kuzum sendemi öğretmendin yeni farkediyorum valla branşın ne
Asıl branşım edebiyat ama ilköğretimde Türkçe Öğretmenliği yapıyorum canım. Senin?
bızımkı bu aralar pek emmıyor canım ya sıcaktaN SANIRIM meme de cok durmuyo. ama bıberonla rahat ıcıyo.
bende sagıyorum.
sabah 180 cc cıkardım mesela ıkı gogsumude komple bosalttım ıctı hepsını. ama ıcmedıgını mecbur dokuyorum. ıcım gıdıyo o sutu dokerken de :2:
havva sen kac saatte bı sagıyosun?
gun ıcınde gogsunun boş oldugunu hıssetsen de sagıyomusun 30-40 ne cıkarsa sırf silkülasyon olsun dıye,yoksa dolmasını mı beklıyosun?
zeynep bende geçen ay medelanın süt pompasını aldım ama sanırım sağmayı beceremiyorum çünkü benden hiç o kadar süt çıkmıyor. en fazla 120 cc... bu kadar az sütüm olsa kızım doymazdı. anlamadım gitti.. siz nasıl sağıyorsunuz bilmediğim bir yolu falan mı var anlamadım...
kızlar bısı sorcam.
gecen hf marketten hazır ınegol kofte aldık. onu bugun buzluktan aldım çözdüm akşama yapıyım dıye.
kızartma oluyor ama pek kızartma yemek ıstemıyorm. fırına gırmez mı o? yanına patates dılımlesem fırında pısırsem nasıl olur sızce?
Zeynepçim iki göğsünü de boşaltma. Üç saatte bir tek tek sağ ki dinlensinler. Ne kadar içtiğini biliyosundur zaten içtiğinden bir ölçü fazla sağ çıkıyosa. Çalışmaya başlayınca ikisini de boşaltırsın. Memeden kesmek de kolay olur sağıp vverince
5 ayllık tecrübemle sabit...
Ama içilen sütü mecbur dökeceksin çünkü tükrük kaçırıyolar içine.
Eveet kış gelsin Doğum günü kutlayalım sositososito
Asıl branşım edebiyat ama ilköğretimde Türkçe Öğretmenliği yapıyorum canım. Senin?
zeynep bende geçen ay medelanın süt pompasını aldım ama sanırım sağmayı beceremiyorum çünkü benden hiç o kadar süt çıkmıyor. en fazla 120 cc... bu kadar az sütüm olsa kızım doymazdı. anlamadım gitti.. siz nasıl sağıyorsunuz bilmediğim bir yolu falan mı var anlamadım...
hımm anladım oyle yapıyım o zaman ben komple sagıyorum ıkısınıde. sırayla 3 saatte bı bosaltım o zaman.Zeynepçim iki göğsünü de boşaltma. Üç saatte bir tek tek sağ ki dinlensinler. Ne kadar içtiğini biliyosundur zaten içtiğinden bir ölçü fazla sağ çıkıyosa. Çalışmaya başlayınca ikisini de boşaltırsın. Memeden kesmek de kolay olur sağıp vverince
5 ayllık tecrübemle sabit...
Ama içilen sütü mecbur dökeceksin çünkü tükrük kaçırıyolar içine.
Eveet kış gelsin Doğum günü kutlayalım sositososito
medela elektrıklı pompayla sagıyorum canım... canım yanmıyo. 5 dk da sagıp bıtırıyo hemen.kızlar şu el pompaları varya siz onlarla mı sağıyosunuz yoksa daha ayrıntılı bişeymi çünkü ben sağarken beceremiyomuyum ne çok canım acıyo...
kızlar ben kactım ıpek uyandı acıktı halıyle...
optum hepınızı
gorusuruz
bu sırada hacer ablan nasıl oldu canım
ben pek takip edemedim gittin mi ankaraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?