2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım sudan mikrop dediğin ne vajinadan mı mantarmı yani nedir ?aman Allahtan bebeğe bakacak var bu arada sen iyice kendine bakta biran önce iyileş.

canım bende hamilelikde okadar çok et beni çıktıkı anlataam sana ama normalmiş ozaman internetden de araştırdım ama şimdi çıkmadı daha...

ben dövmekten beter ediyorum onu taktik uzmanı oldum hehehe
zaten çok daraldım canım birde adam üstüme üstüme geliyor birden kavga çıktı uzadıda uzadı bu aralar çok sıklaşmaya başladı ama :çok üzgünüm:

bende yaÇok üzgünüm çoook
hay Allah ya bi kaç gün annene gitsen uzak kalmak iyi gelir belki ama söle giderken öyle başını alıp gitme hee
benim rengim siyah olduğu için kendim boyuyorum bi kere kızızl yaptırdım kuaförde onuda beğendi kociş neyse siyah benim rengim ama benimde önlerden beyazlarım var sürekli boya istiyo pöfff
çok çok geçmiş olsun canım ya
hastaneye neden yatıcaksın okadar mı kötüsün Rabbim şifalar versin

seni kışkırtıcı hatun seni :)))
al evde boya tabi canım aynı işlemi yaptıktan sonra ne diye para veresin kuaföre
hadi açtırırısın falan tamamada gerisi için gereksiz evde boyamak varken

valla bende öyleyim çok fenayım o konuda eve bile almadığım oldu kafamı attırmasın heheh

canım sen bi cildiyeye git en kısa zamanda
benimde gitmem lazım leke çıktı sırtımda ne oluyo bize böyle yahu

onlar zamanla büyüyebiliyor canım sakın elleme bi cildiyeye göster kopartır falansan başla yerlerede sıçrar.bi cildiyeye git bakalım belki basıt bi tedavisi vardır.

bende var canım. boynumda ve göğsümün üst kısmında toplu iğne başı gibi küçük, bi de başka yerde 2 tane büyük.. hamilelikte başladı o iki tane gitgide de büyüyo sanki.. geçen ay kontrole gitiğimde kadın doğuma sordum doktor birşey yok olur dedi.. çok rahatsız oluyorsan alırız dedi..

ay fato taktikleri bize de ver kız ben çene yetiştiremiyorum artık valla, zaten kavga etmekten de tırsarım beceremem pek..
bi de erkeğiz diye bağırıp çağırarak veya ben yaparım sen yapamazsın gibisinden üste çıkıyorlar ya işte o zaman söylemek istediklerim içimde kalıyor boğasım geliyo adamı
biz de bi gün kaynanalar bi gün adamlar nedir bu çilemiz:mymeka:

yok canım ya süt korumaz...

Ayy ne bileyim. Benim işi bırakmam lazım ikinciyi yaparsam. Nasıl olacak bilmem

kız allah bi kolaylık veriyo.emin ol.neyse zamnı glence düşünürsün..

anam ben olmasam keşke adet her ay düzenli gidiyo doğumdan sonra bide 10gün sürüyo maf oluyorum
şu spral çoğalttı kanımca

evet ya spral çoğaltıyormuş.ama düzenli olması iyi bişey.

bizde diş yok daha.

ya senin adamı valla toplaşıp dövelim..canım yaa üzülme.emi. halledileck bi konu varsa konuşup halletmeye çalışın..

aslında haklısın.benim işimde iki yeter.onların okulu.üniversitesi.anca işte diyo.bu zamanda valla servis paralarını bile düşüneceksin..tabi iki iyi olurdu ama bir tanede güzel.şartlar sadece duruya akacak ne güzel.

ohh güle güle kullan.bende kaşlarımı falan kendim alıyorum.bazende kuaföre gidiyom.ne bilem kafam eserse işte.

aa cınm yaa geçmiş olsun.umarım çabuk toparlanırsın.iyi gibiysen hastaneye neden yatıyorsun.serum falanmı alacaksın..

benim pek bilgim yok.ama yinede bi doktora gözük istersen.

hangı bolum bakıyor kı buna bılıyor musun?

cildiye.eger alınıcaksa plastik cerraha gönderiyorlar.

kızlar ecroş uyandı oynaşıyım emişiyim kuzumla
fazla kaynatmayın öptüm hepicinizi

hadi kolay gele..

aynen bende kavga edemiyom birde küs kalamıyom yaa kendi suçlu olsa bile öyle şeyler söylerki ben kendimi suçlu hissederim bi özür dilemediğim kalır...

NE DERDI WARMIŞ GENE zoru neymiş klava:
bilemiyorum canım adam bana gıcık herhalde :dilcikar:

çok ama çok geçmiş olsun oğluşuna bakan varsa sen yat dinlen tatlım kendini yorupta yıpratma inş. sütünde hiç azalmaz:Saruboceq:

canım biz artık konuşamıyoruz sonucu hep kavgayla bitiyor ben kırılıyorum küsüyorum o akşama hiçbişey olmamış gibi davranıyor bendende onu istiyor ama olmuyor malesef dahada kördüğüm oluyor offfffffffffff:sinifsinif:
göster canım sen yinede için rahat etsin ama ciddi bişey değildir eminim yerimseniben

çok haklısın canım alkisalkisalkisvereliniortak

ay feci sıcak burası yağmur yağacak gibi hava kapalı ama sıcaklık bunaltıyor insanı daha yemek yapılacak hergün ne pişircem diye düşün dur kadın olmak ne zor yaaaaaaohaoldumsmile

bencede aslında zor değil am yardım eden biri olursa daha kolay hele ben döküyorum avucuma karıştır karıştır birazda sulandırıyorum olduda bitti.ama korkuyorum çok koyu olur diye kuaför boyalarından daha çabuk tutuyor bu boyalar.

amman sakın yakıyorlar sünnletli gibi geziyorsun sonra.komşumda olmuştu ama onun ki cinsel yolla bulaşandandı.kocası kaçamak yapmışta bu şekilde yakalamıştı hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…