kızlar ben kactım ıpegı kaynanama satıyım de ewımı temızlıyım.
gorusuruz sonra optum bıdıklarımı totolarından
Valla maşallah Zeynepçim. Çocuklar gerçek sevgiyi hissediyolar gerçekten
bızım kız gene sabah 6 ya10 kala uyandı
aldım emzırıyım dedım emmedı bıraktım yataga geri cırpına cırpına uyudu tekrar 7 ye kadar :)
çok alem ya yuzustu donuyo vucudunu bı kaldırıyo aha dıyorum köprü kurucak şimdi :roflol:
Günaydın herkese.
Burcu, Serap hayırlın olsun kızlar. GÜle güle kulanın arabalarınızı. Bizi de alalı bir buçuk ay oldu. Allah ödeme kolaylıpı versin.
Burcucum Selmacım sağolun.
Zeynep doğru söylüyo Burcu. Bİz de aynı durumdayız. Esra eğer kolunu kurtarmamışsa altından sırtüstü atıyo kendini de diğer türlü basıyo çığlığı...
Zeynepçim bu arada aman nazar değmesin kocişlere... Kızarım falan ama benimki de gün içinde skypie den görüşüyo kızınla. Onun için özel skypie kurdu benim bilgisayara
ipek beni görünce öyle bi gülüyo ki hatta bazen kahkaha atıyo.
gulerken gozlerının ıcıde guluyo sankı ellerı kolları hemen cırpılmaya baslıyo
cok tatlı oluyo ya bazen severken bısey yapıcam dıye korkuyorum cocuga
cok sevdıgı bısey olunca basıyo kahkahayı
kımseye kendını mıncıklatmıyo cok ama babasının bunu bı sevişi var gormenız lazım oyle bı mıncıklıyo kı.bızımkı dort kose tabı... nasıl cıglıklar kahkahalar... baskası yapsa kıyametler kopar o hareketlerı sempatiksalakcinni
yazdıklarınızı okudumda duygulandım anne babyı biliyolar maşallah onlara benimkide babsı odadan çıkıyo ağlıyo babası çağırıyo benden ona gidiyo onddan bana geliyo babasının yüzünü gözünü elliyo ciziyo adamın sırtını çizmiş kim yaptı diyom soruyom yüzünü inceliyo onla bi konuşması var görseniz hayretle izlersiniz..işte
bizimde gel gitlerimiz başladı
bide teyzeleri oğlum bu gün yarın emekliyecek bayağı bayağı dizlerinin üstünde duruyo ve kendini öne doğru götürmeye çalışıyo ellerini biraz daha kullanabiklse gitçek en fazla 2 hafta 3 hafta pıtır pıtır gezer peşimden...
topiğe geldim ama oğlan kucağımda bilg saldırıyo :) yazamıyom nerde eski günler
yok kız eskisi gibi aktif olamasak da böylesi daha güzel sanki gamyoncuiremsutopiğe geldim ama oğlan kucağımda bilg saldırıyo :) yazamıyom nerde eski günler
yok kız eskisi gibi aktif olamasak da böylesi daha güzel sanki gamyoncuiremsu
kesinlikle havacım hergün daha çok anlaşılıyo anne baba olmamnın keyfi tam lafı gediğine koydun ha canım valla harbiden kum kurdu bende tırtılım diye seviyom aynene bencede dişten önce yürür benim sıpada kız sorma amma edepsiz babası ayatta tutuyo benim oğlanda adım atıp bana geliyo maşallah bebeişlerimize ya...Ay Fatoşçum bunlar büyüdükçe anne baba olmanın keyfi çıkıyo valla. Esra da öyle emekleyecek yakında sanki. O kadar hareketli ki maşallah. Bi de Esra ilk doğduğundan beri basıyo ayakalrını.Babası utanmasa yürüyecek diyo o kadr yani. O yüzden biz diş falan beklemiyoruz. Kum kurdu gibi maşallah
hıoş geldin canım bölesi daha iyi ya esmacım...topiğe geldim ama oğlan kucağımda bilg saldırıyo :) yazamıyom nerde eski günler
evet canım allah bilir nerelerde arıyacaz kuzuları...ilahi güldürdün beni demek bacın edepsiz çok yaşa burcucum...kıyamam babsıyla oyunlar yaparmış aynı işte bizimkide vurmuyoda çiziyo elini adamın gözüne sokuyo parmağını...Ohh maşallah aras başlar 1-2 haftaya emeklemeye .artık beni al kucağına diye ağlamazlarda istedikleri yere giderler bizde koltuk altlarında sehpa atlarında ararız nereye saklandılar diye.benim kız kardeşim kakası gelince kapının arkasına giderdi bizde hiç ellemezdik yazık kuzum utanıyordu galiba 7-8 aylık falandı edepli kız.(hoş şimdi çok edepsiz ukalanın biri oldu ama )en yakın bebek o olduğu için şimdi onun herşeyi tekrar konuşuluyor bende senin kızını utandırıcam görürsün diye tehtit ediyor bide.
ayy bizimkinin duru'dan çektiğini bi bilseniz adamı resmen döverek seviyor Suat oynuyor duru babasını dövüyor hele bi önünden kaçsın babası yer yerinden oynar vahşi olacak bu kız ya.aynaya bakıyorlar aynada babasına vuruyor ama kahkahalar havada uçuşuyor.ben uyutmak için ne hallere giriyorum bazen babası sarılıyor başını koyuyor babasının omzuna bide sarılışı var aa bi bakıyoruz uyumuş.bi öyle bi böyle bu kız .
ee eskiden tektin şimdi 2 güzelim bu halleride güzel olsun .
kesinlikle canımyok kız eskisi gibi aktif olamasak da böylesi daha güzel sanki gamyoncuiremsu
oh oh maşallah canımm nazar olmasın...yatsın dinlensin fatma ablan öle diyo ded. gerçi yaşı kaç bilmeme ama neyse senin kardeşin benim kardeşim demi amagünaydınn.birazdan geçmişe bakarımm..nasılsınız benim arkadaşlarımmm.
biz iyiz.kardeşimde iyi ayaklandı.hatta yarın işe başlıyo nöbeti giderim diyo.bende al rapor dinlen biraz diyorum ama çalışkann gacı işte.durmuyo yerinde.))
reyhan teyzemizden cicilerimiz geldi.ekledim.burdan ayrıca onada teşekkür ediyorum.umarım oda almıştır kargomuzu.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?