2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım. ultrasonda normal muayene gibi, boyun çevresine bakıyolar bebeğin. sonra bir de kan testi yapılıyor. bu ikisinin sonucuna göre % hesaplanıyor. inş iyi sonuçlanır, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Günaydın herkese...
Hayırlı kandiller....Allah dualarımızı, gönlümüzden geçenleri kabul etsin. Evlatlarımızla mutlu, huzurlu ömürler nasip etsin. Yavrularıımızı vatana, millete, anaya babaya hayırlı etsin.
Hülyacım Amiiinnn canım. Allah güzel duanı kabul eetsin.
Serapçım günaydın canım... Esra 5 gibi kalkıyo. Hem uyuyo hem sütünü içiyo sonra sekiz gibi uyanıyo. Yarım saat sonra tekrar uyuyo. Bu bir haftadır böyle. Ama geceleri uykku saatleri çok düzensiz. Sıcaklardan uyuyamıyo kuzum.
Sibelcim günaydın canım. Öp kuzuları benim için...
Burçincim ne demek canım ya.. Biz burada aylardır kocaman bir aile olduk. her yeni gelen kişi de bizi mutlu ediyor. Yeni deneyimler, yeni tecrübeler paylaşıyoruz. Tabi seni okudukça halime şükrediyorum, sana da güç kuvvet diliyorum arkadaşım, hem madden hem manen...

çok teşekkür ederim.bizim gruptan kızlar daha yaptırmamıştı size sormak istedim birde.içim rahatladı anlatınca korkulacak birşey yokmuş demekki çok saol.Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim.Bebeğinde maşallah çok tatlı resimlerinden tanıyorum allah sağlıklı uzun ömürler versin inş.Hayırlı kandiller a.s.

Canım Yaren açıklamaış zaten. Çok basit bi şey endişelenme... İnşallah sonuçlar iyi çıkar...

Ayy biz de geçen sene bu aralar bunları konuşuyomuşuz demek ki kızlar. Zaman ne çabuk geçiyo

herkesin kandini mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Sağol canım senin de kandilin mübarek, duaların kabul olsun

amin canım amin.

inş iyi çıkar sonuçların. sağlıkla al bebeğini kucağına. :Saruboceq:

günaydın canım.

aynen yaaa. sıcaktan iştahı kaçtı çocukların :1shok:

günaydın herkese.

amin canım..

herkesin kandini mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

günaydın canım. hayırlı kandiller.

amin canım cümlemizin..
Kandiliniz mübarek olsun..

Günaydın canım. Berkin de öyleydi 2 haftadır geceleri en az 3 kere kalkıyordu. hem yatağından aldım onu 1 haftadır pencerenin önündeki tek kişilik yatakta yatıyor.. hem de pencerenin hemen önünde biraz hava geliyor en azından sabah ta serin serin uyuyor.. gece ve sabah hiç itiraz emmeden emiyor zaten.. bi de 2 gecedir akşam altıdan itibaren saati 2 saatte bir 150 cc sütü dayıyorum.. maşallah sabah altı buçukta kalkıyor.. bugün ben uyandırdım hatta..

aynen yaaa. sıcaktan iştahı kaçtı çocukların :1shok:

ne yapsı garipler valla ya biz bile mahvolduk.. kucağımızda sıkılıyorlar.. neyseki şu pompayı icat etmişler yoksa hem açım diye ağlıyor hem de emmemek için ağlıyor çocuk.. Berkin' in saçları sürekli ıslak yatmak istemiyor.. günde iki kere yıkanıyor normalde.. gündüz annem yıkıyor ben de akşam yatmadan bi daha yıkıyorum.. dün de arıza varmış öğlen de gece yarısına kadar sular kesiktiakannehir yavrum yapış yapış oldu.. onca saat su kesilir mi yahu telef olduk hele de yaz günü..

Son düzenleme:
Serapçım maşallah içiyo o kadar sütü. Esra karnı doydu mu yudum içmiyo. 120 cc anca içiyo. Dökülen sütlerin haddi hesabı yok.

gunaydın kızlar...
dolu dolu bı hf sonu gecırdık. cmt arkadasım geldı carsı pazar gezdık. dun de esımle yıldız korusuna gıttık korunun ıcındekı yıldız şale,çadır köşk ve malta köşkü gezdik. aslında tedariksiz gittik herkes çimlere yatak yorgan atmış bi yandan piknik bi yandan hamak kavun karpuz salıncak modundaydı :)
bizde çekirdeğimizi içiceğimizi aldık yayıldık :) haftaya bızde tedarıklı gıdıcez :)
ıpekte bol bol acık havanın tadına vardı hıc gıkı cıkmadı. aksam da gulhane ye gıttık arkadaslarla bı cay ıctık sohbet muhabbet derken gece 10 du eve geldıgımızde. ıpek 9 da uyudu arabasında saatı gelınce uzmedı bızı :)
bugun apartmanda ve evlerde ılaclama war. 1 de gelıcekler. ogleden sonra kaynanama gecıcem bende. gece donucez eve 10-11 gıbı anca gırebılır mısız. artık yarın bol bol hasret gıderırız...

off ya önceden 500 ml süt bırakıyordum,şimdi 250 çıkınca öpüp başıma koycam..aptamil 'i önceden güzel yiyodu, şimdi sıpa onu da yemiyo..mama yemiyo,çorba yemiyo..sadece yoğurt ve meyve.sütüm de azaldı..ne yapcam bilmiyorum. sanırım ek gıdaya meyve ile başlamakla hata ettik, en iyisi zeynep gibi sebze çorbasından başlamaktı.. şimdi yoğurt meyve tatlı geliyo, çorba tatlı olmadığı için yemiyo..

Serapçım maşallah içiyo o kadar sütü. Esra karnı doydu mu yudum içmiyo. 120 cc anca içiyo. Dökülen sütlerin haddi hesabı yok.

kuşum formunu koruyo kız bi yudum fazlasını içmiyoopuyorumnanaktan maşallah Berkinin iştahı yerinde zaten sıcaktan emmiyor biliyorum klima açıyorum o zaman sesi çıkmıyor.. ama böyle de hoşuma gitti akşam yüklemeyi yaparım gece de uyur bari..

ohh eski gezgin günlerine geri döndün anlaşılan.. çok sevindim senin adına..ipekim de gezsin bol bol ..:lepi:

canım aslında haklısın.. meyve tatlı olduğu için hemen kabul ediyorlar.. ama doktorlar da sindirimi kolay olduğu için önce yoğurt ve meyve veriyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz ..
Burak artık 6 aylık oldu ya kahvaltı çorba muhallebi yicek sütü de ne kadar olursa içer hiç takma.. mamaya ya da süte cicibebe falan koyun olmadı bi tane tat versin..

Ohh maşallah canım. Bu havaları kaçırmamak lazım. Bebişlere çok faydalı. Özellikle yeşillik alanlar..Biz de pazar Sarayburnundaydık. De3niz keyfi yaptık.Aslıunda Gülhane ye gidecektik ama acemi şöförümüz yanlış yoldan girince otopark bulamadık. Demek karşılaşacaktık Gülhane de yaaa. Tüh.

Ah canım ya bi günleri bi günlerini tutnuyo. Hülyacım yoruluyosan ya da canın sıkkınsa çok etkiliyo sütü. Moralini yükseltecek bi şeyler yap. Psikolojiyle çok alakalı süt olayı. Bi de. Bi kaç gün arayla tekrar dene çorbayı günleri günlerini tutmuyo yavrularun.

Ay ne bilem Serapçım. İstiyom şöyle boğum boğum olsun ama içmiyo ki zilli. İçmediği gibi yerinde de duymuyo. Tırtıl gibi. Bıraksam sırtüstü gezecek evi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…