burak'ın yarı yaşını kutlayan herkese teşekkür ediyorum..Allah tüm bebişlerimize sağlıklı,hayırlı, uzun ömürler versin inş.
hoşbulduk bacım. resim topiğinde gördüm,oraya yazacaktım, uygun olmaz diye bu topiğe geldim, sırf seninle konuşayım diye. sen gittin sonra ben gittim, konuşamadık bi türlü. senin tatilin nasıl geçti ve kpss sınavın ?? sınav zor geldi bana, tarih berbattı, ingilizceyi ne kadar unutmuşum hele. hiçç bilerek bi soru yapmadım ingilizceden :)) salladım,boş bıraktım çıktım. bakalım hayırlısı..adana buluşması resimlerini gördüm, mikemmel gacıymışssın maşallah..
tatile mersine gttik canım.burak çok huysuzdu ama,kısmen iyi,kısmen kötü geçti yani
aa ipek demi düştü :1shok: yeni duydum, çok geçmiş olsun zeynep'cim.
EVET canım ve İpek bayağı bi sert düştü hastanelik oldular yazık ama tahlil tomografi falan derken şükür birşeyi yok anneye olduda bitti ceee yaptı.
banada banada ayy bu kadının çenesi ne böyle nasıl başediyorsun diyorlar.hele annem gibi sakin tatlı dilli bi kadından sonra valla hiç çekilmiyor.
kızlar biz sonunda araba bulduk aslında 2-3 tane beğendik hep km ile oynamışlar yüzsüzler birde istediğiniz servise gösterin diyorlar sonrada hee yapıyorlar.aman sonunda dürüst birini bulduk inşallah yarın satışını alacağız.
amin allah razı olsun tşk ederim canımm
bir de boş kola şişesi ver zeynep, onunla da çok iyi oynuyolar :))
burak uzun zamandır ellerini müthiş inceliyo, kaldırıyo bakıyo, sonra parmaklarını açıp bakıyo, sonra çeviriyo üstüne bakıyo..o kadar dikkatli bakıyo ki ama..:))
diyorum oğlum ellerini öğrendin artık ayaklara geç, tık yok. daha ayağını tutamıyor sıpa.
Kızlar selam nasılsınız geçmişe şöle bi üstünden baktım herkes dolmuş valla bende öyleyim kızlar sustukça herşey üstüme geliyor yoruldum inanın ki artık derinde olmasa bu hayatın kahrı çekilirmi bide bu aralar herşey üstüste geldi öyle yoruldumki anlatamam
burcu canım güle güle kullanın arabanızı kazasız belasız inş.
Hasta olan bebişlere geçmiş olsun
benim kızımda oyuncakla oynamıyor nerde entrerasan şeyler derinin elinde şimdiden lap topun tuşlarına basıyo..çorba yada mama yedirirken her türlü şekle giriyorum ali babanın çiftliği kuruldu bitti bile :))) ama çok tatlılar yaaa
Serapcım kayınvalidem ameliyat oldu hemde kadının bağırsağını deldiler 2.ameliyatı oldu bağırsak dışarı alındı tam o gün ameliyattan çıktı babanem felç geçirmiş onun haberi geldi sonra sülalece hastane enfeksiyonu olduk kaç gün isak ateş kusma yattık bugün iyiyiz ailecek kurşun dökcez biz
selam hanımlar bende şubat annesiyim ve size bişi danışmak istiyorum.. havalar ısındığından beri bebeğimin idrarı faredilecek kadar azaldı.. çok fazla terliyo acaba bununlamı bağlantılıdır.. aranızda aynı durumu yaşayan varmı acaba...:uhm:
kızlaaaaaaaar nasılsınız ya çok özledim çoook
hele bebişleri nası özledim anlatamam inanın
b hala tatildeyimannemdeydim kayınvalideye gittik boluyu geziyoruz
buralar serin baya hasta olucak diye korkuyoz oğluştan.
bn desen okadar koşturmaca geçiyoki çok yorgunum yaaa
şuraya oturaak vaktim dakikalarla sınırlı resmen
hemen bi girip çıkıyım dedim..
herşey yolundamı herkez iyimi..
kötü bişey olmadı dimi..((
rabbim herkeze sağlık sığat versin
veeeeeeeeeeeee bomba haber...
ilk dişimiz çıktı teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii
biraz mızmızız ve zor emiyoruz..malesef birazda zayıfladık
ama ciddi bi problem hiç olmadı..zaten kucak tan kuca bi hoş oldu kuzm
sonra anlatırm çok sinir ettiler beni çok.
yaaa herşey bi tarafada dişini, ilk bn gördüm gözlerim doldu
büyüüyolar ya resmen büyüyolar bu haria b,şey
inanılmaz çok güzel çook
anne olmak çok güzel...bn giiyom sizleri çom sevdimi biliyonuz zaten..
herkezi öptüüüm..
salı günü evimizde olucaz girerim inş.
yazdıklarınızı okudumda duygulandım anne babyı biliyolar maşallah onlara benimkide babsı odadan çıkıyo ağlıyo babası çağırıyo benden ona gidiyo onddan bana geliyo babasının yüzünü gözünü elliyo ciziyo adamın sırtını çizmiş kim yaptı diyom soruyom yüzünü inceliyo onla bi konuşması var görseniz hayretle izlersiniz..işte
bizimde gel gitlerimiz başladı
bide teyzeleri oğlum bu gün yarın emekliyecek bayağı bayağı dizlerinin üstünde duruyo ve kendini öne doğru götürmeye çalışıyo ellerini biraz daha kullanabiklse gitçek en fazla 2 hafta 3 hafta pıtır pıtır gezer peşimden...
Ay Fatoşçum bunlar büyüdükçe anne baba olmanın keyfi çıkıyo valla. Esra da öyle emekleyecek yakında sanki. O kadar hareketli ki maşallah. Bi de Esra ilk doğduğundan beri basıyo ayakalrını.Babası utanmasa yürüyecek diyo o kadr yani. O yüzden biz diş falan beklemiyoruz. Kum kurdu gibi maşallah
ayegül iyiyiz cnm sen nasılısın
cicileri güşe güle giyin
Geçmiş olsun Ayşegülcüm. Ne güzel toparlamış kendini hemen.
kesinlikle havacım hergün daha çok anlaşılıyo anne baba olmamnın keyfi tam lafı gediğine koydun ha canım valla harbiden kum kurdu bende tırtılım diye seviyom aynene bencede dişten önce yürür benim sıpada kız sorma amma edepsiz babası ayatta tutuyo benim oğlanda adım atıp bana geliyo maşallah bebeişlerimize ya...
hıoş geldin canım bölesi daha iyi ya esmacım...
evet canım allah bilir nerelerde arıyacaz kuzuları...ilahi güldürdün beni demek bacın edepsiz çok yaşa burcucum...kıyamam babsıyla oyunlar yaparmış aynı işte bizimkide vurmuyoda çiziyo elini adamın gözüne sokuyo parmağını...
kesinlikle canım
oh oh maşallah canımm nazar olmasın...yatsın dinlensin fatma ablan öle diyo ded. gerçi yaşı kaç bilmeme ama neyse senin kardeşin benim kardeşim demi ama
ayşegül geçmiş olsun canım..
yazdıklarınızı okudumda duygulandım anne babyı biliyolar maşallah onlara benimkide babsı odadan çıkıyo ağlıyo babası çağırıyo benden ona gidiyo onddan bana geliyo babasının yüzünü gözünü elliyo ciziyo adamın sırtını çizmiş kim yaptı diyom soruyom yüzünü inceliyo onla bi konuşması var görseniz hayretle izlersiniz..işte
bizimde gel gitlerimiz başladı
bide teyzeleri oğlum bu gün yarın emekliyecek bayağı bayağı dizlerinin üstünde duruyo ve kendini öne doğru götürmeye çalışıyo ellerini biraz daha kullanabiklse gitçek en fazla 2 hafta 3 hafta pıtır pıtır gezer peşimden...
Ay Fatoşçum bunlar büyüdükçe anne baba olmanın keyfi çıkıyo valla. Esra da öyle emekleyecek yakında sanki. O kadar hareketli ki maşallah. Bi de Esra ilk doğduğundan beri basıyo ayakalrını.Babası utanmasa yürüyecek diyo o kadr yani. O yüzden biz diş falan beklemiyoruz. Kum kurdu gibi maşallah
topiğe geldim ama oğlan kucağımda bilg saldırıyo :) yazamıyom nerde eski günler
günaydınn.birazdan geçmişe bakarımm..nasılsınız benim arkadaşlarımmm.
biz iyiz.kardeşimde iyi ayaklandı.hatta yarın işe başlıyo nöbeti giderim diyo.bende al rapor dinlen biraz diyorum ama çalışkann gacı işte.durmuyo yerinde.))
reyhan teyzemizden cicilerimiz geldi.ekledim.burdan ayrıca onada teşekkür ediyorum.umarım oda almıştır kargomuzu.))
burdayım ya kimse bişi yazmaz şimdi kalakçam sayfalar doalr taşar bende gece 12den sonra okuurm...
Ya kızlar ben mama sandalyesi almak istiyorum. Arkaya doğru yatırılanlardan.Pusetten atıyo kendini. Yatırarak verince de mamayı gırtlağına kaçırıyo ve bütün gün hıçkırıyo. Bİ de masa da bizimle oturursa daha bi aile oluruz gibi geliyo bana.Fİkrri olan var mı
Ya kızlar ben mama sandalyesi almak istiyorum. Arkaya doğru yatırılanlardan.Pusetten atıyo kendini. Yatırarak verince de mamayı gırtlağına kaçırıyo ve bütün gün hıçkırıyo. Bİ de masa da bizimle oturursa daha bi aile oluruz gibi geliyo bana.Fİkrri olan var mı
evet ya ben de istiyorum ama nasıl birşey olacağına karar veremiyorum bi yandan da taşınabilir bişey mi olsa diyom malum hafta içi annemde e iki tane mi alcam bi de çko yer kaplıyorlar ya
Beaba Sandalye Yükselticisi - Anne ve Bebek - joker.com.tr
mama sandalyesi yerine şöyle birşey de güzel olabilir gibi geldi bana ne dersiniz kızlar
değişik güzel birşey gibi ama katlanıp çantada taşınır diyo oo nasıl oluyor anlamadım.birde bu yükseltici ise altına birşey koymak lazım
alttan ve arkadan sandalyeye sabitlemek için bağlantıları var canım.
hem çanta gibi katlanıyo hem her yerde sandalye bulabilineceği için çok pratik görünüyo bana
evet canimmmm merak etme benim bebisimde öyle! sadece bugün sabah degistirdim okadar! ne yiyor ne emiyor bi istahsizliktir gidiyor. sabah sadece 3 kasik mama yedi, aksamda sadeceeee 3 kasik püre yedi baska yok. simdide uyudu cadi. bezine baktim sabah koydugum gibi. suyu zaten hic sevmiyor. cayi meyve suyunu desen aynene öyle! iyice düzenimiz bozuldu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?