ya Berkin'in dün akşam üstüden beri vücudunun her yerinde kırmızı küçük sivilce gibi kabartılar oldu.. birden çıktılar.. 1 haftadır şeftali veriyoruz ondan değil daha dün başladı çünkü..
cumadan beri yoğurt veriyom az az ..
dün 3 çay kaşığı armut verdik.. şeftaliyle dönüşümlü veririz bari diye.. doktor elma armut şeftali muz kayısı sırasıyla her biri 3 gün 3 kaşıkla başla demişti..
armuttan herhalde dedim ama bugün hala geçmemiş annem diyo bi ara iyice kızardı şimdi yine söndü dedi..
kafama takıldı ya yoğurt ya armut yaptı ama bilemedim..
yoğurttan olsa dün olur muydu? armuttan olsa bugün geçmez miydi ?
ya Berkin'in dün akşam üstüden beri vücudunun her yerinde kırmızı küçük sivilce gibi kabartılar oldu.. birden çıktılar.. 1 haftadır şeftali veriyoruz ondan değil daha dün başladı çünkü..
dün 3 çay kaşığı armut verdik.. şeftaliyle dönüşümlü veririz bari diye.. doktor elma armut şeftali muz kayısı sırasıyla her biri 3 gün 3 kaşıkla başla demişti..
armuttan herhalde dedim ama bugün hala geçmemiş annem diyo bi ara iyice kızardı şimdi yine söndü dedi..
bencede aslında zor değil am yardım eden biri olursa daha kolay hele ben döküyorum avucuma karıştır karıştır birazda sulandırıyorum olduda bitti.ama korkuyorum çok koyu olur diye kuaför boyalarından daha çabuk tutuyor bu boyalar.
amman sakın yakıyorlar sünnletli gibi geziyorsun sonra.komşumda olmuştu ama onun ki cinsel yolla bulaşandandı.kocası kaçamak yapmışta bu şekilde yakalamıştı hatta.
Yoğurttan olabilir süt ürünlerine alerji bu ara moda.armuttan olacağını sanmam.
2 gün verme sadece seftali ver sonra tekrar yoğurt ver deneyerek kendin göreceksin boşuna götürüp kan alacaklar şimdi deldirme çoçuğun kolunu kendin takip etsen.ama kuvvetle muhtemel yoğurt gibi ki umarım değildir sütürünleri önemli.
ben de göremiyom havvaaa... ben de hem miyop hem astigmat hem de göz tembelliği varakannehir
ay son zamanlarda daha da bozuldu gözüm sanki önceden gözlüksüz yapabiliyordum evde falan şimdi mimkinatı yok yapamıyorumbilmiyorumkismile
selam kızlar bebişler ve sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bende iyi olmak isterdim yine kocişle kapıştık adam anlayışlı olacağına dahada odun oldu neler söyledi neler çok canım sıkıldı alıp başımı gidesim geldi mafoldumbenmafoldumben
ben de bunu bilir bunu söylerim vereliniortakvereliniortakvereliniortak
takma kafana tubişim dicem ama olmuyo.
geçenlerde eşime dedim bazı gün oluyo seni feci dövmek istiyorum ancak öyle rahatlarım diye düşünüyorum bak sen diyobilmiyorumkismile
kızlar nasılsınız bn hala evime gelemedimya off sinirlerim bozuldu
çok fena hasta oldum..kaçgündür başımı dahi kaldıramıyodum
yolculuk çok yordu beni
yarın hastaneye yatıyorum büyük ihtimal.
sizler nasılsınız bebişler iyimi
oğluşuma annemler bakıyı kaç gündür...inanın emzirirken bile canım çıkıyodu .çok hastaysım
sularda mikrop varmış galiba ondan olmuşum..
sütüm kesilcek diye aklım çıktı ama şükür kesilmedi
bugün dahaiyiym .en azından ayağa klakıyorum.
off hasta omak ne zormuş ya böyle körpe kuzun varken
kızlar gecen sene koltukaltıma yakın bı yerde et benı cıkmıstı...
gecen gun boyun bolgemde de gordum bı tane daha.
ve az once bı tane daha gordum yıne kolumun oralarda.
mınıcıkler toplu ıgne basından da kucuk ama nıye cıkıyolar anlamadım ya???
aynen bende kavga edemiyom birde küs kalamıyom yaa kendi suçlu olsa bile öyle şeyler söylerki ben kendimi suçlu hissederim bi özür dilemediğim kalır...
desenize hepimize ev işlerini yapacak bir yardımcı lazım hala ne yemek yapcam düşünmekteyim benim çocukta hep coşkun zaten en fazla yarım saat uyuyor iş yapmak ne mümkün şu an bile mızık mızık kucağımda tutmak zorunda kalıyorumlmaz:
yok daha cok cıkmasında almaya gerek yok...bende var canım. boynumda ve göğsümün üst kısmında toplu iğne başı gibi küçük, bi de başka yerde 2 tane büyük.. hamilelikte başladı o iki tane gitgide de büyüyo sanki.. geçen ay kontrole gitiğimde kadın doğuma sordum doktor birşey yok olur dedi.. çok rahatsız oluyorsan alırız dedi..
ben kaynanamdan gecındım bugun. dun aksam orda yedık bugun yaptıgı yemekten getırmıs yarında ew ılaclancak yıne ordayız 3 gundur sefamı suruyorum ewde kaydirigubbakcemile3ay feci sıcak burası yağmur yağacak gibi hava kapalı ama sıcaklık bunaltıyor insanı daha yemek yapılacak hergün ne pişircem diye düşün dur kadın olmak ne zor yaaaaaaohaoldumsmile
canım bana da yogurttan gıbı geldı...ya Berkin'in dün akşam üstüden beri vücudunun her yerinde kırmızı küçük sivilce gibi kabartılar oldu.. birden çıktılar.. 1 haftadır şeftali veriyoruz ondan değil daha dün başladı çünkü..
abooow Allah korusun kız bak sen herifeklava: zaten hamileyken tüm hastalıklara bakılmıştı öyle birşey olamaz.. o iki büyüyen normal siyah bendi et benine dönüştü çok aşağıda değil kasığımın biraz aşağısında doktor bişey yok ama rahatsız olursan alabiliiz dedi yok rahatsız etmiyor dedim.
bana da armuttan olmaz gibi geldi of ya umarım sütten değildir bak canım sıkıldı şimdi
Sefan bol olsun Zeynepçimmm. Allah bozmasınn
Aha valla aynı ben... Miyop dışında hepsi uyuyo. 1. sınıftan beri devamlı gözlük takıyom ben canım. Göz kapaklarımda alerji olduğu için lens de takamıyorum.
Seninkiyle benimkini koycan çuvala vurcan duvara Tuğbacım...
Valla ben de öyle diyom... Kız şaka maka Biz bu çocukları büyüyünce tanıştıralım haaa
Canım çok geçmiş olsun...
Canım hormonaldir belki.
Aha aynı Serkan...
sıcaktandır canım ya. Terliyodur. o yapmıştır. Esra da da oluyo kendiliğinden sönüyo. Ben pudra koyuyorum koltuk altı be boynuna.. hele Berkin tombiş daha da etkilenir.
Anacım şeytan diyo ki bırak çocuğu başına kaç. Öğrensin nasıl oluyo. Ama şeytana uymamak lazım..
Bu arada kızlar.. Esrayı sağlık ocağına götürdüm. 7450 olmuş. 68 de boyu. Yaa ebeler bu kilo 9 aylık bebek kilosu. Çok çok iyi dediler. Boyu da normalden uzun dediler. Ya onlar abartıyo gibime geldi. O zaman bizim topiğin yarısından çoğu 10 ayın üstünde kilosu...
Gittim tral oldum kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana.İlk defa bikini bölgesine ağdacıda ağda yaptırdım. Keşke daha önce yaptırsaymışım salak kafam. Maşallah kız da hiç acıtmadı... Kısaca tüy döktüm geldim kızlar...
Burcu alıntı yapçaktım atlamışım... Kışkırtıcı kahve ne gıııı. Hangi markanın o.Ben de istiyom.. Belkim bizim herif accık kışkırır...aklinialirimsmile
HAVVA bana da hemsıreler oyle dedı bugun. kılosu normalden çok muş daha ne istiyomuşum falan...
anam bızımkıler coksa tombık bebeklerımız ne ya :)
bende mı kışkırtsam su saçları... dogumdan sonra bı haller oldu bize... eskısı gıbı degılız eşimle. ne bilim yorgunluktan heralde anladınız sız onu... kafama cok takılıyo bu konu ya hadı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?