2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar esım chıcco gunes kremı bulmus ındırımde +50 faktor alıyımmı dıyo ıpek ıcın.
12 tl ye dusmus
agustos 10 da tatıle gıdıcez mecbur alıcaz. chıcco ıyımıdır acaba?
canım ben bu haylazlarla tatil planı yapamıyorum haliyle ama mustela tavsiye ederim şiddetle..ben önce bebeklere tüm bakım ürünlerini ve hatta giysi battaniye body ıvır zıvır herşeylerini chicco aldım çok da memnun kaldım..ama şimdi bakım ürünleri bittikçe mustela alıyorum..enne ürünlerini de kullanıyorum çok da memnunum..
uyuduğu zaman ağzına biberon koyunca uyanıyormu?
ben bazen öyle yapıyorum uyurken açıkmışsa lop lop yiyor ama tabii biberon mamasını uyanıkken yedirmek daha zor oluyor.
biberon maması sabahları veriyorum canım şimdi sebzede sıra..ama şükür 1-2 dk evvel uyandı şimdi babanesi geldi yediriyo çorbasını..maşallah güzel de yiyor..aç tabi :))

amin esmacım seninde kandilin mübarek olsun, yeni işinde hayırlı olsun canım....

Esmacım hayırlı olsun... Aramıza hoş geldin.. mYani çalışan annelere

Hoşgeldin Burçincim kandilin mübarek olsun, aşağıda adın yazmıyordu ama ya opuyorumnanaktan

Hoşgeldin Esma kandilin mübarek olsun. Demek başlıyorsun hadi hayırlısı olsun bakalım..

sağolun kızlar
eski yerime gerii dönüyorum benden sonra iki kişi almışlar işkisindende memnun kalmadılar heralde
ben geleyim deyince gel dedi patron hayırlısı inş. oğlumu bırakmaya daynabilirim

ay işe yarıyosa bende alim bari
[

oh oh yesin cadı...bende alcam en kısa zamanda...
ay az konuşun be 3 saat gıttım çeneniz düşmüş geçmişi okuyacam diye ter döküyorum burda :roflol:

yok ben anason vermedim..şimdide vermiyorum...

mustelayı bende cok yerden duydum canım sagolasın opuyorumnanaktan

benm sıpalar uyudu..amma velakin küçük sıpa kıvış kıvış ediyo..uyuyamıyo..kaydirigubbakcemile3gündüz uykusunu beceremedik gitti..Allahtan gece uyuyoda...

kızlar ya diğer topiğede yazdım..bugün itibariyle soğan suyu içicem sabahları ve akşamları...zayıflayan olmuş ya..ne dersiniz...zayıflarmıyım......

Milupa Anne Bebek Kulübü.1 yaş öncesi bebek beslenmesinde bisküvi önermiyoruz. -Çok şekerlidir, bebeği tatlıya alıştırır. -İçerik olarak bebek beslenme standartlarına uygun değildir. -Fırınlanmış bir ürün olduğu için yüksek sıcaklığa maruz kalmaktadır. Bu da akliramid isimli bir maddenin (bu maddenin kanserojen olabileceği düşünülüyor) ortaya çıktığı biliniyor. Bu sebeplerden dolayı bisküvi yerine tahıllı ürünleri (6.aydan itibaren 8 tahıllı ve ballı, 7 tahıllı) kullanmanızı öneririz.

Afiyet bal şeker olsun.

sagol Sibelciğim yazmışsın.

yaa ben o kadar sakınmıyorum valla biz nasıl büyümüşüz annem der çayın içine ekmek doğrardık yada bebe büskivisi yogurt-meyve suyu ile ıslartırlarmış çokta sakınmıyorum açıkcası ben

Son düzenleme:
kızlar esım chıcco gunes kremı bulmus ındırımde +50 faktor alıyımmı dıyo ıpek ıcın.
12 tl ye dusmus
agustos 10 da tatıle gıdıcez mecbur alıcaz. chıcco ıyımıdır acaba?

iyidir de faktör oranı ne kadar fazla olursa kimyasalı da çok oluyormuş: tanıdık eczacı söyledi. bi o yüzden 30 faktör aldık. onu kullanıyoruz.

amannn dogal bısey kaldımı kı...
anne sutu dısında...
her yer formasyondan gecıyo her sey kımyasal. neye guvenecegını sasırıyor ınsan.
iyidir de faktör oranı ne kadar fazla olursa kimyasalı da çok oluyormuş: tanıdık eczacı söyledi. bi o yüzden 30 faktör aldık. onu kullanıyoruz.
orası da oyle ya...

uyandı bızım cadı kacıyorum kızlar...

kızlar, oyuncak bakıyorum da ben. malum 6. ayı doldurcaz yakında. şöyle ilgisini çekecek, ışıklı, sesli falan tavsiye edebileceğiniz bi oyuncak var mıı? (netten de alabilirim.)

off ya...Hangisine birisine dikkat edeceğiz anacım etrafımız kanserojen dolu ya kafamçokkarıştı

kızlar, oyuncak bakıyorum da ben. malum 6. ayı doldurcaz yakında. şöyle ilgisini çekecek, ışıklı, sesli falan tavsiye edebileceğiniz bi oyuncak var mıı? (netten de alabilirim.)

Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Masalcı Tırtıl - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Canım ben bunu aldım Esra ya içinde kırmızı balık şarkısı olduğu için( çocuukluğumun şarkısıdır, anısı büyüüktür.) Bİraz ağır ama oturmaya başladığında kullanabilir. Hoş esra şimdi bile altından giriyo üstünden çıkıyo amaguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…