sorma teyzesi
akşam erken yattı yatmadan mama yemedi gece 2 buçukta kalkıp yedi normalde yese sabah 58te kalkıyodu neyse haliyle acıktı sabah erkenden kalktı kahvaltısını erkenden verdim mecburen vitamin varya multi tabs onu vereyim dedim hepsini çıkardı üstümü başımı kendi üstü başı çarşaflar babası battı hemn banyo ettim yarım saat sonra haliyle acıktı bi daha kahvaltı hazırlamadım mama yedirdim yattı senin cadı napıyo...
günaydın kızlarr
ecrin hanımö sabahaın köründe tekmeledi beni
cadı karnımda pek tekmelemezdi şimdi acılarını çıkarıyo heralde :roflol:
hahaha
miray da bugün emzirirken yüzümü sevdi delikafadulden kafayı yemezsem iyi bişey haa. hergün yeni bişey: insan bi garip oluyor. ayy iyiki doğurmuşum :kedi:
he wala aynen ben artık kara değil arap bacı oldum isteye isteye:))))AYYYYYYYYYYYYYYYY BENDDEEEEE ISTEREMMMMMMMM............zemuszemus isteyenin bir yüzü kara yapmayanin iki yüzüüüüüüü kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni
canımmm çok sağol sesimizi duyduğun içinelif duygu ben yaparım size...özellikle yazmamaı istediğiniz bişi var mı?
günaydın hulen fatoş nasılsınızzz minnoşlar nasıl
aynen iyi ki doğurmuşuz bunları
oo valla ecrin emerken kaç şey yapıyo bi yandan beni seviyo bi yandan gözlerimin içine bakıyo öteki elinin işaret parmağınıda memeyle birlikte emiyo cadı bunlar cadı :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?