2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyy kızım bugun tam 6 aylık oldu...ayşegülcüm İstanbul şartları gerçekden küçük yer gibi değil maddi olarak inan çok daha farklı benim ablamlar İstanbuldan Aydına taşındılar ve maddi olarakda manevi olarakda çok daha rahatlar.senin ailende orda böyle bi avantajında var.çok iyi düşünmek lazım bence..Benimde imkanım olsa burda 1 gün durmam küçük yerde yaşamayı tercih ederim..stres yok burda bi dışarı çıkıyosun trafik stresinden daha beter yorulup geliyosun hafta sonu biyerlere gitsen insan kalabalığından bişey anlamıyosun...daha sayarım birsürü şey ama kendi düşünceniz çok önemli eşinin de kariyer hedefi var sonuçda hiç bişey sıkıntısız olmuyo maalesef buda işin öbür tarafı..

herkes istanbul'dan kaç demiş ben gel demişim.İstanbul gerçekten büyük şehir çok zorluğu var orası kaşınılmaz ama 3-4 yıl zorluğum sonra çok rahat ederim diyorsa onunda haklı yanı var.ee daha sınava girmedi kesin sınavı geçerse istanbul mu olacak ki.
birde adam altındaki arabayı satacak müdür olana kadarda -400 tl yol uzak her aklına geldiğinde gidilecek yerde değil ki 2 çoçuk var birde ordan alacağı orayı dengelemez mi acaba.birde daha sonradanda bu sefer zeynep'in okulu başlıyacak bu sbeferde onun düzeni değişecek diye çekimser olacaksınız.aşağısı yukarısı karman çorman.

kızlar herkese slm..
burcu bir tek sen cvp vermişsin sana sorayım canım..
ömürün dilinin ucu kızarık sanki ısırmış gibi..
durunun ki nasıldı?

gunaydın kızlar.
sabahtan saglık ocagına goturdum ıpegı. verem aşısı oldugumuz yerden hala ıltıhap akıo bugun gene şişmiş. alt katında verem savas dıspanserı wardı oraya yonlendırdı hemsıre. goturdum 1 dr ve 1 de hemsıre baktı. normal dedıler bazen yapabılıyolar boyle. temız,sterıl tut dedıler. aşının tuttugunu gosterıyomus bu durum...

kumburgaza canım kampa sempatiksalakcinni
sız zeynodan avantajlısınız...
gercı ben ne kadar bebek gorduysem tencere tava en guzel oyuncakları bayılıyolar onları bırbırıne vurmaya kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar benim çok fena belim ağrıyo gece yatamadım valla ağrısından neyapsam acaba emziriyom diye krem felanda süremedim sormadan ama oturamıyom kem,klerim batıyo resmen..
benımde belım tutulmus kalktım sabah...
ıkı buklum gezıyorum bugun.
selam kızlar ben zeynebe daha hiç birşey vermedim ama yediklerimizden biraz tattırıyorum 6 ay bitmek üzere ilk neyle başlasam gıdalara karar veremedim lütfen yardımcı olur musunuz...
canım doktorunla gorus bu konuyu sana lıste falan hazırlar...
tatlım ıstanbulda yaşamak zor ewet bu gercek. kalabalıgı,trafıgı,hava kırlılıgı,hayat şartları... ama dusunun tasının ıyıce esının önü acılıcaksa bu mevkı onun karıyerı ıcın ıyı olucaksa sıkın dişinizi biraz. işe yakın bı yerde oturursunuz hem. dur bakalım gun dogmadan neler dogar. ama benım şahsi fikrim,ben ıstanbulu sevmıyorum. gecen esımle de konustuk sehır dısına mı yerlessek dıye. bu kalabalık boguyo benı. soyle denız kıyısında kucuk bı yerde yasamak ısterdım Şeniz
ay alemsınız kız kaydirigubbakcemile3
selam sevgili şubat annişleri
ben geçen hafta işbaşı yaptım.. anca yazıyorum sizlere.. 5,5 luk aylık bir geçmiş birikmiş okumak mümkün değil.. inşallah herkes iyidir..
hosgeldın nasılsın bebiş nasıl?

kızlar herkese slm..
durunun ki nasıldı?

Evat canım kırmızı ve sanki canı acıyor gibi biberonu kaşığı almak istemiyor dilini çıkartıyordu.ama dr birşey yok dedi belki Ömürün dilide 1-2 güne geçer belki.

selam kızlar
ne sıcak bugün yine ya terden maf oldum
aslında anneme gitmek istiyorum canım çok sıkıldı bunaldım
valla bi geldik gene 1 ayı geçti burdayız galiba bu tarafa taşınıcaz kaynananın yan blokta boş bi daire var bakalım ne yapıcaz düzen falan kalmadı iyice saldım

fatma ya bende ne zamandır aklımda ee tamam kayınvaliden iyi kadın anlaşıyorsunda EE şimdi Ecrin'de var daha çok git gel istiyorlar ama çok sık gelmiyormusunuz hani evin ayrı ohh işim güçümü yapar keyfime bakarım çekemem kaynana falan demiyon yanii kanat takmak lazım sizinkilere.

Canım benim.. Çok zor bir karar. Sİzi anlıyorum. Çünkü ben de benzer bir kararı 3 yıl önce verdim. Hala da düşünmekteyim iyi mi ettim diye. Nacizene ben izlenimlerimi paylaşayım seninle. Öncelikle kalabalık, kirli ve karmakarışık bir şehir. Trafik ayrı bir dert. Bu aşamada iş yerine yakın bir yerden ev bulabilirseniz eğer çoook iyi olur.
Arada kaçamak yapıp sakin bir yerde kafa dinlemek istiyo insan. Yoruyo yani bu şehir.
Eğer imkanınız el verecekse arabayı satmayın. Çok gerekli. Biz yeni anladık bunu.
Bir de çocuklar küçükken uyum sağlamaları kolay olur. Büyüdükleri zaman İstanbul'a alışmaları zor olur. Ben hala korkuyorum Esra için nasıl olacak diye. Oturduğumuz semt çok karışık bir yer çünkü. Hala ne komşum var ne bi şey tuhaf insanlar yani.
Benim gibi yön özürlü bir insan değilsen bir senede alışırsın. Hadi çocuklarla bilemedin iki.
Aklıma gelenler bunlar canım. Dediğim gibi çok zor bir karar. Allah eşinin yardımcısı olsun. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Ben de uzman gibi konuşmuşum ama affola artık ne diyeyim:kedi:

selam kızlar ben zeynebe daha hiç birşey vermedim ama yediklerimizden biraz tattırıyorum 6 ay bitmek üzere ilk neyle başlasam gıdalara karar veremedim lütfen yardımcı olur musunuz...

Canım meyve suyu ve yoğurtla başladık biz. iki hafta sonra da sebze çorbasına geçtim.

selam sevgili şubat annişleri
ben geçen hafta işbaşı yaptım.. anca yazıyorum sizlere.. 5,5 luk aylık bir geçmiş birikmiş okumak mümkün değil.. inşallah herkes iyidir..

Hoşgeldin canım..

Ayşegül gözlerim doldu valla. Manzarayı canlandırdım gözümde de...Senin yüzünden ikinci çocuğu yapacağım bak. Sorumlusu sensin lmaz: opuyorumnanaktan

offf yaa buraya daldım yemeği ocakta unuttum altı yanmış :gitme: amma unutkan oldum ben yaaa...şimdi tekrar ne pişiricem ben....

Ohhooooo ben KK ya bakayım derken kaç tencere yemek gitti saymadım...

Aynen katılıyorum canım

kızlar herkese slm..
durunun ki nasıldı?

Canım diş çıkarmışsa tahriş olabiilir. O geldi şimdi aklıma.

bu arada saglık ocagında tarttılar kızım 7.700 gr olmus 20 gunde 400 gr almış...
Maşallah benim kuşumaaaaa. Anam kuşu da geçti bunlar yeni şeyler bulmak lazım

Fatocum Burcuya katılıyorum. Keşke ben de senin gibi olabilseydim kaynanayla. bak pala Remzi oldu bıyıklar aldırmaya gidemiyorum. Esra yı götüremem. Bırakayım desen kaynana uzak.Hakkınızda hayırlısı şekeereim

ohh mşallah ek besinlerle kendilerine geldi bebişler.bu ay Duru bana zayıfladı gibime geliyor haftaya bende bi tarttırayım bari.yemiyor bu kız ya anası ile rejime girdi.
evet bu ay toparladı baya kendını ek gıda yaradı...
senınkı nıye kıtledı kız agzını. bak zıllıye...
uçak geliyo geliyo yap ipek bayılıyo ona kaydirigubbakcemile3
canım sen zaten haftanın kac gunu ordasın... dogru duzgun ewde mı kalıyon kız
eger kaynananla aran ıyıyse tasın gıtsın. hem arada ecrıne bakar. ewını ocagını toplar rahat edersın.

pala remzimi alemsın havva koptum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

burcum kesin degil.sınavı kazananların %80 i istanbul.kalanlar doguya tayin olacak.ama alanya gibi bi yerden doguya vermezler sizi istanbula verirler diyolar denetmenler falan öle kendinizi hazırlayın diyolar bakalım.off istanbulada gitmek istemiyorum.doguyada(

maşallah kuşuma.bizde yarın 6 aylık olcaz..
haklısın ö yüzden bendeistemiyorum.ama eşimide düşünmeliyim.çok iyi bilgi birikimi var yazık olur degilse(

ya zaten rotasyona tabi olacagız 3-4 yıl sonra yine tayin olacak.zeynonun okuluna denk geliyo evet.bazende gir diyorum çocuklar küçükken bazı kötü yerler bitmiş olur.en azından defne küçük.

kızlar herkese slm..
durunun ki nasıldı?

ben bilmiyordum ya.geçmiş olsun.bizde yok ama.kızırıklık.alıştırma biberonun ucu tahriş yapmış olabilir.bence ya beberonla yada kaşıklı içir suyunu degişiklik olacakmı gözlersin..

alanya tam sevdigim yer.aslında burdada hayat pahalı malum.turizm şehriherşey turistleregöre fiyatları düzenliyorlar.fiyat etiketi bile euro yazar.biz kendimiz hesaplarız kaça geliyo diye.yada insaflı esnaflar bidü türkçe fiyat etiketi kor.öyle.ama trafik yok burda.ulaşım güzel.ne bilem bi kötü olay olmaz.ama eşime bıraktım kararı.onun yanındayım.ilerde üzülmesin iistemiyorum..

bu arada saglık ocagında tarttılar kızım 7.700 gr olmus 20 gunde 400 gr almış...

oyy maşallah ipek kuzuma.valla biz o 400 gr mı.bir ayda alsak sevinecegiz.bakalım cumaya randevumuz var.6 aylık oluyo (

ah kuzum ya taşının bari sürekli gel git yapıyosun.senin içinde iyi olur ev yakın olunca ecrinide bırakır arada kafa dinlersin negüzel işte.

canım yaa teşekkür ederim bilgiler için.bende olacaksa çocuklar küçükken olsun diyorumbüyüyünce işler zorlaşmadan istanbuldan gitmiş oluruz zaten kısmetse.zaten rotasyona tai ıolcamız için.3-4 yıl sonra istanbuldan gideri.ya istanbul olcak yada dogu başka yol yok(

kız arada tara bari düzgün dursun:roflol:

Yok Ayşegül taramalık değiller daha. Arada buruyom o kaadar kaydirigubbakcemile3
Ayy bugün gideyim bari. Yoksa kendimden nefret edicem. Esra da alışmış olur kuaför salonlarına ne yapayım

6.ayı hayırlı olsun canım...nice 6lara inş...
kızlar herkese slm..
durunun ki nasıldı?
valla bi bilgim olmadığı için cvp vermedim canım...yanlış anlama...
maşallah esra kuşa..bizde 1,5ayda 600gr almışız..az gibi geldi bana..ek gıdaya geçiyoz artık mecbur...

ayyy ilahi havva alemsin kız..niye esrayla gitmiyosunki...kaç dk sürecek...onlarla hayata alıştırmak lazım kendimizi...

kızlar işim dolu ya...yapasımda yok...bugünlerde hep böyleyim niye bilmiyorum...makinaya çamaşır attım sadece...sağı solu toparladım...halılar silinecek...yerler silinecek...toz alınacak....kim yapcak bunları............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…