2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aa süper bi oyuncakmış. gayet eğitici. sağol cnm.

havva bu ne kaaaa pahalı bi oyuncak.bi ayaklansınlar 2 günde parçalarlar bunu.

ben renkli ışıklı çubuklar vardı onlardan aldım 1 hafta güzel oynadı şimdi pas vermiyor zilli.

Herkes gitmiş bi burcu bi ben kalmışız

Açığım ama ara ara okuyabiliyorum yoğunum bugün.

kızlar okuyayım dedim ama o akadr çok olmuşkii.defnede uyanık bi bakmak istemiştim.herşey yolundadır inşallah.
biz iyiz.kardeşim işe başladı ama iyice tam anlamıyla iyileşene kadar bende kalacak.haliyle artık ramazanda geliyo...onu yalnız bırakmak istemidim.buraya gel yersin.beraber kalkarız sahura dedim.ıkzcagız lojmanlarda yalnız kalmasın.işte yani pc ye birçok ortak var.bi zeynep.bi kardeşim.bi ben.akşam eşim.kız arada defnede istiyo tuşlara basmak.egilip bastırıyoruz çok hoşuna gidiyo.:)
kızıma ilk defa çorbasına brokoli ekledim hiç sevmedi biraz ısrar ettim.çıkardı.ara vereyim 2-3 gün sonra tekkar denidim.şükürki biraz ek yemeklerimizi arttırmaya başladık.biliyorsunuz adanadan sonra az az veriyordum.biraz cesaretlanmaya başladım...biz iyiz.sıcaktan dışarı çıkamıyoruz.mlima yakında patlaacak hiç kapandıgı yok:))
bu ramazan nasıl geçecek.geçen yıl tutmadık.ilk yaz orucumuzu tutacagız.allahın izniyle..
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN
hepinizi öpüyorum yine kısa girdim.ve gidiyorum.ne yapayım bu aralar böyle(

Burcucum bizim pek oyuncağımız yok zaten. Hem babamızın aldığı ilk ve şu ana kadar da son şey

Son düzenleme:
tatlım açıkçası bakmadım ikisinin de tadına ilk fırsatta bi test edip yazarım..benim doktorum öyle bir imkanın varsa mutlaka ordan getirt dedi..ama hani pelte gibi derler ya öyle yoğun olanından dedi..iki çocuğuna da ordan getirtip vermiş hala da veriyomuş..çok demir var içinde çok sağlıklı dedi..eşimin asker arkadaşı var sağolsun koca bir teneke yollamış..açmadım daha ama açıcam senin için test edicem mutlaka..ama imkanın varmış madem getirt sen de..olmadı ramazanda tahinle yenir zaten :))
yok burcu yok ya oburlugundan yapıyo dişleri kaşınıyo heralde son bi kac gundur sureklı bıseyler ıstıyo agzında çevirmek için...

benımde butun badilerim kusmuk içinde kaydirigubbakcemile3
ayy sorma canım yaa..hele bir de o meyve lekeleri yok mu çıkmıyor bir türlü deli oluyorum valla..herşeyi denedim artık evde lekeli giydiriyorum dışarda yeni aldıklarımı..
kızlar ya diğer topiğede yazdım..bugün itibariyle soğan suyu içicem sabahları ve akşamları...zayıflayan olmuş ya..ne dersiniz...zayıflarmıyım......
hiç duymadım canım ama ben günde 2 fincan şekersiz limonlu yeşil çay, yeşil elma, günde 1 şişe soda ve sabah kalkar kalkmaz oda sıcaklığında içine yarım limon sıkılmış su tüketiyorum..diyetisyen önerisi :)) süper bir diyet listem var hepsini yiyemiyorum bile..o derece yani..uygun zamanda paylaşıyım sizle de..ama şunu da belirtiyim benim kendime göre 5 doktoruma göre 4 kilo fazlam var..36-38 bedenim ve bu kiloları 3 ayda vericem..öyle bir diyet yani..ayda bir bir gitsin fark etmez diyenler bi denesin bakalım..
ben veriyorum valla bisküvi..cici bebe almıştım bitsin hipp'geçicem aldım 2 kutu..gerçi benimkilere hipp yetmez çünkü ortalama 26 tane varmış bi pakette.. :))
sağol canım hepimizin kuzularına yarasın yedikleri..
bisküvi konusunda katılıyorum sana..
Burcucum bizim pek oyuncağımız yok zaten. Hem babamızın aldığı ilk ve şu ana kadar da son şey

benim ev lunapark gibi milyar tane oyuncak oldu valla..napalım özeniyorum dayanamıyorum..helal olsun kuzularıma napalım..

slm kızlar..nasılsınız bebişler nasıl???
ömüre alıştırma bardağıyla su veriyorum. arada dilini ucu kızarık oluyor..
bardaktan mıdır acaba..
bi fikriniz var mı merak ettim ben neden oluyor acaba?

selam kızlar
ay bugün bi giremedim ecrim mız mız anca uydu sabahtan beri cadı
çok sıcak bunaldı yavrucuk bide
dışarı çıktık eksiklerini aldık dışarda sesi çıkmıyı eve girince mızmızlandı
bide dişleri çok kaşınıyo patlatıcak heralde

Herkesin kandili mübarek olsun. Bizimde salyadan nehirlerimiz var. Hasan Eymen daha yeni 5.ayı bitirdi, Çok erken değil mi ya diş için. Neyse şimdilik iyi gidiyor elh.

biraz geç oldu ama anca bu gün çok yoğundum
HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK DUALARI KABUL OLSUN RABBİM EVLATLARIMIZLA NİCE KANDİLLERNASİP ETSİN

HEPİNİZE VE YAVRULARINIZA DUA ETTİM...ÖPÜYORUIM HEPİNİZİ...

bende aldım tarifi ben sadece ya yoğurt yada sebzeden yapıyodum hiç karıştırmadım deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak ayrıca havuç bulamıyorum ben burda dün pazarada gittik yoktu markettede yok yaaaa(

elifçim bu aylarda boşver havucu valla ben bulsamda almıyorum. mevsimi değil onun yerine başka sebzeler ekliyorum.

maşallah gencere konuşmayada mı başlamış. kız yakında bu derdini anlatır sana zemuszemus

imkanın varsa çalışma canım boşver hem kocişinde desteğini almışın... ben bir ay sonra başlıcam ve ne yapacağımı kara kara düşünüyorum.

ohh güle güle giy rüveydacım. benimde almam lazım bi abiye ama daha hiç fırsat bulamadım. kızlar eğer şöyle tavsiyeleriniz varsa açığım çünkü hala hiç bakamadım bile...

selamlar kandiliniz mubarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inş.
pazartesi işe başlıyorum artık sürekli aktif olurum topikte öptüm herkesi bebişleride

hayırlı olsun canım işin...

canım ben hiç anason vermedim ve vermeyide düşünmüyorum....

kızlar esım chıcco gunes kremı bulmus ındırımde +50 faktor alıyımmı dıyo ıpek ıcın.
12 tl ye dusmus
agustos 10 da tatıle gıdıcez mecbur alıcaz. chıcco ıyımıdır acaba?

nerelere gidiyorsunuz kız??

ayy valla napacağımızı şaşırdık. herşey kimyasal herşey hormonlu... şaşırdım valla....

seninde geçmiş kandilin kutlu olsun canım. benimde biraz geç oldu ama anca girebildim.

sopalık diyorsun yani.Duru ışıklıları seviyor ama seslilere pek aldırış etmiyor.60 tl verip yüzüne bakmazsada bozulurum biraz daha ötekilerle idare edeyim.

ahhhhaaa ben dili kırmızı ve sürekli dışarda diye dr a götürmüştüm kızlar benimle dalga geçti.demekki olabiliyormuş.dr sordum canım birşey yok normal dedi.

ayy pat diye girdim konulara... herkese günaydınnn.

sanada günaydın canım.

Abiye için Park Bravoda %70 indirim var tarzını bilmiyorum ama bakabilirsin.

Fatma Ecrin bizim bebişlerden büyük kesin dişi patlıyacak ilki patlasada sonrakiler daha rahat çıkıyormuş.Üzmesin dişler Ecrin'i.

günaydınn..
kızlar kaç gündür giremiyorum ya.özledim valla.evde bana pek nete sıra gelmiyo.kardeşimde bende.sanırım ramazan bitene kadar bende kalacak.kalsında ne yapacak ramazanda tek başına lojmanda.hazır yemek var kuzum ortalarda kalmasındaa.işte internete herkes baktıgı için bana pek sıra gelmiyo.neyse nöbete gitti şimdi zeynepten aldım bi bakayım dedim.biz iyiz işte.pek dışarı çıkamıyoruz feci bi sıcak var çok bunaltıyo.klima bir an olsun kapatamıyorum.malum bide kilolar var sanırım ondan dolayı bu yaşıma kadar ilk defa bu kadar terledigimi hissediyodum.kilo bida sıcak.off..
zeynepte bu aylarda kışa denk geldig için çok terlememiştim.bunda valla sırılsıklam oluyorum bi dışarı çıkınca.
ramazandan bahsetmişsiniz kızmek olursba kuvvetim yerinde oldugu sürece tutacagım ben.ablam olmadı bi gün tut bigün ara ver diyo.oda olabilir.yani bakacagım durumlara ama hiç tutmamazlak yapmayacagım.zaten geçen senedende borcum var.hatta zeynepten kalma borcum bile duruyo maalesef.o yüzden birittirmeyi rüşünmüyorum.zaten ek gıdaya geçtiler.bence kesilmez süt yaa.ne bilem denemekte fayda var.
oyuncaga gelince evet ek olarak az azda olsa alıyoruz oyuncak genelde sesli yada parlak oyuncak aıyorum dikkatini çeksin diye.amam bizim daha fazlaya ihtiyacam yok ablasının çok var .beraber kullanablirler.küçüklükten bei oyuncagı durur kızımın.iyi kullandı sagolsun..
ya bu bireron fiesini almadım ben daha alsak iyi olur diyeceim ama her aldıgım gibi bunuda kullanmazsa benim sıpa.malum emzikler.biberonlar.alıştırma bardaklara müzelk olarak beklemekte bizim.(

tam defne uyurken gireyim dedim.baktım uyunmış süag sola bakınıyo.benim kız uyanınca öyle aglamaz.çook sıkıldıktan sonra aglamaya başlıyo.yani oyalanıyo önce sonra sıkılınca basıyo çıglıgı.bazen ne zaman uyundıgını bilemiyorum .bakıyorum yatagındaki resimlerle koruşurken buluyorum.:))çok neşeli uyanıyo benim kız.sevinçli çıglıklar atar.yani keyfine diyecet yoktur sabah:))gerçi her uyandıgında keyifle uyanır...

ohhh maşallah çok aç değil ise Duru'da mutlu uyanıyor kahkaha atıyor hatta.dilini ısır Ayşegül aman öyle daha iyi hiç olmazsa kendi kendine oyalanıyorlar.
Aman kardeşin olduda bitti işte.sende kalsın tabii eşin sorun yapmıyor ise yazık ne yapsın lojmanda.bu arada kardeşin niye tek kalıyor ki?tek bekarınız mıydı ?

ee tabii senin hatta Defne'nin Zeynep gibi bi avantajı var.Bende kullandıklarımı sağlam kullanıyorum ben düşünmüyrum ama kardeşlerimin çoçuklarına saklarım 3-5 kullanılan şeyler yazık.

biberon filesi ne Ayşegül .ben yanlış mı anladım bu file hani içine seftali falan koyuyorsun koparak ağzına buyük parça gelmesini engelliyor ama etrafı batıran ince delikli file deli mi.
Biberone takılan bi filemi var.bilmiyorumkismile bende bugün yarın alayım dedim ama yanlış birşey almayayım sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…