daha ne olsun çoçuk markası alsın bence seneyede kullanırsın.
zeynep ben hep chicco kullandım esraya şampuan vs. çok memnunum. kokusu da çok güzel
alsın o zaman 12 tl ye nerde bulcaz bı daha
fiyatı uygunmuş zeynep ama son kullanma tarihine bir baksın bencede.....
canım ben bu haylazlarla tatil planı yapamıyorum haliyle ama mustela tavsiye ederim şiddetle..ben önce bebeklere tüm bakım ürünlerini ve hatta giysi battaniye body ıvır zıvır herşeylerini chicco aldım çok da memnun kaldım..ama şimdi bakım ürünleri bittikçe mustela alıyorum..enne ürünlerini de kullanıyorum çok da memnunum..kızlar esım chıcco gunes kremı bulmus ındırımde +50 faktor alıyımmı dıyo ıpek ıcın.
12 tl ye dusmus
agustos 10 da tatıle gıdıcez mecbur alıcaz. chıcco ıyımıdır acaba?
biberon maması sabahları veriyorum canım şimdi sebzede sıra..ama şükür 1-2 dk evvel uyandı şimdi babanesi geldi yediriyo çorbasını..maşallah güzel de yiyor..aç tabi :))uyuduğu zaman ağzına biberon koyunca uyanıyormu?
ben bazen öyle yapıyorum uyurken açıkmışsa lop lop yiyor ama tabii biberon mamasını uyanıkken yedirmek daha zor oluyor.
amin esmacım seninde kandilin mübarek olsun, yeni işinde hayırlı olsun canım....
Esmacım hayırlı olsun... Aramıza hoş geldin.. mYani çalışan annelere
Hoşgeldin Burçincim kandilin mübarek olsun, aşağıda adın yazmıyordu ama ya opuyorumnanaktan
Hoşgeldin Esma kandilin mübarek olsun. Demek başlıyorsun hadi hayırlısı olsun bakalım..
valla meyve sebze filesi çok iyi oluyor
benim oğlum yiyeceği şeyi kendi tutacakmış illaki kaşığa karşıdan saldırıp tutuyo ağzına çekiyo akannehirfiley koyuyom karpuz üstü başı batıyo ama olsun hem oyalanıyo hem hoşuna gidiyo
oh oh yesin cadı...bende alcam en kısa zamanda...ayyy file demişken
dışarı cıktım bıberon uclarımız eskımıstı emzıgımızde oyle. burda stork bebe war ordan aldım yenılerını. meyve fılesı buldum bebedorun 8 tl ondan da aldım. ewe geldım karpuz koydum anaaaa bızımkı bı saldırdı yaladı yuttu walla sapur supur nasıl yıyo gormenız lazım :)))
ay az konuşun be 3 saat gıttım çeneniz düşmüş geçmişi okuyacam diye ter döküyorum burda :roflol:
yok ben anason vermedim..şimdide vermiyorum...:umursamaz: ee ben o kadar dedim kime dedim.
Havva sen ayna gibi öndesin valla direkt bulacak herif.
benimkinin internetle işi olmazda ben yine de gizli olsun didim.
seninki tam gel elinle koymuş gibi bul olmuş.
hadi hayılı olsun.
Burçin seninki çok uzundu alıntı yapamadım.
Pekmez bende koska aldım ama nasıl tatlı yedin mi hiç %100 yazıyor üstünde ama erzurum dan gelende çokmu tatlı. benim ordan getirme şansım var bendemi istesem acaba.
kahvaltı için bugün bende karıştırdım yumurta ile peyniri ama her yerde farklı yazıyor karıştırmayın diyede var karışmış tarifide var 3-4 gün tek peynir katmıştım yumurtaya bugün başladım .
1 kere tavuk dittim denedim fena kustu korkudan 7. aya kadar beklemeye karar verdim.
Dün evde rezene kalmamış ıhlamurla -anason kaynattım kahvaltısını yediriyordum bayağı güzel yedi açıkmıştı çünkü son 2-3 kaşık vardı bi baktım kız ağzını açmıyor bide baktım ki uyumuş kavanozdan alana kadar uyumuş bile anason mu yaptı yorulmuştu babası çok oynattı omu yaptı bilmem anason arada veriyormusunuz siz?
canım ben bu haylazlarla tatil planı yapamıyorum haliyle ama mustela tavsiye ederim şiddetle..ben önce bebeklere tüm bakım ürünlerini ve hatta giysi battaniye body ıvır zıvır herşeylerini chicco aldım çok da memnun kaldım..ama şimdi bakım ürünleri bittikçe mustela alıyorum..enne ürünlerini de kullanıyorum çok da memnunum..
biberon maması sabahları veriyorum canım şimdi sebzede sıra..ama şükür 1-2 dk evvel uyandı şimdi babanesi geldi yediriyo çorbasını..maşallah güzel de yiyor..aç tabi :))
benm sıpalar uyudu..amma velakin küçük sıpa kıvış kıvış ediyo..uyuyamıyo..kaydirigubbakcemile3gündüz uykusunu beceremedik gitti..Allahtan gece uyuyoda...
canım ben bu haylazlarla tatil planı yapamıyorum haliyle ama mustela tavsiye ederim şiddetle..ben önce bebeklere tüm bakım ürünlerini ve hatta giysi battaniye body ıvır zıvır herşeylerini chicco aldım çok da memnun kaldım..ama şimdi bakım ürünleri bittikçe mustela alıyorum..enne ürünlerini de kullanıyorum çok da memnunum..
biberon maması sabahları veriyorum canım şimdi sebzede sıra..ama şükür 1-2 dk evvel uyandı şimdi babanesi geldi yediriyo çorbasını..maşallah güzel de yiyor..aç tabi :))
Milupa Anne Bebek Kulübü.1 yaş öncesi bebek beslenmesinde bisküvi önermiyoruz. -Çok şekerlidir, bebeği tatlıya alıştırır. -İçerik olarak bebek beslenme standartlarına uygun değildir. -Fırınlanmış bir ürün olduğu için yüksek sıcaklığa maruz kalmaktadır. Bu da akliramid isimli bir maddenin (bu maddenin kanserojen olabileceği düşünülüyor) ortaya çıktığı biliniyor. Bu sebeplerden dolayı bisküvi yerine tahıllı ürünleri (6.aydan itibaren 8 tahıllı ve ballı, 7 tahıllı) kullanmanızı öneririz.
kızlar esım chıcco gunes kremı bulmus ındırımde +50 faktor alıyımmı dıyo ıpek ıcın.
12 tl ye dusmus
agustos 10 da tatıle gıdıcez mecbur alıcaz. chıcco ıyımıdır acaba?
amannn dogal bısey kaldımı kı...Milupa Anne Bebek Kulübü.1 yaş öncesi bebek beslenmesinde bisküvi önermiyoruz. -Çok şekerlidir, bebeği tatlıya alıştırır. -İçerik olarak bebek beslenme standartlarına uygun değildir. -Fırınlanmış bir ürün olduğu için yüksek sıcaklığa maruz kalmaktadır. Bu da akliramid isimli bir maddenin (bu maddenin kanserojen olabileceği düşünülüyor) ortaya çıktığı biliniyor. Bu sebeplerden dolayı bisküvi yerine tahıllı ürünleri (6.aydan itibaren 8 tahıllı ve ballı, 7 tahıllı) kullanmanızı öneririz.
orası da oyle ya...iyidir de faktör oranı ne kadar fazla olursa kimyasalı da çok oluyormuş: tanıdık eczacı söyledi. bi o yüzden 30 faktör aldık. onu kullanıyoruz.
Milupa Anne Bebek Kulübü.1 yaş öncesi bebek beslenmesinde bisküvi önermiyoruz. -Çok şekerlidir, bebeği tatlıya alıştırır. -İçerik olarak bebek beslenme standartlarına uygun değildir. -Fırınlanmış bir ürün olduğu için yüksek sıcaklığa maruz kalmaktadır. Bu da akliramid isimli bir maddenin (bu maddenin kanserojen olabileceği düşünülüyor) ortaya çıktığı biliniyor. Bu sebeplerden dolayı bisküvi yerine tahıllı ürünleri (6.aydan itibaren 8 tahıllı ve ballı, 7 tahıllı) kullanmanızı öneririz.
kızlar, oyuncak bakıyorum da ben. malum 6. ayı doldurcaz yakında. şöyle ilgisini çekecek, ışıklı, sesli falan tavsiye edebileceğiniz bi oyuncak var mıı? (netten de alabilirim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?