Günaydın şubat anneleri bende 2011 şubat anne adayıyım ikilitesti drlar nasıl yapıyorlar bana anlatabilirmisiniz bugün dr.gidiceğim ve muhtemelen testi yapacağız ama nasıl olacak biraz tedirginim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
günaydın canım. ultrasonda normal muayene gibi, boyun çevresine bakıyolar bebeğin. sonra bir de kan testi yapılıyor. bu ikisinin sonucuna göre % hesaplanıyor. inş iyi sonuçlanır, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Günaydın şubat anneleri bende 2011 şubat anne adayıyım ikilitesti drlar nasıl yapıyorlar bana anlatabilirmisiniz bugün dr.gidiceğim ve muhtemelen testi yapacağız ama nasıl olacak biraz tedirginim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
herkesin kandini mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Günaydın herkese...
Hayırlı kandiller....Allah dualarımızı, gönlümüzden geçenleri kabul etsin. Evlatlarımızla mutlu, huzurlu ömürler nasip etsin. Yavrularıımızı vatana, millete, anaya babaya hayırlı etsin.
Hülyacım Amiiinnn canım. Allah güzel duanı kabul eetsin.
Serapçım günaydın canım... Esra 5 gibi kalkıyo. Hem uyuyo hem sütünü içiyo sonra sekiz gibi uyanıyo. Yarım saat sonra tekrar uyuyo. Bu bir haftadır böyle. Ama geceleri uykku saatleri çok düzensiz. Sıcaklardan uyuyamıyo kuzum.
Sibelcim günaydın canım. Öp kuzuları benim için...
Burçincim ne demek canım ya.. Biz burada aylardır kocaman bir aile olduk. her yeni gelen kişi de bizi mutlu ediyor. Yeni deneyimler, yeni tecrübeler paylaşıyoruz. Tabi seni okudukça halime şükrediyorum, sana da güç kuvvet diliyorum arkadaşım, hem madden hem manen...
çok teşekkür ederim.bizim gruptan kızlar daha yaptırmamıştı size sormak istedim birde.içim rahatladı anlatınca korkulacak birşey yokmuş demekki çok saol.Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim.Bebeğinde maşallah çok tatlı resimlerinden tanıyorum allah sağlıklı uzun ömürler versin inş.Hayırlı kandiller a.s.
günaydın kızlar.....yepyeni bi haftaya başlıyoruz...inş herşey güzel olur.......bebişler nasıl sizler nasılsınız....burak 6da uyandı yine...utkuda ona ayak uyduruyo artık...10da kalkan oğlum 8de uyanıyo artıkın(
günaydın canlarım herkese iyi haftalar olsun
geçmişi okuyup öyle geldim malum haftasonu makinayı açmaya bile fırsat olmuyor
günaydın Sibelcim Berkin de iyi valla sabah pek keyifliydi yedim yedim öyle bıraktım.. iki gecedir maşallah maşallah diyeyim hiç kalkmadı bana da çok iyi geldi.. senin paşa yine de geç kalkıyor sayılır valla benimki yediyi geçirmez horozlardan erken kalktığı da çok oluyoakannehir
iki gecedir uyanmamasının benim akşam saati sütleri fazla fazla içirmemle de alakası var sanırım bi doldu ki midesi.. sıcakta ememiyor da zaten sağıp içirdim çoğunlukla haftasonu.. kan ter içinde kalıyor sıkılıyor yapış yapış.. ne yapalım süt içiyor ya ha ordan ha burdan.. bi de yoğurt verdim 3 gündür 3 kaşık bayıldı yoğurda.. devamını istiyor ağlıyor ama vermedim tabii.. dün akşam mayaladım taze artık bugün istediği kadar yiyebilir...
günaydın herkese.
amin canım..
herkesin kandini mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
günaydınlar...
hayırlı kandiller...
allah tüm dualarınızı, dileklerinizi kabul etsin...
size ve tüm sevdiklerinize sağlık, huzur ve mutluluk versin...
geçmişlerinize rahmet eylesin... korktuklarından kurtarsın...
evlatlarınızın gününü göstersin... analı babalı büyütsün.... hayırlı evlat nasib eylesin....
Günaydın herkese...
Hayırlı kandiller....Allah dualarımızı, gönlümüzden geçenleri kabul etsin. Evlatlarımızla mutlu, huzurlu ömürler nasip etsin. Yavrularıımızı vatana, millete, anaya babaya hayırlı etsin.
Serapçım günaydın canım... Esra 5 gibi kalkıyo. Hem uyuyo hem sütünü içiyo sonra sekiz gibi uyanıyo. Yarım saat sonra tekrar uyuyo. Bu bir haftadır böyle. Ama geceleri uykku saatleri çok düzensiz. Sıcaklardan uyuyamıyo kuzum.
aynen yaaa. sıcaktan iştahı kaçtı çocukların :1shok:
Serapçım maşallah içiyo o kadar sütü. Esra karnı doydu mu yudum içmiyo. 120 cc anca içiyo. Dökülen sütlerin haddi hesabı yok.
gunaydın kızlar...
dolu dolu bı hf sonu gecırdık. cmt arkadasım geldı carsı pazar gezdık. dun de esımle yıldız korusuna gıttık korunun ıcındekı yıldız şale,çadır köşk ve malta köşkü gezdik. aslında tedariksiz gittik herkes çimlere yatak yorgan atmış bi yandan piknik bi yandan hamak kavun karpuz salıncak modundaydı :)
bizde çekirdeğimizi içiceğimizi aldık yayıldık :) haftaya bızde tedarıklı gıdıcez :)
ıpekte bol bol acık havanın tadına vardı hıc gıkı cıkmadı. aksam da gulhane ye gıttık arkadaslarla bı cay ıctık sohbet muhabbet derken gece 10 du eve geldıgımızde. ıpek 9 da uyudu arabasında saatı gelınce uzmedı bızı :)
bugun apartmanda ve evlerde ılaclama war. 1 de gelıcekler. ogleden sonra kaynanama gecıcem bende. gece donucez eve 10-11 gıbı anca gırebılır mısız. artık yarın bol bol hasret gıderırız...
off ya önceden 500 ml süt bırakıyordum,şimdi 250 çıkınca öpüp başıma koycam..aptamil 'i önceden güzel yiyodu, şimdi sıpa onu da yemiyo..mama yemiyo,çorba yemiyo..sadece yoğurt ve meyve.sütüm de azaldı..ne yapcam bilmiyorum. sanırım ek gıdaya meyve ile başlamakla hata ettik, en iyisi zeynep gibi sebze çorbasından başlamaktı.. şimdi yoğurt meyve tatlı geliyo, çorba tatlı olmadığı için yemiyo..
gunaydın kızlar...
dolu dolu bı hf sonu gecırdık. cmt arkadasım geldı carsı pazar gezdık. dun de esımle yıldız korusuna gıttık korunun ıcındekı yıldız şale,çadır köşk ve malta köşkü gezdik. aslında tedariksiz gittik herkes çimlere yatak yorgan atmış bi yandan piknik bi yandan hamak kavun karpuz salıncak modundaydı :)
bizde çekirdeğimizi içiceğimizi aldık yayıldık :) haftaya bızde tedarıklı gıdıcez :)
ıpekte bol bol acık havanın tadına vardı hıc gıkı cıkmadı. aksam da gulhane ye gıttık arkadaslarla bı cay ıctık sohbet muhabbet derken gece 10 du eve geldıgımızde. ıpek 9 da uyudu arabasında saatı gelınce uzmedı bızı :)
bugun apartmanda ve evlerde ılaclama war. 1 de gelıcekler. ogleden sonra kaynanama gecıcem bende. gece donucez eve 10-11 gıbı anca gırebılır mısız. artık yarın bol bol hasret gıderırız...
off ya önceden 500 ml süt bırakıyordum,şimdi 250 çıkınca öpüp başıma koycam..aptamil 'i önceden güzel yiyodu, şimdi sıpa onu da yemiyo..mama yemiyo,çorba yemiyo..sadece yoğurt ve meyve.sütüm de azaldı..ne yapcam bilmiyorum. sanırım ek gıdaya meyve ile başlamakla hata ettik, en iyisi zeynep gibi sebze çorbasından başlamaktı.. şimdi yoğurt meyve tatlı geliyo, çorba tatlı olmadığı için yemiyo..
kuşum formunu koruyo kız bi yudum fazlasını içmiyoopuyorumnanaktan maşallah Berkinin iştahı yerinde zaten sıcaktan emmiyor biliyorum klima açıyorum o zaman sesi çıkmıyor.. ama böyle de hoşuma gitti akşam yüklemeyi yaparım gece de uyur bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?