kız kapıları kitlemiştimnasıl girdin.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydınlar hayırlı cumalar....dualarımızı kabul olsun...
Serapcım kayınvalidem ameliyat oldu hemde kadının bağırsağını deldiler 2.ameliyatı oldu bağırsak dışarı alındı tam o gün ameliyattan çıktı babanem felç geçirmiş onun haberi geldi sonra sülalece hastane enfeksiyonu olduk kaç gün isak ateş kusma yattık bugün iyiyiz ailecek kurşun dökcez biz
OHH bırak uyutsun ne güzel işte sende accık pof poflaa senden iyi baba olur sen uyutunca bu çoçuk daha rahat uyyor falan diye herif gaza gelir . olumunekankayizsmile
kocıs gelene kadar bı bakım dedım...
serap cok gecmıs olsun canım... uzerınızde kara bulutlar dolasıyor bu aralar baksana... defedın kara bulutları...
serap (SRPP) verım canım sodalı borek tarıfı.
istege gore 3-4 yufka
peynır
1 sıse maden suyu
1 cay bardagı sıvı yağ
1 yumurta
yarım su bardagı - 1 su bardagı arası yanı göz kararı süt :))))
ben hep goz kararı yaptıgımdan pek ölçü veremedım ama ayarla sen işte...
yufkaları diz tepsiye normal börek yapar gibi peynirini de koy sonra kapat yufkayı. aralara harcını hafıften dok tabı...
yufkayı kapatıktan sonra guzelce dılımle ve kalan harcın hepsını dok. buzdolabında yaklasık 1 saat beklet. fırına atmadan uzerıne corekotu da serp super oluyo.
200 derecede yaklasık 40 dk da pişir. uzerı kızarınca al fırından hafıf süt serp üzerine elinle kapa üzerini azcık beklet.
afiyetle ye :)))
Günaydın canlar..
ay topiği açıp kapatma yarışınıa da girdik ya oooh negüzel vallazemuszemus
Çok geçmiş olsun canım. Ay döktürün valla Allah başka dert vermesin..
hehe ben de öyle yapıyom da ben demeden kendi diyo ben uyuturum diye
mersi canım yazdım yaparken de seni anarım.
çünkü benim tarif defterimde tarifi kimden aldığım hep yazar:icecream:
annem Ali babanın çiftliğine adam kalmadı koymadık .
aliii babanın bir çiftliği var çiftliğinde burcu ları var duru yeee duru yee diye bağırır çiftliğinde ali babanın .bi çiftliğe girmediğimiz eksikti.
bi de 2 akşamdır babası uyutuyo kızlar. ben ağlatıyomuşum bilmiyomuşum işi niye zorluyomuşum..
O onu önce kandırıyomuş yatırmıcak gibi yapıp konuşuyomuş oyun oynuyomuş sonra hafiften sallayınca uyuyomuş.. ne diye ağlatıyomuşum çocuğu.. ben de bilmiyom ben sen uyut bak daha güzel uyutuyosun dedim sattım ona:icecream:
Serapcım kayınvalidem ameliyat oldu hemde kadının bağırsağını deldiler 2.ameliyatı oldu bağırsak dışarı alındı tam o gün ameliyattan çıktı babanem felç geçirmiş onun haberi geldi sonra sülalece hastane enfeksiyonu olduk kaç gün isak ateş kusma yattık bugün iyiyiz ailecek kurşun dökcez biz
selam hanımlar bende şubat annesiyim ve size bişi danışmak istiyorum.. havalar ısındığından beri bebeğimin idrarı faredilecek kadar azaldı.. çok fazla terliyo acaba bununlamı bağlantılıdır.. aranızda aynı durumu yaşayan varmı acaba...:uhm:
burcucum gülşahcım arabalarınız hayırlı olsun rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canlarım...
kızlar aklımdakalanlar amma kaynatmışınız yav okuoku bitmedi kalktım bide aklımda tuttum ha öpüldüğnüz iyi geceler...
ayy canommmm hic sorma moralim cok bozukkk yaaa... yine ac ac uyudu yavrum hicbirsey yemiyor... hadii desemmiki emse oda yok! zaten sütümde yokkkkk! offfffff......... vallaaa napcam ben böyle anacim bilmiyorummmm! senden ne haber canimmmm! bebisin napooooo
günaydın kızlar...
yarın arkadaşım gelcek ogleden sonra ıpegı kaynanama bırakıp temızlık yapcem
FATOŞ nasıl anlamadın kız normal borek yapar gıbı yapıyosun harcına yanı ustune doktugun sıvısına maden suyu (soda) eklıyosun sonra dolapta dınlendırıp fırına verıyosun kız.
ara online yardım ederim sana sempatiksalakcinni
ama hakkaten ben de ağlıyo ya beni gördükçe meme geliyo aklına ay kucağımdaysa yapışıyo yakama kafasınıda aşağılara doğru kaydırıyo aranıyokaydirigubbakcemile3 yaka paça dağılıyo açana kadar sabredemiyo zaten bi bakışı var beni yicek.. bi de emzirme pozisyonuna alınca açana kaadr sabredemiyo çığlıklar bağırmalar emmeye başlayana kadarkaydirigubbakcemile3
kendi gönüllü oldu ben de bi gece onun yöntemini yapayım dedim bende ağladı uyumak istemedi kendi kaşındı kurtulamaz artık:lepi:
gunaydın bu arada, hayırlı cumalar.
yarının tatil olması nassı güzel bişimiş yaff :dance:
ay evet bence de güzel.. hatta ben bugün de süt izninde oluyom normalde de ayda bir cumartesi nöbet usülü çalışıyoz yarın gelmemek için bugün geldim ben de.. cuma cumartesi pazar gelmemek daha da süper oluyo..
bu arada herkese hayırlı cumalar
bızımde babanemıze bı haller oldu her gun gelıyo ıpegı ozledım dıyo bana getırın dıyo hayretler ıcındeyım. hıc kendınden beklenmıcek bı performans :bbo:İnşallah canım sağol.
uyurken biberonu ağzına dayasan.ben bazen öyle yapıyorum uyanıkken almıyor uyuyunca veriyorum özellikle gece gözü kapalı ağlıyor biberonu veriyorum gözü kapalı yiyor bu kız hem uyanmaya üşeniyor hem ortalığı ayağan kaldırıyor.
ayy evet rahat oluyor öyle bende haftasonu 2 saat anneme bırakıyorum temizlik yapıyorum teyzeleride evde dünden razılar zaten sonrada geri alamıyorum.biz haftasonları bile annemlerdeyiz babam saat 9 da ara getirsene Duru'yu diye fena alıştırlar
sırnaşık şey ay çok güldüm ya,Allah da seni,duruyu,anneni güldürsün emi..sırnaşık şey
çok süper olmuş. biz de 1 haftadır falan öyleydik, gaza getiriyodum fatih'i. sende daha iyi duruyo, bende ağlıyo vs. o da seve seve bakıyodu. geçen misafirliğe gittik, orda demişler, kandırıyolar oğlum seni diye.. şimdi artık yemiyo :))
çok geçmiş olsun canım. üstüste gelir zaten dertler. Allah kısa zamanda aydınlığa çıkarır inş.
aynen benim oğlumda öyle. çok su içiyo ama sanırım terle atıyo suyu..bez yaz geldiğinden beri çok az doluyo..
bızım kız gene sabah 6 ya10 kala uyandı
aldım emzırıyım dedım emmedı bıraktım yataga geri cırpına cırpına uyudu tekrar 7 ye kadar :)
çok alem ya yuzustu donuyo vucudunu bı kaldırıyo aha dıyorum köprü kurucak şimdi :roflol:
bızımde babanemıze bı haller oldu her gun gelıyo ıpegı ozledım dıyo bana getırın dıyo hayretler ıcındeyım. hıc kendınden beklenmıcek bı performans :bbo:
Günaydın herkese.
Burcu, Serap hayırlın olsun kızlar. GÜle güle kulanın arabalarınızı. Bizi de alalı bir buçuk ay oldu. Allah ödeme kolaylıpı versin.
yaaa ne hallere girdik Hülya .sizinde yüzünüz hep gülsün canım sağol.
Duru'da yeni yeni başladı içmeye suyu biberona koyup gösteriyorum susamışsa atılıyor ve 50 den fazla içiyor bazende yüzüne bile bakmıyor o zamanda diliyle itiyor zaten.
benim tembel yeni yeni dönmeye başladı dönüyor sonrada geri sırt üstü dönemiyor diye ağlıyooor şapşal.
Günaydın herkese.
Burcu, Serap hayırlın olsun kızlar. GÜle güle kulanın arabalarınızı. Bizi de alalı bir buçuk ay oldu. Allah ödeme kolaylıpı versin.
Burcucum Selmacım sağolun.
Zeynep doğru söylüyo Burcu. Bİz de aynı durumdayız. Esra eğer kolunu kurtarmamışsa altından sırtüstü atıyo kendini de diğer türlü basıyo çığlığı...
Zeynepçim bu arada aman nazar değmesin kocişlere... Kızarım falan ama benimki de gün içinde skypie den görüşüyo kızınla. Onun için özel skypie kurdu benim bilgisayara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?