2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hülyacım kendi işyerinizi açacaktınız açtınızmı canım....

canım şu an sadece konu var, çook araştırma yapılması gerekiyor, belki 1-2 seneyi bulacak. belki de hiç olmayacak bilmiyorum, hayırlısı olsun.

allah ödemenizde kolaylık versin canım. güle güle kazasız belasız kullanırsınız inş.

opuyorumnanaktan

bir de boş kola şişesi ver zeynep, onunla da çok iyi oynuyolar :))

burak uzun zamandır ellerini müthiş inceliyo, kaldırıyo bakıyo, sonra parmaklarını açıp bakıyo, sonra çeviriyo üstüne bakıyo..o kadar dikkatli bakıyo ki ama..:))
diyorum oğlum ellerini öğrendin artık ayaklara geç, tık yok. daha ayağını tutamıyor sıpa.

benimkide gezerken bazen mızmızlanıyo arabasının içinde tülbentini atıyorum önüne şıp die kesiyo sesini ne hikmet varsa bu tülbentlerdekaydirigubbakcemile3

hehe hepsi aynı bunların bizimki de o ıslak mendile ulaşçam diye ters dönüyo
selmanın dediği gibi tülbentle helak oluyo

Valla canım aynen almasaydık biz o parayı bi güzel yerdik iyi oldu bak bitti sayılır. Allah sizinkini de bitirmeyi nasip etsin.. gerçi biz bitince ev borcuna girelim diyoruz en azından çocuk büyümeden ne ödesek kar.. ya rahatlık yok yani geneakannehir
sen İstanbulu ben İzmiri karıştıralım hade bakalımdelikafadulden

şirket kurmak vakit alır tabii hakkınızda hayırlısı olsun .

amin canım sağolasın.

seni tembel seniiii.ama her çoçuk ayağını tutmazmış seninki direk emekleme olayına girecek galiba.

burcucum gülşahcım gule gulekullanın cnm
1tanelerim hemen cook gecsin hastalıklar..
candy al benden de o kadar ya.. olsun ne yapalım.. saglık versin allah...isyan etmemek lazım.. hayatımda hiç birşeye bu kadar emek harcamamıştım ne üniversitede ne yurtdısında ne yuksek lisans tezimde ne işte.. hiç bu cocuga harcadığım emek özveri sabır bambaska .yerimseniben.:ecrin_bebek:

hadı Allah kurtarsın yenı bebiş hayırlı olsun

anam azcık yawas konusun be yetıscem dıye canım cıktı opuyorumnanaktan
sağol tatlım bebişimiz geldi bile sositososito:dance:

kaydirigubbakcemile3 benim oğlanda oyuncaklara gıcık genelde ağız mendili battaniye bişey bulamazsa buluzunu asılır onu yer bu aralar poşetlere taktı kafayı gıcırdıyorya hemen saldırıyor birde altını açarken pamuk poşetine ve bezine saldırıp onları ağzına sokuyor elinden alınca ağlıyor birde sıpa
annem benimle aynı şehirde canım yarım saat sürmez gelip gitmesi ufacık bir şehir burası akşamları yorgunum der ben kendim gitmek istesem benimle gidip gelcen der
birde gezmesin diye bebek arabasını daha geçen ay aldık sinirimden kudurdum kaç aydır neyseki aldı sonunda da ben gündüzleri atıyorum mertoşu arabaya gidiyorum birde kalıyorum orda emrivaki yapıyorum akşam işten çıkınca gel al diye kötükedihüso

hah bi de o var ne hikmetse masada falan görünce saldırıyo bizimki de.. Bizimki on gündür keşfetti ayaklarını tutuyo çekemeyince hoop yan dönüyo ayaklarla birlikte çok tatlı görünüyokaydirigubbakcemile3

benimkide gezerken bazen mızmızlanıyo arabasının içinde tülbentini atıyorum önüne şıp die kesiyo sesini ne hikmet varsa bu tülbentlerdekaydirigubbakcemile3

kız erkek farketmiyor bir de galibakaydirigubbakcemile3

o yüzden annelik çok kutsal ya.. bıkmadan usanmadan tekrar tekrar sabırla yapıyorsun.. hiç birşeye böyle tahammül edemez insan.. ki erkekler de doğurmadıkları için tahammülsüzler bence..

hepsı aynı demek kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçtım bugunluk benden bu kadar.
aksama yemek yaptım bızımkı sodalı bööörek istedi hazırladım koydum dolaba onu fırına vereyim hazır olsun...
hepinizi öptüm bebişleri ısırdım ayrıca :)

kızıma her baktığımda şükrediyorum Allah a rabbim olmayan isteyen herkese versin inş dünyada eşi benzeri yok annelik duygusunun evlat sevgisinin heralde demi.Rabbim bol sağlık versin acılarını göstermesin bebişlerimizin a ay gene bi duygusallaştım ben be ya.

amin amin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu lohusalık depresyonu geçmedi biz de galibakaydirigubbakcemile3

ya bu sodalı börek nasıl oliy bi ara hülya vermişti sanki tarifini ama ben not almadım bi daha şeyetsenize kızlar yaa

candy,escos biraz sabır inş.alışacaklar bebişler ek gıdalara, benim kızda sabah kahvaltısını yemek istemedi,bende zorlamadım bir kaç kaşık yedi sadece, bugün fazla emmekte istemedi,meyve püresindende bir kaç kaşık aldı o kadar sıcaklardan herhalde bunalıyor kuzular...

Seçil canım çok geçmiş olsun kıyamam ben kuzuma..

Tülbentler renkli ya ondan dikkatlerini çekiyor herhalde,bide bu aralar avizelere bakıyor bizim şaşkın, hele bide ışık yanıyorsa pür dikkat bakıyor baya da oylalanıyor valla,

görüşürüz zemuszemus,afiyet olsun zeynepcim cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…