bence de cokacimcoookhülyacım haşladıktan sonra suyunu niye süzüyosunki...asıl vitamin onda bence...suyunu süzmeden eklesen yoğurdu nasıl olur??
kim o kola içen????akannehirrica ederim cnm. Esra Hn beğenir inş. kola içmeyi biliyor: çorbayı da içsin ohaoldumsmile
ben tutmayacağım çünkü kızım prinç muhallebisi hariç hiçbirşey yemiyor. princi de 40ml içiyor sadece. hem kızım aç kalır hem ben su içmediğimden kuvvetim yetmez sütüm azalır.sağol canım seninkide mübarek olsun...
oruç demişken ya kızlar
ramazanda napıcaksınız oruç tutcakmısınız...
ben tutayım diyorum eşim yok diyo sütün azalır yazık çocuğa diyo..
sonra tutarsın tek tek diyo....
siz napıcaksınız???
opuyorumnanaktansağol rüveydacım seninde kandilin mübarek olsun...
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :lepi:Rüveydacım Yüce Allahım bu gecenin ve Peygamber Efendimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin. Yavrularımızı okumuş, meslek sahibi ana baba kadri bilenlerden eylesin. Hastalıkları belaları, dertleri onlardan olabildiğğince çok uzakta tutsun. Bİzlere de onları hayırkı evlat olarak yetiştirmede güç kuvvet versin
AAA valla bu aralar hiç bakamadımda .o zaman 1 gün o birgün o yapayım.
masada atıştırırım artık birşeyler.belki biraz zayıflarımda.
ben elma kron almayı düşünüyorum.Annem kullanmıştı diyetisyene sormuştuk kullan hiçbir zararı yok ama sonra birden hepsini almamaya dikkat et dedi.ennem kullandı 7 kilo verdi 2 ayda falan sonra bu ameliyat falan derken geri aldı.ben boğazımı tutamıyorum alıcam bakalım işe yarıyacakmı.zaten sütte yok emmiyor Duru artık yemeninde bi manası yok dimi ama .
srpp, HavvaEsen, eliferdi, turkkahvesi85, XSIDE, ebruderin, sibelce0, prensesim380, selmakerem, akpak+, hulen
herkeşler burda benim işim çok size yetişecem diye yoruldummohaoldumsmile
Ayy Serapçım çalışırken çok zor oluyo ya.. ben tam bi soru soruyodum derse gidiyodum aklım sizde kalıyodu.
kıızzllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
sizi ozledimmmm
ama giremiyorum eşimin memleketteyim
hava sıcak
uçakla nazla feci bi yolculuk geçirdim
lojman boşalsın die beklyorum gitçem dbakıra,
herkes iimi
naz sıcaktan az uyuyo
herşy yolnda bzde
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz
ay gerçekden bende acayip bi alışkanlık oldu burası çok şey öğrendim dün bi arkadaş vardı eve temizlikci kadın arıyoklarmış internetden bi araştırım demiş kadınlar kulubünde baya bi bilgi buldum diyo üye oldum sonra ordan takip ediyom bi çok şeyi diyo...şimdi bunda ne var dicekdiniz bizim arakadaş erkek...
Aaaa erkek üyeleri alıyolar mı ki.. Amanııınnnn. biz de neler konuşuyoz burda
önce diyanetin ilmihalinden aldığım yeri yazıyım:
3. Gebelik ve Çocuk Emzirmek. Gebe veya emzikli olan kadınlar, kendilerine yahut çocuklarına bir zarar gelmesinden korkmaları halinde oruç tutmayabilirler. Bunlar bir yönüyle hasta hükmünde oldukları gibi, onlara bu ruhsatı tanıyan hadisler de bulunmaktadır (Nesaî, "Sıyâm", 50-51, 62; İbn Mâce, "Sıyâm", 3).
bence de cokacimcoook
kim o kola içen????akannehir
ben tutmayacağım çünkü kızım prinç muhallebisi hariç hiçbirşey yemiyor. princi de 40ml içiyor sadece. hem kızım aç kalır hem ben su içmediğimden kuvvetim yetmez sütüm azalır.
opuyorumnanaktan
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :lepi:
ne güzel dua etmişsin canım
kızlar biz nasılki yemeğe besmeleyle başlıyoruz bebişleri de emzirirken besmele çekmek hatta sesli çekip bebişimize de duyurmak çok güzel bir amel olur.
aslında hepimiz biliyoruzdur da bazen koşuşturmacadan unutuyoruz benim de aklıma gelmişken söyleyim dedim şekerler
ay sorma bacım süt sağarken de besmele çekiyorum.. ama tabi bazentuvalette sağmam gerekiyo önce destur sonra besmele çekiyom.. çarpılcam bi günsempatiksalakcinni
ay gerçekden bende acayip bi alışkanlık oldu burası çok şey öğrendim dün bi arkadaş vardı eve temizlikci kadın arıyoklarmış internetden bi araştırım demiş kadınlar kulubünde baya bi bilgi buldum diyo üye oldum sonra ordan takip ediyom bi çok şeyi diyo...şimdi bunda ne var dicekdiniz bizim arakadaş erkek...
kızlar şu zayıflama haplarından ben çok korkuyorum bi ara bi hastanede çalışıyodum orda bi hemşire arkadaş vardı genç o kullanıyodu ve zayıflamıştıda ama kızcağız birgün evde ablasıyla yürüyüşe çıkacaklarmış ablasına sen çık bende arkadan gelcem diyip tuvalete girmiş sonra ablası kız geç kalınca merak ediyo eve dönüyoki kız tuvaltte ölümüş sonra araştırıldı ve zayıflama hapından dolayı kalpde sorun olmuş ve öyle ölmüş o yüzden kullancaksan iyice araştır bence birde verilen kilolar fazlasıyla geri alınıyo diyede duydum ...aman dikkat et..
kızlar düğün için turkuaz abiye aldım
ama altına topuklu giymek istemiyorum sonuçta benim bebişim var
ayakta topukla bebişi düşürürüm Allah korusun
topuksuz abiye altına giyilebilecek güzel şık ama çok pahalı olmayacak bir ayakkabı bulabilir miyim?
nerde bulurum?
önerileriniz var mı?
ha valla aklım kalıyorkaydirigubbakcemile3
ay sorma bacım süt sağarken de besmele çekiyorum.. ama tabi bazentuvalette sağmam gerekiyo önce destur sonra besmele çekiyom.. çarpılcam bi günsempatiksalakcinni
serapcım kolay gelsin canım
:çok üzgünüm:
evet ya bazen tuvalette emzirmek zorunda kalıyorum ben de dışarıdayken :çok üzgünüm:
ne kadar kötü bir durum neden (en azından büyük işyerlerinde) emzirmme odası yok
Allahtan giyim mağazalarında kabinler var kaydirigubbakcemile2
wc de çekilmezmiş.banada Duru'ya dua okuyan hoca söyledi wc hariç heryerde besmele ile meme ver demişti.
evet serapcım ya bizim adamlar giriyolarmış okuyolarmış.....ne komik olur...
öyle bişey olduğunu düşünsene, bizimki çabuk bulurdu herhalde beni, nickimi değiştirsemmi acaba :bbo:
Bende de ad soyad ortada. şöyle gizli kapaklı bi şey yazamamışım kidelikafadulden
öyle bişey olduğunu düşünsene, bizimki çabuk bulurdu herhalde beni, nickimi değiştirsemmi acaba :bbo:
Bende de ad soyad ortada. şöyle gizli kapaklı bi şey yazamamışım kidelikafadulden
ben eşime yok ben üye olmadım sadece okuyom diyorum kadınlar kulubünü açtımı direk benim üye adım çıkıyo şifre felan girmeyede gerek yok valla bi girse kaynanamı çekiştirdiğimi bi görse öldürür beni anlatcak başka yer bulamıyonmu diye ayy bak tırstım nicki değiştirsek yaa..aynen ya..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?