2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel demişsin ağzın dilin dert görmesin opuyorumnanaktan

Valla benimde koltuklar falan silinmek istiyo perdeleri mevlütte yıkattaım yıkanması lasım mutfak dolapları silincek offff günlük işleri yapıyoruzda bunlar esas işler valla haftaya bi kadın ayarlıcam ben yapamamkii herkeste hastaaa

al bi kadın canım bende 2-3 ayda bi alıyorum yapmasına yaparım ıpegı kayınvalıme bırakıp ama sonra yorgunluktan bıtıyorum kolumu kaldırcak halım olmuyo

zeynepb, c*a*n*d*y+, mydarling+, XSIDE+, ebruderin+, HavvaEsen+, akpak+, fatos0808+

oh oh ne güzel sositososito

selam kızlar.. bu aralar maşallahınız var. burayı kalabalık görmek ne hoşşş.
dün yazdıklarınızı okuyana kadar canım çıktı. bi türlü işlerim bitmiyor ki sohbete katılayım. neyse molalarda damlarım ben de.

dün Miray ve benim saçlarımızı kestirdik. ohh rahatladım valla: ağırlık taşıyormuşum resmen. annemler gitti yarın da halamlar gelcek: hazırlık yapmam gerek, bi de temizlik. çamaşır zaten hiç bitmiyor.

geçmişe de bakayım ara ara. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
zeynep şu sodalı böreği merak etteim hee: aldım tarifi yapıcam. cokacimcoook

ahhh deryacığım içimi ferahlattın valla ağzına yüreğine sağlık .Rabbim hepimizin duasını kabul etsin yavrularımızı korusun.evimize huzur versin eşimize bize çalışma güçü saglık versin.(ben bide hep babamın evinede dua ederim babamın evinede inşallah )
konusu açılmışken Allah'tan bir şey isterken ayy şuda buda diye ağzımıza gelmez ya hepşeyi iste sen istemeyi bileceksin ki Rabbimde versin bi yerde dinlemiştim.isteyin kızlar Rabbim buyük inşallah tüm kalbimizden geçenleri verecektir en başta huzurr.
yabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

yap kuşum afiyet bal şeker olsun :ecrin_bebek:

aminnn

niye tek tek yazdın kız günlik işler desende anlardım ben alsanaalsanasmile

ahha kazıttın mı saçlarını.gür sağlıklı çıksın saçları inşallah.

sende güle güle kullan canım.bu ne kız annem gitti halam gelecek.kociş seni sopa ile kovalıyacak.

ay burcu koptum açık açık yaziyim detay veriyim dedim anladın sen onu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay burcu koptum açık açık yaziyim detay veriyim dedim anladın sen onu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
pj m m xvbvgbbthnxdxjdghdxhcghxxbbbbbbbc
ipekten teyzoşlara mesaj vaR kaydirigubbakcemile3

Ne diyonn kuşum annen mi dövdü adresi ver geliyoruz kuzummmm.klava:

Hayır canım benim ne olursa olsun senin süt iznin var. Hak kaybetme diye bi şey yok.

canlarım sağolun çok zoruma gidio bırakmak kıyamıyorum ama eşim asgari ücret alıyo iş olmadığı için kendi mesleğinide yapamıyo bende mecburen çalışmak zorundayım

süt izini diyemem çünkü adama ben çıkıcam dedim tazminatımın birazını ödedi işsizllik maaşını ayarladı şimdi eleman arıyomuş bende ben geleyim dedim oda pimpiriklik yapmassan gel dedi çocuk için habire izin almıcan die de şart koyuyo baştan keşke hiç çıkcam demeseydim

canım tazminat hakkım yanmadı adam ödücekti hatta birazını ödedi de yani ben tekrar geri dönmek istiyorum şart koyamam yani oyunmu oynuyon dicek adam

esmacım seni anlıyorum canım bende kasımda başlıcam benim iş saatlerimde sabah 9 da gitcem öğlen 12-2 arası gelicem akşamda erken çıkıcam öyle anlaştık

hepiniz sağolun biraz cesaretlendim şimdi kendi annemle bi konuşayım 2 3 ay idare ederim sonra kaynanan bakar dedi ozamanda biraz büyümüş olur işte hayırlısı artık

o zaman hiç zora koşma Esma aramızda işinden en memnun sendin nerdeyse.Eşine destek ol bencede bak hepimiz bırakıp geliyoruz ki ağlıyarak geldim ilk 2 gün işe sonra alışıyorsun hee keşke durumunuz olsada çalışmasan ama oğlun içinse çalışılır bak annende destek verecek.o zaman Patronun tazminatını ödemeye devam etsin yani tazminatını ödesin süt izninden sende mecbur vazgeçeceksin.ama zaten ben doğum yaptım simdi başka bi iş yerine gitsem ben yeni doğurdum iznim var desem vermezki eski işe devam ettiğimiz için kullanabiliyoruz.adam seni mağdur etmemiş sende tazminatını al işine devam et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…