kızlar ya bişiy danışıcam sizlere eski işyerime yerime birini arıyolarmış bende yılbaşında olursa beni alırmısınız dedim patron hemen başlarsa gelsin demiş ihtiyacımız olmasa çalılşmam ama sizce kayananama bırakıp çalışmaya başlıyayımmı
ah be al işte benim en dertli olduğum konu öncelikle emziriyomusun canım sen oğluşu sonra kayınvalidenle aran nasıl anlaşabiliyomusunuz ??
Süt iznin var senin kanunen canım benim. Kaç aydı unuttum. O izni istediğin gibi kullanabilirsin. İstersen haftanın bir gününnü başaltabilirsin bile. Hiç bi şey de diyemez.
canım çalışma saatleride çok iyi olmasada yinede yaz için iyi bir saat 7 bide oğlun niye soğusun senden olurmu öle şey sakın öle düşünme belkide daha bağlı olur seni özleyecek görünce mutlu oluca yanigündüz fazla emzirmiyorum sabah kalkınca emiyo sonra kahvaltı hazırlıyorum onu yediriyorum meyve suyu var yoğurdu var felan işte sabah 8 de çıkıcam evdev akşam 7 de evde olucam işyeride çok yakın bana yürüyerek gidip geliyorum yarım saat mesafede kaynanamda oğluma çok düşkün çok seviyor anlaşıyoruz işte
birde bebeğim ben onu bırakıcam ya gündüz hiç görmücek beni benden sıoğurmu
cnm ben işten çıkış yaptım bidaha çalışmıcam die
bütüğn haklarımı kaybettim yani
Hayır canım benim ne olursa olsun senin süt iznin var. Hak kaybetme diye bi şey yok.
havvacım ben de ilk aylarda puseti kullanıyordum ama 3 aylıkken bi attı kendini aşağı bi daha yolladım onu arabaya..Ya kızlar ben mama sandalyesi almak istiyorum. Arkaya doğru yatırılanlardan.Pusetten atıyo kendini. Yatırarak verince de mamayı gırtlağına kaçırıyo ve bütün gün hıçkırıyo. Bİ de masa da bizimle oturursa daha bi aile oluruz gibi geliyo bana.Fİkrri olan var mı
kızlar ya bişiy danışıcam sizlere eski işyerime yerime birini arıyolarmış bende yılbaşında olursa beni alırmısınız dedim patron hemen başlarsa gelsin demiş ihtiyacımız olmasa çalılşmam ama sizce kayananama bırakıp çalışmaya başlıyayımmı
havvacım ben de ilk aylarda puseti kullanıyordum ama 3 aylıkken bi attı kendini aşağı bi daha yolladım onu arabaya..
hemen fisher price cok fonksiyonlu ana kucagı aldım hem sallanıyor hem sabit sandalye oluyor hem yatıyor hem dikoturuyor onda oturtuyorum besliyorum geniş ve ferah da salanan sandalye aynı zamanda cok kullanılıslı ..tavsiye ederim...ikinci elleri de uygun fiyatlı.
gündüz fazla emzirmiyorum sabah kalkınca emiyo sonra kahvaltı hazırlıyorum onu yediriyorum meyve suyu var yoğurdu var felan işte sabah 8 de çıkıcam evdev akşam 7 de evde olucam işyeride çok yakın bana yürüyerek gidip geliyorum yarım saat mesafede kaynanamda oğluma çok düşkün çok seviyor anlaşıyoruz işte
birde bebeğim ben onu bırakıcam ya gündüz hiç görmücek beni benden sıoğurmu
Süt iznin var senin kanunen canım benim. Kaç aydı unuttum. O izni istediğin gibi kullanabilirsin. İstersen haftanın bir gününnü başaltabilirsin bile. Hiç bi şey de diyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?