2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gnydn canım..kardeşin niye sizde kalıyo.geçmişi kaçırıdm okuyamadımda bi türlü...ramazanı bende kararsızım denicem ilk gün baktım olmadı tutmucam..kışa bırakıcam...

ilahi burcu güldürdün beni(etrafı batıran ince delikli file)demişsin çok yerinde bi açıklama olmuş bence.....

günaydın kızlar.

sağol canım.yazdım,denicem en kısa zamanda.

ohh ne güzel..ne güzel..

ben tutcam Allah'ın izniyle..

muzlu-sütlü aldım ben de. kahvaltı için, yemedi sıpa. yumurtayı da yemiyo. acil pekmez almam lazım..

emzirirken, kucağıma alırken, yatırırken,kaldırırken hep besmele çekiyorum..hem de sesli. hadi oğlum bismillahirrahmanirrahim diyelim diyorum bi de..kulağında yer etsin şimdiden :))

amma çok düğüne gittin ha..gurbettesin bide..memlektte olsan evde durman sen kız..

selamlar kandiliniz mubarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inş.
pazartesi işe başlıyorum artık sürekli aktif olurum topikte öptüm herkesi bebişleride

hayırlı olsun canım..

ben de tatile gitmeden almıştım, ortalığı batırıyo ama çok iyi bişe..tavsiye ederim herkese.

kızlar ya diğer topiğede yazdım..bugün itibariyle soğan suyu içicem sabahları ve akşamları...zayıflayan olmuş ya..ne dersiniz...zayıflarmıyım......

sen dene,işe yararsa bizde yaparız. kaydirigubbakcemile3

off offf.. mamaları satılsın diye mi böyle şeyler ortaya çıkartıyo bunlar ya..anca insanın aklını bulandırıyolar..

bovv çok pahalıymış..

ee alıştı tabi gezmeye. tut evde tutabilirsen bundan sonra ecrin hanımı.

sağol canım,Allah razı olsun, duaların kabul olsun inş.ben de dua ettim hepimizin bebişleri için.

Günaydın kızlar benim çok fena belim ağrıyo gece yatamadım valla ağrısından neyapsam acaba emziriyom diye krem felanda süremedim sormadan ama oturamıyom kem,klerim batıyo resmen..

evet ya genelde defne ablasının oyuncaklarını seviyo.kendininkini degilablasınkilere bakıyo.onlar daha büyük ve çekici geliyo ona.aman maşallah ya ben memnunum deffnecikten.ya ben biberon filesimi demişim.ya bu emzik gbii oluyo emzik yeri file.onada agzına emzik gbii alıp emiyo.o ara meyveleri emmiş oluyo.ama benim kız almız gibi geliyo.emzik alan çocuk alırda bakalım karasızım.ama deneyecegim sanırım.

gnydn canım..kardeşin niye sizde kalıyo.geçmişi kaçırıdm okuyamadımda bi türlü...ramazanı bende kararsızım denicem ilk gün baktım olmadı tutmucam..kışa bırakıcam...

kızlar benim kardeşim.hemşire ve babamların evine uzka bana çok yakın iş yeri.gel git babamların evine çok yorucu olur.üo yüzden gnelde lojmanı kullanıyo.ama ramazanda bende kalsın malum yemek yapamaz.kızcagız bide oruç olacak ona kolay olsun.ha bide benim kardeş boşandı daha önce bahsetmiştim.evliligi bi aptal i bayan yüzünden bitti işti.iyikide bitti.bazı erkekler evlilgilin sorumlulgunu taşıyamıyo.işti ..neyse.böyle..

Günaydın kızlar benim çok fena belim ağrıyo gece yatamadım valla ağrısından neyapsam acaba emziriyom diye krem felanda süremedim sormadan ama oturamıyom kem,klerim batıyo resmen..

geçmiş olsunn.aslında bunun ilacı bol bol dinlenmek.sırtüstü yatıp dinleneceksin.ama nerdeee..

kızlar benim eşim müdür yardımcılık sınavına hazırlanıyo.agustos sonu girecek sınava kazanırsa sanırım istanbula yerleşecegiz.off iyimi ediyo kötümü bilemidk.oda düşünüp duruyo girsemmi diye.valla istanbul beni korkutuyo.tabi eşimide.zaten burda müdür yradıcısı vekillik ediyo.ama olmuşken resmi olayım diyo.ama maaşımız düşecek hemde 400tl.müdürlerden daha iyi para alıyorlar şuan.ama kariyer içinde müdürlük için önce müdür yardımcısı olması lagzım.yani aşaı türüksen sakal.yukasır tükürsen bıyık derlerya oynen öyle(ne edecegimiz şaşırdık.istanbulullar korkmakta hatamı ediyom..

selam kızlar ben zeynebe daha hiç birşey vermedim ama yediklerimizden biraz tattırıyorum 6 ay bitmek üzere ilk neyle başlasam gıdalara karar veremedim lütfen yardımcı olur musunuz...

ayy valla zor bir karar canım. ama istanbulun şartları malum... eşinin mesleği ne canım ya da hangi kurumda çalışıyor... çok iyi düşünüp karar vermek lazım. bende devlet işi diye geldim kayseriye, gurbetlik zor valla bazen gelmesemiydim diyorum.... hakkınızda hayırlısı olsun...

selam kızlar ben zeynebe daha hiç birşey vermedim ama yediklerimizden biraz tattırıyorum 6 ay bitmek üzere ilk neyle başlasam gıdalara karar veremedim lütfen yardımcı olur musunuz...

ebrucum biz ilk meyvelerle başladık önce suları sonra püreleri sonrada yoğurt muhallebi ve çorba... dr.lar genelde hazmı kolay olduğu için meyvelerle başlatıyorlar....özellikle elma suyu....

selam sevgili şubat annişleri
ben geçen hafta işbaşı yaptım.. anca yazıyorum sizlere.. 5,5 luk aylık bir geçmiş birikmiş okumak mümkün değil.. inşallah herkes iyidir..

ben elme suyu havuç suyuyla başladım.yogurt.meyyve suyuna lıyşıncada meyve pürelerne bayla istersen.sonra çorba falan.evet muhallebiler var.hazır mamalar var onlardan özellekli piriçli olananı tavsiyle ediyorlar ilk tattırmalarda.

canım eşim maliyeci.gelir uzmanı olarak çalışıyo.mevki iyi ama o müdür olmak istiyo.malum müdür olmak için mecbur müdür yardımcısı olmak zodunda.valla düşünüp duruyo bu aralar zavallım(

selam sevgili şubat annişleri
ben geçen hafta işbaşı yaptım.. anca yazıyorum sizlere.. 5,5 luk aylık bir geçmiş birikmiş okumak mümkün değil.. inşallah herkes iyidir..

hoşgeldinnn.hayırlı olsun işinde..

yaa kızlar bizim kızlarla yeni oyunumuz.defneyi kucaklayıp zeynebi yakalamaya çalışıyoruz.evde biz onu yakalayınce zeyno bizi yakalıyo .kovalamaca oynuyoruz.yani .ikiside çıglık çıglıga gülüyo.çok sevdiler.bi taşla iki kuşu oynatıyorum:)))

canım sen o farkı bence 400 değil 1000 lira gör. oradaki giderlerinizle istanbuldaki farklı olur kesin. hem ailen alanya'da. bak kardeşin hastalandı, hemen yanındaydın. istanbulda olsan, gelip gidemezsin, aklın kalırdı..cocukların teyzeleri,dedesiyle büyüsün işte ne güzel.herşey kariyer değil ki..sizin kararınız tabi ama iyi düşünün bence.

bizde evde babasını kovalıyoruz eşimde kızımda çok eğleniyo yani bir taşla iki kuş vurmuş oluyorum bende

offf yaa buraya daldım yemeği ocakta unuttum altı yanmış :gitme: amma unutkan oldum ben yaaa...şimdi tekrar ne pişiricem ben....

şaşkın kaydirigubbakcemile3

benim de sık sık yaptığım bişe..geçen sene akşam ertesi gününün yemeğini hazırlayım dedim. sanki hep öyle yaparmışım gibi. yemekten sonra tavuğu koydum tencereye haşlansın diye. odaya geçtim bi güzel yaprak dökümü izliyorum..aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum..hala yemek aklımda değil, odadan bi çıktım ama göz gözü görmüyor..eşim tam onun üstüne eve geldi ama tüm apartman ayağa kalmış, bişey yanıyo nerden geliyo diye :) benim odada haberim yok..1 hafta kokusu gitmemişti, tencereyi de atmıştım..

küçük yanıkları saymıyorum bile :))

offf yaa buraya daldım yemeği ocakta unuttum altı yanmış :gitme: amma unutkan oldum ben yaaa...şimdi tekrar ne pişiricem ben....

ya ilk başlarda bende pilavı unutuyordum.ayy bende çok yaptım tekrar:))

haklısın tayin istanbula çıkarsa arabayı satacagız.başka yolu yok diyo.offşimdiden herşey altüst olacak.evet ailemde burda çok mutluym ben alanyada..alanyayıda çok seviyorum.ama eşimede diyemem girme diye.çünkü bütün arkadaşları sınava giriyo.şimdi ona girme diyecegim .ya ilerde benim kariyerime engel oldun derse.yada üzülürse.o yüzden ona bıraktım kararı.sen bilirsin.diyorum.o ne karar verecekse yanındayım dedim(

bizde evde babasını kovalıyoruz eşimde kızımda çok eğleniyo yani bir taşla iki kuş vurmuş oluyorum bende

valla bizimde babamız alıyo çocukları oda oynatıyo.iyi oluyo ya..

:roflol::roflol:
kız saat kur bari.öterde aklına gelir bari:roflol:

ilahi burcu güldürdün beni(etrafı batıran ince delikli file)demişsin çok yerinde bi açıklama olmuş bence.....

Ama öyle napıyım ben almaya korkuyorum annem kapının önüne koyacak yakında bizi.eyvahedigeldismile kadın elinde bezle geziyor bi pufff yapıyor zilli koltuklar battı şimdiden.

canım sütlü muzlu olanlar zaten tatlı birde pekmez içine girince iyice bi tatlı oluyor.sadece kahvaltı için sütlü prinçli yada sütlü-irmikliler var ondan al derin öteki türlü çook çook tatlı oluyor şeker oranı çok artıyor şeker komasına girecekler.ben bile yiyemedim ki Duruda çok beğenmedi o kadar tatlıyı zaten.

bende doğumdan sonra olmuştu hatta dr a inatla siz ameliyet hanede boynuma omuzlarıma belime birşey yaptınız diyip durdum vurdunuz mu diyorum kadına kadında şaşırdı ama diclomed mi ne tam hatırlamıyorumda bi krem vermişlerdi bi sorsana dr yada eczaneye belki emziren anneler için rahatlatıcı birşey vardır.geçmiş olsun.

aman iyi yapıyorsun napacak tek başına kociş içinde sorun yoksa kalsın tabii seninde gözünün önünde olur.

kuruntu yapıyorsun canım korkma.pahalı diyorlar falan ama herşey göreceli tabii.

ankarada maaşlar düşük e doğal olarak ev kiralarıda düşük.şuan ne veriyorsun ne ediyorsun bilmiyorum ama klas bi semt olsun site olsun kızım özel kreşe gitsin demezsen geçim heryerde aynı diye düşünüyorum.
400 tl evet çokmuş ama eşinde haklı bu kadar emek verdiyse müdür velili değil müdür yardımcısı sonrasındada inşallah müdür olmak istemekte haklı.
iş yerine yakın bi semtte ev tutar yolu rahatlatırsan sende eşinde rahat eder istanbul trafiği çekilmez başka türlü.Hakkınızda hayırlısı olsun.

sebze çorbası ile başla canım.ben meyve ile başladım ama sen sebze ile başla okuduğum heryerde sebze diyor ben geç okudum tabii bunları.tatlıya alışınca sebze yemiyor diyor kızlar benimkide tarhanadan başka çorba istemiyor bi dene bakalım ağız tadı nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…