:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:Ohh maşallah canım. Bu havaları kaçırmamak lazım. Bebişlere çok faydalı. Özellikle yeşillik alanlar..Biz de pazar Sarayburnundaydık. De3niz keyfi yaptık.Aslıunda Gülhane ye gidecektik ama acemi şöförümüz yanlış yoldan girince otopark bulamadık. Demek karşılaşacaktık Gülhane de yaaa. Tüh.
Ah canım ya bi günleri bi günlerini tutnuyo. Hülyacım yoruluyosan ya da canın sıkkınsa çok etkiliyo sütü. Moralini yükseltecek bi şeyler yap. Psikolojiyle çok alakalı süt olayı. Bi de. Bi kaç gün arayla tekrar dene çorbayı günleri günlerini tutmuyo yavrularun.
Ay ne bilem Serapçım. İstiyom şöyle boğum boğum olsun ama içmiyo ki zilli. İçmediği gibi yerinde de duymuyo. Tırtıl gibi. Bıraksam sırtüstü gezecek evi.
evet ya dısarı cıkmak cok ıyı gelıyor ınsana hele ormanlık yerler... bol bol oksijen ve d vitamini alıyor kuzucuklar...ohh eski gezgin günlerine geri döndün anlaşılan.. çok sevindim senin adına..ipekim de gezsin bol bol ..:lepi:
benımde sutum cok azaldı...off ya önceden 500 ml süt bırakıyordum,şimdi 250 çıkınca öpüp başıma koycam..aptamil 'i önceden güzel yiyodu, şimdi sıpa onu da yemiyo..mama yemiyo,çorba yemiyo..sadece yoğurt ve meyve.sütüm de azaldı..ne yapcam bilmiyorum. sanırım ek gıdaya meyve ile başlamakla hata ettik, en iyisi zeynep gibi sebze çorbasından başlamaktı.. şimdi yoğurt meyve tatlı geliyo, çorba tatlı olmadığı için yemiyo..
dogru soyluyosun ama gorunen koy de kılavuz ıstemıyor kı kuşum ya :sinifsinif:ooh Zeynepçim sefanız olsun kuzuya da çok iyi gelmiştir açık hava güzelce uyumuştur..
Hülyacım Havvanın dediği gibi tekrar tekrar denemen gerekiyor, Zeynep te haklı baya bi acıktır öyle ver o zaman yiyebilir..
Ayrıca kızlar sütüm azaldı demeyin bu düşünce bile yetiyorlmaz:
herkeze merhaba haftasonu kimsecikler yoktu buralarda şimdi gelmişiniz...bende cumartesi bütün gün temizlik yaptım sonra kocamla birlikde yemeğe çıktık bi güzel...pazarda arkadaşın sözü vardı oraya gittik kızım ilk defa böyle kalabalık içine girdi ama kucağına alıp sevmek isteyenlerden öpenlerden bana sinir geldi ne anlayışsız insanlar yaaa bişeyde diyemedim...
bu filelerden bahsetmişiniz ben bayadır aldım kullanıyorum ama bizimki terslik yapcak ya file kısmını değil tutma kısmını ağzına sokuyo..birde internetden dandini dandini dastanayı indirdim bizimkini onla uyutuyorum onu duyunca bi sakinleşiyo sormayın.pazar buralarda kimse olmayınca ocak annelerine bakım dedim orda bişey gözüme çarptı ipek hanım çiftliği diye Aydın Nazilli de biyer varmış internetden istediğin sebzeleri sipariş ediyosun onlar kargoyla sana gönderiyolar tabi biraz pahallı oluyo ama organik meyve sebze düşüneneler internetden araştırsın isterse ...
canım aslında haklısın.. meyve tatlı olduğu için hemen kabul ediyorlar.. ama doktorlar da sindirimi kolay olduğu için önce yoğurt ve meyve veriyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz ..
Burak artık 6 aylık oldu ya kahvaltı çorba muhallebi yicek sütü de ne kadar olursa içer hiç takma.. mamaya ya da süte cicibebe falan koyun olmadı bi tane tat versin..
Ah canım ya bi günleri bi günlerini tutnuyo. Hülyacım yoruluyosan ya da canın sıkkınsa çok etkiliyo sütü. Moralini yükseltecek bi şeyler yap. Psikolojiyle çok alakalı süt olayı. Bi de. Bi kaç gün arayla tekrar dene çorbayı günleri günlerini tutmuyo yavrularun..
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
benımde sutum cok azaldı...
emmedıgı ıcın azalıyo gıt gıde...
bence once bı aç bırak buragı. baya kulakları dussun. sonra dene bı sebze corbasını. bakalım o zaman napıcak? cok acıkırsa yer belkı...
Hülyacım Havvanın dediği gibi tekrar tekrar denemen gerekiyor, Zeynep te haklı baya bi acıktır öyle ver o zaman yiyebilir..
Ayrıca kızlar sütüm azaldı demeyin bu düşünce bile yetiyorlmaz:
herkeze merhaba haftasonu kimsecikler yoktu buralarda şimdi gelmişiniz...bende cumartesi bütün gün temizlik yaptım sonra kocamla birlikde yemeğe çıktık bi güzel...pazarda arkadaşın sözü vardı oraya gittik kızım ilk defa böyle kalabalık içine girdi ama kucağına alıp sevmek isteyenlerden öpenlerden bana sinir geldi ne anlayışsız insanlar yaaa bişeyde diyemedim...
bu filelerden bahsetmişiniz ben bayadır aldım kullanıyorum ama bizimki terslik yapcak ya file kısmını değil tutma kısmını ağzına sokuyo..birde internetden dandini dandini dastanayı indirdim bizimkini onla uyutuyorum onu duyunca bi sakinleşiyo sormayın.pazar buralarda kimse olmayınca ocak annelerine bakım dedim orda bişey gözüme çarptı ipek hanım çiftliği diye Aydın Nazilli de biyer varmış internetden istediğin sebzeleri sipariş ediyosun onlar kargoyla sana gönderiyolar tabi biraz pahallı oluyo ama organik meyve sebze düşüneneler internetden araştırsın isterse ...
off ya önceden 500 ml süt bırakıyordum,şimdi 250 çıkınca öpüp başıma koycam..aptamil 'i önceden güzel yiyodu, şimdi sıpa onu da yemiyo..mama yemiyo,çorba yemiyo..sadece yoğurt ve meyve.sütüm de azaldı..ne yapcam bilmiyorum. sanırım ek gıdaya meyve ile başlamakla hata ettik, en iyisi zeynep gibi sebze çorbasından başlamaktı.. şimdi yoğurt meyve tatlı geliyo, çorba tatlı olmadığı için yemiyo..
merhaba kızlar nasılsınız kandılınız mubarek olsun dualarınız abul olsun
vala yaren cım haklısın meyveyle falan baaslmadım sebzelı etlı balıklı hıpp organık pureler yoladı annem onları agzına almıyo o kadar guzel kokuyokı ama almıyo gecen almadı bugun yıne denıcem bakalım yecek mı meyvelılere bayılıyo meyve suyuna ama sebzelere bıraz zor alısıcaz sanırım allaha sukur yememızde sorun yok aptamıle devammm
havacım ozgede ıcerken sutunu oyun yaptı ıcın 10 ml sı zaten akıyo
çok sağolun kızlar.
kahvaltı için yumurta ile peyniri karıştırdım yemiyo,tek yumurtayı yemiyo.. iyi bi pekmez alıp yumurtayı pekmezle karıştırayım diyorum. sulandırılmış pekmez verebilirim artık heralde.
mamaya biskuvi kattı babaannesi ama yememiş..dün de yoğurtlu çorba yaptık,zor zor uğraşa uğraşa mızır mızır 10 bebek kaşığı falan yedi :)
benim sütüm makinayla sağınca baya çıkıyodu,1 hafta tatilde hiç sağmadım hep emzirdim ya orda azaldı, ama şimdi eski haline gelmedi..aslında psikolojim iyi ama, kayımvalidemler burdaydı ondan olabilr mi acaba :))
çorbayı da hergün deniyoruz canım farklı farklı, bakalım anneannesi geldi artık, o hale yola koyar bi şekilde diye düşünüyorum. gerçi bugün yapmış un çorbası ama yememiş..öğleden sonra bi daha vercem diyo..annem çok sabırlı.yeğenime eğer yemezse gün içinde 2-3 çeşit çorba yapıyodu..
hıımm aç bırakma takdiğini deneyelim bir de...
sıkılıyorum diyodun,sana iyi gelmiştir gezmeler..streç'ini attın mı?a.s
evet yaa: sütler azalıyor artık. çorbayı yoğurtlu yaptın mı hiç??? Miray da çorbayı pek sevmemişti: ben de 2 kaşık yoğrt ekliyorum uzun zamandır. bayıla byıla yiyor. ama bikaç gündür sıcaklardan yada diş meselesindendir diye düşündüğüm bi iştahsızlığı var ya hadi hayırlısı. zorlamıyorum ben de, nasıl isterse o zaman yesin.
evet yaa: sütler azalıyor artık. çorbayı yoğurtlu yaptın mı hiç??? Miray da çorbayı pek sevmemişti: ben de 2 kaşık yoğrt ekliyorum uzun zamandır. bayıla byıla yiyor. ama bikaç gündür sıcaklardan yada diş meselesindendir diye düşündüğüm bi iştahsızlığı var ya hadi hayırlısı. zorlamıyorum ben de, nasıl isterse o zaman yesin.
kahvaltı için yumurta ile peyniri karıştırdım yemiyo,tek yumurtayı yemiyo.. iyi bi pekmez alıp yumurtayı pekmezle karıştırayım diyorum. sulandırılmış pekmez verebilirim artık heralde.
mamaya biskuvi kattı babaannesi ama yememiş..dün de yoğurtlu çorba yaptık,zor zor uğraşa uğraşa mızır mızır 10 bebek kaşığı falan yedi :)
benim sütüm makinayla sağınca baya çıkıyodu,1 hafta tatilde hiç sağmadım hep emzirdim ya orda azaldı, ama şimdi eski haline gelmedi..aslında psikolojim iyi ama, kayımvalidemler burdaydı ondan olabilr mi acaba :))
çorbayı da hergün deniyoruz canım farklı farklı, bakalım anneannesi geldi artık, o hale yola koyar bi şekilde diye düşünüyorum. gerçi bugün yapmış un çorbası ama yememiş..öğleden sonra bi daha vercem diyo..annem çok sabırlı.yeğenime eğer yemezse gün içinde 2-3 çeşit çorba yapıyodu..
hıımm aç bırakma takdiğini deneyelim bir de...
sıkılıyorum diyodun,sana iyi gelmiştir gezmeler..streç'ini attın mı?a.s
attım canım iyi geldi valla insan içine çıkmak ..
kızlar atv ye bakın
ama biz bakamıyozbilmiyorumkismile
bunlar dısarda melek kesılıyolar anacım. harelerı cıkıyor sempatiksalakcinniBizde dün çocuklarla birlikte Forum İstanbula gittik max şenliği varmış,çocuklar heves etti ama çok kalabalıktı sırada vardı girmedik o kalabalığa, sonra D&R' dan kitap aldık çocuklara,alışveriş yaptık biraz, üst katta yemek yedik geldik bizim cadı uslu durdu allahtan..
hım... hep bılınen seyler. hatırlattıgın ıcın sagol canım opuyorumnanaktanben özetliyim canım bebekleri denize sokun havuza sokmayın kremsiz dışarı çıkarmayın saat 11 ile 16 arası tente altında bile güneşte bulunmayın kesinlikle isilik tedavisi zordur onun için olmadan önlem almak daha kolaydır sürekli banyo yaptırıp katlanan yerleri havalandırmk gerekiyomuş birde ince giydirmek lazımmış aklımda kalanlar bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?