2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar Esoş a çıtçıtlı badi alıp geleyim dedim. Askılı badi hiç almamıştım. Anca fırsat buldum almaya.
Zeynep Farmvilden kaçmış kız atın

selam kızlar
bugün giremedim kociş evdeydi
ecrindiloşta banyosunu yaptı masajını oldu mis gibi uyuyo kalksında yesin yoğurdunu cimcimik
sizlerde iyisinizdir inş.

Burçin seni okurken ben yoruldum valla.

ikiz bebek zor ama buyüttüğün zaman bir o kadarda zevkli olacak.bayb mix bende bazen elmalısı bazen sadesi ile mayalıyorum ama dr günlük süt bulamazsan direk o yoğurtu verebilirsin demişti.bizde 1 tane var ama bizde hazır mama ve kaşık maması veriyorum canım meyve ve sebze çorbası yapıyorusn yarasın kuzular.haklısın ikisini birbiri ile karşılaştırmak yanlış olur her ne kadar aynı anneden aynı anda doğsalarda iki farklı karakterde olacaklar.Allah sana güç kuvvet vesin babalarına çalışma güçü bebişlerede sağlık versin.inşallah sakin olurlarda anneyi üzmezler zorlamadan buyütür rahat edersin.

bazen yapıyor havva sanki bi anda etin et koparttılar nasıl feryat sakinleştirmeside zor oluyor .gerçi duru en ufak bi sesten bile çok korkuyor tırsak bizim kız biraz hemen gözler kocaman açılıp etrafa bakınıyor uyurken daha vahim oluyor ama.

kızlar,ben geldim ama kimse yok yine.
Bahar'ıma geçen pazar mama sandalyesi aldık.Kızımı artık onda yediriyorum.çok foksiyonlu birşey.İsteyenlere tavsiye ederim.foto makinem gelsin resmini eklerim canlarım.fiyatı da çok uçuk değil piyasaya ve özelliklerine göre
forum istanbul da e-bebek mağazalarında 110 tl.şu an indirimde bence kaçırmayın ileride mutlaka lazım olucak ben erken davrandım biraz.kahvaltı ederken aynı masada oturuyoruz kuzumla artık.
bir de meyve filesi aldım kuzuma.Arada kendi yiyor meyvesini.değmeyin keyfimize...

Burçincim seni okudukça dua ediyorum içimden Allah güç kuvvet versin diye..Maşallah
Allah razı olsun canım..hepimizin bebeklerine de bizlere de maşallah..
Ay valla Burçin sana Allah sabır ve güç kuvvet, kuzucuklara da sağlık versin..
amin canım hepimize ve hepimizin bebeklerine inşallah..
Maşallah Ecrineeeee. uyusun da büyüsünnn..
Kızlar ya sizinkilerde ağlayarak uyanıyo mu. Korkmuş giibi
zaman zaman oluyor canım özellikle oğlum yapıyor..zaten pek korkak kardeşi bir çığlık atıyor benim oğlan hemen katılıyor..napıcam bu kuzucuğu böyle bilmem adam sükunet adamı..ayrıca da tembel teneke.. :))
öyle canım valla ben de çok yoruluyorum ve inan buraya günümün sadece onda birini falan yazabiliyorum vakitsizlikten..bir de eşim hiç yok benim..malesef işlerimiz gereği gece 12-1 de geliyor ve haftanın her günü bu böyle pazar dahil yani düşün..
bana da doktorumuz babymix e güvenebilecdğimi kendi çocuklarına da verdiğini söyledi o yüzden içim rahat canım..ama sebze ve meyvelerini mutlaka ellerimle hazırlıyorum sadece dışarda olacaksan kavanoz meyve ve sebze verebilirsin ama içine mutlaka 1 kaşık zeytinyağı ekle demişti doktorumuz..ben de öyle yapıyorum..
çocuklarımın karakterleri çok farklı canım..kızım hırslı, atik, her gün hatta her an bişey öğrenmenin peşinde ama çok çok iştahlı değil..biberon maması ve meyve seviyor ama..oğlumsa daha durgun ve duygusal zekası farklı bir çocuk..daha korkak, bi yere gidip geliyorum hemen küsüyor mesela..dudaklarını büküp büküp ağlıyor yavrum,çok canımı yakıyor malesef..bana bu kadar düşkün oluşu da düşündürücü geliyor bana..inşallah zamanla o da daha sosyal ve özgüveni olan bir çocuk olur..
meyve filesi de mama sandalyesi de düşünüyorum ben de son zamanlarda canım..meyve filesinin kullanımı rahat mı,*emerken genzine, boğazına kaçırmıyor dimi meyvelerin suyunu?
mama sandalyesi ne aldın?markası ne?ben de yakın zamanda bakıcam kısmet olursa..fikrim olsun..

Burçincim, allah kolaylıklar versin sana. eşinin de yoğun çalışması da bi dezavantaj tabii. yükün tamamane senin üzerinde olması ve çifte bebişe sahip olman. ama yine de bravo sana: bak buraya bile vakit ayırabiliyorsun az da olsa. şiddetle tebrik ediyorum valla.

geçen bi alışverişte sebze-meyve filesi aldım ben de ama yanlışlıkla sadece file yedeğini vermişler. öyle kaldı: aparatını almam gerek ama sıcaklardan çarşıya çıkasım gelmiyor.

mama sandalyesi 110 tl süper fiyatmış: biz de bi araştıralım bakalım buralardan. almak lazım. bizim kız yemek yerken rahat durmuyor kucağımda. herşeye saldırıyor. bu akşam dedesinin bahçesinden gelen acur ve biber yedi biz yemek yerken. mama sandalyes olsa daha rahat olur. en azından ne yediğimi anlarım..!

sorma teyzesi
akşam erken yattı yatmadan mama yemedi gece 2 buçukta kalkıp yedi normalde yese sabah 58te kalkıyodu neyse haliyle acıktı sabah erkenden kalktı kahvaltısını erkenden verdim mecburen vitamin varya multi tabs onu vereyim dedim hepsini çıkardı üstümü başımı kendi üstü başı çarşaflar babası battı hemn banyo ettim yarım saat sonra haliyle acıktı bi daha kahvaltı hazırlamadım mama yedirdim yattı senin cadı napıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…