herkese selam, sabahtan beri anca girebildim. ev işi yemek derken çok yoruldum. birde melis hanımı banyo yaptırdım karnını doyurdum şimdi uyuttum.
maşallah burası çok hareketli çok kalabalık sayfalar dolmuş yine....
eee herkes nasıl ne var ne yok??
c*a*n*d*y, HavvaEsen, hulen, prensesim380, XSIDE, akpak, canbahar herkeze merhaba...bende bugun acayip bi temvbelim temizlijk yapım dedim ama balkondaki çamaşırları bile toplayasım yok valla birde sabahdan beri benimki daha yeni uyudu hiç bişey yapmadım oturuyom öyle...
c*a*n*d*y, HavvaEsen, hulen, prensesim380, XSIDE, akpak, canbahar herkeze merhaba...bende bugun acayip bi temvbelim temizlijk yapım dedim ama balkondaki çamaşırları bile toplayasım yok valla birde sabahdan beri benimki daha yeni uyudu hiç bişey yapmadım oturuyom öyle...
Merhaba Ebrucum..
Ev işleri ve üstüne yeni döneme hazırlanacak bir sürü soru beni bekliyor. Hem ev hem okul hem esra ve ek gıda alıştırmaları. Dün öyle bunalmışımki 90 cc süt çıktı akşam
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnahhh deryacığım içimi ferahlattın valla ağzına yüreğine sağlık .Rabbim hepimizin duasını kabul etsin yavrularımızı korusun.evimize huzur versin eşimize bize çalışma güçü saglık versin.(ben bide hep babamın evinede dua ederim babamın evinede inşallah )
konusu açılmışken Allah'tan bir şey isterken ayy şuda buda diye ağzımıza gelmez ya hepşeyi iste sen istemeyi bileceksin ki Rabbimde versin bi yerde dinlemiştim.isteyin kızlar Rabbim buyük inşallah tüm kalbimizden geçenleri verecektir en başta huzurr.
yabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Akpakcım güzel dileklerin için sağol canım evet hepimize dua edelim allah yavrularımız uzun ömürler mutlu sağlıklı hayırlı evlatlar olmalarını nasib etsin inş.
amin kızlar sağolunne güzel demişsin ağzın dilin dert görmesin opuyorumnanaktan
kızlar bu arada ıpegın verem aşısı oldugu yerden 2 gundur ıltıhap akıyo
nasıl şiş kızarık...
dun dr ıle gorustum elını yıka hafıften ovala ıhtıhabını akıt komple
alkollu pamukla sıl
ustune bepanten sur dedı
yaptım ama o ıltıhabı akıtana kadar agladı ınledı durmadı hıc
ardından sıldım krem surdum
bugun şişi inmiş normale donmustu
Hoş geldin canım sen nasılsın
iyiyiz canım sen nasılsın?
hoşgeldin şekerim
Merhaba Ebrucum..
Ev işleri ve üstüne yeni döneme hazırlanacak bir sürü soru beni bekliyor. Hem ev hem okul hem esra ve ek gıda alıştırmaları. Dün öyle bunalmışımki 90 cc süt çıktı akşam
heheh valla bilmiyorum ya ben de görünce koptum ne bu daha bu yaşta diye..bıkınılı kızlar mı koptum
çapkın olucak desene kaydirigubbakcemile3
çok öptük sizi..Ben de seni öptüm kuşummmm
Ya geçen kontrolde dr a tel açmış biri soruyodu. Büyükleere verlien bi uyku hapı varmış bebeğe vereyim mi diye... Valla sıyırmış insanlar.. Töbe töbe
Ayy kıyamam yaaa
Selam canım. Temizleyeceğiz işte ne yapalım Esra da annemin halısına çiş yapmıştı. Hayır titiz kadun namaz falan kılıyo halının üstünde olmuyo yani
Yerim ben o kurduuu
bende burdayım aşkolsun alsanaalsanasmile
benden de eskısı gıbı cıkmıyor esra azalıyor gunden gune...
2-3 ogun emıyo anca bı sabahları dolu dolu karnını sutle doyuruyo onun dısında hep yemek ustune emıyor.
saolun kızlar.. geçmişi okuyayayım dedim ama oku oku bitmiyor.. maşallah diyim nazar değmesin hep böyle bol muhabbetli günlerimiz olsun....
bılmıyorum kı canım... bı yerden kapmıs ıltıhabı ama gectı sımdı cok sukur :Saruboceq:amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
evet herşeyi O'ndan istemek lazım. mesela otobüste arabada veya emzirirken evi temizlerken boş boş düşünceler sarıyor. kazanç edelim dua edelim alkisalkisalkis
amin kızlar sağolun
bir de rabbena okumak lazım
manası çok hoşuma gider:
Ey Rabbimiz! Bize dünyada da iyilik ver; ahirette de iyilik ver. Ve bizi cehennemin azabından koru.
özellikle kızım için okuyorum.
ay canım benim yaaaa
niye öyle olmuş ki????????????
hemşire bana burayı lifleme keseleme demişti. zaten kese yapmıyoruz da lifi bile hafifce sürüyorum ondan mı oldu acaba
ay çok üzüldüm şimdi yavruma
bir daha yaşamasın böylee birşey inşallah
anaaaaaa utu sever mısınAyy ütüyü ben severim. Ben ütünüzü yapayım siz benim evi temizleyin anacım olma mı... Bıcırlara da ben bakarımmm.
tembel gacı senı kaydirigubbakcemile3heheh valla bilmiyorum ya ben de görünce koptum ne bu daha bu yaşta diye..
çok öptük sizi..
yeni gelenler hoş geldiniz..
valla şekerim ben de coook tembelim sabahtan bi bamya yaptım o kadar gerisi yine ömere yemek yedirmece savaşı.. en son rezene içine bebe bisküvisini yedi ama mama yok..bir de evi süpüreyim diye başladım yarısını süpürdüm geldim... öff hiç yapasım yok temizlik...
görmemişim kusura bakma canım...valla sıcakdan ben çok bunaldım ne dıarı çıkılıyo ne evde duruluyo hiç değilse kışın soğuk diyoz ona göre ısınmaya çalışıyoz sıcağa fazla çarede yok ne bilim kış gelsin demeye başladım ben.
Canım ben tatile çıktığımdan beri içsin içmesin 150 cc sağıyorum azalmasın diye. İçtiğini içer içmediğini dökerim. Ama dün başkaydı ya. Sen de sağıyosun galiba. Öyle yap. Fazla sağ ki azalmasın
AMİİİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?