2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız kestilermi bebişinin saçını ben gönderdim babasıyla kesmediler
güle güle uzatın gür olsun bebenin saçı

kızlar bu arada ıpegın verem aşısı oldugu yerden 2 gundur ıltıhap akıyo
nasıl şiş kızarık...
dun dr ıle gorustum elını yıka hafıften ovala ıhtıhabını akıt komple
alkollu pamukla sıl
ustune bepanten sur dedı
yaptım ama o ıltıhabı akıtana kadar agladı ınledı durmadı hıc
ardından sıldım krem surdum
bugun şişi inmiş normale donmustu

selam kıslar bende yeni bitirdim işlerimi temizlik neyim yaptım alarayı yıkadım uyutttum geçmişi okudum geldim.birikmiş gene maşallah pek haraketli bura bikaç gündür.
hafiften dişim ağrıyo inşallah artmaz ağrısı diş ağrısı çok feci bişi ya başka hiçbişeye benzemii.
neyse benim kız yıkadımdı demin havlusunun üstünde duruyodu kıyafetini almak için döndüm sırtımı yapıverdi kakasını havlunun üstüne her yer battı yüzüme bakıp gülüyo bide hanımefendi şirinlik yapıo koslaya kuvvet artık sempatiksalakcinni
zeynep bende deniycem börekini güzel görünüyo tarifinden

bu arada herkese hayırlı cumalar

evet canım memnundum çok bi 5 sene daha çalışırım adamla çok iyi çünkü
ama tazminat meselesi neolucak bilmiyorum :) inş. verir
başka bi iştede çalışamam sanırım bu işe başlayınca açıktım orda kapandım
biryere girsem başını aç dicekler felan inş başlıcam

Sağol Esracım ben biliyorum onu ama biraz pahalı. Dediğin gibi ikinci el bakmak lazım

valla evet tepe tepe de kullanıyoruz hem makinada cıkarılıp yıkanıyor her yer seftali kayısı vs. oldugu için bzde cıkarıp cıkaıp yıkıyorum hemen de kuruyor.. cok memnun kaldım ama zaten almadan once cocuga bişey kırk kere arastırıyorum yoksa cok pahalı cocuk urunleri alıyorsun elinde kalıyor..oyun halısıını almadım ben mesela ama arkadasın oglu buyudu o verdi.. para kıyıp almaya değmez o kadar para etmez bence ya..yine onlarda bi çeşit anakucagı vardı orada denedik önce baktım bizimki sevdi hoop araştırdım ondan sonra bize uyacak bişey aldım..zaten veletler hemen buyuycek o zaman bizde sahibinden de falan satarız dimi..

kaydirigubbakcemile3
o yapcak sen temızlıcen ısın ne kaydirigubbakcemile3
yazık bence çok bunalmış ve ne yapacağını bilmiyor.
ohaoldumsmile

pj m m xvbvgbbthnxdxjdghdxhcghxxbbbbbbbc
ipekten teyzoşlara mesaj vaR kaydirigubbakcemile3
ayy ömer de bayılıyor tuşlara basıp ekrana bakmaya bugün en son saç arttırıcı diye bir reklama tıklamıs bir de geldiğimde mayolara bikinili kızlara bakıyordu nasıl acmıssa sağdaki soldaki reklamlara tıklıyor laptpun tam da ortasına elini koyuyor.. heryeri açıyor..bilgisayar kurdu mu oldu ne..:)

bıkınılı kızlar mı koptum
çapkın olucak desene kaydirigubbakcemile3

Sanada hayırlı cumalar canım nerdeyse cumartesiye gireceğiz hoş geldin.

ee fazla dinç gördü seni galiba bi kaka yapayımda azcık daha yorul demiş .ne zaman ne yapacaklarını biliyorlar.

kapalılar çok yerde çalışıyor öyle düşünme ama heryer cadı kazanı alıştığın sevdiğin bir yer bence devam et tabii karar senin ama düzgün işte bulunmuyor artık ekmek aslanın ağzında iş buluyorsun paranı vermiyorlar bunlarda var.

pj m m xvbvgbbthnxdxjdghdxhcghxxbbbbbbbc
ipekten teyzoşlara mesaj vaR kaydirigubbakcemile3

Ben de seni öptüm kuşummmm

Ya geçen kontrolde dr a tel açmış biri soruyodu. Büyükleere verlien bi uyku hapı varmış bebeğe vereyim mi diye... Valla sıyırmış insanlar.. Töbe töbe

Ayy kıyamam yaaa

Selam canım. Temizleyeceğiz işte ne yapalım Esra da annemin halısına çiş yapmıştı. Hayır titiz kadun namaz falan kılıyo halının üstünde olmuyo yani

Yerim ben o kurduuu

aynen öle canım yaa geçen çocuk hastanesine gittim çalışanlar dedikodudan işini yapamıyolardı bu yüzden devam edicem inş.

kaydirigubbakcemile3
o yapcak sen temızlıcen ısın ne kaydirigubbakcemile3

ohaoldumsmile

öyle cnmcım aman tek yapsında rahatlasın kuzum ben temizlerim hiç dert dğil

anca gelebildim cnm hoşbuldum

Havvacım teşekkür ederim doğutturdun beni ama ben bunu nasıl koyucağımı unuttum bi zahmet hatırlatırmısın:)))))))))))

Valla kızlar bu devirde zor yani tek kişi nasıl olucak hayat pahalı şimdi küçükler ama akılları biraz daha ersin ne yapcaz geleceğide düşünmek lasım .hee tabi gelecek için bebişlerimiz bırakmakta insana koymuyo değil hani yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…