Herkese günaydınnn
kızlar cıkmadan yazıyım dedım
su lınkede bı göz atabılırsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklere-ozel-menu-f428/
öptüm
:)
tubiş hoşgeldin öncelikle Allah kurtarsın görümceni sağl salim kavuştursun.
sana gelince kızı tutturana kadar çocuk yapıcan mı kız yoksa ikinci de deneyip bırakçan mıdelikafadulden
selam kızlar nasılsınız bugün bakalım olumunekankayizsmile
bugün diğer görümcem doğum yapacak saat 2de sezeryana alacaklarmış kayınvalidem gitti başında durmak için kadının 7yaşında oğlu var yaşıda baya var umarım sağsalim kavuşur yavrusuna böylelikle benim oğlumunda pabucu dama atılacak yeni bebiş geliyor hemide kızkaydirigubbakcemile3 bende bayırlırım kız çocuklarına cesaret edebilirsem bir tanede kız yapcam delikafadulden
selam kızlar nasılsınız bugün bakalım olumunekankayizsmile
bugün diğer görümcem doğum yapacak saat 2de sezeryana alacaklarmış kayınvalidem gitti başında durmak için kadının 7yaşında oğlu var yaşıda baya var umarım sağsalim kavuşur yavrusuna böylelikle benim oğlumunda pabucu dama atılacak yeni bebiş geliyor hemide kızkaydirigubbakcemile3 bende bayırlırım kız çocuklarına cesaret edebilirsem bir tanede kız yapcam delikafadulden
tubiş hoşgeldin öncelikle Allah kurtarsın görümceni sağl salim kavuştursun.
sana gelince kızı tutturana kadar çocuk yapıcan mı kız yoksa ikinci de deneyip bırakçan mıdelikafadulden
burcucum ek gıda topğinin 27 sayfasında var yoğurt çorbası tarifi canım saolsun duygu yazmış başka tariflerde var ben ondan yapıyom canım..
Şaka bir yana kızlarda bizimkini 3.ye zor ikna etmiştim,adam şimdi 4.yü istiyor Zeynebe aşık resmen,yanlız kalmasın kızım, ona bir kızkardeş lazım diyor, akannehir şimdi de ben istemiyorum kapattım artık bebek sayfasını,allah isteyene versin ,büyük konuşmayayımda yine.....eyvahedigeldismile
Şaka bir yana kızlarda bizimkini 3.ye zor ikna etmiştim,adam şimdi 4.yü istiyor Zeynebe aşık resmen,yanlız kalmasın kızım, ona bir kızkardeş lazım diyor, akannehir şimdi de ben istemiyorum kapattım artık bebek sayfasını,allah isteyene versin ,büyük konuşmayayımda yine.....eyvahedigeldismile
bakıyorum canım sagol.
annem dün yapmıştı biz ayran çorbası deriz ama yarma ile yapmıştı annem bugün deniyecek bakalım beğenirse 2 günde bir yaparım içine patateste haşlar atarım bizimki sebzeçorbası yemiyor yaa .ağzının tadını biliyor tabii.
Bi günaydın deyip kaçtım kızlar kusura bakmayın neti kociş aldı. Evde bugün. Neyse şimdi fatura falan yatırmaya gitti de kaptım neti ondan...Herkes iyidir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?