2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlar..
ay topiği açıp kapatma yarışınıa da girdik ya oooh negüzel vallazemuszemus

Çok geçmiş olsun canım. Ay döktürün valla Allah başka dert vermesin..

OHH bırak uyutsun ne güzel işte sende accık pof poflaa senden iyi baba olur sen uyutunca bu çoçuk daha rahat uyyor falan diye herif gaza gelir . olumunekankayizsmile

hehe ben de öyle yapıyom da ben demeden kendi diyo ben uyuturum diye

mersi canım yazdım yaparken de seni anarım.
çünkü benim tarif defterimde tarifi kimden aldığım hep yazar:icecream:

günaydın kızlar...
yarın arkadaşım gelcek ogleden sonra ıpegı kaynanama bırakıp temızlık yapcem

FATOŞ nasıl anlamadın kız normal borek yapar gıbı yapıyosun harcına yanı ustune doktugun sıvısına maden suyu (soda) eklıyosun sonra dolapta dınlendırıp fırına verıyosun kız.

ara online yardım ederim sana sempatiksalakcinni

sırnaşık şey ay çok güldüm ya,Allah da seni,duruyu,anneni güldürsün emi..sırnaşık şey

çok süper olmuş. biz de 1 haftadır falan öyleydik, gaza getiriyodum fatih'i. sende daha iyi duruyo, bende ağlıyo vs. o da seve seve bakıyodu. geçen misafirliğe gittik, orda demişler, kandırıyolar oğlum seni diye.. şimdi artık yemiyo :))

çok geçmiş olsun canım. üstüste gelir zaten dertler. Allah kısa zamanda aydınlığa çıkarır inş.

aynen benim oğlumda öyle. çok su içiyo ama sanırım terle atıyo suyu..bez yaz geldiğinden beri çok az doluyo..

bızım kız gene sabah 6 ya10 kala uyandı
aldım emzırıyım dedım emmedı bıraktım yataga geri cırpına cırpına uyudu tekrar 7 ye kadar :)
çok alem ya yuzustu donuyo vucudunu bı kaldırıyo aha dıyorum köprü kurucak şimdi :roflol:

İnşallah canım sağol.

uyurken biberonu ağzına dayasan.ben bazen öyle yapıyorum uyanıkken almıyor uyuyunca veriyorum özellikle gece gözü kapalı ağlıyor biberonu veriyorum gözü kapalı yiyor bu kız hem uyanmaya üşeniyor hem ortalığı ayağan kaldırıyor.

ayy evet rahat oluyor öyle bende haftasonu 2 saat anneme bırakıyorum temizlik yapıyorum teyzeleride evde dünden razılar zaten sonrada geri alamıyorum.biz haftasonları bile annemlerdeyiz babam saat 9 da ara getirsene Duru'yu diye fena alıştırlar

bızımde babanemıze bı haller oldu her gun gelıyo ıpegı ozledım dıyo bana getırın dıyo hayretler ıcındeyım. hıc kendınden beklenmıcek bı performans :bbo:

Günaydın herkese.
Burcu, Serap hayırlın olsun kızlar. GÜle güle kulanın arabalarınızı. Bizi de alalı bir buçuk ay oldu. Allah ödeme kolaylıpı versin.

yaaa ne hallere girdik Hülya .sizinde yüzünüz hep gülsün canım sağol.

Duru'da yeni yeni başladı içmeye suyu biberona koyup gösteriyorum susamışsa atılıyor ve 50 den fazla içiyor bazende yüzüne bile bakmıyor o zamanda diliyle itiyor zaten.

benim tembel yeni yeni dönmeye başladı dönüyor sonrada geri sırt üstü dönemiyor diye ağlıyooor şapşal.

Günaydın herkese.
Burcu, Serap hayırlın olsun kızlar. GÜle güle kulanın arabalarınızı. Bizi de alalı bir buçuk ay oldu. Allah ödeme kolaylıpı versin.

Günaydın, size de hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah kazasız belasız.

Zeynep bırak alışsın işte bi süre sonra sen iş görüşmelerine başlıyacaksın İpeğede rahat olur.

(Havva sana cevap yazarken daha titizleniyorum Edebiyat hocam benim puan kırmazsın dimi Türkçe'mizi güzel kullanalım.

Son düzenleme:

heh yandın sımdı burcu
donmesı mı daha ıyı donememesı mı bılemıyorum
uykusunda yuzustu donuyo sonra gerı donemıyo gece kım bılır kac kez kalkıp onu duzeltıp tekrar yatıyorum.
bı de yuzustunden sırtustune donme ısını kıvırsalar kı o cok daha zor.
o zaman rahatlıcaz
yoksa gece bılmem kac kez kalkıp onu cevırıceksın

Burcucum Selmacım sağolun.
Zeynep doğru söylüyo Burcu. Bİz de aynı durumdayız. Esra eğer kolunu kurtarmamışsa altından sırtüstü atıyo kendini de diğer türlü basıyo çığlığı...
Zeynepçim bu arada aman nazar değmesin kocişlere... Kızarım falan ama benimki de gün içinde skypie den görüşüyo kızınla. Onun için özel skypie kurdu benim bilgisayara

aman aman totomuzu kaşıyalım nazar değmesin gerçekten de

ipek beni görünce öyle bi gülüyo ki hatta bazen kahkaha atıyo.
gulerken gozlerının ıcıde guluyo sankı ellerı kolları hemen cırpılmaya baslıyo
cok tatlı oluyo ya bazen severken bısey yapıcam dıye korkuyorum cocuga
cok sevdıgı bısey olunca basıyo kahkahayı
kımseye kendını mıncıklatmıyo cok ama babasının bunu bı sevişi var gormenız lazım oyle bı mıncıklıyo kı.bızımkı dort kose tabı... nasıl cıglıklar kahkahalar... baskası yapsa kıyametler kopar o hareketlerı sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…