Allah razı olsun canım..hepimizin bebeklerine de bizlere de maşallah..Burçincim seni okudukça dua ediyorum içimden Allah güç kuvvet versin diye..Maşallah
amin canım hepimize ve hepimizin bebeklerine inşallah..Ay valla Burçin sana Allah sabır ve güç kuvvet, kuzucuklara da sağlık versin..
zaman zaman oluyor canım özellikle oğlum yapıyor..zaten pek korkak kardeşi bir çığlık atıyor benim oğlan hemen katılıyor..napıcam bu kuzucuğu böyle bilmem adam sükunet adamı..ayrıca da tembel teneke.. :))Maşallah Ecrineeeee. uyusun da büyüsünnn..
Kızlar ya sizinkilerde ağlayarak uyanıyo mu. Korkmuş giibi
öyle canım valla ben de çok yoruluyorum ve inan buraya günümün sadece onda birini falan yazabiliyorum vakitsizlikten..bir de eşim hiç yok benim..malesef işlerimiz gereği gece 12-1 de geliyor ve haftanın her günü bu böyle pazar dahil yani düşün..Burçin seni okurken ben yoruldum valla.
ikiz bebek zor ama buyüttüğün zaman bir o kadarda zevkli olacak.bayb mix bende bazen elmalısı bazen sadesi ile mayalıyorum ama dr günlük süt bulamazsan direk o yoğurtu verebilirsin demişti.bizde 1 tane var ama bizde hazır mama ve kaşık maması veriyorum canım meyve ve sebze çorbası yapıyorusn yarasın kuzular.haklısın ikisini birbiri ile karşılaştırmak yanlış olur her ne kadar aynı anneden aynı anda doğsalarda iki farklı karakterde olacaklar.Allah sana güç kuvvet vesin babalarına çalışma güçü bebişlerede sağlık versin.inşallah sakin olurlarda anneyi üzmezler zorlamadan buyütür rahat edersin.
meyve filesi de mama sandalyesi de düşünüyorum ben de son zamanlarda canım..meyve filesinin kullanımı rahat mı,*emerken genzine, boğazına kaçırmıyor dimi meyvelerin suyunu?kızlar,ben geldim ama kimse yok yine.
Bahar'ıma geçen pazar mama sandalyesi aldık.Kızımı artık onda yediriyorum.çok foksiyonlu birşey.İsteyenlere tavsiye ederim.foto makinem gelsin resmini eklerim canlarım.fiyatı da çok uçuk değil piyasaya ve özelliklerine göre
forum istanbul da e-bebek mağazalarında 110 tl.şu an indirimde bence kaçırmayın ileride mutlaka lazım olucak ben erken davrandım biraz.kahvaltı ederken aynı masada oturuyoruz kuzumla artık.
bir de meyve filesi aldım kuzuma.Arada kendi yiyor meyvesini.değmeyin keyfimize...
Maşallah Ecrineeeee. uyusun da büyüsünnn..
Kızlar ya sizinkilerde ağlayarak uyanıyo mu. Korkmuş giibi
Serapçım canım Derinin doğum tarihini ver de sana bi ticker yapayım sevabıma kız. Daha hamile görünüyon doğurtayım seni bi :)
yaa ama yaaa bende çok istemiştim bi tıcker kimse benim feryadımı duymadı aşk ossssuuunn(((
günaydın arkadaşlar güzel bir hafta sonu geçirin inşallah....
hulyacım günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?