iyi geceler
burçincim allah yardım etsin arkadaşım gerçekten çok zor ben doğum yapıp arasla yalnız kalınca ikiz çocuk büyütenler çok büyük insanlar diye düşündüm valla zor allah yardım etsin tatlım ama dediğin gibi sevgileri dünyayaömre bedel....öp burçinvim bebişlerimi...
melekçim nasılsın canım görüşemedik uzun zamandır özgem nasıl huysuzdu en son iymi şimdi dişler çıktımı patlamıştı öp canım özgeyi
sağol canım Rabbim hepimize yardım etsin güç kuvvet versin..öperim tabiki..sağolasın..
:1hug:
ayyyy canimmm benimmm nedemekkkk..... gercekten buarada yeri geldik hep beraber üzüldük yeri geldi beraber sevindik, yeri geldi beraber agladikkkk opuyorumnanaktan
düsünsene hamilelikten bu yana birbirimize güc kanat olduk. ve suan 5 ayini dolduracaklar yavrularimiz ... cok seyy paylastikkkk cokkkkkk..... ay yine duygulandim valla! nasilda gectiii yaaaa günler! daha anne karninda haftalari sayarken simdi 5 aylik oldular! :CüvCüv:
çok güzel valla hakkaten keşke en baştan buraya gelseymişim diyorum şimdi..
huhuu ben burdayım
burçincim nedemeke canım herzaman gelsen seve seve dinliyoruz seni
evet aslında çok şanslısın tek seferde yırttın
evet şuan mahvoluyorum ama ilerde rahat edicem sanıyorum..sabahtan beri evde yeni sukunet oluştu ve günümüş 05:45te başladı..tüm enerjim bitti şimdiden..
günaydın kızlar.....yepyeni bi haftaya başlıyoruz...inş herşey güzel olur.......bebişler nasıl sizler nasılsınız....burak 6da uyandı yine...utkuda ona ayak uyduruyo artık...10da kalkan oğlum 8de uyanıyo artıkın
(
inşallah güzel bir hafta olsun canım..benim de illa birinden biri sabahın kör vaktinde kıtlıktan çıkmış gibi bağırarak uyanıyor..
Günaydın herkese...
Hayırlı kandiller....Allah dualarımızı, gönlümüzden geçenleri kabul etsin. Evlatlarımızla mutlu, huzurlu ömürler nasip etsin. Yavrularıımızı vatana, millete, anaya babaya hayırlı etsin.
Hülyacım Amiiinnn canım. Allah güzel duanı kabul eetsin.
Serapçım günaydın canım... Esra 5 gibi kalkıyo. Hem uyuyo hem sütünü içiyo sonra sekiz gibi uyanıyo. Yarım saat sonra tekrar uyuyo. Bu bir haftadır böyle. Ama geceleri uykku saatleri çok düzensiz. Sıcaklardan uyuyamıyo kuzum.
Sibelcim günaydın canım. Öp kuzuları benim için...
Burçincim ne demek canım ya.. Biz burada aylardır kocaman bir aile olduk. her yeni gelen kişi de bizi mutlu ediyor. Yeni deneyimler, yeni tecrübeler paylaşıyoruz. Tabi seni okudukça halime şükrediyorum, sana da güç kuvvet diliyorum arkadaşım, hem madden hem manen...
sana da hayırlı kandiller canım..evet hakkaten sabrınız gücünüz tükendiğinde beni anımsayın..kesin iyi gelecektir :)))
burak'da bu kaşık mamalarını, hazır püreleri yemiyor hiç. 9.ayda sanırım yavaş yavaş ete başlıcaz dimi. ete başladığımızda yicek gibi geliyo bana nedense. bu sıpanın babası da sebze yemiyo, ona çektiyse et-tavuk-balık yer gibi geliyo :))
ben 3 gündür veriyorum et canım..hatta sebze çorbalarını da şöyle yapıyorum : 1 orta boy patates, 1 orta boy havuç, yarım kahve fincanı akşamdan ıslatılmış pirinç (irmik de olabilir ama benimkiler sevmedi irmiği malesef oysa çok besleyici), 10 tane taze fasulye, 20 tane bezelye, 1 orta boy kabak, 6-8 tane hiç yağsız dana eti..eti ayrı sebzeleri ve pirinci birklikte haşlıyorum..et ve sebzeleri karıştırıp 1 çorba kaşığı zeytinyağı ilave ediyorum..o kadar lezzetli oluyor ki anlatamam..bezelye havuç ve kabak şekerlendiriyor et de tat katıyor..maşallah güzelce yiyorlar..doktorumuz çocuk gastroloğu ve beslenme uzmanı aynı zamanda..havuç patates pirinç sabit kabakla başla ister teker teker ister üçer beşer gaz yapmayacağını düşündüğün sebzeleri ilave et 10 gün böyle ver, 11. gün hiç yağsız dana eti ilave et 15. gün de kahvaltıya başla dedi..
canım sebze çorbasına mı yoğurt katıyorsun? sebze çorbası derken patates-havuç-pirinç ya da patates-kabak-pirinç vs.
canım bak hemen üstte yazdım..fikrin olur..buna bebeğe verdiğin yoğurttan da katabilirsin bence..eğer sevmediyse hoşuna gidebilir belki..ben kalırsa onlardan sulandırıp nane ve az limon ilave edip kendime çorba yapıyorum çok lezzetli oluyor..
sağol canım seninkide mübarek olsun...
oruç demişken ya kızlar
ramazanda napıcaksınız oruç tutcakmısınız...
ben tutayım diyorum eşim yok diyo sütün azalır yazık çocuğa diyo..
sonra tutarsın tek tek diyo....
siz napıcaksınız???
ben süt vermiyorum 3 aydır ama tutmayacağım..yani iki çocuğa oruçla bakamam ki..zaten annem kayınvalidem oruçlu olacaklar ve destekleyemeyecekler beni..ben de yalnız başıma güçlü kuvvetli olmalıyım..
Ya kızlar Esra bi tek acıkınca uyanıyo bugün. Dün iki saatte zor uyuttuğum çocuk bugün acıkmasa uyanmayacak ya hu.. Neden acaba
bugün benimkiler de bi garip canım..kız dediğin gibi..hatta en son 11 de 1 şeftali 3 bebe bisküvisi ile püre yaptım onu yedi..çorbası hazır uyanmadı yemek için..ellemedim ben de nasılsa uyanınca yiyecek afiyetle..ama vücut ısıları da yüksek biraz..oğlanın 36,7 falandı paranox s verdim şimdi koltukaltı 36,0 alın 36,5 galiba diş yapıyo bunu ya da ben çocukları alışveriş merkezinde üşüttüm..inşallah diştendir..bakalım..
Burcucum yumurtayı ve peyniri dönüşümlü vermek gerekiyomuş canım. Okuduğum tüm yazılarda öyle yazıyodu
benim doktor şöyle bir tarif verdi canım : ıhlamura 3-4 bebe bisküvisi, 1 kaşık pekmez (erzurumdan getirttim çocuklara, onun içinde çok fazla demir varmış diye duydum ama koska üzüm pekmezi de olur dedi dr), 1 küçük paket labne (hani pınarın tek kişilik porsiyonları var ya onlardan, 8li satılıyor zaten) ilk gün bu karışımı veriyosun 2. günden itibaren aynı kaşıma fındık kadardan başlayıp arttırarak 5-6 günde 1 taneyi bulacak biçimde çok iyi pişmiş yumurta sarısı ilave ediyorsun..ben bu hafta başlayacağım bakalım sevecekler mi..
kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5
kim gündüz uyutma gece uyusun diyorsa halt etmiş valla.. uyku uykunun mayasıdır..
kesinlikleee.. kaydirigubbakcemile5
srpp, HavvaEsen, eliferdi, turkkahvesi85, XSIDE, ebruderin, sibelce0, prensesim380, selmakerem, akpak+, hulen
herkeşler burda benim işim çok size yetişecem diye yoruldummohaoldumsmile
ben de varım amaaaa
kızlar düğün için turkuaz abiye aldım
ama altına topuklu giymek istemiyorum sonuçta benim bebişim var
ayakta topukla bebişi düşürürüm Allah korusun
topuksuz abiye altına giyilebilecek güzel şık ama çok pahalı olmayacak bir ayakkabı bulabilir miyim?
nerde bulurum?
önerileriniz var mı?
tatlım çok şık taşlı pullu babetler var şimdi, hatta çok hafif dolgu topuklu ya da az topuklular var..günlük kotla falan bile giyersin sonra..