Yok Ayşegül taramalık değiller daha. Arada buruyom o kaadar kaydirigubbakcemile3
Ayy bugün gideyim bari. Yoksa kendimden nefret edicem. Esra da alışmış olur kuaför salonlarına ne yapayım
kızlar işim dolu ya...yapasımda yok...bugünlerde hep böyleyim niye bilmiyorum...makinaya çamaşır attım sadece...sağı solu toparladım...halılar silinecek...yerler silinecek...toz alınacak....kim yapcak bunları............
benimkinide eden yok.saldım bendelikafadulden
yaaa bu niye alıntı yapmadı.
Zeynep uçak lar kaçtı kaçtı lar otobüs minübüs taxi cip bibipler havada uçuşuyor.
Havva ben o konuda rahatım musluğun başına ip bağlayıp kendim alıyorum Pazar günlerde anneme bırakıp kaş aldırma faslı.geçen pazar gidemedim boyam gelmişti dün akşam evde kendim boyadım çokta güzel oldu.bebek arabanız yokmu sizin yada yakınsa pusette al götür.eee Esra'ya annen bakıyordu nerdeler şimdi ona bıraksan.
anam salamıyom ben...karşı komşum bitişiğim hep tintirikli...çat kapı geliyolar...elim ayağıma dolanıyo...dağınık oluyo haliyle 2çocukla....bakıyolar sinir oluyom...
anam salamıyom ben...karşı komşum bitişiğim hep tintirikli...çat kapı geliyolar...elim ayağıma dolanıyo...dağınık oluyo haliyle 2çocukla....bakıyolar sinir oluyom...
Esra uyansın da gideyim bari. Ayy ne kadr saldım kendimi. Aha da kalktı
merhaba arkadaşlar benimde kızım bir hafta sonra 6 aylık olacak ama ben hala regli olmadım aranızdada olmayan varmı?ne yapmam lazım sizce
merhaba arkadaşlar benimde kızım bir hafta sonra 6 aylık olacak ama ben hala regli olmadım aranızdada olmayan varmı?ne yapmam lazım sizce
okuyup okuyup kaçtım bugün muhabbetin ortasından dalamadım bi türlü
Ayşegül inş. herşey istediğiniz gibi yolunda gider. ist. gitmek istememekte de haklısın.. eşinin önünün açılması için gitmek istemekte de.. inş. hayırlısı olsun..
Havva git anacım kucağında durur alıverirler hemen. Ben de Cuma gidicem benim iş çok komple temizlik var oğlumu da alıyom genelde ama anneme bırakırım olmazsa çok sıcak zaten.. kuaförüm anneme yakın..
benimde işime geliyo galiba yaptığım tek iş burda ecrine bakmakfatma ya bende ne zamandır aklımda ee tamam kayınvaliden iyi kadın anlaşıyorsunda EE şimdi Ecrin'de var daha çok git gel istiyorlar ama çok sık gelmiyormusunuz hani evin ayrı ohh işim güçümü yapar keyfime bakarım çekemem kaynana falan demiyon yanii kanat takmak lazım sizinkilere.
allah iyiliği versin kız gel alım ben kaş bıyık hehehFatocum Burcuya katılıyorum. Keşke ben de senin gibi olabilseydim kaynanayla. bak pala Remzi oldu bıyıklar aldırmaya gidemiyorum. Esra yı götüremem. Bırakayım desen kaynana uzak.Hakkınızda hayırlısı şekeereim
diyorum canım evime taşındığımdan beri yani ecrin oldu olalı 3 gün ordaysak 5gün burdaydık bu ara çok kaldıkevet bu ay toparladı baya kendını ek gıda yaradı...
senınkı nıye kıtledı kız agzını. bak zıllıye...
uçak geliyo geliyo yap ipek bayılıyo ona kaydirigubbakcemile3
canım sen zaten haftanın kac gunu ordasın... dogru duzgun ewde mı kalıyon kız
eger kaynananla aran ıyıyse tasın gıtsın. hem arada ecrıne bakar. ewını ocagını toplar rahat edersın.
ah kuzum ya taşının bari sürekli gel git yapıyosun.senin içinde iyi olur ev yakın olunca ecrinide bırakır arada kafa dinlersin negüzel işte
aynen canım bakalım etraflıca bi konuşalım ne olcak halimiz hayırlısı herşeyin
arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için bu dönemde sütümde koruyor demi...
yok hayırr.süt korumaz.heleki 6 aylık olmuşuzz.siz önleminiziaılın.aman yosam kardeş yakındırŞeniz
bende olmadım canım daha...aha oldum diyorum...1gün oluyo 2.gün tık yok...sütün koruyo diye rahat olma bence...koruyamayabiliyo...sen önlemini al anacım yinede...arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için bu dönemde sütümde koruyor demi...
havvacım ikinci çocuga heveslem diyon.kız yap tabii.birincisi bal bal oluyo.
ikinciside baldan tatlı oluyo..bence edinb
burcu sen neden tek çocuk diyosun.etmeyecenmi bacım duruya kardeş.kız bee.valla çok tatlı oluyorlar.
hherkese tavsiyedir:kedi:
arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için bu dönemde sütümde koruyor demi...
bende olmadım canım daha...aha oldum diyorum...1gün oluyo 2.gün tık yok...sütün koruyo diye rahat olma bence...koruyamayabiliyo...sen önlemini al anacım yinede...
bencede 2çocuk güzel oluyo valla...çocuklarınızın kardeşe ihtiyacı olacak...şimdi böyle düşünüyosunuz...bikaç sene sonra istersiniz....şahsen ben öyle oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?