Evet ya hafta sonu neden böle buralar tabi eş dost geliyoburalar unutuluyo adaşım senle benim kimsemiz yok ya bizde buralarda doalnıyoruz...
günaydın kızlar benimde haftasonu amcam kalmaya gelecek..onu bekliyoruz kek pişiyor bir de sigara böreee düşünüyorum idare ederiz nasılsa yurtdışından geliyor özlemiştir bunları diye düşündüm akşam da dışarda bol etli biryere gidelim en çok sucuk özlüyorum diyordu onu da yarın yapıp elimi yemek işine sürmeden kurtulmayı planlıyorummm:sm_cool:
çok tembelim beyaaabayanssulusmilesırnaşık şey
selam geliyorum gidiyorum iki defadır kimse yok neyse ben benim bıdıkı uyutup öle geliyim belki ozaman kalabalıklaşır
Evet ya hafta sonu neden böle buralar tabi eş dost geliyoburalar unutuluyo adaşım senle benim kimsemiz yok ya bizde buralarda doalnıyoruz...
amaan çocukla ancak işte. dışarı yemeğe götürüyorsunuz daha ne? süper plan yapmışsın bence. haydi kolay gele.
haftasonları böyle cnm yaaa.lmaz:
ayıp ama misafirim volmasına rağmen eşlik etmeye çalışıyorum size haaaaa :çok üzgünüm:
hülyacım sana demedim kız saol canım eksik olma tabi ki takılacaksınız lafın gelişi dedim canım
Serapcım kayınvalidem ameliyat oldu hemde kadının bağırsağını deldiler 2.ameliyatı oldu bağırsak dışarı alındı tam o gün ameliyattan çıktı babanem felç geçirmiş onun haberi geldi sonra sülalece hastane enfeksiyonu olduk kaç gün isak ateş kusma yattık bugün iyiyiz ailecek kurşun dökcez biz
oy maşallah abimize yakında başlar tabi gezinmeyeyazdıklarınızı okudumda duygulandım anne babyı biliyolar maşallah onlara benimkide babsı odadan çıkıyo ağlıyo babası çağırıyo benden ona gidiyo onddan bana geliyo babasının yüzünü gözünü elliyo ciziyo adamın sırtını çizmiş kim yaptı diyom soruyom yüzünü inceliyo onla bi konuşması var görseniz hayretle izlersiniz..işte
bizimde gel gitlerimiz başladı
bide teyzeleri oğlum bu gün yarın emekliyecek bayağı bayağı dizlerinin üstünde duruyo ve kendini öne doğru götürmeye çalışıyo ellerini biraz daha kullanabiklse gitçek en fazla 2 hafta 3 hafta pıtır pıtır gezer peşimden...
diline yüreğine sağlık canım nede güzel yazmışsın çok ama çok haklısın hepimiz hem kendimiz için hem de bebişlerimiz için hemde birbirimiz için dua edelim vereliniortakmerhaba güzel şubat anneleri opuyorumnanaktan
hepimize şu mübarek 3 ayları yuvalarımızda huzurla eşlerimizin ve çocuklarımızın yüzüne bakınca mutlu olacağımız, ruh haliyle geçirmemizi nasip etsin Allahım!
pazar günü berat kandili
tüm duaların kabul olduğu gece
nolur yavrularımıza dua edelim
şurda birlikte birşeyler paylaşıyoruz hepimiz bu dünyada bebişlerimiz acı çekmesin rahat huzurlu olsun diye uğraşıyoruz.
sivrisinek ısıracak diye sabaha kadar 30 kere tatlı uykumu böldüğümüz yavrularımızın ateşte iğne ucu kadar yerlerinin yanmasını ister miyiz?!
o masum meleklerin öteki dünyalarını unutmayalım. Allahım onları cehennem azabından korusun diye sürekli dua edelim, özellikle de her duanın kabul olduğu beraat gecesinde.
tabi önce temiz bir ağızla dua etmek için ağzımızı temizleyelim. ağzımızı tövbeyle temizleyelim opuyorumnanaktan
aklımıza gelen her an dua edelim masumlarımız için
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanohh sefan olsun. uyusun kuzum. güle güle de kirlensin opuyorumnanaktan
KOLAY GELSİN HÜLYACIM BENDE SEVMİYOM HAFTA SONLARINI AMA PAZAR ADAM EVDE YA O YÜZDEN SEVİYORUM YANİ:kedi:
ahu bızım kız bıberonla ıcmıyo suyu.
ogun aralarında aldıgı kadar kasıkla ıcırıyorum yada alıstırma bardagıyla ıcıyo.
O kötü işte tubacım
ahu ela için şarkı paylaştım facebookta görmedin mi isim yazdımdı
KOLAY GELSİN HÜLYACIM BENDE SEVMİYOM HAFTA SONLARINI AMA PAZAR ADAM EVDE YA O YÜZDEN SEVİYORUM YANİ:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?