kızıma her baktığımda şükrediyorum Allah a rabbim olmayan isteyen herkese versin inş dünyada eşi benzeri yok annelik duygusunun evlat sevgisinin heralde demi.Rabbim bol sağlık versin acılarını göstermesin bebişlerimizin a ay gene bi duygusallaştım ben be ya.
aa bir de migros torbası falan sıkır sıkır ediyor bieşy bulamazsam ben torba veriyorum oynasın diye.. :))bir de boş kola şişesi ver zeynep, onunla da çok iyi oynuyolar :))
burak uzun zamandır ellerini müthiş inceliyo, kaldırıyo bakıyo, sonra parmaklarını açıp bakıyo, sonra çeviriyo üstüne bakıyo..o kadar dikkatli bakıyo ki ama..:))
diyorum oğlum ellerini öğrendin artık ayaklara geç, tık yok. daha ayağını tutamıyor sıpa.
dogru diyorsun cnm ya.. acayip güzel bir duygu.. ömerde ayaklarından corapları cıkartıyor etrafa atıyor.. daha simdiden basladı salon ortasına corap atmaya kaydirigubbakcemile3hah bi de o var ne hikmetse masada falan görünce saldırıyo bizimki de.. Bizimki on gündür keşfetti ayaklarını tutuyo çekemeyince hoop yan dönüyo ayaklarla birlikte çok tatlı görünüyokaydirigubbakcemile3
kız erkek farketmiyor bir de galibakaydirigubbakcemile3
o yüzden annelik çok kutsal ya.. bıkmadan usanmadan tekrar tekrar sabırla yapıyorsun.. hiç birşeye böyle tahammül edemez insan.. ki erkekler de doğurmadıkları için tahammülsüzler bence..
kızıma her baktığımda şükrediyorum Allah a rabbim olmayan isteyen herkese versin inş dünyada eşi benzeri yok annelik duygusunun evlat sevgisinin heralde demi.Rabbim bol sağlık versin acılarını göstermesin bebişlerimizin a ay gene bi duygusallaştım ben be ya.
kızlar ben de öyle yaa.. ya olmasaydı ne yapardık dert yanamazdık ama cok tatlı ya..allaha sukurler olsun.. valla emzirme devam ettikçe lohusa sayılırız sekerim zaten hormonlar alt üst!!sositosositoamin amin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu lohusalık depresyonu geçmedi biz de galibakaydirigubbakcemile3
canım istedi valla yaa rejim yapıoruz heraldeee..:)) uff..ya bu sodalı börek nasıl oliy bi ara hülya vermişti sanki tarifini ama ben not almadım bi daha şeyetsenize kızlar yaa
candy,escos biraz sabır inş.alışacaklar bebişler ek gıdalara, benim kızda sabah kahvaltısını yemek istemedi,bende zorlamadım bir kaç kaşık yedi sadece, bugün fazla emmekte istemedi,meyve püresindende bir kaç kaşık aldı o kadar sıcaklardan herhalde bunalıyor kuzular...
Seçil canım çok geçmiş olsun kıyamam ben kuzuma..
Tülbentler renkli ya ondan dikkatlerini çekiyor herhalde,bide bu aralar avizelere bakıyor bizim şaşkın, hele bide ışık yanıyorsa pür dikkat bakıyor baya da oylalanıyor valla,
canım istedi valla yaa rejim yapıoruz heraldeee..:)) uff..
kızlar haftasonu amcam gelcek amerikadan hiç hazırlanamadım valla bu sefer dışardan kebap falan söylicem nasılsa özlemiştir
Görüşürüz Zeynepçim bu arada :gitme:
Esra bence hep birlikte yemeğe çıkın daha iyi hem size de değişiklik olur hem sıcak sıcak yersinizcokacimcoook
bi karnım acıktı ki sormayın yaniiicokacimcoookcokacimcoook
burcucum gülşahcım gule gulekullanın cnm
1tanelerim hemen cook gecsin hastalıklar..
candy al benden de o kadar ya.. olsun ne yapalım.. saglık versin allah...isyan etmemek lazım.. hayatımda hiç birşeye bu kadar emek harcamamıştım ne üniversitede ne yurtdısında ne yuksek lisans tezimde ne işte.. hiç bu cocuga harcadığım emek özveri sabır bambaska .yerimseniben.:ecrin_bebek:
sağol tatlım bebişimiz geldi bile sositososito:dance:
kaydirigubbakcemile3 benim oğlanda oyuncaklara gıcık genelde ağız mendili battaniye bişey bulamazsa buluzunu asılır onu yer bu aralar poşetlere taktı kafayı gıcırdıyorya hemen saldırıyor birde altını açarken pamuk poşetine ve bezine saldırıp onları ağzına sokuyor elinden alınca ağlıyor birde sıpa
annem benimle aynı şehirde canım yarım saat sürmez gelip gitmesi ufacık bir şehir burası akşamları yorgunum der ben kendim gitmek istesem benimle gidip gelcen der
birde gezmesin diye bebek arabasını daha geçen ay aldık sinirimden kudurdum kaç aydır neyseki aldı sonunda da ben gündüzleri atıyorum mertoşu arabaya gidiyorum birde kalıyorum orda emrivaki yapıyorum akşam işten çıkınca gel al diye kötükedihüso
aa bir de migros torbası falan sıkır sıkır ediyor bieşy bulamazsam ben torba veriyorum oynasın diye.. :))
kızlar ben de öyle yaa.. ya olmasaydı ne yapardık dert yanamazdık ama cok tatlı ya..allaha sukurler olsun.. valla emzirme devam ettikçe lohusa sayılırız sekerim zaten hormonlar alt üst!!sositososito
Kızlar selam nasılsınız geçmişe şöle bi üstünden baktım herkes dolmuş valla bende öyleyim kızlar sustukça herşey üstüme geliyor yoruldum inanın ki artık derinde olmasa bu hayatın kahrı çekilirmi bide bu aralar herşey üstüste geldi öyle yoruldumki anlatamam
burcu canım güle güle kullanın arabanızı kazasız belasız inş.
Hasta olan bebişlere geçmiş olsun
benim kızımda oyuncakla oynamıyor nerde entrerasan şeyler derinin elinde şimdiden lap topun tuşlarına basıyo..çorba yada mama yedirirken her türlü şekle giriyorum ali babanın çiftliği kuruldu bitti bile :))) ama çok tatlılar yaaa
Kızlar selam nasılsınız geçmişe şöle bi üstünden baktım herkes dolmuş valla bende öyleyim kızlar sustukça herşey üstüme geliyor yoruldum inanın ki artık derinde olmasa bu hayatın kahrı çekilirmi bide bu aralar herşey üstüste geldi öyle yoruldumki anlatamam
burcu canım güle güle kullanın arabanızı kazasız belasız inş.
Hasta olan bebişlere geçmiş olsun
benim kızımda oyuncakla oynamıyor nerde entrerasan şeyler derinin elinde şimdiden lap topun tuşlarına basıyo..çorba yada mama yedirirken her türlü şekle giriyorum ali babanın çiftliği kuruldu bitti bile :))) ama çok tatlılar yaaa
Sen İzmir'den ben İstanbuldan çıkalşım ortada buluşuruz.kocalarda peşimizden tavanvayla koşarlar.
sagol canım.
evet büyük emek ve özveri.valla anneme bi kere daha saygı duydum 5 çoçuk yetiştirdi.
ben diyorum zaten bu adam tam sopalık.iyi yapıyorsun güzellikle anlamaz ise emrivakiyi kabullenir.
canım sen de herkes bunalmışın hepimiz gibi.. o tatlılıkları olmasa var ya.. bi bakıyo gözümün içine bi gülüyo unutuyom heeepsini..
kaynanam ameliyat olcakyı nasıl geçti??
yetişemezler kız bizim hızımıza
annene de maşallahAllah evlatlarından torunlarından güzel günler göstersin. Zaten vatana millete ailesine hayırlı evlat oldular mı daha ne ister bi anne..
ya bu Ali babanın çiftliği var ya bizimkini sakinleştiriyo ninni diye söylüyoz biz onu ya da uyumamak için direniyo mesela bunu duyunca susuyo enteresan bu çocuksempatiksalakcinni
bi de 2 akşamdır babası uyutuyo kızlar. ben ağlatıyomuşum bilmiyomuşum işi niye zorluyomuşum..
O onu önce kandırıyomuş yatırmıcak gibi yapıp konuşuyomuş oyun oynuyomuş sonra hafiften sallayınca uyuyomuş.. ne diye ağlatıyomuşum çocuğu.. ben de bilmiyom ben sen uyut bak daha güzel uyutuyosun dedim sattım ona:icecream:
Kızlar bu arada geceleri artık korkuyorum yaa derin bi dönüyo sağından tam yüzüstü ayakta yukarı bişey olucak diye tırsıyorum iyiceee
kızlar bi park yatak kullananlar nasıl memnunmusunuz sepete sığmıyor artık kızım tavsiye ediyormusunuz kullannanlar
Serapcım kayınvalidem ameliyat oldu hemde kadının bağırsağını deldiler 2.ameliyatı oldu bağırsak dışarı alındı tam o gün ameliyattan çıktı babanem felç geçirmiş onun haberi geldi sonra sülalece hastane enfeksiyonu olduk kaç gün isak ateş kusma yattık bugün iyiyiz ailecek kurşun dökcez biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?