2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

doğru diyosun valla
e-bebek'te bir ara kucağıma aldım oyuncaklara bakıyoruz birden atıldı öne doğru bir çıngırağı yakaladı, babası çokmu beğendin kızım dedi aldı o oyuncağı hemen,bende aynı taktiği uygulayayım yapışıyım beğendiğim bişeye dedim avucunu yalarsın dedi bana sempatiksalakcinni

ay cok alemsın ya koptum selma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok sıcakkk buralar çookk kavruluyoruz evde sizlerde nasıl durum bu arada heryerde isilik diye bişiy duyuyorum nasıl bişiy bu kızlar bildiğimiz pişik değilmi bu

ohhh millet gezmiş dün bizde köz köz oturduk..çok sıcak burası ya...dışarı çıkılacak gibi deil.......

bu arada herkese hayırlı kandıller kızlar.
dualarımız kabul olsun gunahlarımız affolsun...

aminnn

günaydın, hayırlı kandiller herkese.....

hoşgeldin cnm. senin de kandilin mübarek olsun.

ohhh haftasonunun keyfini çıkarmışsınız ne güzel.
biz organik sebze meyve konusunda şanslıyız. kayınbabam emekli oman mühendisi. bahçesinde organik sebze, meyve yetiştiriyor ve bizim bücürükler afiyetle yiyor. keşke herkesin küçük de olsa bi bahçesi olabilse.

amin cnm. senin de kandilin mübarek olsun. evet yaaa rtık karınlarını doyururken bile oyun derdinde bu bücürükler. dün Miray'ı emzirirken ısrarla bluzumu çekiştirdi. sonunda dayanamayıp çıkardım verdim eline. bluzumla oynaya oynana emdi. hey allahımmm

canım sebze çorbasına mı yoğurt katıyorsun? sebze çorbası derken patates-havuç-pirinç ya da patates-kabak-pirinç vs.

tarifi yazayım hemen:

3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı pirinç
1 yemek kaşığı kadar patates
1 çay kaşığı zeytinyağı
50 ml su
(ve ben hergün farklı bi sebze ekliyorum: kabak, maydanoz, bamya, yeşil fasulye, havuç vb)

çorbaya konan kuru nane yada kekik bebeği rahatlatırmış.

yapılışı da: önce pirinç, patates ve eklenen sebze haşlanıyor. sonra suyu süzülüp, yoğurt, 50 ml su ve altını kapatmaya yakın zeytinyağı konuyor. ağzı kapalı soğumaya bırakıp, yedirmeden önce blenderdan geçiriliyor.

inşallah beğenir.

evet yaa damağıyla eziyor resmen. bi de ucunu oyuncak mı sanıyor ne: çekiştirip duruyor eyvahedigeldismile ctesi ateşi de oldu ara ara. inşallah kolayca atlatırlar diş meselesini. sıcaklarda da hiç çekilmez ya neyse.

ohh ne güzel. haftasonu evde çekilmiyor zaten. çocuklara da değişiklik işte.

hulişim tarifi aldım yarın denicem. yalnız bu yogurt bızım yaptıgımız yogurt mu yoksa normal yogurt mu?

ohhh millet gezmiş dün bizde köz köz oturduk..çok sıcak burası ya...dışarı çıkılacak gibi deil.......

sibelcim hoşgeldin canım nasılsınız paşalar nasıl, buralarda çok sıcak ama çocuklar ısrar etti yoksa benimde canım istemiyordu dışarı çıkmak, insan oturduğu yerde terliyor valla ama iyi geldi serin serin gezdik alışveriş merkezinde....

bunlar dısarda melek kesılıyolar anacım. harelerı cıkıyor sempatiksalakcinni
evde de kucuk kırmızı boynuzları kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 doğru söze ne denir?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkeslere tünaydınnnn nasssssııınız kızlar minikler nasssııı:)))

Sağol canım sen nasılsın. Gencer nasıl

Aldım canım tarifi ben de. deneyeceğim.

kaydirigubbakcemile3 anacım eşin senin pabucunu dama atalı çok olmuş. amanınn

herkeslere tünaydınnnn nasssssııınız kızlar minikler nasssııı:)))

slm cnm. hoşgeldin. aynı valla sıcaklarla boğuşmaya devam.

biz kaç gündür kös kös oturuyoruz. yarın anneme gidecem valla, hem Miray trene binmeyeli oldu bayağı delikafadulden

hulişim tarifi aldım yarın denicem. yalnız bu yogurt bızım yaptıgımız yogurt mu yoksa normal yogurt mu?

senin yaptığın yoğurttan daha yoğurt mu olur kız? kendi yaptığın yoğurt tabi ki.

hülyacım bende aldım tarifi bizim kız yoğurdu sevmiyor inş.böyle sever,sağol canım.....

inşallah canım. afiyet bal şeker olsun kuşuma.

bende aldım tarifi ben sadece ya yoğurt yada sebzeden yapıyodum hiç karıştırmadım deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak ayrıca havuç bulamıyorum ben burda dün pazarada gittik yoktu markettede yok yaaaa(

valla öyle hülyacım :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 doğru söze ne denir?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sağol canım sen nasılsın. Gencer nasıl

Aldım canım tarifi ben de. deneyeceğim.

bende aldım tarifi ben sadece ya yoğurt yada sebzeden yapıyodum hiç karıştırmadım deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak ayrıca havuç bulamıyorum ben burda dün pazarada gittik yoktu markettede yok yaaaa(

valla bilseydim daha önce verirdim tarifi. Miray sebze çorbasını beğenmeyince internetten bulmuştum. neyse geç olsun da güç olmasın.

havuçun zamanı değil zaten cnm. örnek olsun diye yazdım ben. olsa da koymam zaten çorbaya. meyve ve sebzeleri zamanında vermeye özen gösteriyorum ben. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…