2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimkinide eden yok.saldım bendelikafadulden

yaaa bu niye alıntı yapmadı.

Zeynep uçak lar kaçtı kaçtı lar otobüs minübüs taxi cip bibipler havada uçuşuyor.

Havva ben o konuda rahatım musluğun başına ip bağlayıp kendim alıyorum Pazar günlerde anneme bırakıp kaş aldırma faslı.geçen pazar gidemedim boyam gelmişti dün akşam evde kendim boyadım çokta güzel oldu.bebek arabanız yokmu sizin yada yakınsa pusette al götür.eee Esra'ya annen bakıyordu nerdeler şimdi ona bıraksan.

merhaba arkadaşlar benimde kızım bir hafta sonra 6 aylık olacak ama ben hala regli olmadım aranızdada olmayan varmı?ne yapmam lazım sizce

Canım ben izindeyim. Annem gitti Silivri deler şimdi. Yalnızım evde.
Ben de boyattım annemlerdeyken. Bakır istemiştim. beceremedi. Bi dünya da para verdim içim yandı valla. Ben de alıp evde boyayacağım ama kokusu çocuğu rahatsız eder diye çekiniyom.

anam salamıyom ben...karşı komşum bitişiğim hep tintirikli...çat kapı geliyolar...elim ayağıma dolanıyo...dağınık oluyo haliyle 2çocukla....bakıyolar sinir oluyom...

Amaaan beğenmeyen gelsin yardım etsin şekerim boş ver..İki çocuk kolay mı. Küçücük ikisi de..Bi tarafı toplasan diper taraf dağılır

anam salamıyom ben...karşı komşum bitişiğim hep tintirikli...çat kapı geliyolar...elim ayağıma dolanıyo...dağınık oluyo haliyle 2çocukla....bakıyolar sinir oluyom...

kız arada bende korkuyom:roflol:etraf topluda okadar ama.yani dip bucak temiz deil(

Esra uyansın da gideyim bari. Ayy ne kadr saldım kendimi. Aha da kalktı

kız benimkide uyandı daha yatıralı 15 dk olmuştu.ya gündüz benim kız accık uuyo(

merhaba arkadaşlar benimde kızım bir hafta sonra 6 aylık olacak ama ben hala regli olmadım aranızdada olmayan varmı?ne yapmam lazım sizce

hoşgeldin canım.
bende adet olmadım daha.benim kızda yarın 6 aylı oluyo.çok normal daha.bir yıl bile olmayabilir.1 yıldan sonra hala geçikiyorsa doktora gitmek gerek.benim arkadaş vardı tam 1,5 yıl olmadı adeti.doktor normal demiş.benim ilk kızda 6 aylık ollmuştu ozaman adet olmuştum.şimdi ikinci kızımda 6 aylık oluy oyarın.bakalım bu ne kadar uzayacak.normal yani tereddüt etme..

havvacım ikinci çocuga heveslem diyon.kız yap tabii.birincisi bal bal oluyo.
ikinciside baldan tatlı oluyo..bence edinb
burcu sen neden tek çocuk diyosun.etmeyecenmi bacım duruya kardeş.kız bee.valla çok tatlı oluyorlar.
hherkese tavsiyedir:kedi:

okuyup okuyup kaçtım bugün muhabbetin ortasından dalamadım bi türlü

Ayşegül inş. herşey istediğiniz gibi yolunda gider. ist. gitmek istememekte de haklısın.. eşinin önünün açılması için gitmek istemekte de.. inş. hayırlısı olsun..

Havva git anacım kucağında durur alıverirler hemen. Ben de Cuma gidicem benim iş çok komple temizlik var oğlumu da alıyom genelde ama anneme bırakırım olmazsa çok sıcak zaten.. kuaförüm anneme yakın..

arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için bu dönemde sütümde koruyor demi...

sagol serapcım.rabim hayırlısını versin.sizede kolay gelsin:hulya:

benimde işime geliyo galiba yaptığım tek iş burda ecrine bakmak
ama artık bizde evimizi bilelim canım
kaynanamın bi zararı yok yararı daha çok anlıcağın

allah iyiliği versin kız gel alım ben kaş bıyık heheh
ya zaten öyle olsa 1dk durmaz insan evim var ne çekicem derim giderim

diyorum canım evime taşındığımdan beri yani ecrin oldu olalı 3 gün ordaysak 5gün burdaydık bu ara çok kaldık
ya zaten şuan kaynanamların oturduğu ev bizim onlar ev yaptırıyolar ama hala bitmek biilmedi onlar çıkınca gene buraya gelicez yani
karışık durumlar ne yapcaz bilmiyorum bende
bu arada böcüğe maş. yarasın yedikleri gelsin kilolar pardon gr lar heheh

bende olmadım canım daha...aha oldum diyorum...1gün oluyo 2.gün tık yok...sütün koruyo diye rahat olma bence...koruyamayabiliyo...sen önlemini al anacım yinede...

bencede 2çocuk güzel oluyo valla...çocuklarınızın kardeşe ihtiyacı olacak...şimdi böyle düşünüyosunuz...bikaç sene sonra istersiniz....şahsen ben öyle oldum...

yok canım ya süt korumaz...

Ayy ne bileyim. Benim işi bırakmam lazım ikinciyi yaparsam. Nasıl olacak bilmem

anam ben olmasam keşke adet her ay düzenli gidiyo doğumdan sonra bide 10gün sürüyo maf oluyorum
şu spral çoğalttı kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…