2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şu el pompaları varya siz onlarla mı sağıyosunuz yoksa daha ayrıntılı bişeymi çünkü ben sağarken beceremiyomuyum ne çok canım acıyo...

Medelayla sağıyorum canım elektrikli

havvacım elifin odasındaki yatağı kullanmıyoruz ve üstü tamamen ütülenecek dolu
buyur gel canım
ben sana dantel bile örerim (ütü bitene kadar) :roflol:

Dantel istemem kızzz toz al yeter

havvacım yani bir göğsünü 6 saattemi sağmış oluyorsun...

Evet canım..

zaten ben seninle konuşurken tırsıyorum kadın edebiyat öğretmeni biz türkçe2yi katlediyoruz diye ahhh ahhh.

Ben de katlediyom arada meraklanma canım. Çocuklar "Hocam anlatım bozukluğu yaptınız." diyolar...

Bi de mesajlarda nokta kullanmıyoruz ya bazen zor oluyo anlamak..

aa tek tek sağıyorsunuz demek .. ben de medela kullandım ilk haftalarda almıştık uyutmak zor oluyor diye sağıp cocuga uyurken içirtmeye denemiştim de.. 15 dk 15 dk iki göğsüde yap demişlerde birini yaptım sonra göğsüm şiştii coook acıdı 1 hafta düzelmedi ucunu 2 katına cıkardı delik delik oldu uzun tutmusum galiba..ıyyy bi daha da o makineyi elime alamadım.. zaten benim oğlum sık sık emmek istiyor ilk günden beri böyle ne zaman istese veriyorum içtiği kadar hiç zamanı tutumuyor uyumak isteyince de emiyor.. ağlayınca da.. ee ben de mecbur ne varsa emsin sütüm de bitmesin diye her zaman emzirdim.. hiç 3 saat 6 saat olmuyor... maaşallah ama oğluşuma içsin bırakmasın..ben onu sağarsam bibron da almıyor çöpe gider zaten süt az...
kızlar şu el pompaları varya siz onlarla mı sağıyosunuz yoksa daha ayrıntılı bişeymi çünkü ben sağarken beceremiyomuyum ne çok canım acıyo...
aynen..
Zeynepçim sen şimdiilik benim yukarda dediğim gibi üç saatte bir dolsa da dolmasa da sağ. Ama tek tek sağ. Çalışmaya başlamadan evvel ikisini de sağar derin donr-durucuya koyarsın
3 saatte bir dolmuyor dimii??
havvaaa peki daha az aralıklarla sağılınca azalmaz mı süt?boshayallersmileşu süt işini bi anlamadım gitti ya..

Esracım az aralıklarla sağınca aksine artar. Bir defada çıkan süt miktarı azdır ama toplamda fazlalaşır canm. Esra 5 aylık nerdeyse 4,5 aydır süt sağıyorum ben. Esra emmiyo çünkü beni. Sen çalışmıyosun bence hiç sağma bırak emsin Ömercik. Başlarda iki saatte bir sağıyodum. Sonraları 3 e çıkardım.İş yerinde de fırsat buldukça sağdım ama hiç azalmadı aksine arttı.

temziliğim kadar uzun sürdü hee geçmişi okumak. maşşalaahhhh

gözününz aydın canım. heyecanla bekliyoruz biz de ama geç çıkacak galiba bizimki.

bızımde babanemıze bı haller oldu her gun gelıyo ıpegı ozledım dıyo bana getırın dıyo hayretler ıcındeyım. hıc kendınden beklenmıcek bı performans :bbo:

insanın aklına neler neler geliyor değil mi? şu kaynanaların iyi dediğimizde bile var bi antikalık yaa. neden acaba????

aynen yaa. bu yarı yamalak dönme işi yoruyor valla. kolu altında kalıyo sürekli.a cil yardım hattı gibi oluyorsun. hatta bi gece 1 den 4 e kadar yan dönmeye çalıştı ve her defasında sırt üstüne geri döndü. inatla uğraştı gece 4 e kadar. alkisalkisalkis ama olan bana oldu: bekledim başında.

ben de istiyorum ama daha araştırmadım.

valla böyle bi şansın varsa hiç düşünme bence.
ben kaynanam bakar diyordum ama yan çizecek gibi duruyor. şimdilik vazgeçtim zaten ben de: zaman ne gösterecek bilinmez..!

eline sağlık cnm. güle güle kirletin. benim de sadece wc, banyo kaldı. çok yoruldum. nları da birazdan yapıcam.

Havvacım allah razı olsun canım daha öncede söylemiştim atlanmıştı 27\01\2010
sıkı durun doğurucam az sonraa:)))))))))))9

ooo seni gündüz gözüne burda görmek ne güzel delikafadulden

ayy huzur buldum heee. diline sağlık. he yaa edelim dualarımızı

İkinize de sıhhatler olsun canım. Güle güle uzatın saçlarınızı..Nasıl rahat durdu mu koltukta

sağol cnm. kuaför "18 yıllık hayatımda 18 çocuk rahatdurmadı, ağladı" dedi. zaten ağlarsa falan kestirmeyecektim ama çok şükür sesini çıkarmadı. hihoyyyt hava çok sıcak ya ense ve kulaklara gelen tek tük uzunlar vadı ve miray'ı rahatsız ediyordu.onları kestirdik. rahat durnca üstlerden de kısallı kuaför düzlendi. iyi oldu. kesilen saçlarını da aldım: saklicam :kedi:

kazıtmadım canım. düzlettim. çok terliyor kafası yaa, inş işe yarar.

he yaa adam hasta bi de. ama ne yapayım şiddetle gelmiek istiyorlar Miray fanları. ne yapayım. iyidir iyidir misafir. a.s buyrun siz de gelin.

kız kestilermi bebişinin saçını ben gönderdim babasıyla kesmediler
güle güle uzatın gür olsun bebenin saçı

sağol cnm. kestiler ama "makas kesmiyor" olayına girdiler: kopardılar paraları. dikkat edin hee. fazla kaptır mayın ilk saçı kesilirken. sempatiksalakcinni

geçmiş olsun cnm. inş bir an evvel düzelir.

otur yaaa, boşver. dinlen.

Son düzenleme:

ya ben her seferinde 2 göğsümü sağıyorum 15 er dakika hem de. korkuyorum ben uzun aralıkla sağmaya.. iş yerindeyken 4 kere sağıyorum. çünkü dolapta az stoğum vardı onu da takviye yapa yapa bitirdik.. benim bugün sağdığımı yarın gündüz içiyor yetmez diye korkuyorum uzun aralıklarla bırakamıyorum 2 saatte bir en fazla 3 saatte sağıyorum.. bi yerlerde yanlış mı yapıyorum ki havvacım bilemedimbilmiyorumkismile

Yok canım ya dedim ya ben tatile çıktığımdan beri öyle yapıyom diye. Çalışırken ben de ikisini de boşaltıyodum. Şimdi taze taze içsin diye öyle yapıyom

selamlar bugün yine maşallah pek güzel burasıhihoyyyt benimde annem geldi yumoşumu yıkadık emzirdim bir yattı yatış o yatış zaten kalksa bile annem var seve seve bakar
bende ev işlerini yaptım bahanesiyle kafamda rahat yetişebilirsem hızınıza bir geçmişe bakayım sositososito

sağol ttalımama pek aktif olamamış orası :)
kimse yazmıyor bişrey
ben 2 gündür yogurt yapıyorum çok sulu oluyor ama ela sevdi
sonunda sevdiği brşey bulduk
dün 60 ml yedi, bugun 35
akşamüstü acıksın bir daha verecegim
çok sulu oldu tam beceremiyorum sanırım bir dahakine daha dikkat etmem lazım

kızlar su veriyor musunuz? günde ne kadra veriyorsunuz?
ben 50 ml falan veriyorum sizi merak ettim
birde baba dede diyen var mı?
diğer topikte gördüm xside'ın kızı demiş
ayy benim kızım tembel ya ne otuuyo, ne emekliyo, ne konuşuyo, dişte yok bilmiyorumkismile anca aglasın

annam size yetişeyim derken işi ihmal ediyorum.benim az işim var burdayken yapamıyorum ben kaçar kızlar erken biterse işim gelirim yine.öptümmm.

hııı xside ın kızı dedi ben bi işlerimi bitireyim sorarım sana Xside ı adın burcu memnun oldum .klava:

bu sefer kaçtım

Ama uzak kalıncada canım sıkılıyor.

Niye sulu oluyor ahu mayaladığın ypğurtu mu az koyuyorsun acaba 100 cc süte 1 tam dolu yogurt ama baybmıx ile mayalıyorsan 1,5 falan koy man lazım o daha sulu akıyor kaşıktan.

ben kendi yaptıgım yogurtla mayaladım tatlım belkim ondan dünkünden daha sulu oldu
bildiğin koyu kıvamlı ayran
ama tadı gğzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…