2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay biz çok fenayız geçen biri burdan bir blok adresi vermişti okudum işte kadın çalıştığı için yazlarıda anneanesi baktığından yazlığa götürüyomuş e tabi herzaman göremiyomuş ay ben oku oku bi ağlamak anlatamam yani biri bana çalış dedimmi resmen moralim bozuluyo ben evde oturmayı çok sevdim yaa ama çalışmakda lazım nasıl olcak böyle bilmem...

slm canım..sanada hayırlı kandiller...
ben hiç çorba denemedim...
bugün yapıcam bakalım yicekmi....
az az verincedemi bulanıyo midesi....

evet sibelcim kaşıklada versem biberonlada versem bi çekiyo bi daha imkanı yok açmıyo ağzını ağlıyo...meyve püresi olarak veriyorum bende onu seviyo

evet meyve püresi olarak veriyorum elifcim suyuda içinde nasıl olsa :)

arada deniyorum bakalım...suyu acayip içiyo ama heralde biberonla verince su sanıyo birden çekiyo meyve suyu tadını alınca öğürüyo zilli...

‎" Bu gece Beraat gecesi... Peygamber Efendimiz şöyle buyurdu: Şaban ayının yarısı (Berâet gecesi) gelince: gecesini namazla, gündüzünü oruçla geçiriniz. Cenâb-ı Allah o gece güneşin batmasıyla dünya göğüne iner ve şöyle der: Benden af dileyen yok mu; onu affedeyim. Rızık isteyen yok mu; rızık vereyim. Şifaâ dileyen yok mu; şifâ vereyim.Kandiliniz mübarek olsun "......(BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..)

sağol canım seninkide mübarek olsun...
oruç demişken ya kızlar
ramazanda napıcaksınız oruç tutcakmısınız...
ben tutayım diyorum eşim yok diyo sütün azalır yazık çocuğa diyo..
sonra tutarsın tek tek diyo....
siz napıcaksınız???

Son düzenleme:

sağol rüveydacım seninde kandilin mübarek olsun...

Gülşahçım ne zor şu ek gıda olayı ya.. Ne güzel süt mama gidiyodu bi şekilde. off ya..

Herkesin kandili tekrar mübarek olsun...

Sİbelcim ben tutmayacağım. Zaten sütü bile yarım yamaldak içiyo o da giderse üzülürüm valla. Sevaba gireceğim derken yavruyu sütsüz bıraktım diye.

aynı semtteyiz yürüyerek 10-15 dk canım, zemuszemus
ooo bende baya uzak sandım 2 3 gün kalırız deyinceee :))) o kadar yakınsınız neden orda kalıyosunuz orasını inan çözemedim:)))

yok demem kız burası bizden ya ondan:))) sizlerinde deymesin yani nazarı mümkünse

Ayy bi yemek koyayım geleyim dedim. Nerden gircem ben şimdi muhabbete...
süperrdi tam ortadan dal bence havvva yoksa yakalayamıyacankaydirigubbakcemile2
aynı wala heleki bizim bu durumda çalışmama çok ihtiyacımız var ama işte gencer olunca söz konusu herşey değişiyo bilmiyorum senin gibiyim bende aynı bu yaşıma kadar hiç bukadar uzun süre evde kalmamıştım bu baya iyi geldi edinmi kalktınmı diyen yok ohhhh

afiyet bal badem olsun aynen suyu biyere kaçmıyo nasılsa anca tabakta birikiyo :)))

ben deneyecem sibelcim tutabilirsem tutacam tutamazsam da daha sonra tutarım inş.geçen senede tutmamıştım borcum var bakalım inş.tutabilirim.....

Rüveydacım Yüce Allahım bu gecenin ve Peygamber Efendimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin. Yavrularımızı okumuş, meslek sahibi ana baba kadri bilenlerden eylesin. Hastalıkları belaları, dertleri onlardan olabildiğğince çok uzakta tutsun. Bİzlere de onları hayırkı evlat olarak yetiştirmede güç kuvvet versin

yeniden hepinizin kandili mübarek olsun ..

valla ben tutmayı düşünmüyorum
hem sütümün etkilenmesinden korkuyorum sıvı alamıcaz hava sıcak sıvı kaybediyoruz
ki zaten çalışırken çok çok zor oluyor 15 saat çok uzun bir süre öğleden sonra çok verimsiz geçiyor uyukluyorum..
Allah affetsin

Elif valla bende yok kalmayalım diyorum ama annem çok ısrar ediyor neyapayım,çocuklarda çok eğleniyorlar orda kuzenleriyle oynuyorlar ondan yani canım ya...

çok haklısınız kızlar nasıl olucak ne yapıcaz bilmiyorum benim borcum boyumdan aşkın bide normaldede tutamıyodum 2 güne bir tutardım az az yediğim için sık sık yemek yeme ihtiyacı hissediyorum ki şimdi süt olayı var ki biz evde olduğumuz halde nasıl olur diye kara kara düşünüyoruz çalışanların işi daha zor allah affetsn

Amin canım inş..

kurtuldun demek yemek derdinden. darısı bana. ne yaptın ki???

Mantar yaptım canım...Bi de sen,n çorbayı koydum şimdi.

Elif valla bende yok kalmayalım diyorum ama annem çok ısrar ediyor neyapayım,çocuklarda çok eğleniyorlar orda kuzenleriyle oynuyorlar ondan yani canım ya...

Hadi bakalım iyi gezmeler. Özletme kendini Selmacım çabuk gel

ben deneyecem sibelcim tutabilirsem tutacam tutamazsam da daha sonra tutarım inş.geçen senede tutmamıştım borcum var bakalım inş.tutabilirim.....
bende ilk gün deniym diyorum...aynen geçen sene bende tutmadım...tutamazsakta napalım Allah affetsin..mazeretimiz var demi ama...

aminnnnnnn......of of çocuk olayı bambaşka ya...hergün dua ediyorum.benm çocuklarımı ve tüm çocukları korusun rabbim...kötülerden karşılaştırmasın...hep iyiler çıksın karşılarına...onlarıda bizsiz bırakmasın..biz olmazsak onları kim korur kim bakar...ayy içinizi kararttım..eminimki hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz...annelik zor zanaattt...

Ya kızlar Esra bi tek acıkınca uyanıyo bugün. Dün iki saatte zor uyuttuğum çocuk bugün acıkmasa uyanmayacak ya hu.. Neden acaba

Haklısın Sibelcim.. ESkiden ölümden korkmazdım. Herkesin sonu ölğüm derdim. Ama şimdi öyle bi korkuyorum ki. Kendim için değil ESRA İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…