canım yaa çok sağol..zahmet edip uzun uzun anlatmışsın..teşekkür ederim..yarın alışveriş yapıcam çocuklara ekledim listeme hemencik ))burçincim meyve filesini ve mama sandalyesini sormuşsun canım..çok güvenli bir malzeme ama yine de eline verince ben yanında olup kontrol ediyorum malum annelik içgüdüsü (ya file yırtılırsa)
meyvelerin kabuklarını soyup çekirdeğini çıkarıp içine koyuyorum,sonra Bahar'ı mama sandalyesine alıyorum,üzerine de büyük bir önlük takıyorum,geçip karşısına onu izliyorum.
bir zevkle yiyor ki görmeniz lazım.sırf bu manzara için bile alınır bence.kendi eliyle yediğinden daha zevk aldığı kesin,şapırdata şapırdata.fileden tutuyor bizim kız yani iyice suyunu çıkarıyor meyvenin.bence gayet güvenli.tavsiye ediyorum.
mama sandalyesini e-bebek mağazalarından aldım.markası- v.i.b.
aşağıya iniyor 3 kademede,koltuğu silinebilir,yine 3 kademede yatar koltuk,yani çocuk orda uyuyabiliyor bile.ayakları da tekerlekli..fiyatı da iyi.çünkü ben araştırdım bu özelliklerde bu fiyata yok.ben yemek yerken yediğimden anlıyorum artık bence siz de hemen alın kızlar.ne reklam yaptım ama gören de komisyon alıyorum sanır :)))
he heee :) haftasonu olunca kızlar performansınız düşmüş :) müjdeler var yurdumun toprağına taşına oğlum bugün yine kendiliğinden yaptı kakasını. bu üçücnü kendiliğinden yaptığı. ağlayarak zorla yapıyor ama en azından fitil olmadan kendiliğinden. bu arada ittgikçe canavarlaşıyor, pirinçu nu maması da gece tok tutmuyor. çünkü muhallebi kıvamında ible olsa katı şeyleri yemiyor. sulu yapınca da uttmuyor midesini. ne yapayım?
selamlar
burçin Allah kolaylık versin canım
bir taneyle uğraşırken yoruluyo insan iki tane daha zor tabi hiç işin bitmez hsdi iyi geceler bende biraz ortalıkı topliyim bakim dedim geçmşide okumadım
burçincim seni okurken kan ter içinde kalıyorum valla
Allah yardımcın olsun canım bide ikiz isterdim genç kızlığımdan beri
bide duam kabul olaysaydı buhar olup uçardım heralde
dün sahilde gezerken ikiz bebekler gördüm ilk aklıma gelen sen oldun hatta andım yanımdaki arkadaşa anlattım
kolay değil valla canım Allah sana güç kuvvet versin ki onlara iyi bak
şu terleme konusuna gelince ecrin nin arabasın altına bazen battanite seriyorum
çok terlemiyo başka bi çözüm yok ama çok terletiyo o kumaşlar
ayyyy canimmm benimmm nedemekkkk..... gercekten buarada yeri geldik hep beraber üzüldük yeri geldi beraber sevindik, yeri geldi beraber agladikkkk opuyorumnanaktanahh kızlar sormayın valla..o kadar karmaşık ki duygularım..inanılmaz mutluyum..çılgınca yoruluyorum yorgunluktan ağlıyorum kimi zaman ama uyuduklarında şöyle bi tanesi 5 dakikalığına uyansa da bi sevsem ama uyusa tekrar hemencik diyorum :) kaşınıyorum galiba.. :))
anne olmak hele ki ikiz annesi olmak hiç kolay değil..kalp ağrısı gönül yarası diyorum onlara ben..kıllarına zarar gelecek diye aklım çıkıyor..hiç ağlamasınlar hep mutlu olsunlar istiyorum..aklım fikrim onlarda..Rabbim herkese hepimize kolaylık versin biri de zor ikisi de ama çok güzel çok keyifli..düşünürseniz ben de o açıdan torpilliyim..dubleks aşk dubleks mutluluk
iyi ki geldim buraya iyi ki aldınız beni de aranıza..öpüyorum hepinizi..
günaydınlar...
hayırlı kandiller...
allah tüm dualarınızı, dileklerinizi kabul etsin...
size ve tüm sevdiklerinize sağlık, huzur ve mutluluk versin...
geçmişlerinize rahmet eylesin... korktuklarından kurtarsın...
evlatlarınızın gününü göstersin... analı babalı büyütsün.... hayırlı evlat nasib eylesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?