kumburgaza canım kampa sempatiksalakcinnielifçim bu aylarda boşver havucu valla ben bulsamda almıyorum. mevsimi değil onun yerine başka sebzeler ekliyorum.
maşallah gencere konuşmayada mı başlamış. kız yakında bu derdini anlatır sana zemuszemus
imkanın varsa çalışma canım boşver hem kocişinde desteğini almışın... ben bir ay sonra başlıcam ve ne yapacağımı kara kara düşünüyorum.
ohh güle güle giy rüveydacım. benimde almam lazım bi abiye ama daha hiç fırsat bulamadım. kızlar eğer şöyle tavsiyeleriniz varsa açığım çünkü hala hiç bakamadım bile...
hayırlı olsun canım işin...
canım ben hiç anason vermedim ve vermeyide düşünmüyorum....
nerelere gidiyorsunuz kız??
ayy valla napacağımızı şaşırdık. herşey kimyasal herşey hormonlu... şaşırdım valla....
seninde geçmiş kandilin kutlu olsun canım. benimde biraz geç oldu ama anca girebildim.
sız zeynodan avantajlısınız...günaydınn..
kızlar kaç gündür giremiyorum ya.özledim valla.evde bana pek nete sıra gelmiyo.kardeşimde bende.sanırım ramazan bitene kadar bende kalacak.kalsında ne yapacak ramazanda tek başına lojmanda.hazır yemek var kuzum ortalarda kalmasındaa.işte internete herkes baktıgı için bana pek sıra gelmiyo.neyse nöbete gitti şimdi zeynepten aldım bi bakayım dedim.biz iyiz işte.pek dışarı çıkamıyoruz feci bi sıcak var çok bunaltıyo.klima bir an olsun kapatamıyorum.malum bide kilolar var sanırım ondan dolayı bu yaşıma kadar ilk defa bu kadar terledigimi hissediyodum.kilo bida sıcak.off..
zeynepte bu aylarda kışa denk geldig için çok terlememiştim.bunda valla sırılsıklam oluyorum bi dışarı çıkınca.
ramazandan bahsetmişsiniz kızmek olursba kuvvetim yerinde oldugu sürece tutacagım ben.ablam olmadı bi gün tut bigün ara ver diyo.oda olabilir.yani bakacagım durumlara ama hiç tutmamazlak yapmayacagım.zaten geçen senedende borcum var.hatta zeynepten kalma borcum bile duruyo maalesef.o yüzden birittirmeyi rüşünmüyorum.zaten ek gıdaya geçtiler.bence kesilmez süt yaa.ne bilem denemekte fayda var.
oyuncaga gelince evet ek olarak az azda olsa alıyoruz oyuncak genelde sesli yada parlak oyuncak aıyorum dikkatini çeksin diye.amam bizim daha fazlaya ihtiyacam yok ablasının çok var .beraber kullanablirler.küçüklükten bei oyuncagı durur kızımın.iyi kullandı sagolsun..
ya bu bireron fiesini almadım ben daha alsak iyi olur diyeceim ama her aldıgım gibi bunuda kullanmazsa benim sıpa.malum emzikler.biberonlar.alıştırma bardaklara müzelk olarak beklemekte bizim.(
benımde belım tutulmus kalktım sabah...Günaydın kızlar benim çok fena belim ağrıyo gece yatamadım valla ağrısından neyapsam acaba emziriyom diye krem felanda süremedim sormadan ama oturamıyom kem,klerim batıyo resmen..
canım doktorunla gorus bu konuyu sana lıste falan hazırlar...selam kızlar ben zeynebe daha hiç birşey vermedim ama yediklerimizden biraz tattırıyorum 6 ay bitmek üzere ilk neyle başlasam gıdalara karar veremedim lütfen yardımcı olur musunuz...
tatlım ıstanbulda yaşamak zor ewet bu gercek. kalabalıgı,trafıgı,hava kırlılıgı,hayat şartları... ama dusunun tasının ıyıce esının önü acılıcaksa bu mevkı onun karıyerı ıcın ıyı olucaksa sıkın dişinizi biraz. işe yakın bı yerde oturursunuz hem. dur bakalım gun dogmadan neler dogar. ama benım şahsi fikrim,ben ıstanbulu sevmıyorum. gecen esımle de konustuk sehır dısına mı yerlessek dıye. bu kalabalık boguyo benı. soyle denız kıyısında kucuk bı yerde yasamak ısterdım Şenizkızlar benim eşim müdür yardımcılık sınavına hazırlanıyo.agustos sonu girecek sınava kazanırsa sanırım istanbula yerleşecegiz.off iyimi ediyo kötümü bilemidk.oda düşünüp duruyo girsemmi diye.valla istanbul beni korkutuyo.tabi eşimide.zaten burda müdür yradıcısı vekillik ediyo.ama olmuşken resmi olayım diyo.ama maaşımız düşecek hemde 400tl.müdürlerden daha iyi para alıyorlar şuan.ama kariyer içinde müdürlük için önce müdür yardımcısı olması lagzım.yani aşaı türüksen sakal.yukasır tükürsen bıyık derlerya oynen öyle(ne edecegimiz şaşırdık.istanbulullar korkmakta hatamı ediyom..
ay alemsınız kız kaydirigubbakcemile3yaa kızlar bizim kızlarla yeni oyunumuz.defneyi kucaklayıp zeynebi yakalamaya çalışıyoruz.evde biz onu yakalayınce zeyno bizi yakalıyo .kovalamaca oynuyoruz.yani .ikiside çıglık çıglıga gülüyo.çok sevdiler.bi taşla iki kuşu oynatıyorum:)))
hosgeldın nasılsın bebiş nasıl?selam sevgili şubat annişleri
ben geçen hafta işbaşı yaptım.. anca yazıyorum sizlere.. 5,5 luk aylık bir geçmiş birikmiş okumak mümkün değil.. inşallah herkes iyidir..
kızlar herkese slm..
burcu bir tek sen cvp vermişsin sana sorayım canım..
ömürün dilinin ucu kızarık sanki ısırmış gibi..
durunun ki nasıldı?
kızlar herkese slm..
durunun ki nasıldı?
bu arada saglık ocagında tarttılar kızım 7.700 gr olmus 20 gunde 400 gr almış...
selam kızlar
ne sıcak bugün yine ya terden maf oldum
aslında anneme gitmek istiyorum canım çok sıkıldı bunaldım
valla bi geldik gene 1 ayı geçti burdayız galiba bu tarafa taşınıcaz kaynananın yan blokta boş bi daire var bakalım ne yapıcaz düzen falan kalmadı iyice saldım
kızlar benim eşim müdür yardımcılık sınavına hazırlanıyo.agustos sonu girecek sınava kazanırsa sanırım istanbula yerleşecegiz.off iyimi ediyo kötümü bilemidk.oda düşünüp duruyo girsemmi diye.valla istanbul beni korkutuyo.tabi eşimide.zaten burda müdür yradıcısı vekillik ediyo.ama olmuşken resmi olayım diyo.ama maaşımız düşecek hemde 400tl.müdürlerden daha iyi para alıyorlar şuan.ama kariyer içinde müdürlük için önce müdür yardımcısı olması lagzım.yani aşaı türüksen sakal.yukasır tükürsen bıyık derlerya oynen öyle(ne edecegimiz şaşırdık.istanbulullar korkmakta hatamı ediyom..
selam kızlar ben zeynebe daha hiç birşey vermedim ama yediklerimizden biraz tattırıyorum 6 ay bitmek üzere ilk neyle başlasam gıdalara karar veremedim lütfen yardımcı olur musunuz...
selam sevgili şubat annişleri
ben geçen hafta işbaşı yaptım.. anca yazıyorum sizlere.. 5,5 luk aylık bir geçmiş birikmiş okumak mümkün değil.. inşallah herkes iyidir..
yaa kızlar bizim kızlarla yeni oyunumuz.defneyi kucaklayıp zeynebi yakalamaya çalışıyoruz.evde biz onu yakalayınce zeyno bizi yakalıyo .kovalamaca oynuyoruz.yani .ikiside çıglık çıglıga gülüyo.çok sevdiler.bi taşla iki kuşu oynatıyorum:)))
offf yaa buraya daldım yemeği ocakta unuttum altı yanmış :gitme: amma unutkan oldum ben yaaa...şimdi tekrar ne pişiricem ben....
ayyyyy kızım bugun tam 6 aylık oldu...ayşegülcüm İstanbul şartları gerçekden küçük yer gibi değil maddi olarak inan çok daha farklı benim ablamlar İstanbuldan Aydına taşındılar ve maddi olarakda manevi olarakda çok daha rahatlar.senin ailende orda böyle bi avantajında var.çok iyi düşünmek lazım bence..Benimde imkanım olsa burda 1 gün durmam küçük yerde yaşamayı tercih ederim..stres yok burda bi dışarı çıkıyosun trafik stresinden daha beter yorulup geliyosun hafta sonu biyerlere gitsen insan kalabalığından bişey anlamıyosun...daha sayarım birsürü şey ama kendi düşünceniz çok önemli eşinin de kariyer hedefi var sonuçda hiç bişey sıkıntısız olmuyo maalesef buda işin öbür tarafı..
kızlar herkese slm..
durunun ki nasıldı?
Maşallah benim kuşumaaaaa. Anam kuşu da geçti bunlar yeni şeyler bulmak lazımbu arada saglık ocagında tarttılar kızım 7.700 gr olmus 20 gunde 400 gr almış...
evet bu ay toparladı baya kendını ek gıda yaradı...ohh mşallah ek besinlerle kendilerine geldi bebişler.bu ay Duru bana zayıfladı gibime geliyor haftaya bende bi tarttırayım bari.yemiyor bu kız ya anası ile rejime girdi.
canım sen zaten haftanın kac gunu ordasın... dogru duzgun ewde mı kalıyon kızselam kızlar
valla bi geldik gene 1 ayı geçti burdayız galiba bu tarafa taşınıcaz kaynananın yan blokta boş bi daire var bakalım ne yapıcaz düzen falan kalmadı iyice saldım
Fatocum Burcuya katılıyorum. Keşke ben de senin gibi olabilseydim kaynanayla. bak pala Remzi oldu bıyıklar aldırmaya gidemiyorum. Esra yı götüremem. Bırakayım desen kaynana uzak.Hakkınızda hayırlısı şekeereim
Ama öyle napıyım ben almaya korkuyorum annem kapının önüne koyacak yakında bizi.eyvahedigeldismile kadın elinde bezle geziyor bi pufff yapıyor zilli koltuklar battı şimdiden.
canım sütlü muzlu olanlar zaten tatlı birde pekmez içine girince iyice bi tatlı oluyor.sadece kahvaltı için sütlü prinçli yada sütlü-irmikliler var ondan al derin öteki türlü çook çook tatlı oluyor şeker oranı çok artıyor şeker komasına girecekler.ben bile yiyemedim ki Duruda çok beğenmedi o kadar tatlıyı zaten.
bende doğumdan sonra olmuştu hatta dr a inatla siz ameliyet hanede boynuma omuzlarıma belime birşey yaptınız diyip durdum vurdunuz mu diyorum kadına kadında şaşırdı ama diclomed mi ne tam hatırlamıyorumda bi krem vermişlerdi bi sorsana dr yada eczaneye belki emziren anneler için rahatlatıcı birşey vardır.geçmiş olsun.
aman iyi yapıyorsun napacak tek başına kociş içinde sorun yoksa kalsın tabii seninde gözünün önünde olur.
kuruntu yapıyorsun canım korkma.pahalı diyorlar falan ama herşey göreceli tabii.
ankarada maaşlar düşük e doğal olarak ev kiralarıda düşük.şuan ne veriyorsun ne ediyorsun bilmiyorum ama klas bi semt olsun site olsun kızım özel kreşe gitsin demezsen geçim heryerde aynı diye düşünüyorum.
400 tl evet çokmuş ama eşinde haklı bu kadar emek verdiyse müdür velili değil müdür yardımcısı sonrasındada inşallah müdür olmak istemekte haklı.
iş yerine yakın bi semtte ev tutar yolu rahatlatırsan sende eşinde rahat eder istanbul trafiği çekilmez başka türlü.Hakkınızda hayırlısı olsun.
sebze çorbası ile başla canım.ben meyve ile başladım ama sen sebze ile başla okuduğum heryerde sebze diyor ben geç okudum tabii bunları.tatlıya alışınca sebze yemiyor diyor kızlar benimkide tarhanadan başka çorba istemiyor bi dene bakalım ağız tadı nasıl olacak.
ayyyyy kızım bugun tam 6 aylık oldu...ayşegülcüm İstanbul şartları gerçekden küçük yer gibi değil maddi olarak inan çok daha farklı benim ablamlar İstanbuldan Aydına taşındılar ve maddi olarakda manevi olarakda çok daha rahatlar.senin ailende orda böyle bi avantajında var.çok iyi düşünmek lazım bence..Benimde imkanım olsa burda 1 gün durmam küçük yerde yaşamayı tercih ederim..stres yok burda bi dışarı çıkıyosun trafik stresinden daha beter yorulup geliyosun hafta sonu biyerlere gitsen insan kalabalığından bişey anlamıyosun...daha sayarım birsürü şey ama kendi düşünceniz çok önemli eşinin de kariyer hedefi var sonuçda hiç bişey sıkıntısız olmuyo maalesef buda işin öbür tarafı..
herkes istanbul'dan kaç demiş ben gel demişim.İstanbul gerçekten büyük şehir çok zorluğu var orası kaşınılmaz ama 3-4 yıl zorluğum sonra çok rahat ederim diyorsa onunda haklı yanı var.ee daha sınava girmedi kesin sınavı geçerse istanbul mu olacak ki.
birde adam altındaki arabayı satacak müdür olana kadarda -400 tl yol uzak her aklına geldiğinde gidilecek yerde değil ki 2 çoçuk var birde ordan alacağı orayı dengelemez mi acaba.birde daha sonradanda bu sefer zeynep'in okulu başlıyacak bu sbeferde onun düzeni değişecek diye çekimser olacaksınız.aşağısı yukarısı karman çorman.
kızlar herkese slm..
durunun ki nasıldı?
gunaydın kızlar.
sabahtan saglık ocagına goturdum ıpegı. verem aşısı oldugumuz yerden hala ıltıhap akıo bugun gene şişmiş. alt katında verem savas dıspanserı wardı oraya yonlendırdı hemsıre. goturdum 1 dr ve 1 de hemsıre baktı. normal dedıler bazen yapabılıyolar boyle. temız,sterıl tut dedıler. aşının tuttugunu gosterıyomus bu durum...
kumburgaza canım kampa sempatiksalakcinni
sız zeynodan avantajlısınız...
gercı ben ne kadar bebek gorduysem tencere tava en guzel oyuncakları bayılıyolar onları bırbırıne vurmaya kaydirigubbakcemile3
benımde belım tutulmus kalktım sabah...
ıkı buklum gezıyorum bugun.
canım doktorunla gorus bu konuyu sana lıste falan hazırlar...
tatlım ıstanbulda yaşamak zor ewet bu gercek. kalabalıgı,trafıgı,hava kırlılıgı,hayat şartları... ama dusunun tasının ıyıce esının önü acılıcaksa bu mevkı onun karıyerı ıcın ıyı olucaksa sıkın dişinizi biraz. işe yakın bı yerde oturursunuz hem. dur bakalım gun dogmadan neler dogar. ama benım şahsi fikrim,ben ıstanbulu sevmıyorum. gecen esımle de konustuk sehır dısına mı yerlessek dıye. bu kalabalık boguyo benı. soyle denız kıyısında kucuk bı yerde yasamak ısterdım Şeniz
ay alemsınız kız kaydirigubbakcemile3
hosgeldın nasılsın bebiş nasıl?
bu arada saglık ocagında tarttılar kızım 7.700 gr olmus 20 gunde 400 gr almış...
selam kızlar
Canım benim.. Çok zor bir karar. Sİzi anlıyorum. Çünkü ben de benzer bir kararı 3 yıl önce verdim. Hala da düşünmekteyim iyi mi ettim diye. Nacizene ben izlenimlerimi paylaşayım seninle. Öncelikle kalabalık, kirli ve karmakarışık bir şehir. Trafik ayrı bir dert. Bu aşamada iş yerine yakın bir yerden ev bulabilirseniz eğer çoook iyi olur.
Arada kaçamak yapıp sakin bir yerde kafa dinlemek istiyo insan. Yoruyo yani bu şehir.
Eğer imkanınız el verecekse arabayı satmayın. Çok gerekli. Biz yeni anladık bunu.
Bir de çocuklar küçükken uyum sağlamaları kolay olur. Büyüdükleri zaman İstanbul'a alışmaları zor olur. Ben hala korkuyorum Esra için nasıl olacak diye. Oturduğumuz semt çok karışık bir yer çünkü. Hala ne komşum var ne bi şey tuhaf insanlar yani.
Benim gibi yön özürlü bir insan değilsen bir senede alışırsın. Hadi çocuklarla bilemedin iki.
Aklıma gelenler bunlar canım. Dediğim gibi çok zor bir karar. Allah eşinin yardımcısı olsun. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Ben de uzman gibi konuşmuşum ama affola artık ne diyeyim:kedi:
Canım meyve suyu ve yoğurtla başladık biz. iki hafta sonra da sebze çorbasına geçtim.
Hoşgeldin canım..
Ayşegül gözlerim doldu valla. Manzarayı canlandırdım gözümde de...Senin yüzünden ikinci çocuğu yapacağım bak. Sorumlusu sensinlmaz: opuyorumnanaktan
Ohhooooo ben KK ya bakayım derken kaç tencere yemek gitti saymadım...
Aynen katılıyorum canım
Canım diş çıkarmışsa tahriş olabiilir. O geldi şimdi aklıma.
Maşallah benim kuşumaaaaa. Anam kuşu da geçti bunlar yeni şeyler bulmak lazım
Fatocum Burcuya katılıyorum. Keşke ben de senin gibi olabilseydim kaynanayla. bak pala Remzi oldu bıyıklar aldırmaya gidemiyorum. Esra yı götüremem. Bırakayım desen kaynana uzak.Hakkınızda hayırlısı şekeereim
6.ayı hayırlı olsun canım...nice 6lara inş...ayyyyy kızım bugun tam 6 aylık oldu...ayşegülcüm İstanbul şartları gerçekden küçük yer gibi değil maddi olarak inan çok daha farklı benim ablamlar İstanbuldan Aydına taşındılar ve maddi olarakda manevi olarakda çok daha rahatlar.senin ailende orda böyle bi avantajında var.çok iyi düşünmek lazım bence..Benimde imkanım olsa burda 1 gün durmam küçük yerde yaşamayı tercih ederim..stres yok burda bi dışarı çıkıyosun trafik stresinden daha beter yorulup geliyosun hafta sonu biyerlere gitsen insan kalabalığından bişey anlamıyosun...daha sayarım birsürü şey ama kendi düşünceniz çok önemli eşinin de kariyer hedefi var sonuçda hiç bişey sıkıntısız olmuyo maalesef buda işin öbür tarafı..
valla bi bilgim olmadığı için cvp vermedim canım...yanlış anlama...kızlar herkese slm..
durunun ki nasıldı?
maşallah esra kuşa..bizde 1,5ayda 600gr almışız..az gibi geldi bana..ek gıdaya geçiyoz artık mecbur...bu arada saglık ocagında tarttılar kızım 7.700 gr olmus 20 gunde 400 gr almış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?