2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bi gazate okuyayım dedim içim karardi valla.

evdekşi şişme havuzun üzerine anne salıncak yapmış ve gece uyurken bebek düşmüş daha 4 aylık gerizekalı kadın.havuzun üstünde salıncağın ne işi var. valla içim şişti

esmacım seni anlıyorum canım bende kasımda başlıcam benim iş saatlerimde sabah 9 da gitcem öğlen 12-2 arası gelicem akşamda erken çıkıcam öyle anlaştık

Ek gıda tpiğine fazla uğrayan yok bugün. o yüzden burdan sorayım dedim. Acil cevap verirsseniz sevinirim. İlk defa patates püresi yapıp vercem esra ya. Patatsleri bütün mü haşlamalıyım. Bİ de anne sütüyle sulandırcam püreyi olur mu?

Patatesleri soyduktan sonra 5-6 parçaya bölebilirsin.patatesler bayağı ılınınca anne sütü ile yap ki çürümesin olur herhalde ama bence direk tadını alsın patatesin kendi suyu ile sulandır derim.

geldım kızlar.
ewı temızledım ohhhhhhh mis gibi oldu aşşağı indim yemek yedimn duşumu aldım kızımı doyurdum akşam yemeğini de kolayladım geldim...
ipek uyuyo sımdı salıncagında bende vakıt kaybetmeden kendımı buraya attım

Serapçım canım Derinin doğum tarihini ver de sana bi ticker yapayım sevabıma kız. Daha hamile görünüyon doğurtayım seni bi :)

Havvacım allah razı olsun canım daha öncede söylemiştim atlanmıştı 27\01\2010
sıkı durun doğurucam az sonraa:)))))))))))9

Zeynep hoşgeldin canım ohhh mis gibi kokmuştur her yer bende dün yaptım valla ama sanki gene heryer heryerde anlamıyorum ben bu işi

bende izindeyken temizlik yaptım ama 2 gün yerimden kalkamadım resmen .halıları hep yıkamada yıkatıyordum bu sefer yollukları evde yıkıyayım doğum sonrası kirlendiler bide açık reng annemlerin balkonda yıkadım fırçala fırçala kollarım koptu valla 2 gün felçli gibiydim ama bittide rahatladım.

Zeynep hoşgeldin canım ohhh mis gibi kokmuştur her yer bende dün yaptım valla ama sanki gene heryer heryerde anlamıyorum ben bu işi

nankör ev işi işte nolucak.
yap yap arkanı dön yine batmış :mymeka:
bide demiyomu bizim adam akşama kadar evde napıyosun ki diye valla üstüne atlayasım geliyo Çok üzgünüm çoook

merhaba güzel şubat anneleri opuyorumnanaktan
hepimize şu mübarek 3 ayları yuvalarımızda huzurla eşlerimizin ve çocuklarımızın yüzüne bakınca mutlu olacağımız, ruh haliyle geçirmemizi nasip etsin Allahım!
pazar günü berat kandili
tüm duaların kabul olduğu gece
nolur yavrularımıza dua edelim
şurda birlikte birşeyler paylaşıyoruz hepimiz bu dünyada bebişlerimiz acı çekmesin rahat huzurlu olsun diye uğraşıyoruz.
sivrisinek ısıracak diye sabaha kadar 30 kere tatlı uykumu böldüğümüz yavrularımızın ateşte iğne ucu kadar yerlerinin yanmasını ister miyiz?!
o masum meleklerin öteki dünyalarını unutmayalım. Allahım onları cehennem azabından korusun diye sürekli dua edelim, özellikle de her duanın kabul olduğu beraat gecesinde.
tabi önce temiz bir ağızla dua etmek için ağzımızı temizleyelim. ağzımızı tövbeyle temizleyelim opuyorumnanaktan
aklımıza gelen her an dua edelim masumlarımız için

sen derin temizliğe girmişsin benimki haftalıktı kız...
zaten komple derin bi temizlik taşınırken yapıldı.
standart supurge aç süpür,ardından sil,toz al,dolapları düzenle,wc yi cifle,banyoyu temizle,ütü derken bittim yani seni hiç düşünemiyorum ohaoldumsmile

Akpakcım güzel dileklerin için sağol canım evet hepimize dua edelim allah yavrularımız uzun ömürler mutlu sağlıklı hayırlı evlatlar olmalarını nasib etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…