2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimde biber dolması var ,sonra bide makarnada yaparım, yemek derdim yok bugün...

sağol havvacım olumunekankayizsmile

oohhh valla yemeklerden rahatsınız...bende acıktım haa...öğlene ne yesekki...dünden bişeyler var...onları yeriz...akşama da Allah kerim...benm adam geç geliyo..o yüzden 6gibi falan yapıyorum yemekleri...

Benimde yemek derdim yok bugun kaynanama gidecem havvacım benimkide uyuyo böyle arada ama genelde önceki gün iyi uyumamışsa oluyo böyle...

Sibelcim ben sabahtan koyarsam çok iyi oluyo yemeği. Çünkü benim mutfak çooookk sıcak oluyo öyleden sonra. Sanki güneş içerde gibi

Selam kızlar aslında bi kandileşip çıkayım dedim ama öğlen arası biraz sakinleştide bende yemeğe çıkmayıp sizi okumayı tercih ettim (çokk fedakarımdır :kedi:)

HEPİNİZE İYİ KANDİLLER. Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.Hastalara şifa,huzur isteyenlere huzur bereket isteyenlere bereket , bebek isteyenlere bebek versin.yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın.Tüm evlatları anasına babasına bağışlasın yoksa sevdiklerine bağışlasın.

Canım düşündükçe azaltırsın sütünü ben resmen yok diye düşün düşün artık 10 cc bile çıkmıyor düşünmemeye çalış olduğu kadar yetmediği yerde ek besin de inşallah bol sütün olur.hem artık ek besin var 6 ay dolu dolu emdiler bundan sonrası ek besin mamalarla destekte.

Çorba ile değil meyve ile başlanmasına dayamıyorum ben Duru seviyordum ama bayagıdır bı agzını kitliyor sevmiyor sebze çorbasını tarhanaya bayılıyor bu akşam yoğurt çorbası yapıcam kaç gündür sallıyorum bu akşam kararlıyım bakalım onu sevecekmi.sebze çorbası yemezsede yoğurtu çok seviyor dün birde yoğurta serce parmak yarısı kadar muz koydum daha bi sevdi.az az armut muz vereyım dengeler diyorum bakalım.

bugün biz tam anlamı ile kahvaltıya geçtik(ballı irmikli kaşık mamamsı-2 kaşık mama-2 kaşık bebe bisküvisi-ufak kare peynir-1/4 yumurta/1 tatlı kaşığı pekmez) ben hepsini karıştırıp anneme götürüyorum annem ıhlamur ve rezene kaynatıp ıslatıyor.aradım az önce yemiş yarın yumurtayı biraz daha arttırayım.

Sormayınca sanki evin geçimini umursamıyormuş gibi oluyorsun ama sormaya korkarak soruncada cevam olumsuzsa seviniyorsun.Afferim kocişine zorlanalım ama annesi baksın diyor biaz daha sıksın dişini inşallah 2 yaşından sonra istediğin gibi bir iş bulusun.

Sanada iyi kandiller canım.

Ya kızlar Esra bi tek acıkınca uyanıyo bugün. Dün iki saatte zor uyuttuğum çocuk bugün acıkmasa uyanmayacak ya hu.. Neden acaba

haftasonu çok yormuşsunuz kuşumukaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bazen çok uyuyorlar bazen uyumak istemiyorlar onla da bizim gibi yahu altında bişey arama sen de aa..

amin canım sana da iyi kandiller. ay kıyaam aç kalmasaydın bari bizim için:kedi:

kocişin adına teşekkür edeyim sana:)))) aynen ne der ne yaparız diyodum durumları bildiğim için hayırda demiyodum gencer içinde içimden hayır diyodum iyi oldu ondan duymak

dünkü uykusunu bugün alıyodur canım bırak daha iyi hem gündüz uyurlarsa gece daha rahat uyuyorlar ben test ettim onayladım:))

kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5
kim gündüz uyutma gece uyusun diyorsa halt etmiş valla.. uyku uykunun mayasıdır..

srpp, HavvaEsen, eliferdi, turkkahvesi85, XSIDE, ebruderin, sibelce0, prensesim380, selmakerem, akpak+, hulen

herkeşler burda benim işim çok size yetişecem diye yoruldummohaoldumsmile

kıızzllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
sizi ozledimmmm
ama giremiyorum eşimin memleketteyim
hava sıcak
uçakla nazla feci bi yolculuk geçirdim
lojman boşalsın die beklyorum gitçem dbakıra,
herkes iimi
naz sıcaktan az uyuyo
herşy yolnda bzde
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz

Burcucum yumurtayı ve peyniri dönüşümlü vermek gerekiyomuş canım. Okuduğum tüm yazılarda öyle yazıyodu

AAA valla bu aralar hiç bakamadımda .o zaman 1 gün o birgün o yapayım.

masada atıştırırım artık birşeyler.belki biraz zayıflarımda.

ben elma kron almayı düşünüyorum.Annem kullanmıştı diyetisyene sormuştuk kullan hiçbir zararı yok ama sonra birden hepsini almamaya dikkat et dedi.ennem kullandı 7 kilo verdi 2 ayda falan sonra bu ameliyat falan derken geri aldı.ben boğazımı tutamıyorum alıcam bakalım işe yarıyacakmı.zaten sütte yok emmiyor Duru artık yemeninde bi manası yok dimi ama .

Ayy Serapçım çalışırken çok zor oluyo ya.. ben tam bi soru soruyodum derse gidiyodum aklım sizde kalıyodu.

ay gerçekden bende acayip bi alışkanlık oldu burası çok şey öğrendim dün bi arkadaş vardı eve temizlikci kadın arıyoklarmış internetden bi araştırım demiş kadınlar kulubünde baya bi bilgi buldum diyo üye oldum sonra ordan takip ediyom bi çok şeyi diyo...şimdi bunda ne var dicekdiniz bizim arakadaş erkek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…