2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

havva sen kac saatte bı sagıyosun?
gun ıcınde gogsunun boş oldugunu hıssetsen de sagıyomusun 30-40 ne cıkarsa sırf silkülasyon olsun dıye,yoksa dolmasını mı beklıyosun?

zeynep bende geçen ay medelanın süt pompasını aldım ama sanırım sağmayı beceremiyorum çünkü benden hiç o kadar süt çıkmıyor. en fazla 120 cc... bu kadar az sütüm olsa kızım doymazdı. anlamadım gitti.. siz nasıl sağıyorsunuz bilmediğim bir yolu falan mı var anlamadım...

kızlar bısı sorcam.
gecen hf marketten hazır ınegol kofte aldık. onu bugun buzluktan aldım çözdüm akşama yapıyım dıye.
kızartma oluyor ama pek kızartma yemek ıstemıyorm. fırına gırmez mı o? yanına patates dılımlesem fırında pısırsem nasıl olur sızce?

Zeynepçim iki göğsünü de boşaltma. Üç saatte bir tek tek sağ ki dinlensinler. Ne kadar içtiğini biliyosundur zaten içtiğinden bir ölçü fazla sağ çıkıyosa. Çalışmaya başlayınca ikisini de boşaltırsın. Memeden kesmek de kolay olur sağıp vverince
5 ayllık tecrübemle sabit...
Ama içilen sütü mecbur dökeceksin çünkü tükrük kaçırıyolar içine.

Eveet kış gelsin Doğum günü kutlayalım sositososito

havva sen kac saatte bı sagıyosun?
gun ıcınde gogsunun boş oldugunu hıssetsen de sagıyomusun 30-40 ne cıkarsa sırf silkülasyon olsun dıye,yoksa dolmasını mı beklıyosun?

kızlar şu el pompaları varya siz onlarla mı sağıyosunuz yoksa daha ayrıntılı bişeymi çünkü ben sağarken beceremiyomuyum ne çok canım acıyo...

havvacım elifin odasındaki yatağı kullanmıyoruz ve üstü tamamen ütülenecek dolu
buyur gel canım
ben sana dantel bile örerim (ütü bitene kadar) :roflol:

yok canım ya normal sagılıyo ıste baska bı yolu yok kı...
ama pompaya guvenme. pompada 120 cıkıyosa bebek emse 200 olur o.
pompa hepsını bosaltmıyo cunku. melıs emdıkce aynı anda gogus sut uretır o zaman cok daha fazla sut olur. pompa halıhazırdakını bosaltıyo ona cok guvenme.

Zeynepçim sen şimdiilik benim yukarda dediğim gibi üç saatte bir dolsa da dolmasa da sağ. Ama tek tek sağ. Çalışmaya başlamadan evvel ikisini de sağar derin donr-durucuya koyarsın

oluyo genelde bende yapmıştım öyle bikaç sefer...

havvacım yani bir göğsünü 6 saattemi sağmış oluyorsun...

evet ya ne güzel doğum günü kutlayalım
hülya gülşah hacer arka arkaya ne güzel olur yaaaaa
sabırsızlıkla bekliyorum :1rolleyes:

Canım normalde bebişler daha kuvvetli çekiyolar makineden. Sağdıkça artar sütün acele etme..Bi de moral ver kendine benim sütüm artacak diye...En önemlisi pozitif düşünce

hımm anladım oyle yapıyım o zaman ben komple sagıyorum ıkısınıde. sırayla 3 saatte bı bosaltım o zaman.
sagol canım.
kızlar şu el pompaları varya siz onlarla mı sağıyosunuz yoksa daha ayrıntılı bişeymi çünkü ben sağarken beceremiyomuyum ne çok canım acıyo...
medela elektrıklı pompayla sagıyorum canım... canım yanmıyo. 5 dk da sagıp bıtırıyo hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…