2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar a.s
biz yeni geldik eve kızıçemle konserdeydik hande yener geldi eğlendim baya iyi geldi :teytey: :teytey:
maşallah hiç üzmedi kuzum annesini
çok yoruldum hemen yatmak istiyorum hepinize hayırlı geceler :a015:

canım yaa çok sağol..zahmet edip uzun uzun anlatmışsın..teşekkür ederim..yarın alışveriş yapıcam çocuklara ekledim listeme hemencik ))

ayy kuzum yaa..inşallh tez zamanda düzene girsin..
muhallebisine meyvesinefalan bebe bisküvisi katsan yer mi acaba?hem tok tutar hem kıvamlı olur..benimkiler çok seviyo..

herkese mutlu pazarlarrr.....
herkes iidir inşaallah biz iyiyiz kuzumla ben sahil beldesinde oturuyorum malum yaz olunca misafirim hiç eksik olmuyo sağolsunlar o yüzden giremiyorum topiğe ama kuzucukları ve sizi özlüyorum aklım burda...opuyorumnanaktan

merabalarr..herkes gezmelerde heralde..
biz de çıktık bugün kuzucuklarla..ihtiyaçlar vardı malum bitmiyor hiç..emziklerini sil baştan aldım, meyve filesi aldım çok heyecanlıyım yarın kısmet olursa deneyeceğim, dışarı çıkarken yanıma almak için sebze meyve püresi saklama kabı aldım, biberonlarına emzik aldım, 6 şar tane kolsuz body aldım..göçtük yine anlayacağınız..mama koltuğu ve oto koltuğu da bakıcaktık ama fırsat kalmadı valla..herşey çifter çifter olunca aciliyet sırasına sokuyoruz ihtiyaçları napalım..
ordan arkadaşlarla yemeğe gittik..onların da 6 aylık bebişleri var..maşallah pek tatlı pek de uslu..kendi kendime tek bebek hiç bebekmiş dedim..sakın yanlış anlaşılmasın lafım ama ben tüm gün hangisini alsam yedirsem altını açsam diye deli oldum..tabanlarım şişti belim tutuldu..bişey anlamadım oturduğumdan da yediğimden de..arkadaşımsa açık havanın tadını çıkardı valla..Allah'ıma çok şükür, evlatlarımı çok seviyorum, herşeyim tüm dünyam onlar benim..varsın keyif yapamıyım onlar iyi olsunlar da gerisi yalan gerisi boş..
neyse orda terlediler sıkıldılar tabi bebek arabasında..bir sürü para ver en iyisini al yine aynı yine aynı tüm ana kucağı bebek arabası vs gibi ürünler terletiyo bu yavruları..sizin buna bi çözümünüz var mı acep?battaniye çarşaf kar etmiyor valla..tabi huysuzlanmasınlar diye koşa koşa eve döndük..yıkadım, muhallebilerini biraz cıvık yapıp biberonla verdim uyudular..maşallah daha da uyanmadılar inşallah sabaha kadar uyurlar ama çok sıcak kesin terden uyanıcaklar birazdan
onlar uyuyunca da 2 makina çamaşır yıkadım astım, ortalığı topla, oyuncakları kadar falan derken bu saat oldu..uyanmasalar da dinlendirseler beni inşallah..eşim de işe gitti..1den evvel gelmez mahvolurum valla..
herkese kocaman sevgiler yavruları da tatlı anneciklerini de öperim..

selamlar
burçin Allah kolaylık versin canım
bir taneyle uğraşırken yoruluyo insan iki tane daha zor tabi hiç işin bitmez hsdi iyi geceler bende biraz ortalıkı topliyim bakim dedim geçmşide okumadım

burçincim seni okurken kan ter içinde kalıyorum valla
Allah yardımcın olsun canım bide ikiz isterdim genç kızlığımdan beri
bide duam kabul olaysaydı buhar olup uçardım heralde

dün sahilde gezerken ikiz bebekler gördüm ilk aklıma gelen sen oldun hatta andım yanımdaki arkadaşa anlattım
kolay değil valla canım Allah sana güç kuvvet versin ki onlara iyi bak
şu terleme konusuna gelince ecrin nin arabasın altına bazen battanite seriyorum
çok terlemiyo başka bi çözüm yok ama çok terletiyo o kumaşlar

selamlar
burçin Allah kolaylık versin canım
bir taneyle uğraşırken yoruluyo insan iki tane daha zor tabi hiç işin bitmez hsdi iyi geceler bende biraz ortalıkı topliyim bakim dedim geçmşide okumadım

ahh kızlar sormayın valla..o kadar karmaşık ki duygularım..inanılmaz mutluyum..çılgınca yoruluyorum yorgunluktan ağlıyorum kimi zaman ama uyuduklarında şöyle bi tanesi 5 dakikalığına uyansa da bi sevsem ama uyusa tekrar hemencik diyorum :) kaşınıyorum galiba.. :))
anne olmak hele ki ikiz annesi olmak hiç kolay değil..kalp ağrısı gönül yarası diyorum onlara ben..kıllarına zarar gelecek diye aklım çıkıyor..hiç ağlamasınlar hep mutlu olsunlar istiyorum..aklım fikrim onlarda..Rabbim herkese hepimize kolaylık versin biri de zor ikisi de ama çok güzel çok keyifli..düşünürseniz ben de o açıdan torpilliyim..dubleks aşk dubleks mutluluk
iyi ki geldim buraya iyi ki aldınız beni de aranıza..öpüyorum hepinizi..

iyi geceler

burçincim allah yardım etsin arkadaşım gerçekten çok zor ben doğum yapıp arasla yalnız kalınca ikiz çocuk büyütenler çok büyük insanlar diye düşündüm valla zor allah yardım etsin tatlım ama dediğin gibi sevgileri dünyayaömre bedel....öp burçinvim bebişlerimi...
melekçim nasılsın canım görüşemedik uzun zamandır özgem nasıl huysuzdu en son iymi şimdi dişler çıktımı patlamıştı öp canım özgeyi

:1hug: ayyyy canimmm benimmm nedemekkkk..... gercekten buarada yeri geldik hep beraber üzüldük yeri geldi beraber sevindik, yeri geldi beraber agladikkkk opuyorumnanaktan
düsünsene hamilelikten bu yana birbirimize güc kanat olduk. ve suan 5 ayini dolduracaklar yavrularimiz ... cok seyy paylastikkkk cokkkkkk..... ay yine duygulandim valla! nasilda gectiii yaaaa günler! daha anne karninda haftalari sayarken simdi 5 aylik oldular! :CüvCüv:

bu arada online annislerrr sizde uyku tutmadi galibaaaaa.... valla sizi bilmem ama beni uyku degilll , benim minik cadi bu saate kadar ayakta tuttu!sempatiksalakcinni ayyy saftimmmm kaydiii valaaaaa:bbo:

huhuu ben burdayım
burçincim nedemeke canım herzaman gelsen seve seve dinliyoruz seni
evet aslında çok şanslısın tek seferde yırttın

günaydın kızlar.....yepyeni bi haftaya başlıyoruz...inş herşey güzel olur.......bebişler nasıl sizler nasılsınız....burak 6da uyandı yine...utkuda ona ayak uyduruyo artık...10da kalkan oğlum 8de uyanıyo artıkın(

günaydın canlarım herkese iyi haftalar olsun
geçmişi okuyup öyle geldim malum haftasonu makinayı açmaya bile fırsat olmuyor

günaydın Sibelcim Berkin de iyi valla sabah pek keyifliydi yedim yedim öyle bıraktım.. iki gecedir maşallah maşallah diyeyim hiç kalkmadı bana da çok iyi geldi.. senin paşa yine de geç kalkıyor sayılır valla benimki yediyi geçirmez horozlardan erken kalktığı da çok oluyoakannehir

iki gecedir uyanmamasının benim akşam saati sütleri fazla fazla içirmemle de alakası var sanırım bi doldu ki midesi.. sıcakta ememiyor da zaten sağıp içirdim çoğunlukla haftasonu.. kan ter içinde kalıyor sıkılıyor yapış yapış.. ne yapalım süt içiyor ya ha ordan ha burdan.. bi de yoğurt verdim 3 gündür 3 kaşık bayıldı yoğurda.. devamını istiyor ağlıyor ama vermedim tabii.. dün akşam mayaladım taze artık bugün istediği kadar yiyebilir...

yok kız benm 10da uyanan büyük oğlumdu....burak 5-6da uyanır anacım...nerde 10 a kadar yatcak oooo....

günaydınlar...
hayırlı kandiller...
allah tüm dualarınızı, dileklerinizi kabul etsin...
size ve tüm sevdiklerinize sağlık, huzur ve mutluluk versin...
geçmişlerinize rahmet eylesin... korktuklarından kurtarsın...

evlatlarınızın gününü göstersin... analı babalı büyütsün.... hayırlı evlat nasib eylesin....

Günaydın şubat anneleri bende 2011 şubat anne adayıyım ikilitesti drlar nasıl yapıyorlar bana anlatabilirmisiniz bugün dr.gidiceğim ve muhtemelen testi yapacağız ama nasıl olacak biraz tedirginim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

günaydın herkese.

amin canım..

herkesin kandini mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…