selam kızlar.. bu aralar maşallahınız var. burayı kalabalık görmek ne hoşşş.
dün yazdıklarınızı okuyana kadar canım çıktı. bi türlü işlerim bitmiyor ki sohbete katılayım. neyse molalarda damlarım ben de.
dün Miray ve benim saçlarımızı kestirdik. ohh rahatladım valla: ağırlık taşıyormuşum resmen. annemler gitti yarın da halamlar gelcek: hazırlık yapmam gerek, bi de temizlik. çamaşır zaten hiç bitmiyor.
geçmişe de bakayım ara ara. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
zeynep şu sodalı böreği merak etteim hee: aldım tarifi yapıcam. cokacimcoook
o zaman hiç zora koşma Esma aramızda işinden en memnun sendin nerdeyse.Eşine destek ol bencede bak hepimiz bırakıp geliyoruz ki ağlıyarak geldim ilk 2 gün işe sonra alışıyorsun hee keşke durumunuz olsada çalışmasan ama oğlun içinse çalışılır bak annende destek verecek.o zaman Patronun tazminatını ödemeye devam etsin yani tazminatını ödesin süt izninden sende mecbur vazgeçeceksin.ama zaten ben doğum yaptım simdi başka bi iş yerine gitsem ben yeni doğurdum iznim var desem vermezki eski işe devam ettiğimiz için kullanabiliyoruz.adam seni mağdur etmemiş sende tazminatını al işine devam et canım.
Sağol Esracım ben biliyorum onu ama biraz pahalı. Dediğin gibi ikinci el bakmak lazım
Senin işin rahattı bencede çalışabilirsin ama istifa etmek kötü olmuş bak tüm hakların gitti dimi şimdi tazminat falan tühh.sende patrona şart koy bn süt veriyorum haftada 1 gün olarak süt iznimi kullanayım hem hastane kontrol işlerimi o gün kullanırım bebeğimede kayınvalidem bakacak oda kendi işlerini o gün yapar de bakalım ne diyecek.
aaa amma çok foksiyonu varmış hakikaten.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...begine-uyku-icin-atarax-surup-iciren-var.html
anam mıllet kafayı mı yemiş yaaaa
kaydirigubbakcemile3selam kıslar bende yeni bitirdim işlerimi temizlik neyim yaptım alarayı yıkadım uyutttum geçmişi okudum geldim.birikmiş gene maşallah pek haraketli bura bikaç gündür.
hafiften dişim ağrıyo inşallah artmaz ağrısı diş ağrısı çok feci bişi ya başka hiçbişeye benzemii.
neyse benim kız yıkadımdı demin havlusunun üstünde duruyodu kıyafetini almak için döndüm sırtımı yapıverdi kakasını havlunun üstüne her yer battı yüzüme bakıp gülüyo bide hanımefendi şirinlik yapıo koslaya kuvvet artık sempatiksalakcinni
zeynep bende deniycem börekini güzel görünüyo tarifinden
bu arada herkese hayırlı cumalar
ohaoldumsmileyazık bence çok bunalmış ve ne yapacağını bilmiyor.
ayy ömer de bayılıyor tuşlara basıp ekrana bakmaya bugün en son saç arttırıcı diye bir reklama tıklamıs bir de geldiğimde mayolara bikinili kızlara bakıyordu nasıl acmıssa sağdaki soldaki reklamlara tıklıyor laptpun tam da ortasına elini koyuyor..pj m m xvbvgbbthnxdxjdghdxhcghxxbbbbbbbc
ipekten teyzoşlara mesaj vaR kaydirigubbakcemile3
ayy ömer de bayılıyor tuşlara basıp ekrana bakmaya bugün en son saç arttırıcı diye bir reklama tıklamıs bir de geldiğimde mayolara bikinili kızlara bakıyordu nasıl acmıssa sağdaki soldaki reklamlara tıklıyor laptpun tam da ortasına elini koyuyor..heryeri açıyor..bilgisayar kurdu mu oldu ne..:)
selam kıslar bende yeni bitirdim işlerimi temizlik neyim yaptım alarayı yıkadım uyutttum geçmişi okudum geldim.birikmiş gene maşallah pek haraketli bura bikaç gündür.
hafiften dişim ağrıyo inşallah artmaz ağrısı diş ağrısı çok feci bişi ya başka hiçbişeye benzemii.
neyse benim kız yıkadımdı demin havlusunun üstünde duruyodu kıyafetini almak için döndüm sırtımı yapıverdi kakasını havlunun üstüne her yer battı yüzüme bakıp gülüyo bide hanımefendi şirinlik yapıo koslaya kuvvet artık sempatiksalakcinni
evet canım memnundum çok bi 5 sene daha çalışırım adamla çok iyi çünkü
ama tazminat meselesi neolucak bilmiyorum :) inş. verir
başka bi iştede çalışamam sanırım bu işe başlayınca açıktım orda kapandım
biryere girsem başını aç dicekler felan inş başlıcam
pj m m xvbvgbbthnxdxjdghdxhcghxxbbbbbbbc
ipekten teyzoşlara mesaj vaR kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...begine-uyku-icin-atarax-surup-iciren-var.html
anam mıllet kafayı mı yemiş yaaaa
kızlar bu arada ıpegın verem aşısı oldugu yerden 2 gundur ıltıhap akıyo
nasıl şiş kızarık...
dun dr ıle gorustum elını yıka hafıften ovala ıhtıhabını akıt komple
alkollu pamukla sıl
ustune bepanten sur dedı
yaptım ama o ıltıhabı akıtana kadar agladı ınledı durmadı hıc
ardından sıldım krem surdum
bugun şişi inmiş normale donmustu
selam kıslar bende yeni bitirdim işlerimi temizlik neyim yaptım alarayı yıkadım uyutttum geçmişi okudum geldim.birikmiş gene maşallah pek haraketli bura bikaç gündür.
ayy ömer de bayılıyor tuşlara basıp ekrana bakmaya bugün en son saç arttırıcı diye bir reklama tıklamıs bir de geldiğimde mayolara bikinili kızlara bakıyordu nasıl acmıssa sağdaki soldaki reklamlara tıklıyor laptpun tam da ortasına elini koyuyor..heryeri açıyor..bilgisayar kurdu mu oldu ne..:)
kapalılar çok yerde çalışıyor öyle düşünme ama heryer cadı kazanı alıştığın sevdiğin bir yer bence devam et tabii karar senin ama düzgün işte bulunmuyor artık ekmek aslanın ağzında iş buluyorsun paranı vermiyorlar bunlarda var.
kaydirigubbakcemile3
o yapcak sen temızlıcen ısın ne kaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmile
Sanada hayırlı cumalar canım nerdeyse cumartesiye gireceğiz hoş geldin.
ee fazla dinç gördü seni galiba bi kaka yapayımda azcık daha yorul demiş .ne zaman ne yapacaklarını biliyorlar.
kapalılar çok yerde çalışıyor öyle düşünme ama heryer cadı kazanı alıştığın sevdiğin bir yer bence devam et tabii karar senin ama düzgün işte bulunmuyor artık ekmek aslanın ağzında iş buluyorsun paranı vermiyorlar bunlarda var.
dünyanın en kısa fıkrası :
4-5 kadın biraraya gelmiş,sessizce oturuyorlarmış :) kaydirigubbakcemile3
Ayy nerden buluyon bunları Candy yaaa Geçen topiğine de çok güldüm
bızım topıgı gormemısler heralde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?