hülyacım kendi işyerinizi açacaktınız açtınızmı canım....
aminnn sağolun kızlar . inşallah daha iyisi sizlerin olsun.Bizde babamlarla ortak alıyoruz.hele çocuktan sonra araba büyük eksiklikmiş onu anladık.Allah ödeme kolaylığı versin bide buna amin deyin kızlar opuyorumnanaktan
bazen bende öyle düşüniyorum canım ya mafoldumben
sağol tatlım gelmiş bile az önce aradım anneside bebişte uyuyormuş:lepi:hihoyyyt
ay valla aynı biz he benimkide annem neler neler alır hem bana hem oğluma burun kıvırır sanki anasıgil bir halt alıyorlar gibi birde hiç annenlere götüreyim demez sinir :mymeka:
Allah bozmasın tatlım Havvanında dediği gibi bazen benimde öyle yapasım geliyor sonra kalakalıyorum olan bana oluyor evliliğimde kocişimde çok sıkıcı geliyor artık bana hiçte hayallerimdeki gibi değil valla :çok üzgünüm:
yardıma geleyim anacımklava:
yettim gayri bu konuda çok iyi gaza gelirim bilirsiniz delikafadulden
olur mu canım anlatki rahatlayabilesin valla sizden Allah razı olsun kocişimden daha çok dinliyorsunuz beni arada içimi döküyorum buraya o sayede rahatlıyorum olumunekankayizsmile
sağol canım amin inş.
çok geçmiş olsun canım ama üzme kendini artık tıp ileri herşeyin çaresi var Allah yeterki dermansız hastalık vermesin kimseye:Saruboceq:
hayırlı olsun tatlım kazsız belasız binin bol bol gezin Allah ödeme kolaylığıda versin inş.
:roflol::roflol: ay çok komik bunlar sağol canım paylaşımların için a.s.
sende güle güle kazasız belasız kullanırsın inş. canım
candy komikler çok komik gerçekten :)) sağol paylaşım için.
burcu bi çırpıda ödeyin inş canım...
ya babası bu cadıya bıssuru oyuncak aldı ses cıkaran telefon küpler değişik oyuncaklar falan.
gide gele ıslak mendil paketiyle oynuyo kafamçokkarıştı
bosalttım bı ıslak mendıl poşeti tam 20 dk dır evirip çevirip ona bakıyo hey allahım kaydirigubbakcemile3
Sağol canım.neyse bitmiş sizinki borç olmadan birşey olmuyor valla yoksa biz para falan tutamıyoruz inşallah rahatça öderizde biter.
bende bi daha ki ay yazılıcam kursa yolların tozunu attırayım hııııııh trafikte bi ben eksiktim çıktın mı İstanbul trafiği tamam olur .sositososito
canım şu an sadece konu var, çook araştırma yapılması gerekiyor, belki 1-2 seneyi bulacak. belki de hiç olmayacak bilmiyorum, hayırlısı olsun.
allah ödemenizde kolaylık versin canım. güle güle kazasız belasız kullanırsınız inş.
bir de boş kola şişesi ver zeynep, onunla da çok iyi oynuyolar :))
burak uzun zamandır ellerini müthiş inceliyo, kaldırıyo bakıyo, sonra parmaklarını açıp bakıyo, sonra çeviriyo üstüne bakıyo..o kadar dikkatli bakıyo ki ama..:))
diyorum oğlum ellerini öğrendin artık ayaklara geç, tık yok. daha ayağını tutamıyor sıpa.
burcucum gülşahcım gule gulekullanın cnmescos benim kısçede aynı cnm yemiyo hiçbişiler özene bözene hazırlıyorum herbişiyini zorla bi kaşık veriyorum başlıyo öüğrmeye ne biberon alıyo ne kaşıkla yiyo çok üzülüyorum yaa bende bi yese dünyalar benim olcek valla mamalardanda aldım çeşitçeişt yok anacım yemiyo varsa bi çözümü olan sölesin
aman bu konuda pek dertliyim ya açıldı gene çenemsempatiksalakcinni
sağol tatlım bebişimiz geldi bile sositososito:dance:hadı Allah kurtarsın yenı bebiş hayırlı olsun
anam azcık yawas konusun be yetıscem dıye canım cıktı opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 benim oğlanda oyuncaklara gıcık genelde ağız mendili battaniye bişey bulamazsa buluzunu asılır onu yer bu aralar poşetlere taktı kafayı gıcırdıyorya hemen saldırıyor birde altını açarken pamuk poşetine ve bezine saldırıp onları ağzına sokuyor elinden alınca ağlıyor birde sıpaya babası bu cadıya bıssuru oyuncak aldı ses cıkaran telefon küpler değişik oyuncaklar falan.
gide gele ıslak mendil paketiyle oynuyo kafamçokkarıştı
bosalttım bı ıslak mendıl poşeti tam 20 dk dır evirip çevirip ona bakıyo hey allahım kaydirigubbakcemile3
annem benimle aynı şehirde canım yarım saat sürmez gelip gitmesi ufacık bir şehir burası akşamları yorgunum der ben kendim gitmek istesem benimle gidip gelcen derzemuszemus yesin kuşum tülbentleri baörtüleriii.
Bizde bazen renkli tülbentlerle oyalarken yediriyoruz yemek yerken oynatmayın diyorlar ama diyene gelde sen yedir diycem bundan sonra yemiyor başka türlü.
sağol canım.
başladı yine bu cadı kaynanalar kadına nefretim depreşti :))
Tuğba kız senin ailen nerdeki adama bi ağzının payını ver birdaha laf etmesin seninkide tam sopalık ha.
burak uzun zamandır ellerini müthiş inceliyo, kaldırıyo bakıyo, sonra parmaklarını açıp bakıyo, sonra çeviriyo üstüne bakıyo..o kadar dikkatli bakıyo ki ama..:))
diyorum oğlum ellerini öğrendin artık ayaklara geç, tık yok. daha ayağını tutamıyor sıpa.
benimkide gezerken bazen mızmızlanıyo arabasının içinde tülbentini atıyorum önüne şıp die kesiyo sesini ne hikmet varsa bu tülbentlerdekaydirigubbakcemile3
burcucum gülşahcım gule gulekullanın cnm
1tanelerim hemen cook gecsin hastalıklar..
candy al benden de o kadar ya.. olsun ne yapalım.. saglık versin allah...isyan etmemek lazım.. hayatımda hiç birşeye bu kadar emek harcamamıştım ne üniversitede ne yurtdısında ne yuksek lisans tezimde ne işte.. hiç bu cocuga harcadığım emek özveri sabır bambaska .yerimseniben.:ecrin_bebek:
sağol tatlım bebişimiz geldi bile sositososito:dance:
kaydirigubbakcemile3 benim oğlanda oyuncaklara gıcık genelde ağız mendili battaniye bişey bulamazsa buluzunu asılır onu yer bu aralar poşetlere taktı kafayı gıcırdıyorya hemen saldırıyor birde altını açarken pamuk poşetine ve bezine saldırıp onları ağzına sokuyor elinden alınca ağlıyor birde sıpa
annem benimle aynı şehirde canım yarım saat sürmez gelip gitmesi ufacık bir şehir burası akşamları yorgunum der ben kendim gitmek istesem benimle gidip gelcen der
birde gezmesin diye bebek arabasını daha geçen ay aldık sinirimden kudurdum kaç aydır neyseki aldı sonunda da ben gündüzleri atıyorum mertoşu arabaya gidiyorum birde kalıyorum orda emrivaki yapıyorum akşam işten çıkınca gel al diye kötükedihüso
kızıma her baktığımda şükrediyorum Allah a rabbim olmayan isteyen herkese versin inş dünyada eşi benzeri yok annelik duygusunun evlat sevgisinin heralde demi.Rabbim bol sağlık versin acılarını göstermesin bebişlerimizin a ay gene bi duygusallaştım ben be ya.
kızlar ben kaçtım bugunluk benden bu kadar.
aksama yemek yaptım bızımkı sodalı bööörek istedi hazırladım koydum dolaba onu fırına vereyim hazır olsun...
hepinizi öptüm bebişleri ısırdım ayrıca :)
kızlar ben kaçtım bugunluk benden bu kadar.
aksama yemek yaptım bızımkı sodalı bööörek istedi hazırladım koydum dolaba onu fırına vereyim hazır olsun...
hepinizi öptüm bebişleri ısırdım ayrıca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?