum. çok şükür ablamda iyi. hastaneden çıktı. sizler nasılsınız?
sağol canım oğluma oyun arkadaşı geldiinşallah sağ salim kavuşur yavrusuna.ee senin işinde zor olacak artık.bizimkiler hareketlendi bebeği kollamak lazım.ayy valla ben 1 tanede bittim sen 2. yi yaparsın yaparrrrr
sağol tatlım evet haklsın biraz zaman geçsin değişir tabi anneliğe öylesine hazır ve istekliydim hele ikinciyi hemen yaparım diyordum ama çocuk yetiştirmek çok zormuş çokhadi hayırlı olsun bebişiniz ,tuğbacım valla ilk çocuktan sonra bende öyle diyordum bak 3 tane çocuğum var şimdi insanın fikirleri zamanla değişiyor,sende yaparsın canım allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inş....
sağol şekerim kız atarmıyım hiç kuzumun pabucunu babannesigil atarlar dite dedim ama yinede biz yanlarındayız daha çok seviliriz :asigim:tuğbacım merhaba inşallah sağ salim gelir bebişiniz.. mertkanın pabucunu atmayın kız öle damlara filan kardeş gelmiş ne güzel paşaya
Al bizimkinden de o kadar..haziran başında biz gitmiştik(malum aynı şehirde değiliz) her konuştuğumuzda(o da haftada 1 kere) çok özledik deyip duruyolar.. gelin o zaman diyoruz ık mık yapıyorlar. ama geçen hafta tatile gittiler. Önümüzdeki haftada diğer oğluyla birlikte tatile gidiyorlarmış.. e şimdi çok gezdiler çok para harcadılar diye hemen gelemezler.. zaten sonra ramazan giriyo e bayramda siz gelceniz nasılsa dicekler.. e kocişten tık çıkmıyo şimdi geçen ay onlar için ötüyordu banaklava:
TUĞBA nın görümcesinin bebeği oluyomuş HAVVA cım
Gülşahçım Allah muhabbetinizi arttırsın. Mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsin.. Galiba biz de o yolun yolcusuyuz. Sen alttan alıp barıştın. Ben onu yapar mıyım bilmiyorum. Esra nın hatırına sıkıyorum dişimi ama diş miş kalmayacak yakında.
Gülşahtan okudum şimdi. Tubacım hayırlı olsun. Kardeş mi geliyo yoksa kız
Yeni ayları kutlu olsun tüm bebeişlerin. Allah yüzlerindeki güzelliği kaderlerine de versin inşallah
O;ff ya valla bütün kaynanalar aynı kumaştan mı ya...
Oğlan anaları aman dikkat
elif ilk defa sudan sonra bir şeyi severek yedi tekrar tekrar ağzını açtı
işte bu pirinç unu Gogly Pirinç Unu Sade - 500g | Gogly | Markalar | Ülker
daha önce de yapmıştım ama üzerindeki tarifle yapmıştım katı oluyordu ve şekerli kızım gönülsüz zorla bir kaşık yiyodu.
şimdi suyunu çok koydum süt kıvamında oldu nasıl yiyor, şeker tadı gelmiyordu sadece pirinç tadı geliyordu
kızım da anası gibi tadı olmayan şeyleri seviyor sempatiksalakcinni
yani herhalde sebzeleri çok sevecek kaydirigubbakcemile2
kızlar cook uzun suredir giremedim.. diyetisyene basladım gecen hafta..hamilelik sonrası cıkan polikistik overim, kolestrolüm daha önceden var olan hipotiroidim sayesinde kilolarımı veremediğimden gecen hafta gittim..:) işe yrıyor gibi.. detayları sonna anlatırım..
bir de ömer i nezamandır yeni doktorumuza götürmek istiyordum okudugum kitabınm yazarı cocuk doktoru..modern bebek bakımı kitabının yazarı.. sitesi de var..çoook memnun kaldık ama doktor istanbulda....ne yapalım zaten burdan gidiş 1 saat sürüyor istanbulda da olsak o kadar sürer:)) rutin kontrole ona götürücem kısmatese cok i gecti 1 saat ilgilendi..bagırsaklarımız için ilac ve süte alerjsi olan bebekler için özel mama verdi bakalım onu da deneyelim kaka yaparkenki ıkınmalarımız gececek mi bakalım..
fatoş bence cok iyi yiyor aras... ömer neredeyse hiçbirşey yemiyor bugün 1 kez 60 ml mama + öğlen tıkıştırma sebzze püresi mama karışımı yedi bir de sabah kirazz ve kayısı zorla yemişti bu kadar...((
en son 5te yedi hala bişii yemedii bi arada emiyor o kadar tam emerken uyuyakaldı mama ve muhallebiyi veremedim bile..
minikler birşeyler diyor mu
benim kız sanki gel diyor kaydirigubbakcemile2
akpak valla
hep mır mır bişeyler diyo ama
anne diyo benim kız bilinçsiz söylüyo tabi ama resmen anne diyo herkes şaşırıyo :))
Benim kızım Zeynep Sinem ve Hülyanın oğluşu Ahmet Burak, bugün 7.aylarınına girdiler teyzeleri maşallah kuzulara.
günaydın kızlar..
selma'cım 6. ayımız kutlu olsun..yarı yaşında oldular, ne güzel..
dün yapamadığım temizliği bu gün yapıyorum, ama yine arada dayanamayıp geliyorum yanınıza....
dün pc yoktu hiç giremedim şöyle bir bakayım dedim maşallah harbi harbi rekor kırmışsınız :)))) aklımda kalanlar, armuttan bahsetmişsiniz bende kabız yapar die biliyorum ki ebemizde armut şeftali muz kivi bunları verme dedi konu komşuda verme demişti..geçen hafta bende en aından tadını alsın bi şekilde yapıyor nasılsa die 1 dilim cam rendeden geçirdim gayette güzel oldu verdim sevdi bende yoğurduna karıştırdım seve seve yedi başkada vermedim
bilemedim şimdi versemmiki diye???
günaydın kızlar...
bizim cadı 5.30 da dikildi sabah kafamçokkarıştı
meğer kaka yapmış bezi rahatsız etmiş kalkmış. altını değiştim emzirdim 7 gibi tekrar uyudu 8.30 da kalktı...
kahvaltı yaptım bulaşıkları yerleştirdim mutfağı topladım ipoşa 150 cc süt sağdım içirdim geldimmm :lepi:
rapor veriyorum halime bak ya kaydirigubbakcemile3
6.ayını bitiren bütün bebeklere maşallahhh
bizim kızın ağzı yüzü tükürük içinde...
öyle bi tükrük saçıyo ki yanakları tahriş oluyo
herkese günaydınnn kızlar
biz evimize döndük dün gece... gece 2 de geldik çok yorgunum. çok şükür ablamda iyi. hastaneden çıktı. sizler nasılsınız?
aslında yumurtada konur ama ben pek sevmıyorum yumurtalı ondan eklemıyorum canım.
standart yogurt corbası işte...
aslında duduklude dövme haşlican pirinç yerıne dövme eklicen o zaman dehşet oluyo işte. soguk ıcıcen bı de onu yazın hele sempatiksalakcinni
kızlar cıkmadan yazıyım dedım
su lınkede bı göz atabılırsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklere-ozel-menu-f428/
öptüm
:)
selam kızlar nasılsınız bugün bakalım olumunekankayizsmile
bugün diğer görümcem doğum yapacak saat 2de sezeryana alacaklarmış kayınvalidem gitti başında durmak için kadının 7yaşında oğlu var yaşıda baya var umarım sağsalim kavuşur yavrusuna böylelikle benim oğlumunda pabucu dama atılacak yeni bebiş geliyor hemide kızkaydirigubbakcemile3 bende bayırlırım kız çocuklarına cesaret edebilirsem bir tanede kız yapcam delikafadulden
kızlar meraba.
ben sık sık gelip okuyorum, takip ediyorum sizi ama malum 2 afacan canıma okuyor ve çoğu zaman yazamıyorum..şimdi kızım çorbasını yedi ve uyudu oğlum ayağımda..sabah geç kalktı biraz meyvesini 11e doğru yedi o yüzden acıkmadı,çorbası hazır uyansın ona da yediririm artık..
günlerim çok yoğun ve moboton geçiyor, eşim de işlerimiz dolayısıyla gece 12 gibi anca gelebiliyor..bu ara bunaldım biraz..kendim için bişeyler yapmam lazım artık..çünkü 2 çocukla sizler kadar rahat ve özgürce dışarı da çıkamıyorum..çok zor oluyor malesef..hamileliğim de çok zorlu geçmişti..anlayacağınız 38 hafta + 5 aydır sokak yüzü görmüyorum..o yüzden bugün diyetisyenden randevu aldım saat 3te oraya gidicem..bir de estetik cerrahla görüşüyorum..ameliyatsız çatlak tedavisi ve sıkılaşma için..bi yerlerden başlamalıyım..yoksa bunalımdan ölücem artık..
ay kızlar yine 9 sayfa birikmiş kızım içeriden beni çağırıyor
bu sırada bugün kızım 5. ayını bitirdi 6. ayına girdiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2
ahmet burak ve zeynepsineme de 7. ayları hayırlı olsun
mrb kızlar...
hiç biyere bakamadım kızmayın sakın...zaten burdan kopuk yaşıyorum artık iyicebi haberim herşeyden
HACER canım çok geçmiş olsun...ablan ağır operasyonlar geçirmiş allah şifa versin inş...
elif ilk defa sudan sonra bir şeyi severek yedi tekrar tekrar ağzını açtı
işte bu pirinç unu Gogly Pirinç Unu Sade - 500g | Gogly | Markalar | Ülker
daha önce de yapmıştım ama üzerindeki tarifle yapmıştım katı oluyordu ve şekerli kızım gönülsüz zorla bir kaşık yiyodu.
şimdi suyunu çok koydum süt kıvamında oldu nasıl yiyor, şeker tadı gelmiyordu sadece pirinç tadı geliyordu
kızım da anası gibi tadı olmayan şeyleri seviyor sempatiksalakcinni
yani herhalde sebzeleri çok sevecek kaydirigubbakcemile2
amma hainsiniz be geçen haftalarda günlerce 1 sayfa zor ilerlerdi şimdi size yetişemiyorum okudukça sayfalar atlıyor başım döndü akannehir
daha bulaşık var yemek yapılcak çamaşırlar var katlanacak bırakıp gidemiyorumda çok kaynatmayın bak insan merakta kalıyor okuyamadıkça sihirli bir deyneğim olsaydıda tüm işleri yapsaydı banada bir kahve yapacak oh gel keyfim gel
Aman Gülşahçım Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah. Kocan da anlamıştır ki görüşmemeyi kabul etmiştir zaten.
Havva bi dokundu burçin bin ah işittik senden de benden de..
Ben de bu aralar doğru düzgün konuşmuyorum onunla hiç birşey yapmak istemiyorum onunla geldi gelenler bana da.. sürekli ailem için de benim içinde alaycı ve kırıcı davranışları sinirime dokunuyor çok.. bi de ben laf söyleyince koruyor ya o an insanlar nasıl katil oluyor anlıyorum bir anlık cinnet yani elimdekini kafasına geçiresim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?