2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya hafta sonu neden böle buralar tabi eş dost geliyoburalar unutuluyo adaşım senle benim kimsemiz yok ya bizde buralarda doalnıyoruz...

amaan çocukla ancak işte. dışarı yemeğe götürüyorsunuz daha ne? süper plan yapmışsın bence. haydi kolay gele.

selam geliyorum gidiyorum iki defadır kimse yok neyse ben benim bıdıkı uyutup öle geliyim belki ozaman kalabalıklaşır

haftasonları böyle cnm yaaa. lmaz:

Evet ya hafta sonu neden böle buralar tabi eş dost geliyoburalar unutuluyo adaşım senle benim kimsemiz yok ya bizde buralarda doalnıyoruz...

ayıp ama misafirim volmasına rağmen eşlik etmeye çalışıyorum size haaaaa :çok üzgünüm:

doğru cnm tatil neticede demi

hülyacım sana demedim kız saol canım eksik olma tabi ki takılacaksınız lafın gelişi dedim canım

şaka yaptım kız. anacım halam ve kızı var. miray uyudu. yemek hazırlıyorum. markete gidip geldim: kapıcı efendi yine yok ortalarda klava:
haftasonlarını sevmiyorum yaaa. :1no2:

KOLAY GELSİN HÜLYACIM BENDE SEVMİYOM HAFTA SONLARINI AMA PAZAR ADAM EVDE YA O YÜZDEN SEVİYORUM YANİ:kedi:

çok ama çok geçmiş olsun hepinize canım döktürün döktürün kesin nazar var Allah korusun tüm kem gözlerden nazarlardan :Saruboceq:

oy maşallah abimize yakında başlar tabi gezinmeye

diline yüreğine sağlık canım nede güzel yazmışsın çok ama çok haklısın hepimiz hem kendimiz için hem de bebişlerimiz için hemde birbirimiz için dua edelim vereliniortak

ohh sefan olsun. uyusun kuzum. güle güle de kirlensin opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
KOLAY GELSİN HÜLYACIM BENDE SEVMİYOM HAFTA SONLARINI AMA PAZAR ADAM EVDE YA O YÜZDEN SEVİYORUM YANİ:kedi:

ne güzel ya benim kociş iyice bencil oldu her pazar kendini gezdiriyor arkadaşlarıyla plan yapıyor akşamalarıda düğünler sünnetler var oralara gidiyor benim hiç yarın için beklentim yok evde olsa ne olmasa ne kalkıpta senide götüreyim demez kesin :çok üzgünüm:

ahu bızım kız bıberonla ıcmıyo suyu.
ogun aralarında aldıgı kadar kasıkla ıcırıyorum yada alıstırma bardagıyla ıcıyo.

bizde kaşıkla içiyoz ela ne emzk aldı ne biberon
plastik kaşığı da almıyo
sanrım plastik tadı rahatsız ediyo

O kötü işte tubacım

ahu ela için şarkı paylaştım facebookta görmedin mi isim yazdımdı

yok tatlım görmedim bakıyom hemen
sağol teyzesi zemuszemus
bu arada bende ticker istiyom ohaoldumsmile

burçincim meyve filesini ve mama sandalyesini sormuşsun canım..çok güvenli bir malzeme ama yine de eline verince ben yanında olup kontrol ediyorum malum annelik içgüdüsü (ya file yırtılırsa)
meyvelerin kabuklarını soyup çekirdeğini çıkarıp içine koyuyorum,sonra Bahar'ı mama sandalyesine alıyorum,üzerine de büyük bir önlük takıyorum,geçip karşısına onu izliyorum.
bir zevkle yiyor ki görmeniz lazım.sırf bu manzara için bile alınır bence.kendi eliyle yediğinden daha zevk aldığı kesin,şapırdata şapırdata.fileden tutuyor bizim kız yani iyice suyunu çıkarıyor meyvenin.bence gayet güvenli.tavsiye ediyorum.

mama sandalyesini e-bebek mağazalarından aldım.markası- v.i.b.
aşağıya iniyor 3 kademede,koltuğu silinebilir,yine 3 kademede yatar koltuk,yani çocuk orda uyuyabiliyor bile.ayakları da tekerlekli..fiyatı da iyi.çünkü ben araştırdım bu özelliklerde bu fiyata yok.ben yemek yerken yediğimden anlıyorum artık bence siz de hemen alın kızlar.ne reklam yaptım ama gören de komisyon alıyorum sanır :)))

Son düzenleme:
he heee :) haftasonu olunca kızlar performansınız düşmüş :) müjdeler var yurdumun toprağına taşına oğlum bugün yine kendiliğinden yaptı kakasını. bu üçücnü kendiliğinden yaptığı. ağlayarak zorla yapıyor ama en azından fitil olmadan kendiliğinden. bu arada ittgikçe canavarlaşıyor, pirinçu nu maması da gece tok tutmuyor. çünkü muhallebi kıvamında ible olsa katı şeyleri yemiyor. sulu yapınca da uttmuyor midesini. ne yapayım?

iyi geceler kızlar...naber...anmlerdeydim yeni geldm...nasılsınız...bebişler nasıl??

kızlar selam.... cuma sabahı geldik biz ama bir türlü fırsat bulamadım buralara bakmaya.... ptesi insallah bakıcam artık... varmı cok önemli bir haber acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…