2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aslında bende öyle düşünüyorum havuç zamanı filan değil ama bide duyuyorum havuç hem yaz hem kış sebzesi diye. birde buradada olsa başka yerdede olsa her tarifte havuç var anlamadım gitti

hoşbulduk canım..paşalar iyi...annmlerin evi buz gibydi çok serin hiç gelesim yoktu...balkonda da yatıyoduk..burak hariç tabi...ohh keyf ettik..yine sıcak evimize döndk...senin paşalarla prenses nasıl bakalım...
bende aldım tarifi ben sadece ya yoğurt yada sebzeden yapıyodum hiç karıştırmadım deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak ayrıca havuç bulamıyorum ben burda dün pazarada gittik yoktu markettede yok yaaaa(

evet havuç bulunmuyo ya...

hülyacım haşladıktan sonra suyunu niye süzüyosunki...asıl vitamin onda bence...suyunu süzmeden eklesen yoğurdu nasıl olur??

Ayy ben göndereyim size havuz anacım. Hülya haklı aslında mevsim meyve ve sebzelerini denemek lazım.
HÜlyacım tarif için sağol canımmm

hülyacım haşladıktan sonra suyunu niye süzüyosunki...asıl vitamin onda bence...suyunu süzmeden eklesen yoğurdu nasıl olur??

olur herhalde. 50 ml ayır o zaman, gerisini dök.

Ayy ben göndereyim size havuz anacım. Hülya haklı aslında mevsim meyve ve sebzelerini denemek lazım.
HÜlyacım tarif için sağol canımmm

rica ederim cnm. Esra Hn beğenir inş. kola içmeyi biliyor: çorbayı da içsin ohaoldumsmile

Sibelcim sağol canım iyiyiz, bizde yarın gidiyoruz anneme bir kaç gün kalıp döneriz herhalde, çocukların bisikletleri annemlerde bizim burda kullanabilcekleri yer yok çünkü, ne zamandır gidelim diye tutturdular bütün gün evde sıkılıyorlar işte.....

kızlar gencer 3 gündür beni acayip bi şekilde şaşırtıyo...başlıyo burnn bırrnn bürnn yapmaya alla alla bune dedim bi su vereyim bakalım bi başladı içmeye şap şap daha sonra yineee aynı dünde aynı yapmaya başladı babasıda susamış oğlum su ver filan dedi o bilmiyodu daha öncede yaptığını verdim wala yine içtii artık her öyle yaptığında su veriyorum bu konuda anlaştık oğluşlaa:))

ohhh ne güzel ya herkes biyerlere gidiyo 2 gün 3 gün olsada bi değişiklik iyi gelir kuzulara senin içinde kısada olsa dinlenme fırsatı olur hem güle güle gidin gelin inşallah(annenler nerde bu arada)

selammm...
hayırlı kandiller kızlar...
çorbalardan bahsetmişsiniz...ecenaz tam bi çorba delisi:) bayılıyo her türlüsüne
herşeyi yiyo içiyoda bi meyve suyunu içiremedim yaaa....bulanıyo meyve suyu içerken

gidin gidin valla iyi olur...çocuklara değişiklik oluyo...sıkılıyolar evde...

maşallah gencer e artık konuşmayamı başlamış....ne güzel ya...

slm canım..sanada hayırlı kandiller...
ben hiç çorba denemedim...
bugün yapıcam bakalım yicekmi....
az az verincedemi bulanıyo midesi....

kızlar bu sabah doğumdan önce beraber çalıştığımız bi arkadaş vardı o aradı oda işi bırakmış başka bir yere başlamış aynı yaptığımız iş fakat başka bi anabayii benide çağırıyorlarmış oraya çalışırmısın diye sabah 8:30 akşam 8 pazarlarıda bir hafta çalışacağım bir hafta tatil öğleyin emzirmek için evine gider filan demiş bende karar veremedim kocişi aradım böyle böyle diye oda niye hayır deyip kestirip atmadınki kim bakıcak gencer e 2 yaşına kadar boşver sen bakarsın filan dedi nasıl sevindim demekki kendine güveniyo kocacım:)) korkuyodum annem bakar bebeğe sen gidersin der diye ki cumartesi yine düğün vardı ve gencer girmedi bizde annesine bıraktık 20 dk sonra eve bi gittik nasıl ağlıyoooo hıçkıra hıçkıra bu biyerde iyi oldu kaynanada bakarım hevesini bitirmiş oldu hehheeee

sanada hayırlı kandiller canım çorbayı bizde çok seviyoruz hemde bizim yediğimiz baya bol tuzlu yağlı olanlarına:))) ben meyve suyu elma sıktım ilk zamanlar içmedşi bdnde rendeleeyip veriyorum poza halinde yani onun hepsini yiyor sende bir dene istersen
gidin gidin valla iyi olur...çocuklara değişiklik oluyo...sıkılıyolar evde...

maşallah gencer e artık konuşmayamı başlamış....ne güzel ya...
inşallah canım :)) önümüzdeki ay anne dermişşşşş:))
selam kızlar
hayırlı kandiller
sanada canımmmm

çocuklar ne yapsın: bütün gün boş boş. biz de gidicez valla. ordan da halama: kzı işe girmişti: yasin okutcakmış. biraz amin diyelim di mi ama? (Miray boşluk bırakmayı seviyoo :lepi: )

maşallah yaa: heryerde, herkese söyleme ama nazar olur oğluşuma.

neyi seviyorsa onu yesin cnm. zamanla alışır. geçen bi sağlık programında: bebeğe 12 kez deneyin sevmediği bişey için diyordu. 12 defa deneyince severmiş. ne kadar doğru bilmem ama denemekte fayda var. bilmiyorumkismile

selam kızlar
hayırlı kandiller

hayırlı kandiller hande yener fanı kaydirigubbakcemile3

çalışmak bi yandan iyi aslında ama çcuk olunca ikilemde kalıyorsun. zaman ne gösterecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…