kızlar şu el pompaları varya siz onlarla mı sağıyosunuz yoksa daha ayrıntılı bişeymi çünkü ben sağarken beceremiyomuyum ne çok canım acıyo...
havvacım elifin odasındaki yatağı kullanmıyoruz ve üstü tamamen ütülenecek dolu
buyur gel canım
ben sana dantel bile örerim (ütü bitene kadar) :roflol:
havvacım yani bir göğsünü 6 saattemi sağmış oluyorsun...
zaten ben seninle konuşurken tırsıyorum kadın edebiyat öğretmeni biz türkçe2yi katlediyoruz diye ahhh ahhh.
aa tek tek sağıyorsunuz demek .. ben de medela kullandım ilk haftalarda almıştık uyutmak zor oluyor diye sağıp cocuga uyurken içirtmeye denemiştim de.. 15 dk 15 dk iki göğsüde yap demişlerde birini yaptım sonra göğsüm şiştii coook acıdı 1 hafta düzelmedi ucunu 2 katına cıkardı delik delik oldu uzun tutmusum galiba..ıyyy bi daha da o makineyi elime alamadım.. zaten benim oğlum sık sık emmek istiyor ilk günden beri böyle ne zaman istese veriyorum içtiği kadar hiç zamanı tutumuyor uyumak isteyince de emiyor.. ağlayınca da.. ee ben de mecbur ne varsa emsin sütüm de bitmesin diye her zaman emzirdim.. hiç 3 saat 6 saat olmuyor... maaşallah ama oğluşuma içsin bırakmasın..ben onu sağarsam bibron da almıyor çöpe gider zaten süt az...Zeynepçim iki göğsünü de boşaltma. Üç saatte bir tek tek sağ ki dinlensinler. Ne kadar içtiğini biliyosundur zaten içtiğinden bir ölçü fazla sağ çıkıyosa. Çalışmaya başlayınca ikisini de boşaltırsın. Memeden kesmek de kolay olur sağıp vverince
5 ayllık tecrübemle sabit...
Ama içilen sütü mecbur dökeceksin çünkü tükrük kaçırıyolar içine.
Eveet kış gelsin Doğum günü kutlayalım sositososito
aynen..kızlar şu el pompaları varya siz onlarla mı sağıyosunuz yoksa daha ayrıntılı bişeymi çünkü ben sağarken beceremiyomuyum ne çok canım acıyo...
3 saatte bir dolmuyor dimii??Zeynepçim sen şimdiilik benim yukarda dediğim gibi üç saatte bir dolsa da dolmasa da sağ. Ama tek tek sağ. Çalışmaya başlamadan evvel ikisini de sağar derin donr-durucuya koyarsın
havvaaa peki daha az aralıklarla sağılınca azalmaz mı süt?boshayallersmileşu süt işini bi anlamadım gitti ya..hımm anladım oyle yapıyım o zaman ben komple sagıyorum ıkısınıde. sırayla 3 saatte bı bosaltım o zaman.
sagol canım.
medela elektrıklı pompayla sagıyorum canım... canım yanmıyo. 5 dk da sagıp bıtırıyo hemen.
ablam ameliyat oldu rüveydacım. gittim canım. çarşamba geceside döndük. çok şükür atlattık canım... inşallah bundan sonradaa toparlar kendini
kızlaaaaaaaar nasılsınız ya çok özledim çoook
hele bebişleri nası özledim anlatamam inanın
b hala tatildeyimannemdeydim kayınvalideye gittik boluyu geziyoruz
buralar serin baya hasta olucak diye korkuyoz oğluştan.
bn desen okadar koşturmaca geçiyoki çok yorgunum yaaa
şuraya oturaak vaktim dakikalarla sınırlı resmen
hemen bi girip çıkıyım dedim..
herşey yolundamı herkez iyimi..
kötü bişey olmadı dimi..((
rabbim herkeze sağlık sığat versin
veeeeeeeeeeeee bomba haber...
ilk dişimiz çıktı teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii
biraz mızmızız ve zor emiyoruz..malesef birazda zayıfladık
ama ciddi bi problem hiç olmadı..zaten kucak tan kuca bi hoş oldu kuzm
sonra anlatırm çok sinir ettiler beni çok.
yaaa herşey bi tarafada dişini, ilk bn gördüm gözlerim doldu
büyüüyolar ya resmen büyüyolar bu haria b,şey
inanılmaz çok güzel çook
anne olmak çok güzel...bn giiyom sizleri çom sevdimi biliyonuz zaten..
herkezi öptüüüm..
salı günü evimizde olucaz girerim inş.
bızımde babanemıze bı haller oldu her gun gelıyo ıpegı ozledım dıyo bana getırın dıyo hayretler ıcındeyım. hıc kendınden beklenmıcek bı performans :bbo:
heh yandın sımdı burcu
donmesı mı daha ıyı donememesı mı bılemıyorum
uykusunda yuzustu donuyo sonra gerı donemıyo gece kım bılır kac kez kalkıp onu duzeltıp tekrar yatıyorum.
bı de yuzustunden sırtustune donme ısını kıvırsalar kı o cok daha zor.
o zaman rahatlıcaz
yoksa gece bılmem kac kez kalkıp onu cevırıceksın
Ya kızlar ben mama sandalyesi almak istiyorum. Arkaya doğru yatırılanlardan.Pusetten atıyo kendini. Yatırarak verince de mamayı gırtlağına kaçırıyo ve bütün gün hıçkırıyo. Bİ de masa da bizimle oturursa daha bi aile oluruz gibi geliyo bana.Fİkrri olan var mı
kızlar ya bişiy danışıcam sizlere eski işyerime yerime birini arıyolarmış bende yılbaşında olursa beni alırmısınız dedim patron hemen başlarsa gelsin demiş ihtiyacımız olmasa çalılşmam ama sizce kayananama bırakıp çalışmaya başlıyayımmı
geldım kızlar.
ewı temızledım ohhhhhhh mis gibi oldu aşşağı indim yemek yedimn duşumu aldım kızımı doyurdum akşam yemeğini de kolayladım geldim...
ipek uyuyo sımdı salıncagında bende vakıt kaybetmeden kendımı buraya attım
Havvacım allah razı olsun canım daha öncede söylemiştim atlanmıştı 27\01\2010
sıkı durun doğurucam az sonraa:)))))))))))9
merhaba güzel şubat anneleri opuyorumnanaktan
hepimize şu mübarek 3 ayları yuvalarımızda huzurla eşlerimizin ve çocuklarımızın yüzüne bakınca mutlu olacağımız, ruh haliyle geçirmemizi nasip etsin Allahım!
pazar günü berat kandili
tüm duaların kabul olduğu gece
nolur yavrularımıza dua edelim
şurda birlikte birşeyler paylaşıyoruz hepimiz bu dünyada bebişlerimiz acı çekmesin rahat huzurlu olsun diye uğraşıyoruz.
sivrisinek ısıracak diye sabaha kadar 30 kere tatlı uykumu böldüğümüz yavrularımızın ateşte iğne ucu kadar yerlerinin yanmasını ister miyiz?!
o masum meleklerin öteki dünyalarını unutmayalım. Allahım onları cehennem azabından korusun diye sürekli dua edelim, özellikle de her duanın kabul olduğu beraat gecesinde.
tabi önce temiz bir ağızla dua etmek için ağzımızı temizleyelim. ağzımızı tövbeyle temizleyelim opuyorumnanaktan
aklımıza gelen her an dua edelim masumlarımız için
İkinize de sıhhatler olsun canım. Güle güle uzatın saçlarınızı..Nasıl rahat durdu mu koltukta
niye tek tek yazdın kız günlik işler desende anlardım ben alsanaalsanasmile
ahha kazıttın mı saçlarını.gür sağlıklı çıksın saçları inşallah.
sende güle güle kullan canım.bu ne kız annem gitti halam gelecek.kociş seni sopa ile kovalıyacak.
kız kestilermi bebişinin saçını ben gönderdim babasıyla kesmediler
güle güle uzatın gür olsun bebenin saçı
kızlar bu arada ıpegın verem aşısı oldugu yerden 2 gundur ıltıhap akıyo
nasıl şiş kızarık...
dun dr ıle gorustum elını yıka hafıften ovala ıhtıhabını akıt komple
alkollu pamukla sıl
ustune bepanten sur dedı
yaptım ama o ıltıhabı akıtana kadar agladı ınledı durmadı hıc
ardından sıldım krem surdum
bugun şişi inmiş normale donmustu
c*a*n*d*y, HavvaEsen, hulen, prensesim380, XSIDE, akpak, canbahar herkeze merhaba...bende bugun acayip bi temvbelim temizlijk yapım dedim ama balkondaki çamaşırları bile toplayasım yok valla birde sabahdan beri benimki daha yeni uyudu hiç bişey yapmadım oturuyom öyle...
Esracım az aralıklarla sağınca aksine artar. Bir defada çıkan süt miktarı azdır ama toplamda fazlalaşır canm. Esra 5 aylık nerdeyse 4,5 aydır süt sağıyorum ben. Esra emmiyo çünkü beni. Sen çalışmıyosun bence hiç sağma bırak emsin Ömercik. Başlarda iki saatte bir sağıyodum. Sonraları 3 e çıkardım.İş yerinde de fırsat buldukça sağdım ama hiç azalmadı aksine arttı.
sağol ttalımama pek aktif olamamış orası :)
kimse yazmıyor bişrey
ben 2 gündür yogurt yapıyorum çok sulu oluyor ama ela sevdi
sonunda sevdiği brşey bulduk
dün 60 ml yedi, bugun 35
akşamüstü acıksın bir daha verecegim
çok sulu oldu tam beceremiyorum sanırım bir dahakine daha dikkat etmem lazım
kızlar su veriyor musunuz? günde ne kadra veriyorsunuz?
ben 50 ml falan veriyorum sizi merak ettim
birde baba dede diyen var mı?
diğer topikte gördüm xside'ın kızı demiş
ayy benim kızım tembel ya ne otuuyo, ne emekliyo, ne konuşuyo, dişte yok bilmiyorumkismile anca aglasın
hııı xside ın kızı dedi ben bi işlerimi bitireyim sorarım sana Xside ı adın burcu memnun oldum .klava:
bu sefer kaçtım
Ama uzak kalıncada canım sıkılıyor.
Niye sulu oluyor ahu mayaladığın ypğurtu mu az koyuyorsun acaba 100 cc süte 1 tam dolu yogurt ama baybmıx ile mayalıyorsan 1,5 falan koy man lazım o daha sulu akıyor kaşıktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?