baksan benimki de uzak olduğunu hiç dert etmez görünüyor ağzından bir kere özledim gidelim falan duymadım ya da onlara özledim gelin dediğini, annesinden de oğlunu özlediğini hiç duymadım mesela. biraz duygusuz bir kadındır zaten. ben uzaktan gelsem annem var ya beni sokaklarda bekler öpe öpe bitirir kaynanam bizi öpmeyi unutur biz gittiğimizde meselaakannehir ben de kocişin bu tutumunu kendi ailesi hiç bir anımıza ortak olamadığı( ya da olmadığı) ama benim ailemin her an yanımızda olduğuna bağlıyorum..
Bacım benim de senin zeynoyla bi avatar resminiz vardı ya o geliyor gözümün önünekaydirigubbakcemile3
kız yakın hissetmeyi geçtim benim aklım zaten hep sizlerde ama anneme noluyosa o bile soruyo kızlardan ne haber bebeler nasıllar diye hahahaha:)))
hatta şimdide selamı var öpüyo sizi bebekleride kokluyo...
gidim barii:çok üzgünüm:
selammmm canlarimmmmm.... ayyy nolacakkkk kizlar bizim bu halimizzzz:gitme: yemiyoooo emmiyyoooo.... zaten sütümde yokkk iki gögsümden anca 50cc lik cikartabiliyorum herzaman okadarda cikmioooo.. oda saatlerce ugrastan sonra..... yaa bu anne sütünü arttirmak icin neler yapiyorsunuzz yada duydugunuzz birseyy varmiiii?
birde meselaa KASIK MAMASI yada PÜRE felan yaptiginizda bir normal kasemi yapiyorsunuz? yoksa kasenin yarisina kadar felan kadarmi yapiyorsunuz? ve o kaseyi full yiyor mu? yada birkac kasik felanmi aliyor? ya ben normal bir kase yapiyorum yarisina kadar 5 kasik anca aliyorrrr .... dilini cikartiyorrrrr.........
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLARRRRRRRRRRRRRR MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BUGÜN KIZIMM ILKK DEFAAAA " BABA2 DEDIIIII.......... ayy sokkkk oldummmm ilk önce duydum ama önemsemedim yok canim daha demez yada yanlis anlamisimdir dedim! ama sonra defalarcaaa "BABA" DEDIIIIIIIIIIIIIIIII zemuszemus
gerciiii aksama kadar annasi bakiyoooo bizim bu sipa " baba baba" diyoooo opuyorumnanaktan
Havvacım boşver diyecem ama olmuyor insan yinede kafasına takıyor biliyorum ,sen Esra'yı düşün yinede aman Allah ayırmasın hiç kimseyi....
bizimkide 3 sokak ötemizde ama gelmez gitmezler kovdum rarahladım.Dünya varmış beee.21 Nisan'da tartıştık kış kışladım gidiş o gidiş bazen Duru'yu getir diyormuş eşime sıkar tabii.Bazen Duru'ya aklı sıra takılıyor hadi babaanneye gidelim diye seni bi babaanneye yollarım sonrada orda unutur geri almam diye hemen susuyor.kavgam pistir korkuyor benden ama yinede lşaf ediyor bende bu işi anlamıyorum
.
ben gidem süt sağam benim danaya:icecream:
bende muhallebisini yediriyim ecoşun...
selammmm canlarimmmmm.... ayyy nolacakkkk kizlar bizim bu halimizzzz:gitme: yemiyoooo emmiyyoooo.... zaten sütümde yokkk iki gögsümden anca 50cc lik cikartabiliyorum herzaman okadarda cikmioooo.. oda saatlerce ugrastan sonra..... yaa bu anne sütünü arttirmak icin neler yapiyorsunuzz yada duydugunuzz birseyy varmiiii?
birde meselaa KASIK MAMASI yada PÜRE felan yaptiginizda bir normal kasemi yapiyorsunuz? yoksa kasenin yarisina kadar felan kadarmi yapiyorsunuz? ve o kaseyi full yiyor mu? yada birkac kasik felanmi aliyor? ya ben normal bir kase yapiyorum yarisina kadar 5 kasik anca aliyorrrr .... dilini cikartiyorrrrr.........
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLARRRRRRRRRRRRRR MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BUGÜN KIZIMM ILKK DEFAAAA " BABA2 DEDIIIII.......... ayy sokkkk oldummmm ilk önce duydum ama önemsemedim yok canim daha demez yada yanlis anlamisimdir dedim! ama sonra defalarcaaa "BABA" DEDIIIIIIIIIIIIIIIII zemuszemus
gerciiii aksama kadar annasi bakiyoooo bizim bu sipa " baba baba" diyoooo opuyorumnanaktan
gidim barii:çok üzgünüm:
yaren bacım hoşgeldin.tatile nere gittiniz kız.
geçende aklına gelmiş o kız yataktan düştü iyi dimi diye İpekten bahsediyor iyi iyi bizim cadılar düşerizde kalkarızda diyoo dedim.
evet anladım.benim eşimin ailesi öper sever kocamı.tabi bizide valla .uzaktamı iyiler yoksa gerçekmi iyilir.ama ailem derler istersen uzakta olsun yapan yine yapardı diyolar.iyiyer yani.ama yinede yakın olmak istemem.
kız benim resimleri gördün dimi.onu hayal etme artık:))sempatiksalakcinni
bizde annein elini öptük...
kız gitme bacım.bende şimdi çıkacım.pc açık kalmış.
ay gözünüz aydın.valla hızlı çıkıyo şubat bebişleri..
Sağol canım. Amin..
Oh sefan olsun Burcucum.. Bİ de ben yapabilsem şu işi. Ya karşıdan görseniz kadını melek gibi. Bana kalkar kızarsınız. Bu kladına laf etmeye utanmıyon mu diye. Böyle de biri işte.
Hadi sağ bakalım. Allah sabır versin
Afiyet olsun
Maşallah maşallah...
Gitmeohaoldumsmile
kız benim resimleri gördün dimi.onu hayal etme artık:))sempatiksalakcinni
Gülşahçım öpüyorum annenin ellerinden,benim annemde bayılıyor bebişlerin resimlerine bakıyoruz bazen beraber.....opuyorumnanak:
burak'ın yarı yaşını kutlayan herkese teşekkür ediyorum..Allah tüm bebişlerimize sağlıklı,hayırlı, uzun ömürler versin inş.
aa ipek demi düştü :1shok: yeni duydum, çok geçmiş olsun zeynep'cim.
Gülşahçım öpüyorum annenin ellerinden,benim annemde bayılıyor bebişlerin resimlerine bakıyoruz bazen beraber.....opuyorumnanaktan
Duygucum maşallah zeyno'ya oda babacı desene nankör kedilerkaydirigubbakcemile3
Havvacım valla benimkini görende allah sana sabırlar versin diyor:sinifsinif:
geldim cnm
boshayallersmile
maşallah
gittim gene geldim cnmopuyorumnanaktan
hoşgeldin a.s.
kızlar biz sonunda araba bulduk aslında 2-3 tane beğendik hep km ile oynamışlar yüzsüzler birde istediğiniz servise gösterin diyorlar sonrada hee yapıyorlar.aman sonunda dürüst birini bulduk inşallah yarın satışını alacağız.
EVET canım ve İpek bayağı bi sert düştü hastanelik oldular yazık ama tahlil tomografi falan derken şükür birşeyi yok anneye olduda bitti ceee yaptı.
banada banada ayy bu kadının çenesi ne böyle nasıl başediyorsun diyorlar.hele annem gibi sakin tatlı dilli bi kadından sonra valla hiç çekilmiyor.
kızlar biz sonunda araba bulduk aslında 2-3 tane beğendik hep km ile oynamışlar yüzsüzler birde istediğiniz servise gösterin diyorlar sonrada hee yapıyorlar.aman sonunda dürüst birini bulduk inşallah yarın satışını alacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?