ay kızlar ben yokken sayfalarca yazılmış benim bilg. de açıktı.. ayy ne cok sayfa olmuş..Ama arada ben de delirdim.. Ömercik birşey yemiyor herşeyi zorla hazırladım hayatımda bu kadar birşeyle ugrasmadım yaa.. valla bazen deliresim geliyor.. Veriyrum tukuruyor.. daha kaşığı gorunce baslıyor burrr bırr diye dudaklar tukurmme hareketi bugun hiç iştah yok gene.. belki daha yeni yeni tadları tadıyor diye amaa saatlerce kabak kaynat havuç kaynat suyunu cıkar armut suyu yap kayısı ez vs.. marketten de mamaları aldım onları da ama ile yatım ama yok yok.. çıldırdım artık işten kocamı ardım saydırdım sana bensemiş bişii yemiyoo yüzüm gözüm haşlanmış kabak havuç oldu kollarına döktü benim üstüme mutfakta yerlere döktü.. uff kendi kendime bağırdım evde valla son sess cok rahatladım!! komsuların hepsi keyfinde tatilde nasılsa aamnan valla kafayı yemekten iyidir. eşim de laf soyluyor hala. beni dinlesin istiyorum o bana ac telefonu anneme sor istersen diyor.. allahm yaa havva valla katılıyorum sana!! zaten kadın lohusayken ben gitti dikişim var deyip sonra da .. neyse kötü konuşmıcam ben.. bana yakışmaz.. ama valla hep kadınlara kalıyor dertler ugrasmalar.. insan bazen cok bunalıyor yaa... Kayınvalide olucaz bizde evet, ama sanmıyorum boyle acayip olalım devir degişiyor ya.. kısmetse cok super olucaz karışmıcaz:)
bu arada ömer de gazdan bagırdı bagırdı tum ogleden sonra iyice bunaldım kakasını yaptıda biraz rahatadık.. süt alerjisimi ne anlamadım ki.. cocuk haklı yedimi heryeri agrıyor niye yesin dimi..
haydiii gene başladı1!...akannehir
bu arada ömer de gazdan bagırdı bagırdı tum ogleden sonra iyice bunaldım kakasını yaptıda biraz rahatadık.. süt alerjisimi ne anlamadım ki.. cocuk haklı yedimi heryeri agrıyor niye yesin dimi..
haydiii gene başladı1!...akannehir
sağol cnm ama ben değil asıl fatoş cooook hamarat ya.. ben hiçbişeye yetişemiyorum...evet armut en iyisi..OOOO hamarak kadının hali birbaşka oluyor.
bizimki zora gelince Annenn diyo keyifliyken baba ba ba .besle kargayı oysun gözünü zilli kızım .
evet canım o dediğin ek besin olan 8 meyveli ve tahıllı var ballı irmikli var hero bayb 'nin.yarasın Ömer paşaya
Armut kabız yapmaz hatta kabızlığa iyi gelir armut. bize saglık ocagı öyle demişti.
saat falan bizde hak getire ne zaman uyursa uyusun ne zaman mızmızlanırsa o zaman yediriyoruz.sadece gece uykusunu saatınde yatırmaya calısıyorum o kadar gerisi kendi keyfine kalmış zaten zorlayıncada sinirleniyor çığrıyor.
benim bilgisayar acık kalmış canım buralardayım oglum uyudukca mayıştıkca sustukca giriryorum.. gene vız vız baslıyor..selmakerem, eliferdi, prensesim380+, XSIDE+, srpp, escos+, ebruderin+, fatos0808+
alsanaalsanasmile
benimki de bişiii yemiyoo ya..armutu zorla..havuç gaz yapıyormu bilen varmı havuc suyu??günaydınn kızlaar.. dün gece yazmıştım bişeyler ... fatoşcum yesin ne olur dogru diyorsun.. dün gece öyle uyudu işte 3 bucukta kalktı bi emdi sonra sabaha dek sürüncemede birlikte yattık gak guk dedikçe emzirdim..ama en son 5te bitmişti düşün ya benim oğlan fit fit.. akşam muhallebiye başlayınca kilo alıyorum diye diyete başladı galiba ..kaydirigubbakcemile3annesine mi özendi yoksa babasına mı benzemek isiyor.. anlamadım ki..
sabah bizde erkenden kalktık kahvaltı ettik d vitaminlerimzii bagırsak duzenleyici ilacımızı ve doktorumuzun verdiği D-flor vs. içtkten sonra çıktık 1 saatlik yürüyüşümüzü yaptık hava ısınmadan migrosa alışverişmerkezine de gittik alıştırma bardagını aldım sonunda...bir de hero baby nin neyveli tahıllı vs. aldım kızlar kaşık maaması denenler bunlar dimii??bebek ek gıdası yazıyor onlar değilmi...sempatiksalakcinnibu arada doktor bize kan testi yaptı demir eksiğimiz olmadıgından demiri verme dedi gerekmedikçe vermemeliyiz dedi..sizde de oyle mi?[ay ne güzel bende çıksam diyom sabahdan halletsem işlerimi diyorum ama yağmur yağcak gibi bende ülkerinkini aldım kaşık maması dedikleri bunlar oluyo canım milupanınkinide aldım denedim dün akşam pirinçli muzlu olanını sevdi yedi normal pirinçli olanını pek yemedi ama deneye deneye anlıcaz neleri sevdiklerini artık...
hamarat fatoş...elifçim alışacak ben de saatle vermiyom versede yemiyo zaten çok iştahlı değil yediriyom bin şebeklikle...
kızlar arasa yoğurt çorbası yaptım dün püre yarın tarana böle dönüşümlü veriyom acaba olurmu böle yoksa her gün sebze yemelimi...
NOT ________ KIZLAR İRMİK BEBEKLERDE BOY UZATIYOMUŞ BİLGİNİZE MAMALARINA KATIN .
selvi boylu olsun kuzular...
ben netten bastırıcam karar verdim guzel albumler aldım fotom dye bi siteye yukleyip adresime postalatcamevet çok zor zaten saat düzeni kurmak bizim için hele daha zor ben geçen hafta yaptım yoğurt çorbası yazdım burda kimse bişiy yazmadı komşum koy bişiy olmaz dedi bende koydum ve bi güzelde yedi gencerim
D ye atmıştım kız bütün belgeleri formata gitmeden önce nasıl yapıyolar ne ediyolarda D yi bile siliyorlar anlamıyorum bilsem böyle olucağını flsh diske atmazmıydım( eşim gidip soracak bakalım geri yükleme olurmu diye ama sanmıyorum
aahh ahhh sorma
irmik boymu uzatıyormuş hiç duymamıştım iyi bari irmikten herşey yapılır bebişlere saolasın
bizde bastırdık 100 kadar bvardı ama elediklerim vardı nasılsa pcde var deyipte hamiş fotolarım özellikle(((( napalım bundan sonrası için önlem alıcaz artık
valla herseyi rendelersen yutmayı ogrenemiyolar diye duydum ama bilmiorumkızlar siz hepsini bir kaynatıyonuz ozaman bebişler pirincini yutabiliyolarmı benimki yutmadı blendırdan geçiriyom...
Gülşahçım Allah muhabbetinizi arttırsın. Mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsin.. Galiba biz de o yolun yolcusuyuz. Sen alttan alıp barıştın. Ben onu yapar mıyım bilmiyorum. Esra nın hatırına sıkıyorum dişimi ama diş miş kalmayacak yakında.
havva coook guldum valla yaa:)O;ff ya valla bütün kaynanalar aynı kumaştan mı ya...
Oğlan anaları aman dikkat
hihoyyyt valla ben becerdim biliyosunuz ayrı kaldık eşimle 3 ay...sebeb çoğunlukla eşimin ailesiydi...tabi anladı bizimki sonunda barışırken o şartı koştum oda kabul etti mecburen
şartlı barıştım havvacım delikafadulden
eşim şimdi ne laflarını ediyo ne hadi gidelim diyo asla görüşmüyoruz...ve çok mutluyuz
ayrı kalmamızın sebeblerinin arasında eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü toz kondurmaması vardı tabi...
coook guldummOh Gülşahçım nasıl yaptın be canım bana da anlat valla. Ben onu bunu bilmem en iyi kaynana ölmüş kaynanadır.
katılıyorum eşimle tanışmayı unutmusuz diye bi kitap varmış ben de onu alıcam cook ii gorunuyor..kaydirigubbakcemile2hadi sizinkiler ayrı şehirde. bizimki iki mahalle ötede. babamın hastalığında ne zaman geleceksiniz. çok özledik dediler. geldik. ne arayan ne soran. Akşam kocişe hani özlemişlerdi gelseler ya dedim kavga ettik.Ya bi durum olsa beni savunmaz onları savunduğu kadar. Şeytan diyo al kızı, bırak bunu anasıyla başbaşa..Çok kızgınım çok