2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam, sabahtan beri anca girebildim. ev işi yemek derken çok yoruldum. birde melis hanımı banyo yaptırdım karnını doyurdum şimdi uyuttum.
maşallah burası çok hareketli çok kalabalık sayfalar dolmuş yine....
eee herkes nasıl ne var ne yok??

c*a*n*d*y, HavvaEsen, hulen, prensesim380, XSIDE, akpak, canbahar herkeze merhaba...bende bugun acayip bi temvbelim temizlijk yapım dedim ama balkondaki çamaşırları bile toplayasım yok valla birde sabahdan beri benimki daha yeni uyudu hiç bişey yapmadım oturuyom öyle...

bende burdayım aşkolsun alsanaalsanasmile

Merhaba Ebrucum..
Ev işleri ve üstüne yeni döneme hazırlanacak bir sürü soru beni bekliyor. Hem ev hem okul hem esra ve ek gıda alıştırmaları. Dün öyle bunalmışımki 90 cc süt çıktı akşam

hoşgeldin merhaba cnm sıcaktan insanın hiçbişi yapası gelmiyoki benimde en sevmediğim işlerdeni çamaşır asıp toplaması tabi ardındanda ütü akannehir

benden de eskısı gıbı cıkmıyor havva azalıyor gunden gune...
2-3 ogun emıyo anca bı sabahları dolu dolu karnını sutle doyuruyo onun dısında hep yemek ustune emıyor.

Son düzenleme:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
evet herşeyi O'ndan istemek lazım. mesela otobüste arabada veya emzirirken evi temizlerken boş boş düşünceler sarıyor. kazanç edelim dua edelim alkisalkisalkis

Akpakcım güzel dileklerin için sağol canım evet hepimize dua edelim allah yavrularımız uzun ömürler mutlu sağlıklı hayırlı evlatlar olmalarını nasib etsin inş.

ne güzel demişsin ağzın dilin dert görmesin opuyorumnanaktan
amin kızlar sağolun
bir de rabbena okumak lazım
manası çok hoşuma gider:
Ey Rabbimiz! Bize dünyada da iyilik ver; ahirette de iyilik ver. Ve bizi cehennemin azabından koru.
özellikle kızım için okuyorum.

ay canım benim yaaaa
niye öyle olmuş ki????????????
hemşire bana burayı lifleme keseleme demişti. zaten kese yapmıyoruz da lifi bile hafifce sürüyorum ondan mı oldu acaba
ay çok üzüldüm şimdi yavruma
bir daha yaşamasın böylee birşey inşallah

bıkınılı kızlar mı koptum
çapkın olucak desene kaydirigubbakcemile3
heheh valla bilmiyorum ya ben de görünce koptum ne bu daha bu yaşta diye..
çok öptük sizi..

yeni gelenler hoş geldiniz..

valla şekerim ben de coook tembelim sabahtan bi bamya yaptım o kadar gerisi yine ömere yemek yedirmece savaşı.. en son rezene içine bebe bisküvisini yedi ama mama yok..bir de evi süpüreyim diye başladım yarısını süpürdüm geldim... öff hiç yapasım yok temizlik...

bende burdayım aşkolsun alsanaalsanasmile

görmemişim kusura bakma canım...valla sıcakdan ben çok bunaldım ne dıarı çıkılıyo ne evde duruluyo hiç değilse kışın soğuk diyoz ona göre ısınmaya çalışıyoz sıcağa fazla çarede yok ne bilim kış gelsin demeye başladım ben.

benden de eskısı gıbı cıkmıyor esra azalıyor gunden gune...
2-3 ogun emıyo anca bı sabahları dolu dolu karnını sutle doyuruyo onun dısında hep yemek ustune emıyor.

Canım ben tatile çıktığımdan beri içsin içmesin 150 cc sağıyorum azalmasın diye. İçtiğini içer içmediğini dökerim. Ama dün başkaydı ya. Sen de sağıyosun galiba. Öyle yap. Fazla sağ ki azalmasın

saolun kızlar.. geçmişi okuyayayım dedim ama oku oku bitmiyor.. maşallah diyim nazar değmesin hep böyle bol muhabbetli günlerimiz olsun....

AMİİİNNNN

bılmıyorum kı canım... bı yerden kapmıs ıltıhabı ama gectı sımdı cok sukur :Saruboceq:
Ayy ütüyü ben severim. Ben ütünüzü yapayım siz benim evi temizleyin anacım olma mı... Bıcırlara da ben bakarımmm.
anaaaaaa utu sever mısın
tmm sen gel bızım utuyu yap ben senın yerlerını supurup tozunu alırım kaydirigubbakcemile3
tembel gacı senı kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

bızımkı bu aralar pek emmıyor canım ya sıcaktaN SANIRIM meme de cok durmuyo. ama bıberonla rahat ıcıyo.
bende sagıyorum.
sabah 180 cc cıkardım mesela ıkı gogsumude komple bosalttım ıctı hepsını. ama ıcmedıgını mecbur dokuyorum. ıcım gıdıyo o sutu dokerken de :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…