off ya...Hangisine birisine dikkat edeceğiz anacım etrafımız kanserojen dolu ya kafamçokkarıştı
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Masalcı Tırtıl - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Canım ben bunu aldım Esra ya içinde kırmızı balık şarkısı olduğu için( çocuukluğumun şarkısıdır, anısı büyüüktür.) Bİraz ağır ama oturmaya başladığında kullanabilir. Hoş esra şimdi bile altından giriyo üstünden çıkıyo amaguclubacismile
off ya...Hangisine birisine dikkat edeceğiz anacım etrafımız kanserojen dolu ya kafamçokkarıştı
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Masalcı Tırtıl - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Canım ben bunu aldım Esra ya içinde kırmızı balık şarkısı olduğu için( çocuukluğumun şarkısıdır, anısı büyüüktür.) Bİraz ağır ama oturmaya başladığında kullanabilir. Hoş esra şimdi bile altından giriyo üstünden çıkıyo amaguclubacismile
Herkes gitmiş bi burcu bi ben kalmışız
tatlım açıkçası bakmadım ikisinin de tadına ilk fırsatta bi test edip yazarım..benim doktorum öyle bir imkanın varsa mutlaka ordan getirt dedi..ama hani pelte gibi derler ya öyle yoğun olanından dedi..iki çocuğuna da ordan getirtip vermiş hala da veriyomuş..çok demir var içinde çok sağlıklı dedi..eşimin asker arkadaşı var sağolsun koca bir teneke yollamış..açmadım daha ama açıcam senin için test edicem mutlaka..ama imkanın varmış madem getirt sen de..olmadı ramazanda tahinle yenir zaten :)):umursamaz: ee ben o kadar dedim kime dedim.
Havva sen ayna gibi öndesin valla direkt bulacak herif.
benimkinin internetle işi olmazda ben yine de gizli olsun didim.
seninki tam gel elinle koymuş gibi bul olmuş.
hadi hayılı olsun.
Burçin seninki çok uzundu alıntı yapamadım.
Pekmez bende koska aldım ama nasıl tatlı yedin mi hiç %100 yazıyor üstünde ama erzurum dan gelende çokmu tatlı. benim ordan getirme şansım var bendemi istesem acaba.
kahvaltı için bugün bende karıştırdım yumurta ile peyniri ama her yerde farklı yazıyor karıştırmayın diyede var karışmış tarifide var 3-4 gün tek peynir katmıştım yumurtaya bugün başladım .
1 kere tavuk dittim denedim fena kustu korkudan 7. aya kadar beklemeye karar verdim.
Dün evde rezene kalmamış ıhlamurla -anason kaynattım kahvaltısını yediriyordum bayağı güzel yedi açıkmıştı çünkü son 2-3 kaşık vardı bi baktım kız ağzını açmıyor bide baktım ki uyumuş kavanozdan alana kadar uyumuş bile anason mu yaptı yorulmuştu babası çok oynattı omu yaptı bilmem anason arada veriyormusunuz siz?
ayy sorma canım yaa..hele bir de o meyve lekeleri yok mu çıkmıyor bir türlü deli oluyorum valla..herşeyi denedim artık evde lekeli giydiriyorum dışarda yeni aldıklarımı..yok burcu yok ya oburlugundan yapıyo dişleri kaşınıyo heralde son bi kac gundur sureklı bıseyler ıstıyo agzında çevirmek için...
benımde butun badilerim kusmuk içinde kaydirigubbakcemile3
hiç duymadım canım ama ben günde 2 fincan şekersiz limonlu yeşil çay, yeşil elma, günde 1 şişe soda ve sabah kalkar kalkmaz oda sıcaklığında içine yarım limon sıkılmış su tüketiyorum..diyetisyen önerisi :)) süper bir diyet listem var hepsini yiyemiyorum bile..o derece yani..uygun zamanda paylaşıyım sizle de..ama şunu da belirtiyim benim kendime göre 5 doktoruma göre 4 kilo fazlam var..36-38 bedenim ve bu kiloları 3 ayda vericem..öyle bir diyet yani..ayda bir bir gitsin fark etmez diyenler bi denesin bakalım..kızlar ya diğer topiğede yazdım..bugün itibariyle soğan suyu içicem sabahları ve akşamları...zayıflayan olmuş ya..ne dersiniz...zayıflarmıyım......
ben veriyorum valla bisküvi..cici bebe almıştım bitsin hipp'geçicem aldım 2 kutu..gerçi benimkilere hipp yetmez çünkü ortalama 26 tane varmış bi pakette.. :))Milupa Anne Bebek Kulübü.1 yaş öncesi bebek beslenmesinde bisküvi önermiyoruz. -Çok şekerlidir, bebeği tatlıya alıştırır. -İçerik olarak bebek beslenme standartlarına uygun değildir. -Fırınlanmış bir ürün olduğu için yüksek sıcaklığa maruz kalmaktadır. Bu da akliramid isimli bir maddenin (bu maddenin kanserojen olabileceği düşünülüyor) ortaya çıktığı biliniyor. Bu sebeplerden dolayı bisküvi yerine tahıllı ürünleri (6.aydan itibaren 8 tahıllı ve ballı, 7 tahıllı) kullanmanızı öneririz.
sağol canım hepimizin kuzularına yarasın yedikleri..Afiyet bal şeker olsun.
sagol Sibelciğim yazmışsın.
yaa ben o kadar sakınmıyorum valla biz nasıl büyümüşüz annem der çayın içine ekmek doğrardık yada bebe büskivisi yogurt-meyve suyu ile ıslartırlarmış çokta sakınmıyorum açıkcası ben
Burcucum bizim pek oyuncağımız yok zaten. Hem babamızın aldığı ilk ve şu ana kadar da son şey
bende aldım tarifi ben sadece ya yoğurt yada sebzeden yapıyodum hiç karıştırmadım deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak ayrıca havuç bulamıyorum ben burda dün pazarada gittik yoktu markettede yok yaaaa(
kızlar gencer 3 gündür beni acayip bi şekilde şaşırtıyo...başlıyo burnn bırrnn bürnn yapmaya alla alla bune dedim bi su vereyim bakalım bi başladı içmeye şap şap daha sonra yineee aynı dünde aynı yapmaya başladı babasıda susamış oğlum su ver filan dedi o bilmiyodu daha öncede yaptığını verdim wala yine içtii artık her öyle yaptığında su veriyorum bu konuda anlaştık oğluşlaa:))
kızlar bu sabah doğumdan önce beraber çalıştığımız bi arkadaş vardı o aradı oda işi bırakmış başka bir yere başlamış aynı yaptığımız iş fakat başka bi anabayii benide çağırıyorlarmış oraya çalışırmısın diye sabah 8:30 akşam 8 pazarlarıda bir hafta çalışacağım bir hafta tatil öğleyin emzirmek için evine gider filan demiş bende karar veremedim kocişi aradım böyle böyle diye oda niye hayır deyip kestirip atmadınki kim bakıcak gencer e 2 yaşına kadar boşver sen bakarsın filan dedi nasıl sevindim demekki kendine güveniyo kocacım:)) korkuyodum annem bakar bebeğe sen gidersin der diye ki cumartesi yine düğün vardı ve gencer girmedi bizde annesine bıraktık 20 dk sonra eve bi gittik nasıl ağlıyoooo hıçkıra hıçkıra bu biyerde iyi oldu kaynanada bakarım hevesini bitirmiş oldu hehheeee
kızlar düğün için turkuaz abiye aldım
ama altına topuklu giymek istemiyorum sonuçta benim bebişim var
ayakta topukla bebişi düşürürüm Allah korusun
topuksuz abiye altına giyilebilecek güzel şık ama çok pahalı olmayacak bir ayakkabı bulabilir miyim?
nerde bulurum?
önerileriniz var mı?
selamlar kandiliniz mubarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inş.
pazartesi işe başlıyorum artık sürekli aktif olurum topikte öptüm herkesi bebişleride
:umursamaz: ee ben o kadar dedim kime dedim.
Havva sen ayna gibi öndesin valla direkt bulacak herif.
benimkinin internetle işi olmazda ben yine de gizli olsun didim.
seninki tam gel elinle koymuş gibi bul olmuş.
hadi hayılı olsun.
Burçin seninki çok uzundu alıntı yapamadım.
Pekmez bende koska aldım ama nasıl tatlı yedin mi hiç %100 yazıyor üstünde ama erzurum dan gelende çokmu tatlı. benim ordan getirme şansım var bendemi istesem acaba.
kahvaltı için bugün bende karıştırdım yumurta ile peyniri ama her yerde farklı yazıyor karıştırmayın diyede var karışmış tarifide var 3-4 gün tek peynir katmıştım yumurtaya bugün başladım .
1 kere tavuk dittim denedim fena kustu korkudan 7. aya kadar beklemeye karar verdim.
Dün evde rezene kalmamış ıhlamurla -anason kaynattım kahvaltısını yediriyordum bayağı güzel yedi açıkmıştı çünkü son 2-3 kaşık vardı bi baktım kız ağzını açmıyor bide baktım ki uyumuş kavanozdan alana kadar uyumuş bile anason mu yaptı yorulmuştu babası çok oynattı omu yaptı bilmem anason arada veriyormusunuz siz?
kızlar esım chıcco gunes kremı bulmus ındırımde +50 faktor alıyımmı dıyo ıpek ıcın.
12 tl ye dusmus
agustos 10 da tatıle gıdıcez mecbur alıcaz. chıcco ıyımıdır acaba?
Milupa Anne Bebek Kulübü.1 yaş öncesi bebek beslenmesinde bisküvi önermiyoruz. -Çok şekerlidir, bebeği tatlıya alıştırır. -İçerik olarak bebek beslenme standartlarına uygun değildir. -Fırınlanmış bir ürün olduğu için yüksek sıcaklığa maruz kalmaktadır. Bu da akliramid isimli bir maddenin (bu maddenin kanserojen olabileceği düşünülüyor) ortaya çıktığı biliniyor. Bu sebeplerden dolayı bisküvi yerine tahıllı ürünleri (6.aydan itibaren 8 tahıllı ve ballı, 7 tahıllı) kullanmanızı öneririz.
biraz geç oldu ama anca bu gün çok yoğundum
HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK DUALARI KABUL OLSUN RABBİM EVLATLARIMIZLA NİCE KANDİLLERNASİP ETSİN
HEPİNİZE VE YAVRULARINIZA DUA ETTİM...ÖPÜYORUIM HEPİNİZİ...
Burcucum bizim pek oyuncağımız yok zaten. Hem babamızın aldığı ilk ve şu ana kadar da son şey
slm kızlar..nasılsınız bebişler nasıl???
ömüre alıştırma bardağıyla su veriyorum. arada dilini ucu kızarık oluyor..
bardaktan mıdır acaba..
bi fikriniz var mı merak ettim ben neden oluyor acaba?
ayy pat diye girdim konulara... herkese günaydınnn.
tam defne uyurken gireyim dedim.baktım uyunmış süag sola bakınıyo.benim kız uyanınca öyle aglamaz.çook sıkıldıktan sonra aglamaya başlıyo.yani oyalanıyo önce sonra sıkılınca basıyo çıglıgı.bazen ne zaman uyundıgını bilemiyorum .bakıyorum yatagındaki resimlerle koruşurken buluyorum.:))çok neşeli uyanıyo benim kız.sevinçli çıglıklar atar.yani keyfine diyecet yoktur sabah:))gerçi her uyandıgında keyifle uyanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?