2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aa aramızda mesage azmış demek.))
benim sınav berbat geçti.yani böyle hazırlıksız girersek olan budur.ben ingilezceden 10-15 soru yaptım ama ne çıkar bilmiyorumkaydirigubbakcemile3.ekonometri falan sadece bi tane işaretledim sırf puanlama yapılsın diye.ama tarih türkçe çok güzel geçti..çeko,maliye.bunlar iyi ama digerleri kötüydü.olsan bakalım seneye inşallah çalışarak girerim.bu olmadı yani.bide defnenin stresi çabuk çıkmak istedim.bu kız sadece emiyo.biberonda almıyo ya.neyse o arada yogurt falan vermişlerde idarxe ettik.

burcum arabanız hayırlı olsun.kazasız belasız kullanın inşallah.aa ben ipegin düştügünü bilmiyordum..((

amin allah razı olsun tşk ederim canımm

canım sizinde arabanız hayırlı olsun kazasız belasız gezersiniz inşallah.

kız aynı kertişide öyleee.öyle bi bakıyoki ellere inciliyoda inceliyo...

hoşgeldin canım..

çok geçmiş olsun.inşallah ameliyatla geçer.yaa bayagı şeyler yaşamışsınız.inşallah herşey yoluna gier canım..

aslında daha artmalı çünkü su içimleri sıcaktan biraz daha artmalı..

kız kaç gürdür sende aklımdaydın..bu kız girmiyo diyodum.iyi olmana sevindimm.aayy ömercekte dişlendi öylemihayırlı olsun..öpüyoruz cabuk gell.

oyy maşallah aras beye.ee abi tabi yapacak tabi annesi.o cadılaştı demek.maşaallah ona.benimkede popoyu ittirerek binaz öne gidiyo.sanki emekleyecek gibi benimkide.ama bizimki içir daha erken tabi.

kız benimkide çok sert ayaklarını basıyo artık.maşallah esra kuşa..hadi bakalım oda emekler bekli kısa zamanda.

ayegül iyiyiz cnm sen nasılısın
cicileri güşe güle giyin

iyim canım yaa.kardeşim var şuan yanımda sıra bekliyo bilgisayarı ona devredecegim..

Geçmiş olsun Ayşegülcüm. Ne güzel toparlamış kendini hemen.

evet yaa.onunki sadece yırtıkmış.hemeroid yokmuş.oyüzden daha kısa sürmüş ameliyat.

kardeşim 26 yaşında.ama bizimi için hala o minikk..en küçügümüz yaa.övye oluy işte..annemde hep öyle der gözümde hiç büyümüyorsunuz derdi.öyle oluyo işte.sizlerle yaşıt ama o küçük daha yaaa...

ay Aras abimize maşallah ya kuzum benim öpüyorum onu çookopuyorumnanaktan

ay evet onların her öğrendiklerini görmek ne kadar heyecanlı ve keyifli.. allah ayırmasın yavrularımızı.. Bak bu Esra'yla Berkin benziyo diyom inanmıyorsun bizimki de öyle doğduğundan beri basıyo ayakta doğdu sanki o bacaklar kazık gibi duruyo artık tutunca adım da atıyor ya karnımdayken de çok iktiriyordu karnımı yarıp çıkacak sanıyordum kaydirigubbakcemile3

topiğe geldim ama oğlan kucağımda bilg saldırıyo :) yazamıyom nerde eski günler

hoşgeldin canım bak sen o da basçak tuşlara bırak çocuk bize birşeyler yazacak belkikaydirigubbakcemile3

Günaydın canım. İyi hadi hemen kalkmış bacın. Aman fırsat varken yatsa ya işte biraz hem kızlarla da eğleşirkaydirigubbakcemile3

burdayım ya kimse bişi yazmaz şimdi kalakçam sayfalar doalr taşar bende gece 12den sonra okuurm...

gitme bacım öğle saatleri koyu oluyo zaten muhabbetkaydirigubbakcemile3

burdayım serapçım
kız ayşegül ben 28 yaşındayım ama haklısın kardeşler hiç büyümüyo küçük bacım evlendi ya hala inanmıyom düşün o hep küçüktü gözümde çünkü doğumunu hatırlıyom düşün...

Ayşegül teşekkür ederim canım.

bizdede aynı senin gibi ablam sonra ben benden sonra 3 kardeşim var hele bi küçüğüm ile aramızda 13 ay var ama sanki onlar halen 6-7 yaşmış gibi biyere giderler azcık geç gelsin hemen nerdeydin niye haber vermiyorsun sanki tekken başına birşey gelecek kendini savunamazmış gibi geliyor.sıkıyorum ama küçükler diye korkuyorum.annemde bize aynısını yapıyor bu böyle devam eder herhalde.

bizde 4 kız 1 erkek kardeşiz valla çok kardeş olmak küçükken kıyafet kavgası falan diye sevmezdim ama büyüyünce tam destekçi oluyoruz birbirimize.

Ya kızlar ben mama sandalyesi almak istiyorum. Arkaya doğru yatırılanlardan.Pusetten atıyo kendini. Yatırarak verince de mamayı gırtlağına kaçırıyo ve bütün gün hıçkırıyo. Bİ de masa da bizimle oturursa daha bi aile oluruz gibi geliyo bana.Fİkrri olan var mı

evet ya ben de istiyorum ama nasıl birşey olacağına karar veremiyorum bi yandan da taşınabilir bişey mi olsa diyom malum hafta içi annemde e iki tane mi alcam bi de çko yer kaplıyorlar ya

Beaba Sandalye Yükselticisi - Anne ve Bebek - joker.com.tr

mama sandalyesi yerine şöyle birşey de güzel olabilir gibi geldi bana ne dersiniz kızlar

biz mama sandalyesini görümcemden almıştık, bu ara ben de ortaya çıkartıp kullanıyım diyorum..iyi olur heralde bilmemki..

çok yer kapladığı kesin.. yükseltici de iyi fikirmiş aslında. kullananlara danışmak lazım memnun olmuşlar mı?

ben almıyayım idare edeyim diyorum sonradan bunları koyacak yerde bulunmuyor bide bi anneme bi bana taşıyamıyacagımıza göre idare edebiliriz diye düşünüyorum.

değişik güzel birşey gibi ama katlanıp çantada taşınır diyo oo nasıl oluyor anlamadım.birde bu yükseltici ise altına birşey koymak lazım

Hülya arkadaşım da vardı başka bir markanınki çok memnundu. Bi de heryere taşıyabliyorsun dışarıda yemek yerken tatile heryere o yüzden güzel. Gittiğimiz yerlerdeki pis mama sandalyelerine oturtamam ben:sinifsinif:

değişik güzel birşey gibi ama katlanıp çantada taşınır diyo oo nasıl oluyor anlamadım.birde bu yükseltici ise altına birşey koymak lazım

alttan ve arkadan sandalyeye sabitlemek için bağlantıları var canım.
hem çanta gibi katlanıyo hem her yerde sandalye bulabilineceği için çok pratik görünüyo bana

alttan ve arkadan sandalyeye sabitlemek için bağlantıları var canım.
hem çanta gibi katlanıyo hem her yerde sandalye bulabilineceği için çok pratik görünüyo bana

kullanan varsa pratık ve kullanışlı duruyor.ama duruyorrr tabii danışmak lazım.fiyat olarakta koca sandalyelere göre daha uygun.

bana kuzenim oturma aparatı getirdi buralarda hiç görmemiştim bacakları takıyorsun one düşmesin diye ortada bı çıkıntısı var ondan cıkamıyor ya popo kalkıyor ama içi derin çıkamıyor kuzenim ben mama yerken bile koyuyordum rahat dedi bak ben haftasonu onda bi deniyeyim.oturmaya başlayınca yedirmek daha zor olacak belki çok bıkarsam o zaman alınabılır sandalye ben yook almıycam diyorum ertesi gün gidip alıyorum ihtiyaca bağlı yani

Son düzenleme:

bu yüzden psikolojim bozulacak çok takıntı yaptım... ama bie sıkıntısı olsaydı ağlar belli ederdi sanırım..:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…