2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

önce diyanetin ilmihalinden aldığım yeri yazıyım:
3. Gebelik ve Çocuk Emzirmek. Gebe veya emzikli olan kadınlar, kendilerine yahut çocuklarına bir zarar gelmesinden korkmaları halinde oruç tutmayabilirler. Bunlar bir yönüyle hasta hükmünde oldukları gibi, onlara bu ruhsatı tanıyan hadisler de bulunmaktadır (Nesaî, "Sıyâm", 50-51, 62; İbn Mâce, "Sıyâm", 3).

hülyacım haşladıktan sonra suyunu niye süzüyosunki...asıl vitamin onda bence...suyunu süzmeden eklesen yoğurdu nasıl olur??
bence de cokacimcoook
rica ederim cnm. Esra Hn beğenir inş. kola içmeyi biliyor: çorbayı da içsin ohaoldumsmile
kim o kola içen????akannehir
ben tutmayacağım çünkü kızım prinç muhallebisi hariç hiçbirşey yemiyor. princi de 40ml içiyor sadece. hem kızım aç kalır hem ben su içmediğimden kuvvetim yetmez sütüm azalır.
sağol rüveydacım seninde kandilin mübarek olsun...
opuyorumnanaktan
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :lepi:
ne güzel dua etmişsin canım

kızlar biz nasılki yemeğe besmeleyle başlıyoruz bebişleri de emzirirken besmele çekmek hatta sesli çekip bebişimize de duyurmak çok güzel bir amel olur.
aslında hepimiz biliyoruzdur da bazen koşuşturmacadan unutuyoruz benim de aklıma gelmişken söyleyim dedim şekerler

kızlar şu zayıflama haplarından ben çok korkuyorum bi ara bi hastanede çalışıyodum orda bi hemşire arkadaş vardı genç o kullanıyodu ve zayıflamıştıda ama kızcağız birgün evde ablasıyla yürüyüşe çıkacaklarmış ablasına sen çık bende arkadan gelcem diyip tuvalete girmiş sonra ablası kız geç kalınca merak ediyo eve dönüyoki kız tuvaltte ölümüş sonra araştırıldı ve zayıflama hapından dolayı kalpde sorun olmuş ve öyle ölmüş o yüzden kullancaksan iyice araştır bence birde verilen kilolar fazlasıyla geri alınıyo diyede duydum ...aman dikkat et..

kızlar düğün için turkuaz abiye aldım
ama altına topuklu giymek istemiyorum sonuçta benim bebişim var
ayakta topukla bebişi düşürürüm Allah korusun
topuksuz abiye altına giyilebilecek güzel şık ama çok pahalı olmayacak bir ayakkabı bulabilir miyim?
nerde bulurum?
önerileriniz var mı?

Ayy Serapçım çalışırken çok zor oluyo ya.. ben tam bi soru soruyodum derse gidiyodum aklım sizde kalıyodu.

ha valla aklım kalıyorkaydirigubbakcemile3

biz de sizi öptük canım hayırlısıyla yerleş inş artık evinize

aaaaaaohaoldumsmile

Aaaa erkek üyeleri alıyolar mı ki.. Amanııınnnn. biz de neler konuşuyoz burda

he valla bizim kocalar da buralarda olmasın kaynanaları çekiştiriyoz bi de akannehir
kadın takliti yapıp aramıza sızan da vardır belkikaydirigubbakcemile3

ay sorma bacım süt sağarken de besmele çekiyorum.. ama tabi bazentuvalette sağmam gerekiyo önce destur sonra besmele çekiyom.. çarpılcam bi günsempatiksalakcinni

ay sorma bacım süt sağarken de besmele çekiyorum.. ama tabi bazentuvalette sağmam gerekiyo önce destur sonra besmele çekiyom.. çarpılcam bi günsempatiksalakcinni

:çok üzgünüm:
evet ya bazen tuvalette emzirmek zorunda kalıyorum ben de dışarıdayken :çok üzgünüm:
ne kadar kötü bir durum neden (en azından büyük işyerlerinde) emzirmme odası yok
Allahtan giyim mağazalarında kabinler var kaydirigubbakcemile2

aaaaaaa
ne kadar güzel babetler varmış
hem de fiyatları uygun
dünden beri internetten abiye ayakkabı arayıp durdum keşke babet arasaydım :)
neyse bugün çıkabilirsem artık düğüne de az kaldı almam lazım

ahhhhaaaa.alsanaalsanasmile .

burdan bulduğu kadına ne diyecek ben kadınlar kulubüne sızan bi erkeğim bana temizliğe mi gel diyecek.

yok be daha neler o kızın kesin ciddi bi sorunu vardı da ilaçla birleşince etkisi ağır olmuştur.(kandil günü konuştuk rahmet istedi kız. Allah Rahmet Eylesin ) elma kron'u annem kendi diyetisyenine sormuştu.ben diyetisyene gidemem valla bi dünya tahlil istiyorlar aman ne biliyim çok kullanan tanıyorum alcam bende bakalım işe yarıyacakmı.

bambiiiiiiiiiiiiiii sandalet tarzı ama çok şık ayakkabılar var fiyatlarıda 49-59 arası indirimde şuanda.

ha valla aklım kalıyorkaydirigubbakcemile3

wc de çekilmezmiş.banada Duru'ya dua okuyan hoca söyledi wc hariç heryerde besmele ile meme ver demişti.

evet serapcım ya bizim adamlar giriyolarmış okuyolarmış.....ne komik olur...

serapcım kolay gelsin canım

sağol canım benimopuyorumnanaktan

ay ne emzirme odası kız koskoca şirket ama 100 kişiyiz yer yok bizim departmanını taşıdılar başka binaya yer kıtlığından.. toplantı odası veya müdürümün odası boş olunca orada sağıyorumda bazı gün hiç boş olmuyorlar tabi.. tuvalete alıyorum tabureyi de ortaya koyuyorum çok ta sıcak oluyor yarım saat orda bayılıp çıkıyorumkafamçokkarıştı günde 4 kere falan bi deakannehir Berkin kusunca diyom bak ben o 1 cc için ne ter döktüm yabana götürme haa :mymeka:

aynen ya..kaydirigubbakcemile3
ben eşime yok ben üye olmadım sadece okuyom diyorum kadınlar kulubünü açtımı direk benim üye adım çıkıyo şifre felan girmeyede gerek yok valla bi girse kaynanamı çekiştirdiğimi bi görse öldürür beni anlatcak başka yer bulamıyonmu diye ayy bak tırstım nicki değiştirsek yaa..

he valla isimler ortada çocukların isimleri de yazıyor bi de zaten hep bahsediyoz forumdan eliyle koymuş gibi bulacaklar bizidelikafadulden

Medela kullanıyom Havvacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…