2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar ben yokken sayfalarca yazılmış benim bilg. de açıktı.. ayy ne cok sayfa olmuş..Ama arada ben de delirdim.. Ömercik birşey yemiyor herşeyi zorla hazırladım hayatımda bu kadar birşeyle ugrasmadım yaa.. valla bazen deliresim geliyor.. Veriyrum tukuruyor.. daha kaşığı gorunce baslıyor burrr bırr diye dudaklar tukurmme hareketi bugun hiç iştah yok gene.. belki daha yeni yeni tadları tadıyor diye amaa saatlerce kabak kaynat havuç kaynat suyunu cıkar armut suyu yap kayısı ez vs.. marketten de mamaları aldım onları da ama ile yatım ama yok yok.. çıldırdım artık işten kocamı ardım saydırdım sana bensemiş bişii yemiyoo yüzüm gözüm haşlanmış kabak havuç oldu kollarına döktü benim üstüme mutfakta yerlere döktü.. uff kendi kendime bağırdım evde valla son sess cok rahatladım!! komsuların hepsi keyfinde tatilde nasılsa aamnan valla kafayı yemekten iyidir. eşim de laf soyluyor hala. beni dinlesin istiyorum o bana ac telefonu anneme sor istersen diyor.. allahm yaa havva valla katılıyorum sana!! zaten kadın lohusayken ben gitti dikişim var deyip sonra da .. neyse kötü konuşmıcam ben.. bana yakışmaz.. ama valla hep kadınlara kalıyor dertler ugrasmalar.. insan bazen cok bunalıyor yaa... Kayınvalide olucaz bizde evet, ama sanmıyorum boyle acayip olalım devir degişiyor ya.. kısmetse cok super olucaz karışmıcaz:)

bu arada ömer de gazdan bagırdı bagırdı tum ogleden sonra iyice bunaldım kakasını yaptıda biraz rahatadık.. süt alerjisimi ne anlamadım ki.. cocuk haklı yedimi heryeri agrıyor niye yesin dimi..

haydiii gene başladı1!...akannehir

sağol cnm ama ben değil asıl fatoş cooook hamarat ya.. ben hiçbişeye yetişemiyorum...evet armut en iyisi..
selmakerem, eliferdi, prensesim380+, XSIDE+, srpp, escos+, ebruderin+, fatos0808+
alsanaalsanasmile
benim bilgisayar acık kalmış canım buralardayım oglum uyudukca mayıştıkca sustukca giriryorum.. gene vız vız baslıyor..

aa çok sevindim hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah
bende kardeşimle ortak araba aldım ikimize ait sadece...eşimin arabasına ortak olmaktan kurtuldum ..

Burcu hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım...

hayırlı olsun cnm güle güle kazasız belasız binin inş

aminnn sağolun kızlar . inşallah daha iyisi sizlerin olsun.Bizde babamlarla ortak alıyoruz.hele çocuktan sonra araba büyük eksiklikmiş onu anladık.Allah ödeme kolaylığı versin bide buna amin deyin kızlar opuyorumnanaktan

iyi yaptın Gülşah hayırlı olsun canım.ben babamlarla alıyorum zaten kocişin parasını hiç karıştırmayacağım ki kendi bababsı gile vermesin arabayı diye çok kötüyüm ama napiyim kadir kıymet bilmeyenlere yaranmaya çalışamam.kötükedihüso

aynen öyle bizde bir arabayla ortada kalıyoduk onlar çağırırlardı bana lazım olurdu...çok bunalırdım şimdi iyi oldu kendi arabasını naparsa yapsın kime verirse versin

Burcucum güle güle kullanın Allah ödeme kolaylığı versin. Biz 3 senedir ödüyoz araba kredisini 2 ayımız kaldı Allaha şükür.. Sınavı geçtim haftaya da direkdiyon sınavını geçtim mi önümüzdeki ay ehliyeti almış olcam oooh sefam olsunkaydirigubbakcemile2

Gülşahçım siz de güle güle kullanın kazasız belasız inşallah..

Valla 3 sene arabayı fazla kullanmamışız ama çocuktan sonra anladık iyi ki almışız dedik..

kız ben kendımıze yaptıgım yogurt corbası tarıfını verdım. ıcıne tuz koyma,yağ yakma blenderdan gecır bebek ayarına gelıyor ıste. daha vermedım ben ıpege yogurt corbası. sadece bugunku corbasına patates yerıne 1 tatlı kasıgı kırmızı mercımek koydum. ayıla bayıla yedı cok sevdı :lepi:
çok güzel yaa insan ne yapabilirim diye düşünüyo sürekli ama aklına bişey gelmiyo.şu bisküviden yapsakmı acaba nasıl olurki becerebilirmiyizki...
bı denemek lazım ama kendıme guvenemıyorum :sinifsinif:
hadı Allah kurtarsın yenı bebiş hayırlı olsun
4.mü amaninnnnnnnnnnnnnnnn
ah canım ya...
Allah sana güç kuvvet versin...

klava:
aman ana kuzusu hepsi
noldu kızlar kızdırdımı sizi bu kaynanalar yoksa yineeklava:
ben görüşmüyorum çok rahatım...
oh en ıyısı paşasın walla
kızlar bi bakın ne olur canım çok sıkkın bırakmadı şu illet peşimizi...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ecek-yardim.html?highlight=sondal%FD+ultrason
canım ya...
atlatamadımı hala...

BABA mı dedı...
amaannnnnnnnnnn
biz de tık yok
anaca gın gın
bu bu
da da
bıde aglarken "ınneeeeee" yanı benım kanımca anne kaydirigubbakcemile3
falan dıyo :)
dustu canım...
cok sagolasın walla opuyorumnanaktan
amin allah razı olsun tşk ederim canımm
hayırlı olsun kusum kazasız belasız ınsallah........

anam azcık yawas konusun be yetıscem dıye canım cıktı opuyorumnanaktan

escos benim kısçede aynı cnm yemiyo hiçbişiler özene bözene hazırlıyorum herbişiyini zorla bi kaşık veriyorum başlıyo öüğrmeye ne biberon alıyo ne kaşıkla yiyo çok üzülüyorum yaa bende bi yese dünyalar benim olcek valla mamalardanda aldım çeşitçeişt yok anacım yemiyo varsa bi çözümü olan sölesin
aman bu konuda pek dertliyim ya açıldı gene çenemsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Burcu canım allah ödeme kolaylığı versin inş..
Serap sende direksiyon sınavını geçip hayırlısıyla alırsın ehliyetini inş...

ya babası bu cadıya bıssuru oyuncak aldı ses cıkaran telefon küpler değişik oyuncaklar falan.
gide gele ıslak mendil paketiyle oynuyo kafamçokkarıştı
bosalttım bı ıslak mendıl poşeti tam 20 dk dır evirip çevirip ona bakıyo hey allahım kaydirigubbakcemile3

Sağol canım.neyse bitmiş sizinki borç olmadan birşey olmuyor valla yoksa biz para falan tutamıyoruz inşallah rahatça öderizde biter.

bende bi daha ki ay yazılıcam kursa yolların tozunu attırayım hııııııh trafikte bi ben eksiktim çıktın mı İstanbul trafiği tamam olur .sositososito

bazen bende öyle düşüniyorum canım ya mafoldumben

sağol tatlım gelmiş bile az önce aradım anneside bebişte uyuyormuş:lepi:hihoyyyt

ay valla aynı biz he benimkide annem neler neler alır hem bana hem oğluma burun kıvırır sanki anasıgil bir halt alıyorlar gibi birde hiç annenlere götüreyim demez sinir :mymeka:

Allah bozmasın tatlım Havvanında dediği gibi bazen benimde öyle yapasım geliyor sonra kalakalıyorum olan bana oluyor evliliğimde kocişimde çok sıkıcı geliyor artık bana hiçte hayallerimdeki gibi değil valla :çok üzgünüm:

yardıma geleyim anacım klava:

tuğba gel kız kaynanaları kaynatıyoz :icecream:
yettim gayri bu konuda çok iyi gaza gelirim bilirsiniz delikafadulden

olur mu canım anlatki rahatlayabilesin valla sizden Allah razı olsun kocişimden daha çok dinliyorsunuz beni arada içimi döküyorum buraya o sayede rahatlıyorum olumunekankayizsmile

allah analı babalı büyütsün canım.yapırsın kız.biaz büyüsün mertkan zaman isteniyo terkar..

o degnekkten bendede olsa keşkee(ev berbat..
sağol canım amin inş.

kızlar bi bakın ne olur canım çok sıkkın bırakmadı şu illet peşimizi...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ecek-yardim.html?highlight=sondal%FD+ultrason
çok geçmiş olsun canım ama üzme kendini artık tıp ileri herşeyin çaresi var Allah yeterki dermansız hastalık vermesin kimseye:Saruboceq:

hayırlı olsun tatlım kazsız belasız binin bol bol gezin Allah ödeme kolaylığıda versin inş.

:roflol::roflol: ay çok komik bunlar sağol canım paylaşımların için a.s.

aa çok sevindim hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah
bende kardeşimle ortak araba aldım ikimize ait sadece...eşimin arabasına ortak olmaktan kurtuldum ..

sende güle güle kazasız belasız kullanırsın inş. canım

şimdi anakucağında benim tülbentin oyalarını kemiriyor arada kaldırıp renklerine bakıyor gözlerini şaşı yapıp sonra yine hoopp ağzına atıyor bizim cadı....

şimdi anakucağında benim tülbentin oyalarını kemiriyor arada kaldırıp renklerine bakıyor gözlerini şaşı yapıp sonra yine hoopp ağzına atıyor bizim cadı....

zemuszemus yesin kuşum tülbentleri baörtüleriii.

Bizde bazen renkli tülbentlerle oyalarken yediriyoruz yemek yerken oynatmayın diyorlar ama diyene gelde sen yedir diycem bundan sonra yemiyor başka türlü.

sağol canım.

başladı yine bu cadı kaynanalar kadına nefretim depreşti :))

Tuğba kız senin ailen nerdeki adama bi ağzının payını ver birdaha laf etmesin seninkide tam sopalık ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…