2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu çıkarma olayını bi yerden biliyorum ben :kedi: dün akşam üzütü parka ve pazara gittik. eve gelince uykusu geldi. 19:30 gibi uyudu. 1 saat uyudu sonra 1 saat uyku arası verip babasıyla oynadı. yatış o yatış: saat 6 da kalktı. 3-4 kez meme faslı. uyuyamadı sonra: oyun oynuyor.

günaydın kızlarr
ecrin hanımö sabahaın köründe tekmeledi beni
cadı karnımda pek tekmelemezdi şimdi acılarını çıkarıyo heralde :roflol:

günaydın kızlarr
ecrin hanımö sabahaın köründe tekmeledi beni
cadı karnımda pek tekmelemezdi şimdi acılarını çıkarıyo heralde :roflol:

hahaha
miray da bugün emzirirken yüzümü sevdi delikafadulden kafayı yemezsem iyi bişey haa. hergün yeni bişey: insan bi garip oluyor. ayy iyiki doğurmuşum :kedi:

hahaha
miray da bugün emzirirken yüzümü sevdi delikafadulden kafayı yemezsem iyi bişey haa. hergün yeni bişey: insan bi garip oluyor. ayy iyiki doğurmuşum :kedi:

aynen iyi ki doğurmuşuz bunları
oo valla ecrin emerken kaç şey yapıyo bi yandan beni seviyo bi yandan gözlerimin içine bakıyo öteki elinin işaret parmağınıda memeyle birlikte emiyo cadı bunlar cadı :ecrin_bebek:

AYYYYYYYYYYYYYYYY BENDDEEEEE ISTEREMMMMMMMM............zemuszemus isteyenin bir yüzü kara yapmayanin iki yüzüüüüüüü kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni
he wala aynen ben artık kara değil arap bacı oldum isteye isteye:))))
elif duygu ben yaparım size...özellikle yazmamaı istediğiniz bişi var mı?
canımmm çok sağol sesimizi duyduğun için
http://lb1f.lilypie.com/2s1Wp3.png

elifçim buda senin umarım ebğenirsiniz...

düşünüp yapman yeterli çok teeşekkürler fatoşcummmm

günaydın hulen fatoş nasılsınızzz minnoşlar nasıl

slm cnm. iyiyiz çok şükür, misafir gelecek: onları bekliyoruz. minnoşum uyuyor şuan. garibim klimayla bile zor uyudu: çokk sıcakkk Çok üzgünüm çoook

beni sevmeyi ilk kez yaptı kızz. ay çok hoşuma gitti.
sabah kalkınca gözlerimin içine bakıp gülüşü, "gel gel" yapınca kolarını havaya kaldırmaya çalışması, şarkı söylerken kahkaha atması...daha neler neler... her birine ayrı ayrı şükrediyorum. daha neler görücez bakalım. hihoyyyt
allah hepsine sağlıklı, uzun ömürler versin. :Saruboceq:

fatoşcum beyendim çok güzel olmuş ama üzerine yazdığın yazı birascık eksik olmuş canım yerine caim :))) bende yapabilirmiyim diye girdim denedim ama sanırım yine olmadı(( sana zahmet iyiki benimsin oğlum yazabilirmisin

günaydın kızlar benimde haftasonu amcam kalmaya gelecek..onu bekliyoruz kek pişiyor bir de sigara böreee düşünüyorum idare ederiz nasılsa yurtdışından geliyor özlemiştir bunları diye düşündüm akşam da dışarda bol etli biryere gidelim en çok sucuk özlüyorum diyordu onu da yarın yapıp elimi yemek işine sürmeden kurtulmayı planlıyorummm:sm_cool:

çok tembelim beyaaabayanssulusmilesırnaşık şey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…