ne güzel demişsin ağzın dilin dert görmesin opuyorumnanaktanmerhaba güzel şubat anneleri opuyorumnanaktan
hepimize şu mübarek 3 ayları yuvalarımızda huzurla eşlerimizin ve çocuklarımızın yüzüne bakınca mutlu olacağımız, ruh haliyle geçirmemizi nasip etsin Allahım!
pazar günü berat kandili
tüm duaların kabul olduğu gece
nolur yavrularımıza dua edelim
şurda birlikte birşeyler paylaşıyoruz hepimiz bu dünyada bebişlerimiz acı çekmesin rahat huzurlu olsun diye uğraşıyoruz.
sivrisinek ısıracak diye sabaha kadar 30 kere tatlı uykumu böldüğümüz yavrularımızın ateşte iğne ucu kadar yerlerinin yanmasını ister miyiz?!
o masum meleklerin öteki dünyalarını unutmayalım. Allahım onları cehennem azabından korusun diye sürekli dua edelim, özellikle de her duanın kabul olduğu beraat gecesinde.
tabi önce temiz bir ağızla dua etmek için ağzımızı temizleyelim. ağzımızı tövbeyle temizleyelim opuyorumnanaktan
aklımıza gelen her an dua edelim masumlarımız için
Valla benimde koltuklar falan silinmek istiyo perdeleri mevlütte yıkattaım yıkanması lasım mutfak dolapları silincek offff günlük işleri yapıyoruzda bunlar esas işler valla haftaya bi kadın ayarlıcam ben yapamamkii herkeste hastaaa
merhaba güzel şubat anneleri opuyorumnanaktan
hepimize şu mübarek 3 ayları yuvalarımızda huzurla eşlerimizin ve çocuklarımızın yüzüne bakınca mutlu olacağımız, ruh haliyle geçirmemizi nasip etsin Allahım!
pazar günü berat kandili
tüm duaların kabul olduğu gece
nolur yavrularımıza dua edelim
şurda birlikte birşeyler paylaşıyoruz hepimiz bu dünyada bebişlerimiz acı çekmesin rahat huzurlu olsun diye uğraşıyoruz.
sivrisinek ısıracak diye sabaha kadar 30 kere tatlı uykumu böldüğümüz yavrularımızın ateşte iğne ucu kadar yerlerinin yanmasını ister miyiz?!
o masum meleklerin öteki dünyalarını unutmayalım. Allahım onları cehennem azabından korusun diye sürekli dua edelim, özellikle de her duanın kabul olduğu beraat gecesinde.
tabi önce temiz bir ağızla dua etmek için ağzımızı temizleyelim. ağzımızı tövbeyle temizleyelim opuyorumnanaktan
aklımıza gelen her an dua edelim masumlarımız için
selam kızlar.. bu aralar maşallahınız var. burayı kalabalık görmek ne hoşşş.
dün yazdıklarınızı okuyana kadar canım çıktı. bi türlü işlerim bitmiyor ki sohbete katılayım. neyse molalarda damlarım ben de.
dün Miray ve benim saçlarımızı kestirdik. ohh rahatladım valla: ağırlık taşıyormuşum resmen. annemler gitti yarın da halamlar gelcek: hazırlık yapmam gerek, bi de temizlik. çamaşır zaten hiç bitmiyor.
geçmişe de bakayım ara ara. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
zeynep şu sodalı böreği merak etteim hee: aldım tarifi yapıcam. cokacimcoook
ahhh deryacığım içimi ferahlattın valla ağzına yüreğine sağlık .Rabbim hepimizin duasını kabul etsin yavrularımızı korusun.evimize huzur versin eşimize bize çalışma güçü saglık versin.(ben bide hep babamın evinede dua ederim babamın evinede inşallah )
konusu açılmışken Allah'tan bir şey isterken ayy şuda buda diye ağzımıza gelmez ya hepşeyi iste sen istemeyi bileceksin ki Rabbimde versin bi yerde dinlemiştim.isteyin kızlar Rabbim buyük inşallah tüm kalbimizden geçenleri verecektir en başta huzurr.
yabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
sen derin temizliğe girmişsin benimki haftalıktı kız...
zaten komple derin bi temizlik taşınırken yapıldı.
standart supurge aç süpür,ardından sil,toz al,dolapları düzenle,wc yi cifle,banyoyu temizle,ütü derken bittim yani seni hiç düşünemiyorum ohaoldumsmile
selam kızlar.. bu aralar maşallahınız var. burayı kalabalık görmek ne hoşşş.
dün yazdıklarınızı okuyana kadar canım çıktı. bi türlü işlerim bitmiyor ki sohbete katılayım. neyse molalarda damlarım ben de.
dün Miray ve benim saçlarımızı kestirdik. ohh rahatladım valla: ağırlık taşıyormuşum resmen. annemler gitti yarın da halamlar gelcek: hazırlık yapmam gerek, bi de temizlik. çamaşır zaten hiç bitmiyor.
geçmişe de bakayım ara ara. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
zeynep şu sodalı böreği merak etteim hee: aldım tarifi yapıcam. cokacimcoook
niye tek tek yazdın kız günlik işler desende anlardım ben alsanaalsanasmile
ahha kazıttın mı saçlarını.gür sağlıklı çıksın saçları inşallah.
sende güle güle kullan canım.bu ne kız annem gitti halam gelecek.kociş seni sopa ile kovalıyacak.
ay burcu koptum açık açık yaziyim detay veriyim dedim anladın sen onu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pj m m xvbvgbbthnxdxjdghdxhcghxxbbbbbbbc
ipekten teyzoşlara mesaj vaR kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Ne diyonn kuşum annen mi dövdü adresi ver geliyoruz kuzummmm.klava:
Hayır canım benim ne olursa olsun senin süt iznin var. Hak kaybetme diye bi şey yok.
canım çalışma saatleride çok iyi olmasada yinede yaz için iyi bir saat 7 bide oğlun niye soğusun senden olurmu öle şey sakın öle düşünme belkide daha bağlı olur seni özleyecek görünce mutlu oluca yani
aynen havva doğru söylüyo hakların ölmez yeniden işe giriyosun sütlüsün yani her hakka sahipsin
Senin işin rahattı bencede çalışabilirsin ama istifa etmek kötü olmuş bak tüm hakların gitti dimi şimdi tazminat falan tühh.sende patrona şart koy bn süt veriyorum haftada 1 gün olarak süt iznimi kullanayım hem hastane kontrol işlerimi o gün kullanırım bebeğimede kayınvalidem bakacak oda kendi işlerini o gün yapar de bakalım ne diyecek.
aaa amma çok foksiyonu varmış hakikaten.
Esmacım madem kaynan bakar iyi anlaşıyormuşsunuz. Gündüzleri pek emzirmiyorsan zaten öğlen getirirler yanına ne güzel çolur. Hem sen de kafanı dağıtırsın oğlun için daha da iyi olabilir. Sen onun annesisin soğur mu hiç akşam gittiğinde kucağına atlıcak benimki öyle yapıyor bak
1 yaşına kadar canım süt izni.
canım oğluna hazır bakacak birini bulmuşken çalış bence de.sonuçta evde oğlun için kalıyosan, yine oğlun için çalışacaksın..niye soğusun saçmalama..tek annesi çalışan senin oğlun değil ya..akşam geldiğinde gülerek karşılar seni merak etme. dert tasa kalmıyo o zaman..
şimdi zor geliyordur sana aslında işe başlamak daha doğrusu oğlunu bırakmak. ilk işe başladığında da aklın hep evde kalır ama inan zamanla alışıyo insan..biz nasıl alıştık baksana..ben de 2 aylıkken bırakmıştım..
esmacım seni anlıyorum canım bende kasımda başlıcam benim iş saatlerimde sabah 9 da gitcem öğlen 12-2 arası gelicem akşamda erken çıkıcam öyle anlaştık
canlarım sağolun çok zoruma gidio bırakmak kıyamıyorum ama eşim asgari ücret alıyo iş olmadığı için kendi mesleğinide yapamıyo bende mecburen çalışmak zorundayım
süt izini diyemem çünkü adama ben çıkıcam dedim tazminatımın birazını ödedi işsizllik maaşını ayarladı şimdi eleman arıyomuş bende ben geleyim dedim oda pimpiriklik yapmassan gel dedi çocuk için habire izin almıcan die de şart koyuyo baştan keşke hiç çıkcam demeseydim
canım tazminat hakkım yanmadı adam ödücekti hatta birazını ödedi de yani ben tekrar geri dönmek istiyorum şart koyamam yani oyunmu oynuyon dicek adam
hepiniz sağolun biraz cesaretlendim şimdi kendi annemle bi konuşayım 2 3 ay idare ederim sonra kaynanan bakar dedi ozamanda biraz büyümüş olur işte hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?