bunlar dısarda melek kesılıyolar anacım. harelerı cıkıyor sempatiksalakcinni
evde de kucuk kırmızı boynuzları kaydirigubbakcemile3
hım... hep bılınen seyler. hatırlattıgın ıcın sagol canım opuyorumnanaktan
doğru diyosun valla
e-bebek'te bir ara kucağıma aldım oyuncaklara bakıyoruz birden atıldı öne doğru bir çıngırağı yakaladı, babası çokmu beğendin kızım dedi aldı o oyuncağı hemen,bende aynı taktiği uygulayayım yapışıyım beğendiğim bişeye dedim avucunu yalarsın dedi bana sempatiksalakcinni
herkeslere tünaydınnnn nasssssııınız kızlar minikler nasssııı:)))
ıyıyız canım sen nasılsın napıyon gencer paşam nasıL?
bu arada herkese hayırlı kandıller kızlar.
dualarımız kabul olsun gunahlarımız affolsun...
günaydın, hayırlı kandiller herkese.....
herkeze merhaba haftasonu kimsecikler yoktu buralarda şimdi gelmişiniz...bende cumartesi bütün gün temizlik yaptım sonra kocamla birlikde yemeğe çıktık bi güzel...pazarda arkadaşın sözü vardı oraya gittik kızım ilk defa böyle kalabalık içine girdi ama kucağına alıp sevmek isteyenlerden öpenlerden bana sinir geldi ne anlayışsız insanlar yaaa bişeyde diyemedim...
bu filelerden bahsetmişiniz ben bayadır aldım kullanıyorum ama bizimki terslik yapcak ya file kısmını değil tutma kısmını ağzına sokuyo..birde internetden dandini dandini dastanayı indirdim bizimkini onla uyutuyorum onu duyunca bi sakinleşiyo sormayın.pazar buralarda kimse olmayınca ocak annelerine bakım dedim orda bişey gözüme çarptı ipek hanım çiftliği diye Aydın Nazilli de biyer varmış internetden istediğin sebzeleri sipariş ediyosun onlar kargoyla sana gönderiyolar tabi biraz pahallı oluyo ama organik meyve sebze düşüneneler internetden araştırsın isterse ...
merhaba kızlar nasılsınız kandılınız mubarek olsun dualarınız abul olsun
vala yaren cım haklısın meyveyle falan baaslmadım sebzelı etlı balıklı hıpp organık pureler yoladı annem onları agzına almıyo o kadar guzel kokuyokı ama almıyo gecen almadı bugun yıne denıcem bakalım yecek mı meyvelılere bayılıyo meyve suyuna ama sebzelere bıraz zor alısıcaz sanırım allaha sukur yememızde sorun yok aptamıle devammm
havacım ozgede ıcerken sutunu oyun yaptı ıcın 10 ml sı zaten akıyo
canım sebze çorbasına mı yoğurt katıyorsun? sebze çorbası derken patates-havuç-pirinç ya da patates-kabak-pirinç vs.
iştahsızlık bizdede var bende zorlamıyorum bakalım,fazla emmiyorda ama birgün koparacak herhalde çok kötü sıkıştırıp çekiyor sağa sola canım fena yanıyor,diş çıkarınca ne yaparım bilmem bilmiyorumkismile
Bizde dün çocuklarla birlikte Forum İstanbula gittik max şenliği varmış,çocuklar heves etti ama çok kalabalıktı sırada vardı girmedik o kalabalığa, sonra D&R' dan kitap aldık çocuklara,alışveriş yaptık biraz, üst katta yemek yedik geldik bizim cadı uslu durdu allahtan..
iyiyz canım siz nasılsınız, gördüm resimlerini yakışıklının, ne güzel çıkmış maşallah dişleri darısı başımıza....
ohhh millet gezmiş dün bizde köz köz oturduk..çok sıcak burası ya...dışarı çıkılacak gibi deil.......
teşekkürler selmacım sizin fotoların pozların yanında bizimkiler neki:))) en güzellerinden sizinde olsunn inşallah
bunlar dısarda melek kesılıyolar anacım. harelerı cıkıyor sempatiksalakcinni
evde de kucuk kırmızı boynuzları kaydirigubbakcemile3
doğru diyosun valla
e-bebek'te bir ara kucağıma aldım oyuncaklara bakıyoruz birden atıldı öne doğru bir çıngırağı yakaladı, babası çokmu beğendin kızım dedi aldı o oyuncağı hemen,bende aynı taktiği uygulayayım yapışıyım beğendiğim bişeye dedim avucunu yalarsın dedi bana sempatiksalakcinni
tarifi yazayım hemen:
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı pirinç
1 yemek kaşığı kadar patates
1 çay kaşığı zeytinyağı
50 ml su
(ve ben hergün farklı bi sebze ekliyorum: kabak, maydanoz, bamya, yeşil fasulye, havuç vb)
çorbaya konan kuru nane yada kekik bebeği rahatlatırmış.
yapılışı da: önce pirinç, patates ve eklenen sebze haşlanıyor. sonra suyu süzülüp, yoğurt, 50 ml su ve altını kapatmaya yakın zeytinyağı konuyor. ağzı kapalı soğumaya bırakıp, yedirmeden önce blenderdan geçiriliyor.
inşallah beğenir.
doğru diyosun valla
ohhh millet gezmiş dün bizde köz köz oturduk..çok sıcak burası ya...dışarı çıkılacak gibi deil.......
hulişim tarifi aldım yarın denicem. yalnız bu yogurt bızım yaptıgımız yogurt mu yoksa normal yogurt mu?
hülyacım bende aldım tarifi bizim kız yoğurdu sevmiyor inş.böyle sever,sağol canım.....
kaydirigubbakcemile3 anacım eşin senin pabucunu dama atalı çok olmuş. amanınn
slm cnm. hoşgeldin. aynı valla sıcaklarla boğuşmaya devam.
biz kaç gündür kös kös oturuyoruz. yarın anneme gidecem valla, hem Miray trene binmeyeli oldu bayağı delikafadulden
senin yaptığın yoğurttan daha yoğurt mu olur kız? kendi yaptığın yoğurt tabi ki.
inşallah canım. afiyet bal şeker olsun kuşuma.
kaydirigubbakcemile3 doğru söze ne denir?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sağol canım sen nasılsın. Gencer nasıl
Aldım canım tarifi ben de. deneyeceğim.
bende aldım tarifi ben sadece ya yoğurt yada sebzeden yapıyodum hiç karıştırmadım deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak ayrıca havuç bulamıyorum ben burda dün pazarada gittik yoktu markettede yok yaaaa(
Sağol canım sen nasılsın. Gencer nasıl
çok sağol havvacım gencerde aynı anneye eziyet hali devam ediyo esracım nasıl uyuyormu
kaydirigubbakcemile3 anacım eşin senin pabucunu dama atalı çok olmuş. amanınn
sağol hülyacım iyiyiz işte aynen mirayda iyimişş okuyorum yavaş yavaş geçmişi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?