2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım Rabbim hepimize yardım etsin güç kuvvet versin..öperim tabiki..sağolasın..
çok güzel valla hakkaten keşke en baştan buraya gelseymişim diyorum şimdi..
huhuu ben burdayım
burçincim nedemeke canım herzaman gelsen seve seve dinliyoruz seni
evet aslında çok şanslısın tek seferde yırttın
evet şuan mahvoluyorum ama ilerde rahat edicem sanıyorum..sabahtan beri evde yeni sukunet oluştu ve günümüş 05:45te başladı..tüm enerjim bitti şimdiden..
inşallah güzel bir hafta olsun canım..benim de illa birinden biri sabahın kör vaktinde kıtlıktan çıkmış gibi bağırarak uyanıyor..
sana da hayırlı kandiller canım..evet hakkaten sabrınız gücünüz tükendiğinde beni anımsayın..kesin iyi gelecektir :)))
ben 3 gündür veriyorum et canım..hatta sebze çorbalarını da şöyle yapıyorum : 1 orta boy patates, 1 orta boy havuç, yarım kahve fincanı akşamdan ıslatılmış pirinç (irmik de olabilir ama benimkiler sevmedi irmiği malesef oysa çok besleyici), 10 tane taze fasulye, 20 tane bezelye, 1 orta boy kabak, 6-8 tane hiç yağsız dana eti..eti ayrı sebzeleri ve pirinci birklikte haşlıyorum..et ve sebzeleri karıştırıp 1 çorba kaşığı zeytinyağı ilave ediyorum..o kadar lezzetli oluyor ki anlatamam..bezelye havuç ve kabak şekerlendiriyor et de tat katıyor..maşallah güzelce yiyorlar..doktorumuz çocuk gastroloğu ve beslenme uzmanı aynı zamanda..havuç patates pirinç sabit kabakla başla ister teker teker ister üçer beşer gaz yapmayacağını düşündüğün sebzeleri ilave et 10 gün böyle ver, 11. gün hiç yağsız dana eti ilave et 15. gün de kahvaltıya başla dedi..
canım sebze çorbasına mı yoğurt katıyorsun? sebze çorbası derken patates-havuç-pirinç ya da patates-kabak-pirinç vs.
canım bak hemen üstte yazdım..fikrin olur..buna bebeğe verdiğin yoğurttan da katabilirsin bence..eğer sevmediyse hoşuna gidebilir belki..ben kalırsa onlardan sulandırıp nane ve az limon ilave edip kendime çorba yapıyorum çok lezzetli oluyor..
ben süt vermiyorum 3 aydır ama tutmayacağım..yani iki çocuğa oruçla bakamam ki..zaten annem kayınvalidem oruçlu olacaklar ve destekleyemeyecekler beni..ben de yalnız başıma güçlü kuvvetli olmalıyım..
Ya kızlar Esra bi tek acıkınca uyanıyo bugün. Dün iki saatte zor uyuttuğum çocuk bugün acıkmasa uyanmayacak ya hu.. Neden acaba
bugün benimkiler de bi garip canım..kız dediğin gibi..hatta en son 11 de 1 şeftali 3 bebe bisküvisi ile püre yaptım onu yedi..çorbası hazır uyanmadı yemek için..ellemedim ben de nasılsa uyanınca yiyecek afiyetle..ama vücut ısıları da yüksek biraz..oğlanın 36,7 falandı paranox s verdim şimdi koltukaltı 36,0 alın 36,5 galiba diş yapıyo bunu ya da ben çocukları alışveriş merkezinde üşüttüm..inşallah diştendir..bakalım..
Burcucum yumurtayı ve peyniri dönüşümlü vermek gerekiyomuş canım. Okuduğum tüm yazılarda öyle yazıyodu
benim doktor şöyle bir tarif verdi canım : ıhlamura 3-4 bebe bisküvisi, 1 kaşık pekmez (erzurumdan getirttim çocuklara, onun içinde çok fazla demir varmış diye duydum ama koska üzüm pekmezi de olur dedi dr), 1 küçük paket labne (hani pınarın tek kişilik porsiyonları var ya onlardan, 8li satılıyor zaten) ilk gün bu karışımı veriyosun 2. günden itibaren aynı kaşıma fındık kadardan başlayıp arttırarak 5-6 günde 1 taneyi bulacak biçimde çok iyi pişmiş yumurta sarısı ilave ediyorsun..ben bu hafta başlayacağım bakalım sevecekler mi..
kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5
kim gündüz uyutma gece uyusun diyorsa halt etmiş valla.. uyku uykunun mayasıdır..
kesinlikleee.. kaydirigubbakcemile5
srpp, HavvaEsen, eliferdi, turkkahvesi85, XSIDE, ebruderin, sibelce0, prensesim380, selmakerem, akpak+, hulen

herkeşler burda benim işim çok size yetişecem diye yoruldummohaoldumsmile
ben de varım amaaaa
tatlım çok şık taşlı pullu babetler var şimdi, hatta çok hafif dolgu topuklu ya da az topuklular var..günlük kotla falan bile giyersin sonra..

selamlar kandiliniz mubarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inş.
pazartesi işe başlıyorum artık sürekli aktif olurum topikte öptüm herkesi bebişleride

cok sıcak yaaa...
miray ile duşumuzu aldık.
yoğurda, cam rendeden geçirdiğim şeftali ekledim. bikaç kaşıktansonra kaseye atılmaya başladı. meğer hn kase ile tüketecekmiş. çok kaba bi kızım var yaaa. yarısını öyle götürdü: sonrada kalmasın diye yemeye çalıştığım yarım şeftaliye saldırdı: biraz verdim ama parça kaçar korkusuyla vazgeçtim. vermeyinde deli gbi ağladı tabii. zor sakinleşti. bakalım çorba faslında bizi neler bekliyor.

acilen sebze meyve filesi almalıyım.

hayırlı kandiller cnm.

ben de tutmicam: kendimi suçlu gibi hissetsem de. sütüm azalıyor zaten. borçlar birikiyor bakalım, ne olacak.

Ya kızlar Esra bi tek acıkınca uyanıyo bugün. Dün iki saatte zor uyuttuğum çocuk bugün acıkmasa uyanmayacak ya hu.. Neden acaba

daha ne bırak uyusun. ihtiyacı olmasa uyur mu?

Haklısın Sibelcim.. ESkiden ölümden korkmazdım. Herkesin sonu ölğüm derdim. Ama şimdi öyle bi korkuyorum ki. Kendim için değil ESRA İÇİN

üfff allah gecinden versin. aklına getirme öyle şeyler.

Hoşgeldin Burçincim kandilin mübarek olsun, aşağıda adın yazmıyordu ama ya opuyorumnanaktan

Hoşgeldin Esma kandilin mübarek olsun. Demek başlıyorsun hadi hayırlısı olsun bakalım..

valla meyve sebze filesi çok iyi oluyor
benim oğlum yiyeceği şeyi kendi tutacakmış illaki kaşığa karşıdan saldırıp tutuyo ağzına çekiyo akannehirfiley koyuyom karpuz üstü başı batıyo ama olsun hem oyalanıyo hem hoşuna gidiyo

evet ya bende istiyorum alcam fileden hemen...çarşıya çıkınca ilk işim o olcak....

ayyy file demişken
dışarı cıktım bıberon uclarımız eskımıstı emzıgımızde oyle. burda stork bebe war ordan aldım yenılerını. meyve fılesı buldum bebedorun 8 tl ondan da aldım. ewe geldım karpuz koydum anaaaa bızımkı bı saldırdı yaladı yuttu walla sapur supur nasıl yıyo gormenız lazım :)))

öyle bişey olduğunu düşünsene, bizimki çabuk bulurdu herhalde beni, nickimi değiştirsemmi acaba :bbo:

Bende de ad soyad ortada. şöyle gizli kapaklı bi şey yazamamışım kidelikafadulden

:umursamaz: ee ben o kadar dedim kime dedim.

Havva sen ayna gibi öndesin valla direkt bulacak herif.

benimkinin internetle işi olmazda ben yine de gizli olsun didim.

seninki tam gel elinle koymuş gibi bul olmuş.

selamlar kandiliniz mubarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inş.
pazartesi işe başlıyorum artık sürekli aktif olurum topikte öptüm herkesi bebişleride

hadi hayılı olsun.

Burçin seninki çok uzundu alıntı yapamadım.

Pekmez bende koska aldım ama nasıl tatlı yedin mi hiç %100 yazıyor üstünde ama erzurum dan gelende çokmu tatlı. benim ordan getirme şansım var bendemi istesem acaba.
kahvaltı için bugün bende karıştırdım yumurta ile peyniri ama her yerde farklı yazıyor karıştırmayın diyede var karışmış tarifide var 3-4 gün tek peynir katmıştım yumurtaya bugün başladım .

1 kere tavuk dittim denedim fena kustu korkudan 7. aya kadar beklemeye karar verdim.

Dün evde rezene kalmamış ıhlamurla -anason kaynattım kahvaltısını yediriyordum bayağı güzel yedi açıkmıştı çünkü son 2-3 kaşık vardı bi baktım kız ağzını açmıyor bide baktım ki uyumuş kavanozdan alana kadar uyumuş bile anason mu yaptı yorulmuştu babası çok oynattı omu yaptı bilmem anason arada veriyormusunuz siz?

Hoşgeldin Burçincim kandilin mübarek olsun, aşağıda adın yazmıyordu ama ya opuyorumnanaktan

Hoşgeldin Esma kandilin mübarek olsun. Demek başlıyorsun hadi hayırlısı olsun bakalım..

şaka yapıyorum canım merabalar..hoşbulduk..

ben meyve filesi aldım ama denemek kısmet olmadı bugün daha bakalım..

bugün oğlan çok keyifsiz nesi var onu da anlamadım..kızım da 3 saattir uyuyo karnı da aç..dokunmuyorum ama ikisi de içime dert oldu yani..!!!!!!!!!

açmı kız senin kızın ne saldırdı öyle.bende alayım bulunca hemen seftali-kayısı için iyi olur sanırım.Annem delirecek zaten butün koltuklar mama bide file aldım desem yanında kadın getir diyecek.

yok burcu yok ya oburlugundan yapıyo dişleri kaşınıyo heralde son bi kac gundur sureklı bıseyler ıstıyo agzında çevirmek için...

benımde butun badilerim kusmuk içinde kaydirigubbakcemile3

kızlar esım chıcco gunes kremı bulmus ındırımde +50 faktor alıyımmı dıyo ıpek ıcın.
12 tl ye dusmus
agustos 10 da tatıle gıdıcez mecbur alıcaz. chıcco ıyımıdır acaba?

uyuduğu zaman ağzına biberon koyunca uyanıyormu?
ben bazen öyle yapıyorum uyurken açıkmışsa lop lop yiyor ama tabii biberon mamasını uyanıkken yedirmek daha zor oluyor.

kızlar esım chıcco gunes kremı bulmus ındırımde +50 faktor alıyımmı dıyo ıpek ıcın.
12 tl ye dusmus
agustos 10 da tatıle gıdıcez mecbur alıcaz. chıcco ıyımıdır acaba?

valla canım bizim doktor krem de yok güneş te yok dedi o yüzden almadım. sen doktoruna sorduysan al ama seneye kullanırım diyorsan tarihine baktır.. ben sebamedin tarihine bakmıştım 1 senelikti seneye sondu..

valla canım bizim doktor krem de yok güneş te yok dedi o yüzden almadım. sen doktoruna sorduysan al ama seneye kullanırım diyorsan tarihine baktır.. ben sebamedin tarihine bakmıştım 1 senelikti seneye sondu..

doktorumuz 6 aydan once kullanma dedı bana
ama agustos 10 da 6 ayımız bıtmıs 7 ye gırmıs olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…