kızlar nasılsınız bn hala evime gelemedimya off sinirlerim bozuldu
çok fena hasta oldum..kaçgündür başımı dahi kaldıramıyodum
yolculuk çok yordu beni
yarın hastaneye yatıyorum büyük ihtimal.
sizler nasılsınız bebişler iyimi
oğluşuma annemler bakıyı kaç gündür...inanın emzirirken bile canım çıkıyodu .çok hastaysım
sularda mikrop varmış galiba ondan olmuşum..
sütüm kesilcek diye aklım çıktı ama şükür kesilmedi
bugün dahaiyiym .en azından ayağa klakıyorum.
off hasta omak ne zormuş ya böyle körpe kuzun varken
kızlar gecen sene koltukaltıma yakın bı yerde et benı cıkmıstı...
gecen gun boyun bolgemde de gordum bı tane daha.
ve az once bı tane daha gordum yıne kolumun oralarda.
mınıcıkler toplu ıgne basından da kucuk ama nıye cıkıyolar anlamadım ya???
canım bende hamilelikde okadar çok et beni çıktıkı anlataam sana ama normalmiş ozaman internetden de araştırdım ama şimdi çıkmadı daha...
aman altından ters bısey cıkmasın da kafamçokkarıştı
aman allah korusun yinede bi doktora göster istersen..
ben dövmekten beter ediyorum onu taktik uzmanı oldum heheheben de bunu bilir bunu söylerim vereliniortakvereliniortakvereliniortak
takma kafana tubişim dicem ama olmuyo.
geçenlerde eşime dedim bazı gün oluyo seni feci dövmek istiyorum ancak öyle rahatlarım diye düşünüyorum bak sen diyobilmiyorumkismile
hay Allah ya bi kaç gün annene gitsen uzak kalmak iyi gelir belki ama söle giderken öyle başını alıp gitme heezaten çok daraldım canım birde adam üstüme üstüme geliyor birden kavga çıktı uzadıda uzadı bu aralar çok sıklaşmaya başladı ama :çok üzgünüm:
bende yaÇok üzgünüm çoook
benim rengim siyah olduğu için kendim boyuyorum bi kere kızızl yaptırdım kuaförde onuda beğendi kociş neyse siyah benim rengim ama benimde önlerden beyazlarım var sürekli boya istiyo pöfffay bende bu zamana kadar ilk defa kendim boyadım görümcem yardım etti valla süper oldu bidaha hep kendim boyarım böyle olursa birde kuaförlerin kullandığuı bi maka var onu buldum onu aldım hem çok uyguna geldi bana...ama kaşı beceremiyom bıyığıda bazen ağdayla alıyom..
çok çok geçmiş olsun canım yakızlar nasılsınız bn hala evime gelemedimya off sinirlerim bozuldu
yolculuk çok yordu beni
oğluşuma annemler bakıyı kaç gündür...inanın emzirirken bile canım çıkıyodu .çok hastaysım
seni kışkırtıcı hatun seni :)))kaşlarımı bozuyorum ya kendi tek tükleri alıyorum ama 2 haftada bir mecbur kuaföre gidiyorum.
şaçlarımı kışkırtıçı kahve yaptım :jeyyar::jeyyar: altta röfle var biraz açılınca daha iyi olacak.benim önlerde beyazlarım var ee çıkınca mecbur ayda bir gitmek gerekiyor röfle daha masraflı çalışınca daha bi dikkat etmek zorundayım.ama şimdi en azından arada evde kendim bile önlere dip boya yapabilirim sırf dip için 50 tl bayılamam yeter saça verdiğimin haddi hesabı yok zaten.
banada sağlık ocağı 6 ayda düzene girer dedi umarım döner 5 gün oluyordum ve zamanını biliyordum şimdi düzende kalmadı hazırlıksız yakalanıyorum.
valla ben ağzıma ne gelirse anası hakkındada onun hakkındada verip veriştiriyorum haksız ya sesi de çıkmıyor haklısın diyor ama bu beni dahada delirtiyor hem haklısın diyor hem bildiğini yapıyor yine adamın canı kavga istiyor bende esirgemiyorum acıık cadıyım bu konuda.
canım sen bi cildiyeye git en kısa zamandakızlar gecen sene koltukaltıma yakın bı yerde et benı cıkmıstı...
hangı bolum bakıyor kı buna bılıyor musun?
yok canım ya süt korumaz...
Ayy ne bileyim. Benim işi bırakmam lazım ikinciyi yaparsam. Nasıl olacak bilmem
anam ben olmasam keşke adet her ay düzenli gidiyo doğumdan sonra bide 10gün sürüyo maf oluyorum
şu spral çoğalttı kanımca
bebekleriniz diş çıkardımı çok ağrısı oluyormu?benim kızım kulağıyla oynuyor saçını çekiyor hafif hafif bir şeyleri ısırmaya başladı belirtisi bunlarmı?
bıngıldağı kapandı davit-3 ü kestik bu sebeple dişlerini geçmi çıkarır sizce
selam kızlar bebişler ve sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bende iyi olmak isterdim yine kocişle kapıştık adam anlayışlı olacağına dahada odun oldu neler söyledi neler çok canım sıkıldı alıp başımı gidesim geldi mafoldumbenmafoldumben
Duruyu uyuttum banyoda 5 dk da boyayı döktüm bulamaç yaptım 20 dk yanına gitmedim ama evde babası varken yap tabii ağlarsa babası ilgilenir.koku falanda kalmadı.
hayırrrr aklımı çelmeee alsanaalsanasmile.
zor canım ya hayat şartları zor önemli olan sevmek değil şartlarını iyi vermek diye düşünüyorum ve 2 çoçuk bakabileceğimize sıkıntı yaşatmayacağımıza güvenmiyor.Allah olana can sağlığı versin isteyene versin Rabbim diyorum.ilerde ne olur bilmem ama söz sayısal bana çıkarsa 1 tane daha hatta 2 tane daha yaparım kaydirigubbakcemile5
aynen fato bende sprailin kanamayı arttırdığını düşünüyorum.bide pis bi sancı yapıyor ağrı desen ağrı değil sancı desen değil garip bi sızı.
aman kaynanan ile aranada maşallah diyelim.
ay bende bu zamana kadar ilk defa kendim boyadım görümcem yardım etti valla süper oldu bidaha hep kendim boyarım böyle olursa birde kuaförlerin kullandığuı bi maka var onu buldum onu aldım hem çok uyguna geldi bana...ama kaşı beceremiyom bıyığıda bazen ağdayla alıyom..
kızlar nasılsınız bn hala evime gelemedimya off sinirlerim bozuldu
yolculuk çok yordu beni
hangı bolum bakıyor kı buna bılıyor musun?
kızlar ecroş uyandı oynaşıyım emişiyim kuzumla
fazla kaynatmayın öptüm hepicinizi
ay fato taktikleri bize de ver kız ben çene yetiştiremiyorum artık valla, zaten kavga etmekten de tırsarım beceremem pek..
bi de erkeğiz diye bağırıp çağırarak veya ben yaparım sen yapamazsın gibisinden üste çıkıyorlar ya işte o zaman söylemek istediklerim içimde kalıyor boğasım geliyo adamı
biz de bi gün kaynanalar bi gün adamlar nedir bu çilemiz:mymeka:
bilemiyorum canım adam bana gıcık herhalde :dilcikar:NE DERDI WARMIŞ GENE zoru neymişklava:
çok ama çok geçmiş olsun oğluşuna bakan varsa sen yat dinlen tatlım kendini yorupta yıpratma inş. sütünde hiç azalmaz:Saruboceq:kızlar nasılsınız bn hala evime gelemedimya off sinirlerim bozuldu
yolculuk çok yordu beni
canım biz artık konuşamıyoruz sonucu hep kavgayla bitiyor ben kırılıyorum küsüyorum o akşama hiçbişey olmamış gibi davranıyor bendende onu istiyor ama olmuyor malesef dahada kördüğüm oluyor offfffffffffff:sinifsinif:ya senin bu adam ne diye durup durup sataşıyor al karşına konuş beni kırıyorsun sen dönüp gidiyorsun ama beni kudurtuyorsun diye dök içini belliki trip atmaktan anlamıyor taktik değiştirsen belki işe yarar.en iyisi sopada neyseeeeeeeee.başını alıp gitmek care değil canım malesef.
göster canım sen yinede için rahat etsin ama ciddi bişey değildir eminim yerimsenibenkızlar gecen sene koltukaltıma yakın bı yerde et benı cıkmıstı...
ay fato taktikleri bize de ver kız ben çene yetiştiremiyorum artık valla, zaten kavga etmekten de tırsarım beceremem pek..
bi de erkeğiz diye bağırıp çağırarak veya ben yaparım sen yapamazsın gibisinden üste çıkıyorlar ya işte o zaman söylemek istediklerim içimde kalıyor boğasım geliyo adamı
biz de bi gün kaynanalar bi gün adamlar nedir bu çilemiz:mymeka:
aynen bende kavga edemiyom birde küs kalamıyom yaa kendi suçlu olsa bile öyle şeyler söylerki ben kendimi suçlu hissederim bi özür dilemediğim kalır...
ay bende bu zamana kadar ilk defa kendim boyadım görümcem yardım etti valla süper oldu bidaha hep kendim boyarım böyle olursa birde kuaförlerin kullandığuı bi maka var onu buldum onu aldım hem çok uyguna geldi bana...ama kaşı beceremiyom bıyığıda bazen ağdayla alıyom..
bende var canım. boynumda ve göğsümün üst kısmında toplu iğne başı gibi küçük, bi de başka yerde 2 tane büyük.. hamilelikte başladı o iki tane gitgide de büyüyo sanki.. geçen ay kontrole gitiğimde kadın doğuma sordum doktor birşey yok olur dedi.. çok rahatsız oluyorsan alırız dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?