2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

havva tatilde tembellik diz boyu vallasempatiksalakcinni

aynezihe bütün ödevini yap soru sorcam bak ona göre:icecream:

burcucum ek gıda topğinin 27 sayfasında var yoğurt çorbası tarifi canım saolsun duygu yazmış başka tariflerde var ben ondan yapıyom canım..

selam kızlar nasılsınız bugün bakalım olumunekankayizsmile
bugün diğer görümcem doğum yapacak saat 2de sezeryana alacaklarmış kayınvalidem gitti başında durmak için kadının 7yaşında oğlu var yaşıda baya var umarım sağsalim kavuşur yavrusuna böylelikle benim oğlumunda pabucu dama atılacak yeni bebiş geliyor hemide kızkaydirigubbakcemile3 bende bayırlırım kız çocuklarına cesaret edebilirsem bir tanede kız yapcam delikafadulden

tubiş hoşgeldin öncelikle Allah kurtarsın görümceni sağl salim kavuştursun.
sana gelince kızı tutturana kadar çocuk yapıcan mı kız yoksa ikinci de deneyip bırakçan mıdelikafadulden

sana gelince kızı tutturana kadar çocuk yapıcan mı kız yoksa ikinci de deneyip bırakçan mıdelikafadulden

h.buldum canım opuyorumnanaktan anacım kız olana kadar mı :1shok:ben biriyle baş edemiyorum ikinciye pek hevesliydim nerdeyse caymak üzereyim ama kardeşide olsun istiyorum çokta kararsızımsenağlama

inşallah sağ salim kavuşur yavrusuna.ee senin işinde zor olacak artık.bizimkiler hareketlendi bebeği kollamak lazım.ayy valla ben 1 tanede bittim sen 2. yi yaparsın yaparrrrr

hadi hayırlı olsun bebişiniz ,tuğbacım valla ilk çocuktan sonra bende öyle diyordum bak 3 tane çocuğum var şimdi insanın fikirleri zamanla değişiyor,sende yaparsın canım allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inş....

ben tutturana kadar yapacaktım kafamçokkarıştı ,ama 3.buldum çok şükür zemuszemus

Şaka bir yana kızlarda bizimkini 3.ye zor ikna etmiştim,adam şimdi 4.yü istiyor Zeynebe aşık resmen,yanlız kalmasın kızım, ona bir kızkardeş lazım diyor, akannehir şimdi de ben istemiyorum kapattım artık bebek sayfasını,allah isteyene versin ,büyük konuşmayayımda yine.....eyvahedigeldismile

burcucum ek gıda topğinin 27 sayfasında var yoğurt çorbası tarifi canım saolsun duygu yazmış başka tariflerde var ben ondan yapıyom canım..

bakıyorum canım sagol.

annem dün yapmıştı biz ayran çorbası deriz ama yarma ile yapmıştı annem bugün deniyecek bakalım beğenirse 2 günde bir yaparım içine patateste haşlar atarım bizimki sebzeçorbası yemiyor yaa .ağzının tadını biliyor tabii.

niye yalnız kalsın koç gibi iki tane abisi var maşallah..büyük konuşmamak lazım tabiikaydirigubbakcemile3
maddi manevi bakacak gücüm olsun ben çok isterim 4 çocuğum olsun vallaboshayallersmile

2 abiden sonra kız kardeş zeynep'e bi destekçi lazım doğru demiş babası.Zeynep'in işide zor 2 tane aslan parçası abii:bbo: .çıkma dışarı ,kısa giyme ,bu yanındaki çoçuk kimdi,anne kızına birşey deeeee ,amannnn

tuğbacım merhaba inşallah sağ salim gelir bebişiniz.. mertkanın pabucunu atmayın kız öle damlara filan kardeş gelmiş ne güzel paşaya

Serapcım bende aynısını diyorum zaten ama, abileri büyük ya, aralarında baya bir yaş farkı var,bide ne kadar derdini anlatabilir,kızkardeş gibi olmaz diyor bana ....

Burcucum ,valla arkadaşlarda öyle diyor, ama babamız karışamaz kimse benim kızıma diyor,arkası sağlam bizim kızın....

Burcu bence haklılar valla ben hiç sevmem sebze çorbasını ki onlarınki tatsız tuzsuz bişey:sinifsinif:
Valla ben bebekken iştahlı ve tombik olmama rağmen ne muhallebi tarzı mama yemişim ne de başka birşey yaşıma kadar hababam emmişim oğlum bana benzerse işim işeyvahedigeldismile O yüzden hafiften alıştırayım artık diyorum.. haftaya yoğurt ve meyve alıştırmalarına başlıcam. doktor 15 gün sonra başla 6. ay kontrolüne geldiğinde artık çorbaları ve diğerlerini konuşalım demişti..Dün akşam yoğurt mayaladım pazartesiye kadar 3 er kaşıkla başlayayım bakalım haftaya yiyebildiği kadarına çıkarırım..

Bi günaydın deyip kaçtım kızlar kusura bakmayın neti kociş aldı. Evde bugün. Neyse şimdi fatura falan yatırmaya gitti de kaptım neti ondan...Herkes iyidir umarım..

Bi günaydın deyip kaçtım kızlar kusura bakmayın neti kociş aldı. Evde bugün. Neyse şimdi fatura falan yatırmaya gitti de kaptım neti ondan...Herkes iyidir umarım..

hoşgeldin havvacım iyi yapmışsın wala kocişler evde olunca zor oluyodur tabi gerçi ben hasretim bu duruma keşke benimkide vede olsa deyip dururum hep bu durumu unutarak tabi:)))

kızlar meraba..
ben sık sık gelip okuyorum, takip ediyorum sizi ama malum 2 afacan canıma okuyor ve çoğu zaman yazamıyorum..şimdi kızım çorbasını yedi ve uyudu oğlum ayağımda..sabah geç kalktı biraz meyvesini 11e doğru yedi o yüzden acıkmadı,çorbası hazır uyansın ona da yediririm artık..
günlerim çok yoğun ve moboton geçiyor, eşim de işlerimiz dolayısıyla gece 12 gibi anca gelebiliyor..bu ara bunaldım biraz..kendim için bişeyler yapmam lazım artık..çünkü 2 çocukla sizler kadar rahat ve özgürce dışarı da çıkamıyorum..çok zor oluyor malesef..hamileliğim de çok zorlu geçmişti..anlayacağınız 38 hafta + 5 aydır sokak yüzü görmüyorum..o yüzden bugün diyetisyenden randevu aldım saat 3te oraya gidicem..bir de estetik cerrahla görüşüyorum..ameliyatsız çatlak tedavisi ve sıkılaşma için..bi yerlerden başlamalıyım..yoksa bunalımdan ölücem artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…