Ya kızlar Esra bi tek acıkınca uyanıyo bugün. Dün iki saatte zor uyuttuğum çocuk bugün acıkmasa uyanmayacak ya hu.. Neden acaba
Mantar yaptım canım...Bi de sen,n çorbayı koydum şimdi.
Hadi bakalım iyi gezmeler. Özletme kendini Selmacım çabuk gel
Haklısın Sibelcim.. ESkiden ölümden korkmazdım. Herkesin sonu ölğüm derdim. Ama şimdi öyle bi korkuyorum ki. Kendim için değil ESRA İÇİN
benimde biber dolması var ,sonra bide makarnada yaparım, yemek derdim yok bugün...
sağol havvacım olumunekankayizsmile
heee öle pek bi sormuşum bende nerdeyse sanane be dedirtecek heee:kedi::kedi:
off ya önceden 500 ml süt bırakıyordum,şimdi 250 çıkınca öpüp başıma koycam..aptamil 'i önceden güzel yiyodu, şimdi sıpa onu da yemiyo..mama yemiyo,çorba yemiyo..sadece yoğurt ve meyve.sütüm de azaldı..ne yapcam bilmiyorum. sanırım ek gıdaya meyve ile başlamakla hata ettik, en iyisi zeynep gibi sebze çorbasından başlamaktı.. şimdi yoğurt meyve tatlı geliyo, çorba tatlı olmadığı için yemiyo..
kızlar bu sabah doğumdan önce beraber çalıştığımız bi arkadaş vardı o aradı oda işi bırakmış başka bir yere başlamış aynı yaptığımız iş fakat başka bi anabayii benide çağırıyorlarmış oraya çalışırmısın diye sabah 8:30 akşam 8 pazarlarıda bir hafta çalışacağım bir hafta tatil öğleyin emzirmek için evine gider filan demiş bende karar veremedim kocişi aradım böyle böyle diye oda niye hayır deyip kestirip atmadınki kim bakıcak gencer e 2 yaşına kadar boşver sen bakarsın filan dedi nasıl sevindim demekki kendine güveniyo kocacım:)) korkuyodum annem bakar bebeğe sen gidersin der diye ki cumartesi yine düğün vardı ve gencer girmedi bizde annesine bıraktık 20 dk sonra eve bi gittik nasıl ağlıyoooo hıçkıra hıçkıra bu biyerde iyi oldu kaynanada bakarım hevesini bitirmiş oldu hehheeee
‎" Bu gece Beraat gecesi... Peygamber Efendimiz şöyle buyurdu: Şaban ayının yarısı (Berâet gecesi) gelince: gecesini namazla, gündüzünü oruçla geçiriniz. Cenâb-ı Allah o gece güneşin batmasıyla dünya göğüne iner ve şöyle der: Benden af dileyen yok mu; onu affedeyim. Rızık isteyen yok mu; rızık vereyim. Şifaâ dileyen yok mu; şifâ vereyim.Kandiliniz mübarek olsun "......(BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..)
Benimde yemek derdim yok bugun kaynanama gidecem havvacım benimkide uyuyo böyle arada ama genelde önceki gün iyi uyumamışsa oluyo böyle...
Ya kızlar Esra bi tek acıkınca uyanıyo bugün. Dün iki saatte zor uyuttuğum çocuk bugün acıkmasa uyanmayacak ya hu.. Neden acaba
Selam kızlar aslında bi kandileşip çıkayım dedim ama öğlen arası biraz sakinleştide bende yemeğe çıkmayıp sizi okumayı tercih ettim (çokk fedakarımdır :kedi:)
HEPİNİZE İYİ KANDİLLER. Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.Hastalara şifa,huzur isteyenlere huzur bereket isteyenlere bereket , bebek isteyenlere bebek versin.yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın.Tüm evlatları anasına babasına bağışlasın yoksa sevdiklerine bağışlasın.
Selam kızlar aslında bi kandileşip çıkayım dedim ama öğlen arası biraz sakinleştide bende yemeğe çıkmayıp sizi okumayı tercih ettim (çokk fedakarımdır :kedi:)
Sormayınca sanki evin geçimini umursamıyormuş gibi oluyorsun ama sormaya korkarak soruncada cevam olumsuzsa seviniyorsun.Afferim kocişine zorlanalım ama annesi baksın diyor biaz daha sıksın dişini inşallah 2 yaşından sonra istediğin gibi bir iş bulusun.
Sanada iyi kandiller canım.
dünkü uykusunu bugün alıyodur canım bırak daha iyi hem gündüz uyurlarsa gece daha rahat uyuyorlar ben test ettim onayladım:))
Burcucum yumurtayı ve peyniri dönüşümlü vermek gerekiyomuş canım. Okuduğum tüm yazılarda öyle yazıyodu
haftasonu çok yormuşsunuz kuşumukaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bazen çok uyuyorlar bazen uyumak istemiyorlar onla da bizim gibi yahu altında bişey arama sen de aa..
amin canım sana da iyi kandiller. ay kıyaam aç kalmasaydın bari bizim için:kedi:
Ayy Serapçım çalışırken çok zor oluyo ya.. ben tam bi soru soruyodum derse gidiyodum aklım sizde kalıyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?