kızlar bu sabah doğumdan önce beraber çalıştığımız bi arkadaş vardı o aradı oda işi bırakmış başka bir yere başlamış aynı yaptığımız iş fakat başka bi anabayii benide çağırıyorlarmış oraya çalışırmısın diye sabah 8:30 akşam 8 pazarlarıda bir hafta çalışacağım bir hafta tatil öğleyin emzirmek için evine gider filan demiş bende karar veremedim kocişi aradım böyle böyle diye oda niye hayır deyip kestirip atmadınki kim bakıcak gencer e 2 yaşına kadar boşver sen bakarsın filan dedi nasıl sevindim demekki kendine güveniyo kocacım:)) korkuyodum annem bakar bebeğe sen gidersin der diye ki cumartesi yine düğün vardı ve gencer girmedi bizde annesine bıraktık 20 dk sonra eve bi gittik nasıl ağlıyoooo hıçkıra hıçkıra bu biyerde iyi oldu kaynanada bakarım hevesini bitirmiş oldu hehheeee
slm canım..sanada hayırlı kandiller...
ben hiç çorba denemedim...
bugün yapıcam bakalım yicekmi....
az az verincedemi bulanıyo midesi....
sanada hayırlı kandiller canım çorbayı bizde çok seviyoruz hemde bizim yediğimiz baya bol tuzlu yağlı olanlarına:))) ben meyve suyu elma sıktım ilk zamanlar içmedşi bdnde rendeleeyip veriyorum poza halinde yani onun hepsini yiyor sende bir dene istersen)
neyi seviyorsa onu yesin cnm. zamanla alışır. geçen bi sağlık programında: bebeğe 12 kez deneyin sevmediği bişey için diyordu. 12 defa deneyince severmiş. ne kadar doğru bilmem ama denemekte fayda var. bilmiyorumkismile .
‎" Bu gece Beraat gecesi... Peygamber Efendimiz şöyle buyurdu: Şaban ayının yarısı (Berâet gecesi) gelince: gecesini namazla, gündüzünü oruçla geçiriniz. Cenâb-ı Allah o gece güneşin batmasıyla dünya göğüne iner ve şöyle der: Benden af dileyen yok mu; onu affedeyim. Rızık isteyen yok mu; rızık vereyim. Şifaâ dileyen yok mu; şifâ vereyim.Kandiliniz mübarek olsun "......(BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..)
‎" Bu gece Beraat gecesi... Peygamber Efendimiz şöyle buyurdu: Şaban ayının yarısı (Berâet gecesi) gelince: gecesini namazla, gündüzünü oruçla geçiriniz. Cenâb-ı Allah o gece güneşin batmasıyla dünya göğüne iner ve şöyle der: Benden af dileyen yok mu; onu affedeyim. Rızık isteyen yok mu; rızık vereyim. Şifaâ dileyen yok mu; şifâ vereyim.Kandiliniz mübarek olsun "......(BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..)
ooo bende baya uzak sandım 2 3 gün kalırız deyinceee :))) o kadar yakınsınız neden orda kalıyosunuz orasını inan çözemedim:)))aynı semtteyiz yürüyerek 10-15 dk canım, zemuszemus
çocuklar ne yapsın: bütün gün boş boş. biz de gidicez valla. ordan da halama: kzı işe girmişti: yasin okutcakmış. biraz amin diyelim di mi ama? (Miray boşluk bırakmayı seviyoo :lepi: )
maşallah yaa: heryerde, herkese söyleme ama nazar olur oğluşuma.
çalışmak bi yandan iyi aslında ama çcuk olunca ikilemde kalıyorsun. zaman ne gösterecek bakalım.
süperrdi tam ortadan dal bence havvva yoksa yakalayamıyacankaydirigubbakcemile2Ayy bi yemek koyayım geleyim dedim. Nerden gircem ben şimdi muhabbete...
aynı wala heleki bizim bu durumda çalışmama çok ihtiyacımız var ama işte gencer olunca söz konusu herşey değişiyo bilmiyorum senin gibiyim bende aynı bu yaşıma kadar hiç bukadar uzun süre evde kalmamıştım bu baya iyi geldi edinmi kalktınmı diyen yok ohhhhay biz çok fenayız geçen biri burdan bir blok adresi vermişti okudum işte kadın çalıştığı için yazlarıda anneanesi baktığından yazlığa götürüyomuş e tabi herzaman göremiyomuş ay ben oku oku bi ağlamak anlatamam yani biri bana çalış dedimmi resmen moralim bozuluyo ben evde oturmayı çok sevdim yaa ama çalışmakda lazım nasıl olcak böyle bilmem...
evet sibelcim kaşıklada versem biberonlada versem bi çekiyo bi daha imkanı yok açmıyo ağzını ağlıyo...meyve püresi olarak veriyorum bende onu seviyo
evet meyve püresi olarak veriyorum elifcim suyuda içinde nasıl olsa :)
arada deniyorum bakalım...suyu acayip içiyo ama heralde biberonla verince su sanıyo birden çekiyo meyve suyu tadını alınca öğürüyo zilli...
sağol canım seninkide mübarek olsun...
oruç demişken ya kızlar
ramazanda napıcaksınız oruç tutcakmısınız...
ben tatayım diyorum eşim yok diyo sütün azalır yazık çocuğa diyo..
sonra tutarsın tektek diyo....
siz napıcaksınız???
Ayy bi yemek koyayım geleyim dedim. Nerden gircem ben şimdi muhabbete...
sağol canım seninkide mübarek olsun...
oruç demişken ya kızlar
ramazanda napıcaksınız oruç tutcakmısınız...
ben tatayım diyorum eşim yok diyo sütün azalır yazık çocuğa diyo..
sonra tutarsın tektek diyo....
siz napıcaksınız???
yeniden hepinizin kandili mübarek olsun ..
valla ben tutmayı düşünmüyorum
hem sütümün etkilenmesinden korkuyorum sıvı alamıcaz hava sıcak sıvı kaybediyoruz
ki zaten çalışırken çok çok zor oluyor 15 saat çok uzun bir süre öğleden sonra çok verimsiz geçiyor uyukluyorum..
Allah affetsin
Rüveydacım Yüce Allahım bu gecenin ve Peygamber Efendimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin. Yavrularımızı okumuş, meslek sahibi ana baba kadri bilenlerden eylesin. Hastalıkları belaları, dertleri onlardan olabildiğğince çok uzakta tutsun. Bİzlere de onları hayırkı evlat olarak yetiştirmede güç kuvvet versin
kurtuldun demek yemek derdinden. darısı bana. ne yaptın ki???
Elif valla bende yok kalmayalım diyorum ama annem çok ısrar ediyor neyapayım,çocuklarda çok eğleniyorlar orda kuzenleriyle oynuyorlar ondan yani canım ya...
Elif valla bende yok kalmayalım diyorum ama annem çok ısrar ediyor neyapayım,çocuklarda çok eğleniyorlar orda kuzenleriyle oynuyorlar ondan yani canım ya...
bende ilk gün deniym diyorum...aynen geçen sene bende tutmadım...tutamazsakta napalım Allah affetsin..mazeretimiz var demi ama...ben deneyecem sibelcim tutabilirsem tutacam tutamazsam da daha sonra tutarım inş.geçen senede tutmamıştım borcum var bakalım inş.tutabilirim.....
Rüveydacım Yüce Allahım bu gecenin ve Peygamber Efendimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin. Yavrularımızı okumuş, meslek sahibi ana baba kadri bilenlerden eylesin. Hastalıkları belaları, dertleri onlardan olabildiğğince çok uzakta tutsun. Bİzlere de onları hayırkı evlat olarak yetiştirmede güç kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?