2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım....

aa bir de migros torbası falan sıkır sıkır ediyor bieşy bulamazsam ben torba veriyorum oynasın diye.. :))
dogru diyorsun cnm ya.. acayip güzel bir duygu.. ömerde ayaklarından corapları cıkartıyor etrafa atıyor.. daha simdiden basladı salon ortasına corap atmaya kaydirigubbakcemile3

amin amin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu lohusalık depresyonu geçmedi biz de galibakaydirigubbakcemile3
kızlar ben de öyle yaa.. ya olmasaydı ne yapardık dert yanamazdık ama cok tatlı ya..allaha sukurler olsun.. valla emzirme devam ettikçe lohusa sayılırız sekerim zaten hormonlar alt üst!!sositososito

ya bu sodalı börek nasıl oliy bi ara hülya vermişti sanki tarifini ama ben not almadım bi daha şeyetsenize kızlar yaa
canım istedi valla yaa rejim yapıoruz heraldeee..:)) uff..
kızlar haftasonu amcam gelcek amerikadan hiç hazırlanamadım valla bu sefer dışardan kebap falan söylicem nasılsa özlemiştir

inşallah cnm alışırlar ah iştahla yediği günleri görürüm inş

canım istedi valla yaa rejim yapıoruz heraldeee..:)) uff..
kızlar haftasonu amcam gelcek amerikadan hiç hazırlanamadım valla bu sefer dışardan kebap falan söylicem nasılsa özlemiştir

ayy benimde cnm kebap istedi bak şindicokacimcoook hemide iskender olanından

Görüşürüz Zeynepçim bu arada :gitme:

Esra bence hep birlikte yemeğe çıkın daha iyi hem size de değişiklik olur hem sıcak sıcak yersinizcokacimcoook
bi karnım acıktı ki sormayın yaniiicokacimcoookcokacimcoook

Kızlar selam nasılsınız geçmişe şöle bi üstünden baktım herkes dolmuş valla bende öyleyim kızlar sustukça herşey üstüme geliyor yoruldum inanın ki artık derinde olmasa bu hayatın kahrı çekilirmi bide bu aralar herşey üstüste geldi öyle yoruldumki anlatamam
burcu canım güle güle kullanın arabanızı kazasız belasız inş.
Hasta olan bebişlere geçmiş olsun
benim kızımda oyuncakla oynamıyor nerde entrerasan şeyler derinin elinde şimdiden lap topun tuşlarına basıyo..çorba yada mama yedirirken her türlü şekle giriyorum ali babanın çiftliği kuruldu bitti bile :))) ama çok tatlılar yaaa

iiii fikirrrr benimki durursaa..kesin öyle yplım

candy bende senin canını istettim işteee...tuh.

Sen İzmir'den ben İstanbuldan çıkalşım ortada buluşuruz.kocalarda peşimizden tavanvayla koşarlar.

sagol canım.

evet büyük emek ve özveri.valla anneme bi kere daha saygı duydum 5 çoçuk yetiştirdi.

ben diyorum zaten bu adam tam sopalık.iyi yapıyorsun güzellikle anlamaz ise emrivakiyi kabullenir.

ammman canım oynuyor nasıl olsa diyipte sakın poşeti eline verip uzatlaşma tehlikeli.

ahhh ahh Serapcığım valla çok dertliyiz.

annem Ali babanın çiftliğine adam kalmadı koymadık .

aliii babanın bir çiftliği var çiftliğinde burcu ları var duru yeee duru yee diye bağırır çiftliğinde ali babanın .bi çiftliğe girmediğimiz eksikti.

canım sen de herkes bunalmışın hepimiz gibi.. o tatlılıkları olmasa var ya.. bi bakıyo gözümün içine bi gülüyo unutuyom heeepsini..
kaynanam ameliyat olcakyı nasıl geçti??

yetişemezler kız bizim hızımıza

annene de maşallah Allah evlatlarından torunlarından güzel günler göstersin. Zaten vatana millete ailesine hayırlı evlat oldular mı daha ne ister bi anne..

:Saruboceq: :Saruboceq:

ya bu Ali babanın çiftliği var ya bizimkini sakinleştiriyo ninni diye söylüyoz biz onu ya da uyumamak için direniyo mesela bunu duyunca susuyo enteresan bu çocuksempatiksalakcinni

bi de 2 akşamdır babası uyutuyo kızlar. ben ağlatıyomuşum bilmiyomuşum işi niye zorluyomuşum..
O onu önce kandırıyomuş yatırmıcak gibi yapıp konuşuyomuş oyun oynuyomuş sonra hafiften sallayınca uyuyomuş.. ne diye ağlatıyomuşum çocuğu.. ben de bilmiyom ben sen uyut bak daha güzel uyutuyosun dedim sattım ona:icecream:

kızlar ben kaçayım oğluşum artık sokaklarda bekler sütçüsünüsempatiksalakcinni
akşama düğün var bi de oraya gitçez hafta içi düğün mü olur yaaaa

yarın görüşürük hepinizi ve bıcırlarınızı öptüm

Kızlar bu arada geceleri artık korkuyorum yaa derin bi dönüyo sağından tam yüzüstü ayakta yukarı bişey olucak diye tırsıyorum iyiceee
kızlar bi park yatak kullananlar nasıl memnunmusunuz sepete sığmıyor artık kızım tavsiye ediyormusunuz kullannanlar

Serapcım kayınvalidem ameliyat oldu hemde kadının bağırsağını deldiler 2.ameliyatı oldu bağırsak dışarı alındı tam o gün ameliyattan çıktı babanem felç geçirmiş onun haberi geldi sonra sülalece hastane enfeksiyonu olduk kaç gün isak ateş kusma yattık bugün iyiyiz ailecek kurşun dökcez biz

OHH bırak uyutsun ne güzel işte sende accık pof poflaa senden iyi baba olur sen uyutunca bu çoçuk daha rahat uyyor falan diye herif gaza gelir . olumunekankayizsmile

Serap ne park yatağı artık bu saatten sonra senin halen sepette yatırmana bile şaşırdım.ben 2 aylıktı çıkardır sepetten eli kolu hareketlenince rahat edemez dedim sallanan beşikte yatıyor ama kuzenimin o.hatta bu bile buyük olduğu halde kendi karyolasını getirelim odaya diyoruz dönüyor rahat edemiyor.
bence sen direk karyola al Derini de içine yatır.

çok çok geçmiş olsun canım. bencede kurşun döktürün var bi gariplik. aman derini iyi koru Serap .

kocıs gelene kadar bı bakım dedım...
serap cok gecmıs olsun canım... uzerınızde kara bulutlar dolasıyor bu aralar baksana... defedın kara bulutları...
serap (SRPP) verım canım sodalı borek tarıfı.

istege gore 3-4 yufka
peynır
1 sıse maden suyu
1 cay bardagı sıvı yağ
1 yumurta
yarım su bardagı - 1 su bardagı arası yanı göz kararı süt :))))
ben hep goz kararı yaptıgımdan pek ölçü veremedım ama ayarla sen işte...
yufkaları diz tepsiye normal börek yapar gibi peynirini de koy sonra kapat yufkayı. aralara harcını hafıften dok tabı...
yufkayı kapatıktan sonra guzelce dılımle ve kalan harcın hepsını dok. buzdolabında yaklasık 1 saat beklet. fırına atmadan uzerıne corekotu da serp super oluyo.
200 derecede yaklasık 40 dk da pişir. uzerı kızarınca al fırından hafıf süt serp üzerine elinle kapa üzerini azcık beklet.
afiyetle ye :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…