ben kendi yaptıgım yogurtla mayaladım tatlım belkim ondan dünkünden daha sulu oldu
bildiğin koyu kıvamlı ayran
ama tadı gğzel :)
selamlar bugün yine maşallah pek güzel burasıhihoyyyt benimde annem geldi yumoşumu yıkadık emzirdim bir yattı yatış o yatış zaten kalksa bile annem var seve seve bakar
bende ev işlerini yaptım bahanesiyle kafamda rahat yetişebilirsem hızınıza bir geçmişe bakayım sositososito
sağol ttalımama pek aktif olamamış orası :)
kimse yazmıyor bişrey
ben 2 gündür yogurt yapıyorum çok sulu oluyor ama ela sevdi
sonunda sevdiği brşey bulduk
dün 60 ml yedi, bugun 35
akşamüstü acıksın bir daha verecegim
çok sulu oldu tam beceremiyorum sanırım bir dahakine daha dikkat etmem lazım
kızlar su veriyor musunuz? günde ne kadra veriyorsunuz?
ben 50 ml falan veriyorum sizi merak ettim
birde baba dede diyen var mı?
diğer topikte gördüm xside'ın kızı demiş
ayy benim kızım tembel ya ne otuuyo, ne emekliyo, ne konuşuyo, dişte yok bilmiyorumkismile anca aglasın
ben kendi yaptıgım yogurtla mayaladım tatlım belkim ondan dünkünden daha sulu oldu
bildiğin koyu kıvamlı ayran
ama tadı gğzel :)
Havva teşekkürler canım oldu sanırım bu sefer
benim kızımda dede ve anne diyo aradada aba baba
Kızlar yaptığınız çorbalardan ne kadar veriyosunuz öğlen
Kızlar yaptığınız çorbalardan ne kadar veriyosunuz öğlen
Bende bendemi bi gariplik var dedim benimkide 1 kase yiyor ama maşallah bu bebişler o kadar hareketliki yedikleri ne kadar durcak içinde::))))))))))
offffff yoruldum yaaa...
mutfaktan cıkamadım bı turlu.
ıpegı yıkadım meyve suyu ıctı,yogurdunu yedı,banyo yaptı uyudu sımdı gene.
bende aksama cacık yaptım salata yaptım karpuz kestım sabahta temızlık yaptım derken acayıp yoruldum bugun ya.
ahu bızım kız bıberonla ıcmıyo suyu.
ogun aralarında aldıgı kadar kasıkla ıcırıyorum yada alıstırma bardagıyla ıcıyo.
hulyacım sende benım gıbı gece nobettesın desene. habıre donuyo sonra aglıyo ugras dur. su donme ısını tam kıvırsalar bari...
havva ne beygırı kız anlamadım yaw
offffff yoruldum yaaa...
mutfaktan cıkamadım bı turlu.
ıpegı yıkadım meyve suyu ıctı,yogurdunu yedı,banyo yaptı uyudu sımdı gene.
bende aksama cacık yaptım salata yaptım karpuz kestım sabahta temızlık yaptım derken acayıp yoruldum bugun ya.
ahu bızım kız bıberonla ıcmıyo suyu.
ogun aralarında aldıgı kadar kasıkla ıcırıyorum yada alıstırma bardagıyla ıcıyo.
hulyacım sende benım gıbı gece nobettesın desene. habıre donuyo sonra aglıyo ugras dur. su donme ısını tam kıvırsalar bari...
havva ne beygırı kız anlamadım yaw ohaoldumsmile
kız bakma bugun hamaratlık gunumdu her gun boyle degıl ısteayyy yoruldum okurjken bende bütün gün yaydım bi yemeği zor yaptım valla ne çalışkanım yaaa..
bugun hamaratlık gunumuz deseneevet cnm yaa tam dönmeyi öğrenseydi hayırlısıyla. :Saruboceq: ben de yoruldum valla. temizlik, çamaşırşimdi de pazara gidcem. çok alacağım bişey yok ama miray hava alsın ve güneş görsün maksat. gelince de banyo faslı ve yemek. yazarken bile yoruldum yaaa.
haydi görüşürüz.
yuzustu donuyo orda sorun yok ta gerı sırtustu donemıyo orda problem.2-3 saat yuzustu uyuyo sonra gerı donemıyo basıyo feryadı. kalkıp gerı cevırıyorum uykusuna devam edıyo. ne cadı bunlar yaaa laelaelaelaelaeZeynepcim aynen derinde gece hep dönüyo onu çevirmekten uyku yok yavvv
bugun hamaratlık gunumuz desene
haydı gorusuruz canımmm zemuszemus
yuzustu donuyo orda sorun yok ta gerı sırtustu donemıyo orda problem.2-3 saat yuzustu uyuyo sonra gerı donemıyo basıyo feryadı. kalkıp gerı cevırıyorum uykusuna devam edıyo. ne cadı bunlar yaaa laelaelaelaelae
yok kız nolucak ıpekte oyle uyuyo cogu zaman.nasıl rahatsa oyle yatsın.bizimkide yatağa koyar koymaz yüz üstü dönüyo öyle uyuyo ben çevirmiyom bişey olurmuki yaa..çevirdim bi kaç sefer uyanıyo bu sefer.
donerken kolunu ayarlayamıyor olabılır. ıpekte donmeye calısıyo ama kolu acıyo sanırım basıyo cıglıgı. oda donerken kolunu acıtıyo olabılır belkı.Bizimki geriyede dönüyom ama nedense korkuyomudur nedir bağırıyo cadılar valla bunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?