anam ben olmasam keşke adet her ay düzenli gidiyo doğumdan sonra bide 10gün sürüyo maf oluyorum
şu spral çoğalttı kanımca
noldu kız ömürün diline?
görmemişim ben onu...
Evat canım kırmızı ve sanki canı acıyor gibi biberonu kaşığı almak istemiyor dilini çıkartıyordu.ama dr birşey yok dedi belki Ömürün dilide 1-2 güne geçer belki.
Canım diş çıkarmışsa tahriş olabiilir. O geldi şimdi aklıma.
QUOTE]
yok canım dişimiz yok henüz
ben bilmiyordum ya.geçmiş olsun.bizde yok ama.kızırıklık.alıştırma biberonun ucu tahriş yapmış olabilir.bence ya beberonla yada kaşıklı içir suyunu degişiklik olacakmı gözlersin..
ah bi alsa biberonu.. alıştırma bardağıyla içiyor sadece
valla bi bilgim olmadığı için cvp vermedim canım...yanlış anlama...
yok canım benim estağfurullah ne yanlış anlaması sadece burcunu başına gelmiş böyle bir olay o yüzden ona sordum..
hepinize teşekkür ederim...
kardeşim ömüre bakarken bende biraz temizlik yapayım
bütün bebişleri kokluyorum...
bebekleriniz diş çıkardımı çok ağrısı oluyormu?benim kızım kulağıyla oynuyor saçını çekiyor hafif hafif bir şeyleri ısırmaya başladı belirtisi bunlarmı?
bıngıldağı kapandı davit-3 ü kestik bu sebeple dişlerini geçmi çıkarır sizce
arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için bu dönemde sütümde koruyor demi...
anam ben olmasam keşke adet her ay düzenli gidiyo doğumdan sonra bide 10gün sürüyo maf oluyorum
Fatocum al valla ben göremiyom ileri derecede hipermetrobum. Olmuyo yani
aynen canım zaten 7gündü 10a çıktı ama 7.8 aydan sonra düzeliyomuşDüzenine maşallah diyeyim fatocum da spiralin çoğalttığını duymuştum
gel canım ne demek seve seve yolarım pala remzi pıyuklarunu :roflol: :roflol:Fatocum al valla ben göremiyom ileri derecede hipermetrobum. Olmuyo yani
bende inanıyorum sütün koruduğunasüt koruma diye birşey yoktur.. bu eskiden adet olmamış emziren kadınların uydurmasıdır.. hem adet olup hem emziren bi dünya insan var.. ne zaman yumurtlayacağının(adet olacağının) garantisi yok dolayısıyla hamile de kalabilirsin..
ay evet canım spral taktıranların hepsi aynı şeyi söylüyor..
ben de göremiyom havvaaa... ben de hem miyop hem astigmat hem de göz tembelliği varakannehir
ay son zamanlarda daha da bozuldu gözüm sanki önceden gözlüksüz yapabiliyordum evde falan şimdi mimkinatı yok yapamıyorumbilmiyorumkismile
bende inanıyorum sütün koruduğuna
aynen canım ama geçicek her ay stresle beklemektense 10gün katlanıcaz artık yapcak bişey yok hoş o ne kadan oruyo oda ayrı mevzu
Duruyu uyuttum banyoda 5 dk da boyayı döktüm bulamaç yaptım 20 dk yanına gitmedim ama evde babası varken yap tabii ağlarsa babası ilgilenir.koku falanda kalmadı.Canım ben izindeyim. Annem gitti Silivri deler şimdi. Yalnızım evde.
Ben de boyattım annemlerdeyken. Bakır istemiştim. beceremedi. Bi dünya da para verdim içim yandı valla. Ben de alıp evde boyayacağım ama kokusu çocuğu rahatsız eder diye çekiniyom.
Amaaan beğenmeyen gelsin yardım etsin şekerim boş ver..İki çocuk kolay mı. Küçücük ikisi de..Bi tarafı toplasan diper taraf dağılır
havvacım ikinci çocuga heveslem diyon.kız yap tabii.birincisi bal bal oluyo.
ikinciside baldan tatlı oluyo..bence edinb
burcu sen neden tek çocuk diyosun.etmeyecenmi bacım duruya kardeş.kız bee.valla çok tatlı oluyorlar.
hherkese tavsiyedir:kedi:
noldu canım hayırdır yahu kafasına güneşmi geçmişselam kızlar bebişler ve sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bende iyi olmak isterdim yine kocişle kapıştık adam anlayışlı olacağına dahada odun oldu neler söyledi neler çok canım sıkıldı alıp başımı gidesim geldi mafoldumbenmafoldumben
valla yazın da hiiiç çekilmiyor yahu hele de 10 günkafamçokkarıştı benim ezelden beri hep 3 gündür 4. günbitmiş olur.. şu yaz da geçse öyle gelsin istiyom valla böyle pek rahatmış yahuu
ne renk yaptın saçını bende kendim boyuyorumDuruyu uyuttum banyoda 5 dk da boyayı döktüm bulamaç yaptım 20 dk yanına gitmedim ama evde babası varken yap tabii ağlarsa babası ilgilenir.koku falanda kalmadı.
hayırrrr aklımı çelmeee alsanaalsanasmile.
zor canım ya hayat şartları zor önemli olan sevmek değil şartlarını iyi vermek diye düşünüyorum ve 2 çoçuk bakabileceğimize sıkıntı yaşatmayacağımıza güvenmiyor.Allah olana can sağlığı versin isteyene versin Rabbim diyorum.ilerde ne olur bilmem ama söz sayısal bana çıkarsa 1 tane daha hatta 2 tane daha yaparım kaydirigubbakcemile5
aynen fato bende sprailin kanamayı arttırdığını düşünüyorum.bide pis bi sancı yapıyor ağrı desen ağrı değil sancı desen değil garip bi sızı.
aman kaynanan ile aranada maşallah diyelim.
noldu canım hayırdır yahu kafasına güneşmi geçmiş
bazeb ay başları tutuyo bu erkekerin sıkma sen canını
zaten çok daraldım canım birde adam üstüme üstüme geliyor birden kavga çıktı uzadıda uzadı bu aralar çok sıklaşmaya başladı ama :çok üzgünüm:noldu canım hayırdır yahu kafasına güneşmi geçmiş
bazeb ay başları tutuyo bu erkekerin sıkma sen canını
3.4 gün mü nerde ogünler yahu
ben de bunu bilir bunu söylerim vereliniortakvereliniortakvereliniortak
takma kafana tubişim dicem ama olmuyo.
geçenlerde eşime dedim bazı gün oluyo seni feci dövmek istiyorum ancak öyle rahatlarım diye düşünüyorum bak sen diyobilmiyorumkismile
ne renk yaptın saçını bende kendim boyuyorum
kaş, bıyık, saç boyama,makyaj hepsini kendim yapıyorum sertifika alıp dükkan mı açsam bayanssulusmile
aynen canım spralinde o zorluğu var adet zamanı ameliyat yerim mi artık nerem ağrıyo bende anlamıyorum mafoldumben
esra değil kız ipek hatlar karıştı kaydirigubbakcemile36.ayı hayırlı olsun canım...nice 6lara inş...
valla bi bilgim olmadığı için cvp vermedim canım...yanlış anlama...
maşallah esra kuşa..bizde 1,5ayda 600gr almışız..az gibi geldi bana..ek gıdaya geçiyoz artık mecbur...
ayyy ilahi havva alemsin kız..niye esrayla gitmiyosunki...kaç dk sürecek...onlarla hayata alıştırmak lazım kendimizi...
allah allah...valla ne bileyim zeynep böyle ısırmış gibi ucu kırmızı alıştırma bardağıyla mı yaptı nedir
NE DERDI WARMIŞ GENE zoru neymişselam kızlar bebişler ve sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bende iyi olmak isterdim yine kocişle kapıştık adam anlayışlı olacağına dahada odun oldu neler söyledi neler çok canım sıkıldı alıp başımı gidesim geldi mafoldumbenmafoldumben
ay bende bu zamana kadar ilk defa kendim boyadım görümcem yardım etti valla süper oldu bidaha hep kendim boyarım böyle olursa birde kuaförlerin kullandığuı bi maka var onu buldum onu aldım hem çok uyguna geldi bana...ama kaşı beceremiyom bıyığıda bazen ağdayla alıyom..
kızlar nasılsınız bn hala evime gelemedimya off sinirlerim bozuldu
çok fena hasta oldum..kaçgündür başımı dahi kaldıramıyodum
yolculuk çok yordu beni
yarın hastaneye yatıyorum büyük ihtimal.
sizler nasılsınız bebişler iyimi
oğluşuma annemler bakıyı kaç gündür...inanın emzirirken bile canım çıkıyodu .çok hastaysım
sularda mikrop varmış galiba ondan olmuşum..
sütüm kesilcek diye aklım çıktı ama şükür kesilmedi
bugün dahaiyiym .en azından ayağa klakıyorum.
off hasta omak ne zormuş ya böyle körpe kuzun varken
kızlar nasılsınız bn hala evime gelemedimya off sinirlerim bozuldu
çok fena hasta oldum..kaçgündür başımı dahi kaldıramıyodum
yolculuk çok yordu beni
yarın hastaneye yatıyorum büyük ihtimal.
sizler nasılsınız bebişler iyimi
oğluşuma annemler bakıyı kaç gündür...inanın emzirirken bile canım çıkıyodu .çok hastaysım
sularda mikrop varmış galiba ondan olmuşum..
sütüm kesilcek diye aklım çıktı ama şükür kesilmedi
bugün dahaiyiym .en azından ayağa klakıyorum.
off hasta omak ne zormuş ya böyle körpe kuzun varken
selam kızlar bebişler ve sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bende iyi olmak isterdim yine kocişle kapıştık adam anlayışlı olacağına dahada odun oldu neler söyledi neler çok canım sıkıldı alıp başımı gidesim geldi mafoldumbenmafoldumben
ne renk yaptın saçını bende kendim boyuyorum
kaş, bıyık, saç boyama,makyaj hepsini kendim yapıyorum sertifika alıp dükkan mı açsam bayanssulusmile
aynen canım spralinde o zorluğu var adet zamanı ameliyat yerim mi artık nerem ağrıyo bende anlamıyorum mafoldumben
ben de bunu bilir bunu söylerim vereliniortakvereliniortakvereliniortak
takma kafana tubişim dicem ama olmuyo.
geçenlerde eşime dedim bazı gün oluyo seni feci dövmek istiyorum ancak öyle rahatlarım diye düşünüyorum bak sen diyobilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?