2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben memnunum canım

geçmiş olsun ya içme sularıda yapıyo öle

selam hanımlar bende şubat annesiyim ve size bişi danışmak istiyorum.. havalar ısındığından beri bebeğimin idrarı faredilecek kadar azaldı.. çok fazla terliyo acaba bununlamı bağlantılıdır.. aranızda aynı durumu yaşayan varmı acaba...:uhm:

hımm az sıvı alıyordur belki. bol bol su ve meyve suyu / bitki çayı veririsen normale döner bence. havalar cidden çok sıcak: ben besledikten hemen sonraları su, tok olduğunda ıhlamur yada rezene kaynatıp veriyorum. hergün meyve de cam rendenden geçirilip veriliyo. bayağı sıvı alıyor yani. çişler de dolup taşıyor haliyle. hem bol sıvı alması enfeksiyon riskini de bayağı azaltıyor.

kızlaaaaaaaar nasılsınız ya çok özledim çoook
hele bebişleri nası özledim anlatamam inanın
b hala tatildeyimannemdeydim kayınvalideye gittik boluyu geziyoruz
buralar serin baya hasta olucak diye korkuyoz oğluştan.
bn desen okadar koşturmaca geçiyoki çok yorgunum yaaa
şuraya oturaak vaktim dakikalarla sınırlı resmen
hemen bi girip çıkıyım dedim..
herşey yolundamı herkez iyimi..
kötü bişey olmadı dimi..((
rabbim herkeze sağlık sığat versin
veeeeeeeeeeeee bomba haber...
ilk dişimiz çıktı teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii
biraz mızmızız ve zor emiyoruz..malesef birazda zayıfladık
ama ciddi bi problem hiç olmadı..zaten kucak tan kuca bi hoş oldu kuzm
sonra anlatırm çok sinir ettiler beni çok.
yaaa herşey bi tarafada dişini, ilk bn gördüm gözlerim doldu
büyüüyolar ya resmen büyüyolar bu haria b,şey
inanılmaz çok güzel çook
anne olmak çok güzel...bn giiyom sizleri çom sevdimi biliyonuz zaten..
herkezi öptüüüm..
salı günü evimizde olucaz girerim inş.

gezmeciiii seniiiiii nerelerdesin kiz sen! hadi seni bosverde oglusum napiyooooo.... Aman yok orayi gezecem yok burayi gezecem deyipte oglusumu hasta etmeeeee..... uyyy onun o disini yiriiiiiiimmmmm bennnnnnnn masaalh ona!
ve benden de BOMBAAAAAAAAAAAAA HABER KIZIMMM ILK DEFA BUGÜN DEFALARCA VE COK BELIRGINNNN " BABA" dediiiiii.... sipaaaa sabahtan aksama kadar ben bakam , o tutsunnnn baba desinnnnn kafamçokkarıştı
. neyse canoookendine cok iyi bak!

burcucum gülşahcım arabalarınız hayırlı olsun rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canlarım...
duygucum maşallah ttalıma ya babacı olcak desene maşallah ve kocaman aferin ona canım..
gülşahcım allah bozmasın allah daim etsşin canım mutluluğunuzu tabi sizi mutsuz ediyolarsa uzak olman en iyisi tatlım zati...allah kötülerden uzak etsin biiz..
havacım üzme kendini güzel esranın tatlı annesi erkekler hep aynı
tubacım bebeişiniz hayırşlı olsun canım analı bablı büyüsün gözünüz aydın...
zeynepçim ben tariften anlamadım bacım be soda nerde burda kusura bakma hiç yapmadımda merak ettim..
hacercim taşınmak zor iş tatlım allah yardım etsin bir an önce olup bitsin inşallah...
nurcum özledik canım maşallah ben onun incisini yerim...ağrısız ateşsiz geçiririnmşallah paşam...
esracım fatmacım inşallah bir an önce alışır bebeişler ek gıdaya canlarım benimkide yediriyom ama bana sorun hele bu gün anamı ağlattı tabiri caizse...
serapçım tekrar geçmiş olsun canım ebnim kötülükle uçsun girtsin üstünüzden...
sidelyam hoş geldin canımm aramıza... kesin sıcaktan ve yememekten benim oğlanda çok terliyo idrarı azaldı bu günlerde aynı demekki...

kızlar aklımdakalanlar amma kaynatmışınız yav okuoku bitmedi kalktım bide aklımda tuttum ha öpüldüğnüz iyi geceler...

Son düzenleme:
evet canimmmm merak etme benim bebisimde öyle! sadece bugün sabah degistirdim okadar! ne yiyor ne emiyor bi istahsizliktir gidiyor. sabah sadece 3 kasik mama yedi, aksamda sadeceeee 3 kasik püre yedi baska yok. simdide uyudu cadi. bezine baktim sabah koydugum gibi. suyu zaten hic sevmiyor. cayi meyve suyunu desen aynene öyle! iyice düzenimiz bozuldu!

ebrucum duygucum nasılsınız...nöbettemisiniz canlarım

ayy canommmm hic sorma moralim cok bozukkk yaaa... yine ac ac uyudu yavrum hicbirsey yemiyor... hadii desemmiki emse oda yok! zaten sütümde yokkkkk! offfffff......... vallaaa napcam ben böyle anacim bilmiyorummmm! senden ne haber canimmmm! bebisin napooooo

iyi canım şükür...ne yapsın zoraki yedirdim mamasını bin bir şebeklikle yıkadım yatırdım bende daldım buray yatacam birazdan anlıyorum ya benimkide öle burcu çok iştahsız vermesem inanki istemiycek insanın keyfi kaçıyo o yemedimi dünya duruyo yiyene kadar rahat değilim analık işte ah ah..neden yemiyo seninki ben zorla yediriyom valla...

bende yatam iyi geceler tüm arkadaşlarıma tatlı rüyalar tyopiği kapatıp açmak ta alışkanlık yaptı ha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çan çan çene kınadan geldim bu yorgunlukla bide sizi okudum
bi işaret koyıyım yarına görüşürüz hey gidi acaba şimdi kim nelerle uyraşıyo biri ayağında sallar biri pış ıpşlar aman inş. uyuyodur herkesin bebesi
ben yatar iyi uykular bu gece tükkanı ben kapattım fatoş hıhh çatla :)))

kız kapıları kitlemiştimnasıl girdin.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydınlar hayırlı cumalar....dualarımızı kabul olsun...

Nur canım hayırlı olsun inciniz...

Serapcım çok çok geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…