2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

mama koltuğunu bende çok istiyorum ama dediğiniz gibi çokk yer kaplıyo eee büyüdüklerindee nereye koyma derdi var ama o olursada daha kolay ve güzel yiyolar karışığım yani bende

kızlar ya bişiy danışıcam sizlere eski işyerime yerime birini arıyolarmış bende yılbaşında olursa beni alırmısınız dedim patron hemen başlarsa gelsin demiş ihtiyacımız olmasa çalılşmam ama sizce kayananama bırakıp çalışmaya başlıyayımmı

bu eve kurulan salıncalardan aldık ne acayip yer kaplıyo oda attım onu balkona alamıyorum içeriye bile sevmedide ayrıca oraya koyarım 1 2 iş yaparım dedim ama nerde oda elimizde patladı bide bu daha buna benzer neler var haa daha bide örümcek var bisikleti olacak hiç bitmiyo anacım hiçç

ah be al işte benim en dertli olduğum konu öncelikle emziriyomusun canım sen oğluşu sonra kayınvalidenle aran nasıl anlaşabiliyomusunuz ??

ah be al işte benim en dertli olduğum konu öncelikle emziriyomusun canım sen oğluşu sonra kayınvalidenle aran nasıl anlaşabiliyomusunuz ??

gündüz fazla emzirmiyorum sabah kalkınca emiyo sonra kahvaltı hazırlıyorum onu yediriyorum meyve suyu var yoğurdu var felan işte sabah 8 de çıkıcam evdev akşam 7 de evde olucam işyeride çok yakın bana yürüyerek gidip geliyorum yarım saat mesafede kaynanamda oğluma çok düşkün çok seviyor anlaşıyoruz işte

birde bebeğim ben onu bırakıcam ya gündüz hiç görmücek beni benden sıoğurmu

Son düzenleme:
Esmacım bak kaynananla aran da iyiymiş. Ben Esra 2 aylık oldu çalışmaya başladım. Büyüdü mü daha zor ayrılması. Senden soğumaz saçmalama. Annesisin sen onun..Bence çalış canım. Kafan da dağılır hem.

evet cnm haklısın kaynanam yaşlı ama oğluma bakarken dinçlesiyo kadın :)
şimdi görümcemde gelsin bide konuşucam inş. öğlen arası yanımada getirirler emzireyim die patron dışarda oluyo gelende o arada getirtirim çocuğu die düşünüyorum bide pimpiriklilik etmese gelsin demiş patronum yanında 6 sene durdum biliyo çok pimpirikliyim çocuk için izin isticemi bilir baştan şart koydu işte :)

Süt iznin var senin kanunen canım benim. Kaç aydı unuttum. O izni istediğin gibi kullanabilirsin. İstersen haftanın bir gününnü başaltabilirsin bile. Hiç bi şey de diyemez.

Süt iznin var senin kanunen canım benim. Kaç aydı unuttum. O izni istediğin gibi kullanabilirsin. İstersen haftanın bir gününnü başaltabilirsin bile. Hiç bi şey de diyemez.

cnm ben işten çıkış yaptım bidaha çalışmıcam die
bütüğn haklarımı kaybettim yani

canım çalışma saatleride çok iyi olmasada yinede yaz için iyi bir saat 7 bide oğlun niye soğusun senden olurmu öle şey sakın öle düşünme belkide daha bağlı olur seni özleyecek görünce mutlu oluca yani
cnm ben işten çıkış yaptım bidaha çalışmıcam die
bütüğn haklarımı kaybettim yani

Hayır canım benim ne olursa olsun senin süt iznin var. Hak kaybetme diye bi şey yok.

aynen havva doğru söylüyo hakların ölmez yeniden işe giriyosun sütlüsün yani her hakka sahipsin

havvacım ben de ilk aylarda puseti kullanıyordum ama 3 aylıkken bi attı kendini aşağı bi daha yolladım onu arabaya..
hemen fisher price cok fonksiyonlu ana kucagı aldım hem sallanıyor hem sabit sandalye oluyor hem yatıyor hem dikoturuyor onda oturtuyorum besliyorum geniş ve ferah da salanan sandalye aynı zamanda cok kullanılıslı ..tavsiye ederim...ikinci elleri de uygun fiyatlı.

Senin işin rahattı bencede çalışabilirsin ama istifa etmek kötü olmuş bak tüm hakların gitti dimi şimdi tazminat falan tühh.sende patrona şart koy bn süt veriyorum haftada 1 gün olarak süt iznimi kullanayım hem hastane kontrol işlerimi o gün kullanırım bebeğimede kayınvalidem bakacak oda kendi işlerini o gün yapar de bakalım ne diyecek.

aaa amma çok foksiyonu varmış hakikaten.

Esmacım madem kaynan bakar iyi anlaşıyormuşsunuz. Gündüzleri pek emzirmiyorsan zaten öğlen getirirler yanına ne güzel çolur. Hem sen de kafanı dağıtırsın oğlun için daha da iyi olabilir. Sen onun annesisin soğur mu hiç akşam gittiğinde kucağına atlıcak benimki öyle yapıyor bak

1 yaşına kadar canım süt izni.

canım oğluna hazır bakacak birini bulmuşken çalış bence de.sonuçta evde oğlun için kalıyosan, yine oğlun için çalışacaksın..niye soğusun saçmalama..tek annesi çalışan senin oğlun değil ya..akşam geldiğinde gülerek karşılar seni merak etme. dert tasa kalmıyo o zaman..
şimdi zor geliyordur sana aslında işe başlamak daha doğrusu oğlunu bırakmak. ilk işe başladığında da aklın hep evde kalır ama inan zamanla alışıyo insan..biz nasıl alıştık baksana..ben de 2 aylıkken bırakmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…