2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya Berkin'in dün akşam üstüden beri vücudunun her yerinde kırmızı küçük sivilce gibi kabartılar oldu.. birden çıktılar.. 1 haftadır şeftali veriyoruz ondan değil daha dün başladı çünkü..
cumadan beri yoğurt veriyom az az ..
dün 3 çay kaşığı armut verdik.. şeftaliyle dönüşümlü veririz bari diye.. doktor elma armut şeftali muz kayısı sırasıyla her biri 3 gün 3 kaşıkla başla demişti..
armuttan herhalde dedim ama bugün hala geçmemiş annem diyo bi ara iyice kızardı şimdi yine söndü dedi..
kafama takıldı ya yoğurt ya armut yaptı ama bilemedim..
yoğurttan olsa dün olur muydu? armuttan olsa bugün geçmez miydi ?

canım alerji hemen çıkmayabiliyo.yani 3-4 günü alabiliyo.dotdor bana 3-4 gün içinde çıkabıılır demişti.yogurt yapmış olabilir..

olabilir serapcım benim oğlandada oluyor ama ben biliyorum kesinlikle bizimkiler sıcaktan yedirdiklerimden değil

ne bileyim anlamadım olmazsa doktoru bi arayım yarını mı beklesem geçmezse mi arayım karar veremedim

ya benim defnecikte uyandı.off cok kısa uyuyo yaa.şimdi 40 dk uyudu rekorr.
çogunlukla 15-20 dk da uyanıyo.tam düzenimizi oturtmuştuk.off izne çıktık ögle uykumuz degişti.tekrar ne zaman düzelecek.şöyle istiyorumki bir kaç saat uyusun(işte yapamıyorum uyumayınca..

desenize hepimize ev işlerini yapacak bir yardımcı lazım hala ne yemek yapcam düşünmekteyim benim çocukta hep coşkun zaten en fazla yarım saat uyuyor iş yapmak ne mümkün şu an bile mızık mızık kucağımda tutmak zorunda kalıyorum lmaz:

Yoğurttan olabilir süt ürünlerine alerji bu ara moda.armuttan olacağını sanmam.

2 gün verme sadece seftali ver sonra tekrar yoğurt ver deneyerek kendin göreceksin boşuna götürüp kan alacaklar şimdi deldirme çoçuğun kolunu kendin takip etsen.ama kuvvetle muhtemel yoğurt gibi ki umarım değildir sütürünleri önemli.

abooow Allah korusun kız bak sen herifeklava: zaten hamileyken tüm hastalıklara bakılmıştı öyle birşey olamaz.. o iki büyüyen normal siyah bendi et benine dönüştü çok aşağıda değil kasığımın biraz aşağısında doktor bişey yok ama rahatsız olursan alabiliiz dedi yok rahatsız etmiyor dedim.

bana da armuttan olmaz gibi geldi of ya umarım sütten değildir bak canım sıkıldı şimdi

Aha valla aynı ben... Miyop dışında hepsi uyuyo. 1. sınıftan beri devamlı gözlük takıyom ben canım. Göz kapaklarımda alerji olduğu için lens de takamıyorum.

Seninkiyle benimkini koycan çuvala vurcan duvara Tuğbacım...

Valla ben de öyle diyom... Kız şaka maka Biz bu çocukları büyüyünce tanıştıralım haaa

Canım çok geçmiş olsun...

Canım hormonaldir belki.

aynen bende kavga edemiyom birde küs kalamıyom yaa kendi suçlu olsa bile öyle şeyler söylerki ben kendimi suçlu hissederim bi özür dilemediğim kalır...

Aha aynı Serkan...

sıcaktandır canım ya. Terliyodur. o yapmıştır. Esra da da oluyo kendiliğinden sönüyo. Ben pudra koyuyorum koltuk altı be boynuna.. hele Berkin tombiş daha da etkilenir.

Anacım şeytan diyo ki bırak çocuğu başına kaç. Öğrensin nasıl oluyo. Ama şeytana uymamak lazım..

Bu arada kızlar.. Esrayı sağlık ocağına götürdüm. 7450 olmuş. 68 de boyu. Yaa ebeler bu kilo 9 aylık bebek kilosu. Çok çok iyi dediler. Boyu da normalden uzun dediler. Ya onlar abartıyo gibime geldi. O zaman bizim topiğin yarısından çoğu 10 ayın üstünde kilosu...

Gittim tral oldum kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana.İlk defa bikini bölgesine ağdacıda ağda yaptırdım. Keşke daha önce yaptırsaymışım salak kafam. Maşallah kız da hiç acıtmadı... Kısaca tüy döktüm geldim kızlar...

Burcu alıntı yapçaktım atlamışım... Kışkırtıcı kahve ne gıııı. Hangi markanın o.Ben de istiyom.. Belkim bizim herif accık kışkırır...aklinialirimsmile

yok daha cok cıkmasında almaya gerek yok...
neyse bı gosterım bakım...

ay feci sıcak burası yağmur yağacak gibi hava kapalı ama sıcaklık bunaltıyor insanı daha yemek yapılacak hergün ne pişircem diye düşün dur kadın olmak ne zor yaaaaaaohaoldumsmile
ben kaynanamdan gecındım bugun. dun aksam orda yedık bugun yaptıgı yemekten getırmıs yarında ew ılaclancak yıne ordayız 3 gundur sefamı suruyorum ewde kaydirigubbakcemile3
canım bana da yogurttan gıbı geldı...
2-3 gun kes yogurdu bak bakalım normale donuyormu. ya da bı doktoruna alo de.

sagolun kızlar. ben bı cıldıyeye gıdım bakım bı ara ne dıcek...
kızı yıkadım yatırdım sallıyorum ama uyuyacak gıbı degıl. boşa kürek çekiyorum galiba kaydirigubbakcemile3

Ayyyy allah korusun seninki elbet ondan değildir hani yaktırmakta acılı birşey demek istedim yani çok rahatsız etmiyor ise dr da birşey değil dediyse kalsın diye dedim canım.

can sıkacak birşey yok yeni başladı vucut reaksiyon göstermişte olabilir.bunlar normal o yüzden 3-4 kaşık verin diyorlarki bi anda yüklenilmesin diye geçer annesi merak etme.

HAVVA bana da hemsıreler oyle dedı bugun. kılosu normalden çok muş daha ne istiyomuşum falan...
anam bızımkıler coksa tombık bebeklerımız ne ya :)
bende mı kışkırtsam su saçları... dogumdan sonra bı haller oldu bize... eskısı gıbı degılız eşimle. ne bilim yorgunluktan heralde anladınız sız onu... kafama cok takılıyo bu konu ya hadı bakalım...

ayy gülmekden öldüm valla kışkırtıcı kahve hee bidahakine bende öyle boyucam..

Aynen canım...Sen de anladın onu... Bİ de bizim araya bi de ameliyat girince. Yaraların iyileşmesi falan... Arada NABER KANKA yapıyoz bizbirimize...

defnecigi yıtadım sizdede oluyomu bu cadı kulak çöpüyle kulakların kenarını kuruluyorum.ya cıt yok kızda çok hoşuna kaydirigubbakcemile3gidiyo kulagını kurulamam..
demek saçları kışkırtacanızz..hadi bakemm.herflerde kışkırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…